Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.967.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dota 2

zanima me jedna stvar kako ekipa stavi u one bocice double dmg i slicne stvari i kak to uopce uzet..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dota 2
tomislavivic kaže...

zanima me jedna stvar kako ekipa stavi u one bocice double dmg i slicne stvari i kak to uopce uzet..??

kupis bottle i pokupis runu.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako netko ima neki normalan smurf account molim ga da mi ga posudi jer ću poluditi od low priority-ja, a ne mogu igrati s lvl1 ljudima s drugog accounta koji za prvi item kupuju Shiva's Recipe.

isti ti je ku*** u high priorityu dobiješ lika koji feeda s nagom dazzla koji korisi heal samo na kripovima i to samo zato da napravi dmg na neprijateljskim kripovima i dragon knighta kretena, na drugom teamu drow nafarmanu do kraja jer je alchemist nesposoban i pudgea i earthshaker koji te pojedu zat jer su nafarmani do bola

13 godina
neaktivan

i tako se igra invoker....lik je siiick...

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ramo kaže...
tomislavivic kaže...

kupis bottle i pokupis runu.

kaj sam pokupim i onda imam 3 bocice toga..??

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ne,već npr.

Spremiš double damage u bočicu.

Kada aktiviraš bočicu,aktivirat će ti se i x2 damage i regeneracija(mana,health).

[url=http://steamsignature.com][img]http://steamsignature.com/status/default/76561198043023909.png[/img][/url][url=steam://friends/add/76561198043023909][img]http://steamsignature.com/AddFriend.png[/i
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Dota 2

kad kupis bocu imas 3x regeneraciju. Runa ti napuni bocu i spremi runu da mozes iskoristit u sljedece 2 minute.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Ne,već npr.

Kada aktiviraš bočicu,aktivirat će ti se i x2 damage i regeneracija(mana,health).

Aktivirat će se prvo Rune. Bottle će imati 3 charge-a i nakon aktivacije Runea.

Ako klikneš na Rune dok imaš pun bottle i Rune storean u njemu, aktivira se taj Rune na kojeg si kliknuo. Ako aktiviraš Invisibility Rune možeš da uradiš jedan charge odmah nakon aktivacije bez da dispeluješ Invis (ali odmah, ako kasnije to uradiš, neće raditi).

Bottle se puni u bazi, a može se puniti i Bottle Crow-anjem (staviš Bottle u kurira i pošalješ ga u bazu da napuni Bottle).

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 17:41 (Onjegin).
13 godina
Dota 2

sve skuzio hvala puno na pomoci..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Paradox1 kaže...

Ne,već npr.

Aktivirat će se prvo Rune. Bottle će imati 3 charge-a i nakon aktivacije Runea.

Ako klikneš na Rune dok imaš pun bottle i Rune storean u njemu, aktivira se taj Rune na kojeg si kliknuo. Ako aktiviraš Invisibility Rune možeš da uradiš jedan charge odmah nakon aktivacije bez da dispeluješ Invis (ali odmah, ako kasnije to uradiš, neće raditi).

Bottle se puni u bazi, a može se puniti i Bottle Crow-anjem (staviš Bottle u kurira i pošalješ ga u bazu da napuni Bottle).

može se punit na još jedan način :) (osim ta dva navedena)

13 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".

care

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Paradox1 kaže...

Zar samo meni ne radi Dota2,

tj;na početku mi dođe do

"Connecting to the Dota2 network..." i tu stane,čekao 10min,a onda {#}

Frendu isto ne radi,pa da vidim jesmo li samo mi "pogođeni".

Događa mi se to cca jednom dnevno, restartiram steam i proradi.

nisi jedini rvi pu mi se to desilo prije 3 dana i ja onak wtf kaj se dešava

13 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...
6BoosteR9 kaže...

Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".

care

Care?

Get back.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
mali ivica86 kaže...
6BoosteR9 kaže...

care

Care?

Get back.

ma šalim se nemoj se uzbuđivat{#}

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ako netko želi igrati danas sam free (http://dotabuff.com/players/69538248), ekipa +18, skype, nije bitno početnici ili ne. 

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

imam odurne framedropove u svakom teamfightu. ova igra sve lošije radi svakim patchom

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pislje kaže...

imam odurne framedropove u svakom teamfightu. ova igra sve lošije radi svakim patchom

Imam framedropove u svakom fightu.

Nemam para da mijenjam procesor.

17 godina
neaktivan
Pislje kaže...

I s vremenom će ti se to još samo pogoršati. Ista stvar ko i TF2, L4D2, DoD, HL2 DM... Nekad sam to sve mogao bez problema igrati na laptopu. Danas više nema šanse.

Sve te igre dijele isti engine i to do te mjere da međusobno dijele osnovne instalacijske datoteke. A engine bar jednom mjesečno dobiva ili preinake ili poboljšanja ili nove stvari... Dodaj na to pun K novih spellova, animacija, itema,... koje svako malo dodaju i hardverski zahtjevi s vremenom sve više i više rastu. Ak hoćeš igrati Valveove igre moraš se nažalost jednostavno pomiriti s tim.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
ZC_Someone kaže...

I s vremenom će ti se to još samo pogoršati. Ista stvar ko i TF2, L4D2, DoD, HL2 DM... Nekad sam to sve mogao bez problema igrati na laptopu. Danas više nema šanse.

Sve te igre dijele isti engine i to do te mjere da međusobno dijele osnovne instalacijske datoteke. A engine bar jednom mjesečno dobiva ili preinake ili poboljšanja ili nove stvari... Dodaj na to pun K novih spellova, animacija, itema,... koje svako malo dodaju i hardverski zahtjevi s vremenom sve više i više rastu. Ak hoćeš igrati Valveove igre moraš se nažalost jednostavno pomiriti s tim.

Zbilja?

Meni tek od ovog patcha užasni problemi (smrzavanje/disconnect), sve do sad je bilo odlično.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan

Pa to baš i nije isto što i pad FPSa.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
Dota 2

6.77 patch u DotA 1:

• * Tranquil Boots disabled speed reduced from 50 to 25
  • * Tranquil Boots heal increased from 170 to 250
  • * Tranquil Boots cooldown increased from 40 to 60
  • * Tranquil Boots heal duration increased from 10 to 20
  • * Illuminate manacost increased from 150 to 150/160/170/180
  • * Illuminate AOE reduced from 400 to 350
  • * Spiked Carapace duration reduced from 2.75 to 2.25
  • * Spiked Carapace cooldown increased from 14 to 23/20/17/14
  • * Marksmanship bonus is removed when there are nearby enemy heroes (instead of just being halved)
  • * Reduced Marksmanship enemy detection aoe reduced from 400 to 375
  • * Heaven’s Halberd's Disarm is no longer dispelled by Manta
  • * Living Armor damage reduction is now done for all instances of damage that reduce its charges

Dakle, Drow gubi ulti kad je neki heroj blizu nje, KOTL nerfan, a Tranq boots (najbolje boots u igri, zbog kojih je Vanguard bio glup izbor) su nerfane do bola.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Dota 2
ja sam pro ja pravim masakar u normal prioritetu xaxaxaaxaxaxax

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perceto kaže...
ja sam pro ja pravim masakar u normal prioritetu xaxaxaaxaxaxax

Perceto, really?

16 godina
neaktivan
Dota 2

Jel postoji u doti 2 nekakav oblik ranked-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Saphire kaže...

No. Ako oces igrati competitivno nadi dobar team i prijavi se za neke Amateur turnire.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
12 godina
Dota 2

Jel se moze to F2P igrati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hari85 kaže...
Saphire kaže...

No. Ako oces igrati competitivno nadi dobar team i prijavi se za neke Amateur turnire.

ajde ne pricaj gluposti kako ne postoji ranked ? cemu onda sluzi team matchmaking? imas bodove i sve

16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jel se moze to F2P igrati?

može, ako ti netko pošalje kao gift na steamu, ako želiš šibni mi svoj steam acc u pp pa riješimo

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 19:51 (Mikovic_xD).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice