Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.238.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
mantgxtruck kaže...

Valjda ti bolje znaš nisan vozio ni kamion ni autobus ali eto to me zanima... Posebno šleperi.. Znaš duga vožnja upoznavanje novi država i gradova.........

Nego da ne skrenemo s teme vidio san na slikama nešto što je extra a to je navigacija u kamionima i to me posebno veseli kod ETS2 a ne ona bezvezna karta koja samo smeta u kutu.

Još da nadodaju balkanske zemlje (Bar Hrvatsku, Bosnu, Srbiju i Sloveniju) i MAN TGA kamion....... Extra bi bilo. {#}

Ah, to se čini da je dobar posao, no to je hljeb sa devet kora (nema do narodne mudrosti ;)). Nadam se da to nećemo raditi ni ti ni ja. Onda, na šofere se često gleda kao na krkane koji ne znaju zbrojiti dva broja, što u neku ruku i jesu i za to su sami krivi. Ali da ne odemo u off topic.

Za TG seriju nisam nešto posebno zagrijan. Pogotovo TGA. Te uske kabine mi nisu privlačne, bio sam pobornik MAN-a do te serije. Već nekolike godine ne pratim tržište kamiona ni autobusa, ali MAN sa svojim TGX je dosta dobio. Koliko se sjećam prošle godine je dobio Truck of the year. Tu su titulu od 1997 većinom odnosili Actrosi. Kod njih mi se ne sviđa ručica mjenjača. Imaš + i -, što je u nekim situacijama nezgodno. MAN i sada drži ručice od dva razreda po četiri brzine, između razreda se prebacuješ tako što kada dođeš do četvrte brzine ručicu gurneš od sebe ljevo, stisneš jedan gumb i vodiš ručicu u položaj prve brzine, to ti je sada peta i tako ideš do osme brzine.

Što se Balkana tiče, to, koliko znam neće biti. Bilo bi dobro kada bi bilo, pogotovo BiH, kod nas imaš dosta opasnih i izazovnih trasa, brda i dolina...

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

Ne bi ni ja volio bit kamiondžija cili život... Dosadilo bi mi ali na par godina bi.. {#}  To za brzine znan... Gleda san na YouTube videa 7 weeks of truckers life pa mi se nako na 1. pogled svidilo... A kad volin dugu vožnju, cestu..................

Meni je MAN najdraži (uz njega Actros) TGX je vrh kod MANa kabina je udobna sve ima hladnjak 2 ležaja montažni stol.....Oprema je odlična...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 13:13 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je BiH ima opasne ceste...ali ni oni iz SCSa ne rade stvarne ceste (kao OMSI BUS za Berlin) već "od oka". Bazira se na ETS1 ali je 1000000000 puta bolji. Tako da možda bi usri Bosne stavili autocestu... Ali virujen da će oni to sve sredit i da će igra i bez Balkana bit extra.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovdje piše da izlazi 10.8.. http://www.gamespot.com/euro-truck-simulator-2/ ...jel to onda konačan datum ili?

blacky

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne... objavili su ti na blogu da trebaju jos vremena..
=)=):D:D=);)
13 godina
neaktivan

Informacija da izlazi 10.9. je sa jedne str. na faceu. Ta stranica i većina fanova su zagrijani za tu igru više nego za išta....Svi pitaju link, password......a neda in se dokazat da igre nema tako da sam napisa informaciju sa facea. Kad bude linka za download na scs software blogu znači sigurno je izašla... Strpimo se još malo pa ćemo uživat bude li sve kako valja ;))))

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tko će čekat sad do 10.9? ..:D

blacky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako se ja ne varam ova igra već kasni godinu dana sa release datumom?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne varaš se... ja sam negdje pročitao (prije nego je izašla igra truck i trailers) da je trebala izaći u 8 mjesecu prošle godine. {#}

13 godina
neaktivan

Pa jesi pročita moj jedan post gori??? Obećavaju simulator koji će bit teško nadmašiti. I oni se ispričavaju radi odgađanja jer su već neki fanovi ljuti ali će sigurno napravit vrhunski posao. I ja jedva čekam tu simulaciju ali bolje pričekat pa uživat u pravoj simulaciji nego da bude ko scania truck driving sim. ili Trucks and Trailers... {#}

1 0 hvala 0
15 godina

pa normalno, nista nema na brzinu :)

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
13 godina
neaktivan

Izvolite link mini game playa ETS 2 london to manchester :P <3

Uzivajte u videu !

Imate i nesto informacija i slicica u ovome
znaci kolko sam sad u ovome vidio igra izlazi 21.9.2012

http://www.excalibur-publishing.co.uk/eurotruck2.html

stinky
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 3:24 (stinky_cod4).

5 0 hvala 2
17 godina

Izgleda je**nica, pogotovo po noci kada je kisa {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Izgleda je**nica, pogotovo po noci kada je kisa {#}

Istina :P

stinky
14 godina

Ako možete biti što iskreniji (Bar ste anonimni)

Itko kupuje igru? Ja sam za sada neodlučan, ali kada vidim detaljno igru onda odlučujem, a vi?

6 Kupujem!
22 Neodlučan.
8 Ne kupujem!
Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ako možete biti što iskreniji (Bar ste anonimni)

Itko kupuje igru? Ja sam za sada neodlučan, ali kada vidim detaljno igru onda odlučujem, a vi?

ja je necu kupovati...25 eura mi je previse :D ne kazem da je igra losa ili sto...ali rade cu pricekati neki torrent download i preuzeti s neta...kao i svaku igru :P

stinky
14 godina

@stinky_cod4 Sigurno ce biti jeftinija sa "nesluzbenih" stranica, uvijek se može jeftinije nabaviti. I stvarno bi mi bilo zao da igra bude tesko piratizirana jer to developeri nezasluju, jer koliko za sada izgleda ulozili su dosta truda u igru.

Aut vincere, aut mori!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

@stinky_cod4 Sigurno ce biti jeftinija sa "nesluzbenih" stranica, uvijek se može jeftinije nabaviti. I stvarno bi mi bilo zao da igra bude tesko piratizirana jer to developeri nezasluju, jer koliko za sada izgleda ulozili su dosta truda u igru.

istina je sto si ti sad reko...mnogo je truda u njoj...al jbg.. svaka se piratizira...od super maria do mass efecta ...

stinky
17 godina

Neodlucan trenutno, jednostavno ne zelim zabijati "glavu u pijesak".... ali po videnomm, izgleda da ce ipak biti ono prvo ponudeno. Vise je razloga za to.... nije neki veliki studio, bas se vidi da su puno truda ulozili, 20-tak eura za START cijenu nije skupo kada usporedujemo sa mnogim drugim igrama od 40-50+ eura koje tu i tamo zakazu, a kada se i piratziraju i ne steti im toliko koliko steti malim izdavacima/developerima.......

@stinky_cod4

Ne kuzim te u potpunosti, ako tako razmisljamo svi, onda bi Gaming davno umro jer bi ubrzo bankrotirali svi (mislim na igre koje mozes kupiti ili piratizirati)...... a  potpuno je druga stvar piratizirati igre za stare platforme jer ih ionako ne mozes kupiti danas tako da ne steti ako skines sa torrenta (odnosno nema originalnih primjeraka), a jedini nacin je da ih skines preko torrenta ili kupis od nekog lika na ebay-u nadajuci se da te nije nasamario (konkretno stare Nintendo, Sega, Sony igre koje skidam i sam). Npr. Steam.... koliko zna biti igara po 5-10 eura, snizenih sa 20-40 eura.... pa ono, ako si uvijek piratizirao (koliko vec igara), ne kuzim.....  kako je onda 20 eura puno za jednu "indie" igru koja ce propasti ako ju netko ne bude podrzao, mozda i zarade ali kako cemo onda moci ocekivati u buducnosti znatno bolju Eurotrack Simulator 3 igru? (mozda ugase studio sto nikako ne bih volio)... naravno, ti kao pojedinac ne mozes puno toga promijeniti jer mnogi ce samo skinuti igru, ne razmisljajuci o posljedicama i poslije kada cuju vijest da je firma propala i sl.... onda ce se cuditi.

Druga je stvar ako nemas posao, ako si "mlad"... onda razumijem. (nez kolko imas god, al sudeci po tome da mnogi pisu "gluposti" po profilima etc) tako da ne zelim prerano donositi zakljucak o godistu.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 4:53 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Da piratstvo uopce ne postoji 20-ak eura bi se uvijek naslo za neki naslov, pogotovo koji cilja na dugo igranje (osim ako nije monotono i traljavo napravljeno). Mnoge tvrtke traze puno vise(cijene) za puno manje( kvalitetnog sadrzaja), uglavnom te tvrtke i mogu preživjeti ako im se pojedina igra piratizira na veliko. Ali ova ne, kao sto je u postu iznad objasnjeno. Ovo je jedna od rijetkih igara koje cu kupiti(nadam se) ove godine, to sto sam skoro zavrsio srednju i nemam "pravi" posao ne cini me nesposobnim da zaradim negdje novac, makar ako imate nekakav dzeparac.
Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra toliko dobro izgleda da bi bio grijeh ne kupiti i ne imati original. stvarno su se potrudili. A cijena od 25 eura uopće nije puno, u odnosu na druge igre. Tako da kupujem. Samo što će trebat malo pričekati da se pojavi u trgovinama. Nažalost....

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 13:34 (medjimurac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

netreba.

Ja svoju več sad kupio i čekam da izađe na zavvi-ju

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/euro-truck-simulator-2/10588416.html

i još k tome 20 Eur košta.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
15 godina

Jel se moze ets ko fifa kupis kljuc skines i igras il bas moras kupit dvd

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

pa normalno, nista nema na brzinu :)

Moraju sve detaljno pregledati, rijesiti eventualne bug-ove jer nece je izdat punu bugova :S

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 14:01 (Haker_x).
13 godina
neaktivan

Vidio san taj video i prije... Neki se već hvale po fejsu kako oni imaju igru ali ne žele dat link ({#} hahaha) Bude li takva igra extra...Ja je neću kupovat jer će nakon misec dana bit piratizirana i mogu je skinit besplatno ko i 99% drugih.

0 5 hvala 0
17 godina
mantgxtruck kaže...

Vidio san taj video i prije... Neki se već hvale po fejsu kako oni imaju igru ali ne žele dat link ({#} hahaha) Bude li takva igra extra...Ja je neću kupovat jer će nakon misec dana bit piratizirana i mogu je skinit besplatno ko i 99% drugih.

Milijuni poput tebe = SMRT GAMINGU!

Nije da ja/mi ne piratiziramo ali smatram da se kvalitetan proizvod treba podrziti, a onaj los jos vise piratizirati.... i ne mozes ove usporedivati s velikim izdavacima..... tebi e pno dati 5-10 eura na Steamu za neku novu igru? (pojeftinjenje nakon mjesec/dva mjeseca i sl.?) ili raznim drugim akcijama (summer sale, winter....) etc.... svaka cast.

16 godina
neaktivan

Nisam ljubitelj ovakvih igrica, meni je ovo monotono, dosadi mi nakon 5h igranja pa zato necu kupiti vec cu samo 1-2h probati kakva je...

Vise volim igre s brzom akcijom, COD, NFS, CS itd...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Haker_x kaže...

Nisam ljubitelj ovakvih igrica, meni je ovo monotono, dosadi mi nakon 5h igranja pa zato necu kupiti vec cu samo 1-2h probati kakva je...

Vise volim igre s brzom akcijom, COD, NFS, CS itd...

To je druga stvar....

13 godina
neaktivan

Znan ja da je uloženo mnogo truda i da je šteta ne kupiti igru...(Potrudili su se neka zarade.) Neznam.....možda je i kupim ali obično takve igre završe piratizirane u roku mjesec dana i onda je svi imaju besplatno. Isto kao SCANIA T.D.S i sl. "Lovac"šta je je u pravu si. {#}

0 0 hvala 0
14 godina

da bar možeš i u kabini neš radit ... namjestat klimu.. radio i tak to ... e jeste čuli za Bau simulator... pogledajte igra je cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice