zanima me jedna stvar kako ekipa stavi u one bocice double dmg i slicne stvari i kak to uopce uzet..??
zanima me jedna stvar kako ekipa stavi u one bocice double dmg i slicne stvari i kak to uopce uzet..??
kupis bottle i pokupis runu.
Ako netko ima neki normalan smurf account molim ga da mi ga posudi jer ću poluditi od low priority-ja, a ne mogu igrati s lvl1 ljudima s drugog accounta koji za prvi item kupuju Shiva's Recipe.
isti ti je ku*** u high priorityu dobiješ lika koji feeda s nagom dazzla koji korisi heal samo na kripovima i to samo zato da napravi dmg na neprijateljskim kripovima i dragon knighta kretena, na drugom teamu drow nafarmanu do kraja jer je alchemist nesposoban i pudgea i earthshaker koji te pojedu zat jer su nafarmani do bola
i tako se igra invoker....lik je siiick...
kupis bottle i pokupis runu.
kaj sam pokupim i onda imam 3 bocice toga..??
Ne,već npr.
Spremiš double damage u bočicu.
Kada aktiviraš bočicu,aktivirat će ti se i x2 damage i regeneracija(mana,health).
kad kupis bocu imas 3x regeneraciju. Runa ti napuni bocu i spremi runu da mozes iskoristit u sljedece 2 minute.
Ne,već npr.
Kada aktiviraš bočicu,aktivirat će ti se i x2 damage i regeneracija(mana,health).
Aktivirat će se prvo Rune. Bottle će imati 3 charge-a i nakon aktivacije Runea.
Ako klikneš na Rune dok imaš pun bottle i Rune storean u njemu, aktivira se taj Rune na kojeg si kliknuo. Ako aktiviraš Invisibility Rune možeš da uradiš jedan charge odmah nakon aktivacije bez da dispeluješ Invis (ali odmah, ako kasnije to uradiš, neće raditi).
Bottle se puni u bazi, a može se puniti i Bottle Crow-anjem (staviš Bottle u kurira i pošalješ ga u bazu da napuni Bottle).
sve skuzio hvala puno na pomoci..:)
Ne,već npr.
Aktivirat će se prvo Rune. Bottle će imati 3 charge-a i nakon aktivacije Runea.
Ako klikneš na Rune dok imaš pun bottle i Rune storean u njemu, aktivira se taj Rune na kojeg si kliknuo. Ako aktiviraš Invisibility Rune možeš da uradiš jedan charge odmah nakon aktivacije bez da dispeluješ Invis (ali odmah, ako kasnije to uradiš, neće raditi).
Bottle se puni u bazi, a može se puniti i Bottle Crow-anjem (staviš Bottle u kurira i pošalješ ga u bazu da napuni Bottle).
može se punit na još jedan način :) (osim ta dva navedena)
Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".
care
Zar samo meni ne radi Dota2,
tj;na početku mi dođe do
"Connecting to the Dota2 network..." i tu stane,čekao 10min,a onda
Frendu isto ne radi,pa da vidim jesmo li samo mi "pogođeni".
Događa mi se to cca jednom dnevno, restartiram steam i proradi.
nisi jedini rvi pu mi se to desilo prije 3 dana i ja onak wtf kaj se dešava
Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".
care
Care?
Get back.
care
Care?
Get back.
ma šalim se nemoj se uzbuđivat
Ako netko želi igrati danas sam free (http://dotabuff.com/players/69538248), ekipa +18, skype, nije bitno početnici ili ne.
imam odurne framedropove u svakom teamfightu. ova igra sve lošije radi svakim patchom
imam odurne framedropove u svakom teamfightu. ova igra sve lošije radi svakim patchom
Imam framedropove u svakom fightu.
Nemam para da mijenjam procesor.
I s vremenom će ti se to još samo pogoršati. Ista stvar ko i TF2, L4D2, DoD, HL2 DM... Nekad sam to sve mogao bez problema igrati na laptopu. Danas više nema šanse.
Sve te igre dijele isti engine i to do te mjere da međusobno dijele osnovne instalacijske datoteke. A engine bar jednom mjesečno dobiva ili preinake ili poboljšanja ili nove stvari... Dodaj na to pun K novih spellova, animacija, itema,... koje svako malo dodaju i hardverski zahtjevi s vremenom sve više i više rastu. Ak hoćeš igrati Valveove igre moraš se nažalost jednostavno pomiriti s tim.
I s vremenom će ti se to još samo pogoršati. Ista stvar ko i TF2, L4D2, DoD, HL2 DM... Nekad sam to sve mogao bez problema igrati na laptopu. Danas više nema šanse.
Sve te igre dijele isti engine i to do te mjere da međusobno dijele osnovne instalacijske datoteke. A engine bar jednom mjesečno dobiva ili preinake ili poboljšanja ili nove stvari... Dodaj na to pun K novih spellova, animacija, itema,... koje svako malo dodaju i hardverski zahtjevi s vremenom sve više i više rastu. Ak hoćeš igrati Valveove igre moraš se nažalost jednostavno pomiriti s tim.
Zbilja?
Meni tek od ovog patcha užasni problemi (smrzavanje/disconnect), sve do sad je bilo odlično.
Pa to baš i nije isto što i pad FPSa.
6.77 patch u DotA 1:
Dakle, Drow gubi ulti kad je neki heroj blizu nje, KOTL nerfan, a Tranq boots (najbolje boots u igri, zbog kojih je Vanguard bio glup izbor) su nerfane do bola.
Perceto, really?
Jel postoji u doti 2 nekakav oblik ranked-a ?
No. Ako oces igrati competitivno nadi dobar team i prijavi se za neke Amateur turnire.
Jel se moze to F2P igrati?
No. Ako oces igrati competitivno nadi dobar team i prijavi se za neke Amateur turnire.
ajde ne pricaj gluposti kako ne postoji ranked ? cemu onda sluzi team matchmaking? imas bodove i sve
Jel se moze to F2P igrati?
može, ako ti netko pošalje kao gift na steamu, ako želiš šibni mi svoj steam acc u pp pa riješimo