ne znam, pun mi je inventory tih gemova i cekam gdje i kad bi ih mogo iskoristit za neko craftanje i nis...
napravio sam mjesta sto sam svima podjelio giftove i to je bilo puno save-load dok nisam skuzio kombinacije, makar neke su trivijalne jer se sazna iz dijaloga, a opet neke....
za sada sam naso samo jedno mjest gdje se ista moze craftat i to ne ukljucuje gemove
blagi spoiler
malo mi je krivo u igri sto dosta specijalizacija postane dostupno tek pred kraj igre koliko vidim.... za warriora sve osim templara dodjed maltene na samom kraju (barem za mene), mozda je netko odabro drugi put... vidim da nije puno drugacije i za neke druge klase , za sada sam naso templar, ranger, bard. predpostavljam kako bi se mogli dobit shapeshifter, spirit healer i assassin, ali nisam jos provjerio
EDIT: @mega meni je glavni lik warrior, koristi 2h i ima heavy chainmail... to je nekako ok jer nema previse fatigue, a opet je ok za frontmana... iako imam povremeno problema sto nije shield+sword tj. klasicni tenk, puno mi dmg prima, ali brutalno udara i prezivljavamo nekako uz healove
@naxeem slazem se u potpunosti, igra koja izlazi maltene na pragu 2010 mogla je nakon nekoliko godina izrade biti free roam, ali vjerujem da su ispocetka krenuli u krivom smjeru, dugo je radili i zakljucili da bi taj sivjet bio JAKO prazan, ili bi morali predkraj dodavati milion sitnih sidequestova, minidungeona i slicno poput obliviona, da bi mogli uopce opravdat free-roam svijet. takodjer neka podrucja su nedostupna radi blighta sto je sada lako izvedivo, u free roamu bi morali to dobrano napunit patrolama