- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovako, hteo sam poceti igrati Dotu 2, jer su mi dosadili LoL i HoN, pa rekoh da probam i Dotu, medjutim, skinuo sam je i sve savrseno.
Udjem u igru, server mi je EU East, odem na "find game", lepo on to sve uradi, nadje, acceptujemo svi, i tu nastaje problem, pojavi mi se loading screen, tj ovaj logo od Dote, loaduje minut-dva, i izbaci mi "Dota 2 unable to establish connection to server". Ne mogu ni da se reconnectujem jer mi opet izbaci istu stvar. Jedno 7 puta me izbacilo ovako, cak sam dobio onaj "queue ban" na odredjeno vreme zbog toga.
Da li je neko imao slican problem, i kako to resiti? Hvala. :)
E ovako, hteo sam poceti igrati Dotu 2, jer su mi dosadili LoL i HoN, pa rekoh da probam i Dotu, medjutim, skinuo sam je i sve savrseno.
Udjem u igru, server mi je EU East, odem na "find game", lepo on to sve uradi, nadje, acceptujemo svi, i tu nastaje problem, pojavi mi se loading screen, tj ovaj logo od Dote, loaduje minut-dva, i izbaci mi "Dota 2 unable to establish connection to server". Ne mogu ni da se reconnectujem jer mi opet izbaci istu stvar. Jedno 7 puta me izbacilo ovako, cak sam dobio onaj "queue ban" na odredjeno vreme zbog toga.
Hi cyka! Upoznaj divne DotA2 servere.
mozda je i tebi konekcija syebendisana, pa nekad trebas resetovati dotu da bi sve radilo kako treba.
Desavalo se prije ljudima koji imaju losiju konekciju.
igram dotu skoro 2 godine i mozda mi se 10-tak puta to izbacilo ...serveri su dobri i ne pricaj gluposti ..bolji su nego na vecini igara..nekad se zna desit da nesta ne radi,ali brzo poprave
http://www.speedtest.net/my-result/3571357954
A sto se tice restartovanja, restartovao sam i Dotu, i Steam, i palio komp jos 3 puta nakon toga, uvek isto, a na googlu ne mogu naci nikakvo resenje.
igram dotu skoro 2 godine i mozda mi se 10-tak puta to izbacilo ...serveri su dobri i ne pricaj gluposti ..bolji su nego na vecini igara..nekad se zna desit da nesta ne radi,ali brzo poprave
Ti nastavi govorit u svoje ime.
>Brzo poprave
>Nekad
probaj napravit lokalnu igru pa vidi dal ti loada
mozes i probat postavku pod options -> network -> network quality postavit na low
Ljudi zanima me dali da igram dotu.... Igram lol vise od godine dana i dosta mi je vise djece i trolanja...muka mi je od lola viseeeeee....zlooooooo.....htio bih poceti dotu igrati pa me zanimaju vasi komentari
Ljudi zanima me dali da igram dotu.... Igram lol vise od godine dana i dosta mi je vise djece i trolanja...muka mi je od lola viseeeeee....zlooooooo.....htio bih poceti dotu igrati pa me zanimaju vasi komentari
Nemoj ni pokušavati.
Zasto???
Zasto???
Zato što takvih idiota ima i u doti. Jako puno.
Zasto???
Zato što takvih idiota ima i u doti. Jako puno.
Puno više nego u LoL-u.
Uđeš u igru, i jedina ti je opcija da odabereš u kojem dijelu Majke Rusije želiš da igraš, i to ti je uglavnom to.
Zasto???
Zato što je Dota F2P.
Say hello to my little friend
Puno više nego u LoL-u.
Uđeš u igru, i jedina ti je opcija da odabereš u kojem dijelu Majke Rusije želiš da igraš, i to ti je uglavnom to.
Imaš i opciju da odabereš kako ti je lik obučen, kako se dere, kako skače i sl.
Puno više nego u LoL-u.
Imaš i opciju da odabereš kako ti je lik obučen, kako se dere, kako skače i sl.
I opciju da igraš 1v1 protiv Vipera.
Kako igra ovaj Excalibur pa to je cudo :D
Kick Era, and win ti4 
bb Era hahaha
jel neko zna bi li dota 2 mogla na nekim medium postavkama na 30ak fpsa ic na 8600gt 2gb rama i c2d 2.4(to cu naklokat bar na 3.0)...
ako neko ima slican komp ili nesto da odgvori bio bi zahvalan!
ovo sam naso na netu kaze da sa p4 i 8600 gt igra na max full hd reza na 20-30 fps
aj help hitno mi je !!!
probaj pa ces znati 
anyway, majke im ga steram ovaj volvo
imam banner za jugera bio lijepih 2.5 evra, izbacise chest u kome dropa za 0.35 i sad mu je cijena 0.5..........kakvi yebeni cigani, ruse ekonomiju najstrasnije
probo bi ja da mi se to ne nudi kupit ... nisam idiot pa bezveze pitam ... imam dobru cijenu i jedino mi je vazno da dota2 moze normalno ic na tome
jel neko zna bi li dota 2 mogla na nekim medium postavkama na 30ak fpsa ic na 8600gt 2gb rama i c2d 2.4(to cu naklokat bar na 3.0)...
ako neko ima slican komp ili nesto da odgvori bio bi zahvalan!
ovo sam naso na netu kaze da sa p4 i 8600 gt igra na max full hd reza na 20-30 fps
aj help hitno mi je !!!
Pogledaj moj PC, Radeon 9550, na njoj štuca HL2, Dota 2 mi ide na nekih 20-ak fps-a.
jel to igrivo kako na 20ak fpsova?
Ovisi o tebi. Ja sam navikao na 20-30 FPS-a u igri, ako si dosad igrao dotu na 60 fps-a sumnjam da će ti biti igrivo. Pogotovo Pudge i drugi skillshot heroji.
ma moj ce se skill pobrinit za ostatak :P
Meni jest, otprilike mi ide od oko 18 do 25 i igram najnormalnije (prilično loše, doduše).
http://www.joindota.com/en/leagues/matches/47447-legend-of-the-wardfairy-vs-maleni-ormari-gaming
hrvatski profesionalni tim maleni ormari gaming se bori za ulazak u 3 ligu!
nekon nevjerojatne predstave u 5 ligi gdje su sa 18-0 porazili protivnike koji su na razini mentalista!!!
http://www.joindota.com/en/leagues/europe/19-season-2/group/745-europe-5-4
Kakav je raspon skilla u toj JD ligi? Moze li se povuci neka paralela sa mmr-om?
Meni jest, otprilike mi ide od oko 18 do 25 i igram najnormalnije (prilično loše, doduše).
Možda je u tome problem, jer i ja sam također grozan igrač?
Kakav je raspon skilla u toj JD ligi? Moze li se povuci neka paralela sa mmr-om?
pa evo 3 liga nebi tribala bit losa ...
evo druga liga ima odlicnih ekipa...
http://www.joindota.com/en/leagues/europe/19-season-2/group/141-europe-2-1
evo prva sve poznate ekipe ...
http://www.joindota.com/en/leagues/europe/19-season-2
vise manje nije lose za zabavu :) samo je steta sto dosta ekipa koje se prijave ne igraju meceve posebno ove nize lige