Dota 2

poruka: 9.014
|
čitano: 2.058.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dota 2
ima netko wayto karticu? samo to mi fali
14 godina
neaktivan
Dota 2

E ovako, hteo sam poceti igrati Dotu 2, jer su mi dosadili LoL i HoN, pa rekoh da probam i Dotu, medjutim, skinuo sam je i sve savrseno.

Udjem u igru, server mi je EU East, odem na "find game", lepo on to sve uradi, nadje, acceptujemo svi, i tu nastaje problem, pojavi mi se loading screen, tj ovaj logo od Dote, loaduje minut-dva, i izbaci mi "Dota 2 unable to establish connection to server". Ne mogu ni da se reconnectujem jer mi opet izbaci istu stvar. Jedno 7 puta me izbacilo ovako, cak sam dobio onaj "queue ban" na odredjeno vreme zbog toga.

Da li je neko imao slican problem, i kako to resiti? Hvala. :)

Unable to establish connection to server Unable to establish connection to server
LoL EU West - Aginho
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 14:50 (ScazzaHitmann666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

E ovako, hteo sam poceti igrati Dotu 2, jer su mi dosadili LoL i HoN, pa rekoh da probam i Dotu, medjutim, skinuo sam je i sve savrseno.

Udjem u igru, server mi je EU East, odem na "find game", lepo on to sve uradi, nadje, acceptujemo svi, i tu nastaje problem, pojavi mi se loading screen, tj ovaj logo od Dote, loaduje minut-dva, i izbaci mi "Dota 2 unable to establish connection to server". Ne mogu ni da se reconnectujem jer mi opet izbaci istu stvar. Jedno 7 puta me izbacilo ovako, cak sam dobio onaj "queue ban" na odredjeno vreme zbog toga.

Hi cyka! Upoznaj divne DotA2 servere.

13 godina
4ucker kaže...

mozda je i tebi konekcija syebendisana, pa nekad trebas resetovati dotu da bi sve radilo kako treba.

Desavalo se prije ljudima koji imaju losiju konekciju.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
4ucker kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

igram dotu skoro 2 godine i mozda mi se 10-tak puta to izbacilo ...serveri su dobri i ne pricaj gluposti ..bolji su nego na vecini igara..nekad se zna desit da nesta ne radi,ali brzo poprave

14 godina
neaktivan
Dota 2

http://www.speedtest.net/my-result/3571357954

A sto se tice restartovanja, restartovao sam i Dotu, i Steam, i palio komp jos 3 puta nakon toga, uvek isto, a na googlu ne mogu naci nikakvo resenje.

LoL EU West - Aginho
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
JohnnyBlaze kaže...
4ucker kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

igram dotu skoro 2 godine i mozda mi se 10-tak puta to izbacilo ...serveri su dobri i ne pricaj gluposti ..bolji su nego na vecini igara..nekad se zna desit da nesta ne radi,ali brzo poprave

Ti nastavi govorit u svoje ime.

>Brzo poprave
>Nekad 

14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

probaj napravit lokalnu igru pa vidi dal ti loada

mozes i probat postavku pod options -> network -> network quality postavit na low

http://getdotastats.com/sig/86815748.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 20:45 (pepelko).
13 godina
Dota 2

Ljudi zanima me dali da igram dotu.... Igram lol vise od godine dana i dosta mi je vise djece i trolanja...muka mi je od lola viseeeeee....zlooooooo.....htio bih poceti dotu igrati pa me zanimaju vasi komentari

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
pinc123 kaže...

Ljudi zanima me dali da igram dotu.... Igram lol vise od godine dana i dosta mi je vise djece i trolanja...muka mi je od lola viseeeeee....zlooooooo.....htio bih poceti dotu igrati pa me zanimaju vasi komentari

Nemoj ni pokušavati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina

Zasto???

17 godina
pinc123 kaže...

Zasto???

Zato što takvih idiota ima i u doti. Jako puno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
mind_challenge kaže...
pinc123 kaže...

Zasto???

Zato što takvih idiota ima i u doti. Jako puno.

Puno više nego u LoL-u.

Uđeš u igru, i jedina ti je opcija da odabereš u kojem dijelu Majke Rusije želiš da igraš, i to ti je uglavnom to.

15 godina
pinc123 kaže...

Zasto???

Zato što je Dota F2P.

Say hello to my little friend
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Puno više nego u LoL-u.

Uđeš u igru, i jedina ti je opcija da odabereš u kojem dijelu Majke Rusije želiš da igraš, i to ti je uglavnom to.

Imaš i opciju da odabereš kako ti je lik obučen, kako se dere, kako skače i sl.

17 godina
Onjegin kaže...
4ucker kaže...

Puno više nego u LoL-u.

Imaš i opciju da odabereš kako ti je lik obučen, kako se dere, kako skače i sl.

I opciju da igraš 1v1 protiv Vipera.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Kako igra ovaj Excalibur pa to je cudo :D

Kick Era, and win ti4 {#}

Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

bb Era hahaha

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dota 2

jel neko zna bi li dota 2 mogla na nekim medium postavkama na 30ak fpsa ic na 8600gt 2gb rama i c2d 2.4(to cu naklokat bar na 3.0)...

ako neko ima slican komp ili nesto da odgvori bio bi zahvalan! 

ovo sam naso na netu kaze da sa p4 i 8600 gt igra na max full hd reza  na 20-30 fps

aj help hitno mi je  !!!

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

probaj pa ces znati {#}

anyway, majke im ga steram ovaj volvo

imam banner za jugera bio lijepih 2.5 evra, izbacise chest u kome dropa za 0.35 i sad mu je cijena 0.5..........kakvi yebeni cigani, ruse ekonomiju najstrasnije

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dota 2

probo bi ja da mi se to ne nudi kupit ... nisam idiot pa bezveze pitam ... imam dobru cijenu i jedino mi je vazno da dota2 moze normalno ic na tome

0 0 hvala 0
15 godina
banee kaže...

jel neko zna bi li dota 2 mogla na nekim medium postavkama na 30ak fpsa ic na 8600gt 2gb rama i c2d 2.4(to cu naklokat bar na 3.0)...

ako neko ima slican komp ili nesto da odgvori bio bi zahvalan! 

ovo sam naso na netu kaze da sa p4 i 8600 gt igra na max full hd reza  na 20-30 fps

aj help hitno mi je  !!!

Pogledaj moj PC, Radeon 9550, na njoj štuca HL2, Dota 2 mi ide na nekih 20-ak fps-a.

12 godina
protjeran
Dota 2

jel to igrivo kako na 20ak fpsova?

0 0 hvala 0
15 godina
banee kaže...

Ovisi o tebi. Ja sam navikao na 20-30 FPS-a u igri, ako si dosad igrao dotu na 60 fps-a sumnjam da će ti biti igrivo. Pogotovo Pudge i drugi skillshot heroji.

12 godina
protjeran
Dota 2

ma moj ce se skill pobrinit za ostatak :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
banee kaže...

Meni jest, otprilike mi ide od oko 18 do 25 i igram najnormalnije (prilično loše, doduše).

12 godina
protjeran
Dota 2

http://www.joindota.com/en/leagues/matches/47447-legend-of-the-wardfairy-vs-maleni-ormari-gaming

hrvatski profesionalni tim maleni ormari gaming se bori za ulazak u 3 ligu! 

nekon nevjerojatne predstave u 5 ligi gdje su sa 18-0 porazili protivnike koji su na razini mentalista!!!

http://www.joindota.com/en/leagues/europe/19-season-2/group/745-europe-5-4

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 23:08 (banee).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakav je raspon skilla u toj JD ligi? Moze li se povuci neka paralela sa mmr-om?

15 godina
Onjegin kaže...
banee kaže...

Meni jest, otprilike mi ide od oko 18 do 25 i igram najnormalnije (prilično loše, doduše).

Možda je u tome problem, jer i ja sam također grozan igrač?

12 godina
protjeran
Ravenclaw92 kaže...

Kakav je raspon skilla u toj JD ligi? Moze li se povuci neka paralela sa mmr-om?

pa evo 3 liga nebi tribala bit losa ...

evo druga liga ima odlicnih ekipa...

http://www.joindota.com/en/leagues/europe/19-season-2/group/141-europe-2-1

evo prva sve poznate ekipe ...

http://www.joindota.com/en/leagues/europe/19-season-2

vise manje nije lose za zabavu :) samo je steta sto dosta ekipa koje se prijave ne igraju meceve posebno ove nize lige

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 1:16 (banee).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice