Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.947.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
6BoosteR9 kaže...

Ok onda, ti i ja smo spremni raditi sve kaj treba. Znači da nam trebaju još trojica. Pa valjda ak velim da hoću team onda ne mislim da pickamo Mortred, Voida, Spectru, Morpha i PL-a i idemo igrat.

ja sam za.. i najcesce igram supporta ili gank/semi-carry heroje

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
6BoosteR9 kaže...

Ok onda, ti i ja smo spremni raditi sve kaj treba. Znači da nam trebaju još trojica. Pa valjda ak velim da hoću team onda ne mislim da pickamo Mortred, Voida, Spectru, Morpha i PL-a i idemo igrat.

Još 1 nam fali. Ja imam svog prijatelja.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...
6BoosteR9 kaže...

Još 1 nam fali. Ja imam svog prijatelja.

slobodno me dodajte ;) ionako trazim igrace za team

14 godina
neaktivan

SteamID: dariocro1994 dodajte 

15 godina
neaktivan
Dota 2

surplus700

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

HAAHAHAHAH 

Lik ima predobre videje :D

https://www.youtube.com/user/swordzzzzz/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

HAAHAHAHAH 

Lik ima predobre videje :D

https://www.youtube.com/user/swordzzzzz/

Taj i X marks the spot hahaha :D

17 godina
neaktivan
Dota 2

Da li zna tko da li ima, i gdje točno da se igraju neki amaterski turniri u doti? Imamo neku ekipicu pa bi se htjeli okušat malo, no kod nas nema ništa a "vani" je sve više manje profesionalno i poluprofesionalno što nalazimo ovak guglajući.

Tnx

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Team Match Making.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Da li zna tko da li ima, i gdje točno da se igraju neki amaterski turniri u doti? Imamo neku ekipicu pa bi se htjeli okušat malo, no kod nas nema ništa a "vani" je sve više manje profesionalno i poluprofesionalno što nalazimo ovak guglajući.

Tnx

Ovako, dodaj sve prijatelje u tim (DotA, Community).

I samo kliknete Team Matchmaking.

15 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Tnx

iz iskustva ti kazem, ako nemate po najmanje 200 clan warova, nemojte ni pokusavat sa turnirima ;) do tada team match making, i imas neku ametersku ligu http://dotabro.com/

15 godina
neaktivan
Dota 2

I da tko treba team neka mi se javi u PP

( High skill igraci ;) )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Tnx

Ovako, dodaj sve prijatelje u tim (DotA, Community).

I samo kliknete Team Matchmaking.

Mr Obvious...

tnx Tomislaw, takav info mi treba

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 22:01 (Pupo).
13 godina
neaktivan
Dota 2

44:32.

Gubili cijelo vrijeme (iako sam ja znao da smo bolji), na kraju ostao Tinker sam i srušio im Ancient (uz glasan Buhahahah smijeh).

Tinker nije igrao na pravi način Tinkera, ali zato nije ni feedao pa sam bio poprilično sretan. Gubili smo sve laneove od samog početka. Počevši od mog i Luninog topa. Wardao sam protiv Lycana, wardao pull spot, ali Drow Ranger i Bounty uspjeli su nas outlaneati (ja sam bio Tide).

Oni su imali 2 invis heroja: Drow/Lothars, Bounty, mi samo jednog. Kupio sam 2000000 wardova, konstantno nas Smokeao (fazon sa Smoke je u tome da ako izgubite Smoke, a nitko nije oko vas, netko je invis tu, bacite Dust ili postavite sentry). Nije bilo puno akcija, izgubili smo top i bot Tier 3 zbog Rosha (ali smo im time oduzeli moral najvjerovatnije). Dobro defali, ubili Drow jer smo bacili Smoke, ubili CK-Lycan-Huskar zbog Luna ulti i Ravage koji je uhvatio sve.

Sreća je bila što su svi slušali pa i to što sam se zadnjih 15 minuta derao da čuvaju Gold za buyback. Odu do njihovog Ancienta, unište one duple towere, svi izginu, svi buyback, svi tamo i uspjeh.

Drums, Arcane i Wand. Nakon 57 minuta.

TL;DR

Svi znaju engleski - autopobjeda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

44:32.

Gubili cijelo vrijeme (iako sam ja znao da smo bolji), na kraju ostao Tinker sam i srušio im Ancient (uz glasan Buhahahah smijeh).

Tinker nije igrao na pravi način Tinkera, ali zato nije ni feedao pa sam bio poprilično sretan. Gubili smo sve laneove od samog početka. Počevši od mog i Luninog topa. Wardao sam protiv Lycana, wardao pull spot, ali Drow Ranger i Bounty uspjeli su nas outlaneati (ja sam bio Tide).

Oni su imali 2 invis heroja: Drow/Lothars, Bounty, mi samo jednog. Kupio sam 2000000 wardova, konstantno nas Smokeao (fazon sa Smoke je u tome da ako izgubite Smoke, a nitko nije oko vas, netko je invis tu, bacite Dust ili postavite sentry). Nije bilo puno akcija, izgubili smo top i bot Tier 3 zbog Rosha (ali smo im time oduzeli moral najvjerovatnije). Dobro defali, ubili Drow jer smo bacili Smoke, ubili CK-Lycan-Huskar zbog Luna ulti i Ravage koji je uhvatio sve.

Sreća je bila što su svi slušali pa i to što sam se zadnjih 15 minuta derao da čuvaju Gold za buyback. Odu do njihovog Ancienta, unište one duple towere, svi izginu, svi buyback, svi tamo i uspjeh.

Drums, Arcane i Wand. Nakon 57 minuta.

TL;DR

Svi znaju engleski - autopobjeda.

ma ovi su jako loši... BH sa tako malo kilova a sa takvim itemima.... žalosno :(

15 godina
neaktivan
Dota 2

Cudo, zaredo par dobrih gejmova na pubu ( prvi puta igrao sa najvise 2 idiota )

http://dotabuff.com/players/84069041

Gyro

15 / 5 / 16

Mirana

10 / 3 / 26

Brew

7 / 8 / 9

Viper

26 / 7 / 17

Nyx

19 / 7 / 14

Puck

16 / 3 / 19

Gyro

21 / 4 / 20

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 13:15 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bojica kaže...
Onjegin kaže...

ma ovi su jako loši... BH sa tako malo kilova a sa takvim itemima.... žalosno :(

Pa dobro dečki se trude, sve su bolji :) Ovo je još uvijek normal skill, malo po malo.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Ako tko želi, ne igram više dotu, a imam dosta itema, da zamjenim to za nesto, RP u LoLu, skins ili nesto, anyway, vise mi ne trebaju :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Jako stara vijest. Ne će sigurno tako uskoro jer su tableti još uvijek preslabi. I nigdje nije rečeno što su točno planirali. Možda su samo htjeli napraviti nekakvu spectator verziju s kojom možeš gledati druge kako igraju...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
ToMisLaW kaže...

Bas sam neki dan mislio kako bi bilo dobro da dotu mogu na tabletu igrat xD {#}

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Pa dobro dečki se trude, sve su bolji :) Ovo je još uvijek normal skill, malo po malo.

Došao sam u jednom trenu do 49%, sad sam se vratio na 46.5% pobjeda.

Ne mogu vjerovati, uvijek kad zaredam nekoliko pobjeda dođe mi Balanar farmer, Maiden carry, Bounty koji ne skilla track. Toliko se iznerviram da bih se ubio.

13 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
ToMisLaW kaže...

Kad pomislim na kontrole: Q, W, E, R, T, A, S, D, F, G, Y, X, C, V, Space, Shift-Q, Ctrl, Tab, 1, 2, 3, 4 i pet tipki na mišu.

Kako da stane to sve na tablet?

13 godina
protjeran
Onjegin kaže...
ManuKane kaže...

Došao sam u jednom trenu do 49%, sad sam se vratio na 46.5% pobjeda.

Ne mogu vjerovati, uvijek kad zaredam nekoliko pobjeda dođe mi Balanar farmer, Maiden carry, Bounty koji ne skilla track. Toliko se iznerviram da bih se ubio.

ako mislis da imas dovoljno skila za igrat very high skiled gejmove mos od mene kupit stari acc http://dotabuff.com/players/96868984 

15 godina
Onjegin kaže...

Kad pomislim na kontrole: Q, W, E, R, T, A, S, D, F, G, Y, X, C, V, Space, Shift-Q, Ctrl, Tab, 1, 2, 3, 4 i pet tipki na mišu.

Kako da stane to sve na tablet?

Narast ce tableti, ali da treba napravit dobar UI.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Dota 2

Nakon što sam pobijedio meč s par dobrih RP-eva.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Frajeri uzeli 5 carrya :D

12 min nemaju Barake, 20 min GG

http://dotabuff.com/matches/142350638

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ManuKane kaže...
Bojica kaže...
Onjegin kaže...

ma da... baš... ili je jedan on onih, kako ja zovem, "riki dječaka".... cijeli game invis i onda nasamo ulove herojaj ispod 100hpa i kil..

ali meni najjača scena u doti... s kolegima s meka igram i jedan igra venomancera... i kako je dogovor bio venda ga suporta a ovaj cery na lejnu i uz MKB, i par sličnih itema, i gleda timbersola kako pokušava pobječi i onda ga one hita... i ovaj lik počinje srati "pa ti si venomancer, ti si suport a ne cery.... kupi meku i pipe na venomanceru, a ne MKB... koji si ti amater"

a onak... ubijamo ih doslovno... da znam stavit replay bi stavil da pokažem kako se dečko trudil pobjeć :D

13 godina
neaktivan
Bojica kaže...

ali meni najjača scena u doti... s kolegima s meka igram i jedan igra venomancera... i kako je dogovor bio venda ga suporta a ovaj cery na lejnu i uz MKB, i par sličnih itema, i gleda timbersola kako pokušava pobječi i onda ga one hita... i ovaj lik počinje srati "pa ti si venomancer, ti si suport a ne cery.... kupi meku i pipe na venomanceru, a ne MKB... koji si ti amater"

a onak... ubijamo ih doslovno... da znam stavit replay bi stavil da pokažem kako se dečko trudil pobjeć :D

Dafu*?

Inače, jednom ili 2 put sam igrao Rikija i feedao. Samo da napakostim prijateljima koji su me natjerali na AP.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice