Valjda ti bolje znaš nisan vozio ni kamion ni autobus ali eto to me zanima... Posebno šleperi.. Znaš duga vožnja upoznavanje novi država i gradova.........
Nego da ne skrenemo s teme vidio san na slikama nešto što je extra a to je navigacija u kamionima i to me posebno veseli kod ETS2 a ne ona bezvezna karta koja samo smeta u kutu.
Još da nadodaju balkanske zemlje (Bar Hrvatsku, Bosnu, Srbiju i Sloveniju) i MAN TGA kamion....... Extra bi bilo. 
Ah, to se čini da je dobar posao, no to je hljeb sa devet kora (nema do narodne mudrosti ;)). Nadam se da to nećemo raditi ni ti ni ja. Onda, na šofere se često gleda kao na krkane koji ne znaju zbrojiti dva broja, što u neku ruku i jesu i za to su sami krivi. Ali da ne odemo u off topic.
Za TG seriju nisam nešto posebno zagrijan. Pogotovo TGA. Te uske kabine mi nisu privlačne, bio sam pobornik MAN-a do te serije. Već nekolike godine ne pratim tržište kamiona ni autobusa, ali MAN sa svojim TGX je dosta dobio. Koliko se sjećam prošle godine je dobio Truck of the year. Tu su titulu od 1997 većinom odnosili Actrosi. Kod njih mi se ne sviđa ručica mjenjača. Imaš + i -, što je u nekim situacijama nezgodno. MAN i sada drži ručice od dva razreda po četiri brzine, između razreda se prebacuješ tako što kada dođeš do četvrte brzine ručicu gurneš od sebe ljevo, stisneš jedan gumb i vodiš ručicu u položaj prve brzine, to ti je sada peta i tako ideš do osme brzine.
Što se Balkana tiče, to, koliko znam neće biti. Bilo bi dobro kada bi bilo, pogotovo BiH, kod nas imaš dosta opasnih i izazovnih trasa, brda i dolina...

To za brzine znan... Gleda san na YouTube videa 7 weeks of truckers life pa mi se nako na 1. pogled svidilo... A kad volin dugu vožnju, cestu..................

Aut vincere, aut mori!
hahaha) Bude li takva igra extra...Ja je neću kupovat jer će nakon misec dana bit piratizirana i mogu je skinit besplatno ko i 99% drugih.