- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ars-art ili ti ga AA napušta NaVi, a u zamjenu doalzi Funn1k iz Empirea.
Bit ce zanimljivo vidit kako ce rasporedit uloge
Link na vijest.
Funn1k je (po meni) jedan od najboljih igrača na svijetu, fenomenalan wisp. XBOCT predugo nije igrao supporta a ni kao igrač sa najviše farma ponekad igra preagresivno. Ne znam kako će rasporediti uloge ali po meni najveći problem sada im je predvidljivost a s Funn1kom je to malo srezano. Ja bih osobno volio vidjeti Dendija sa većim broje heroja i ne samo mid.
Inače, ako nekog zanima kako se igra qop, storm spirit ili puck pogledajte koji replay od Koroka. Osobno najviše naučim heroja od gledanja najboljih koji su ga igrali 200 puta prije mene.
Funn1k je (po meni) jedan od najboljih igrača na svijetu, fenomenalan wisp. XBOCT predugo nije igrao supporta a ni kao igrač sa najviše farma ponekad igra preagresivno. Ne znam kako će rasporediti uloge ali po meni najveći problem sada im je predvidljivost a s Funn1kom je to malo srezano. Ja bih osobno volio vidjeti Dendija sa većim broje heroja i ne samo mid.
Inače, ako nekog zanima kako se igra qop, storm spirit ili puck pogledajte koji replay od Koroka. Osobno najviše naučim heroja od gledanja najboljih koji su ga igrali 200 puta prije mene.
XBOCT feeda maltene. Ponekad ga tako nespremnog uhvate da me bude stid.
Funn1k je najbolji wisp kojeg sam u životu vidio, ali čini mi se da je Clinkz njegov signature. Scandal Puck <3
Wisp+CK i Gyro mi kvare gameove. Ne podnosim ih nikako.
Ima li netko mozda team da igra amaterske turnire i slicno?
Ne može se to baš odmah početi.
Stvar je u tome da većina igrača ne želi da se poboljša i NE ZNA IGRATI CAPTAIN'S MODE.
Najbolje je igrati Captain's Mode s Sir Infernom i reći mu da mute-a sve igrače. Vjerovati mu da će dobro pickati i onda igrati svoju poziciju.
Mnogi ne znaju pozicije 4+1 sistema:
- Pozicija broj Jedan (1): Carry, posao mu je da farma, da ne gine i da se čuva
- Pozicija broj Dva (2): Solomid, posao mu je da ganka i da semi carry
- Pozicija broj Tri (3): Offlaner/Utility igrač, posao mu je da kvari farm carryju, da kupi Mek/Pipe, Staff, Sheep ili Euls
- Pozicija broj Četiri (4): Support
- Pozicija broj Pet (5): Ward Bitch, nema nikakav farm, uzda se jedino u bracere da preživi
Igram dotu vec dugo (igrao sam hon te slabe lige-al to banana).. sta se toga tice znam te stvari, mogu cak i draftat nije bed
iiii špekulacije su ipak tocne... LoH ide u inaktivnost na par miseci te na njegovo misto uskače Kuroky.
Sad je mnogo jasnije zašto funn1k, jer je on bok u bok sa LoH... kralj solo lanea. (+ odlican drug xbocta)
E sad, kako ce se kuroky u ovo sve uklopit po pitanju ingame uloge...
iiii špekulacije su ipak tocne... LoH ide u inaktivnost na par miseci te na njegovo misto uskače Kuroky.
Sad je mnogo jasnije zašto funn1k, jer je on bok u bok sa LoH... kralj solo lanea. (+ odlican drug xbocta)
E sad, kako ce se kuroky u ovo sve uklopit po pitanju ingame uloge...
funn1k > LoH :D
Znaci ovako, ovu dotu nabijem na kur**
Zadnja 4 matcha, najbolji u teamu, najvise kilova, last hitova, najbolje iteme, jedini se trudim da pobijedimo, ali ne uvijek retardi u teamu...
Pogledajte vi to...
http://dotabuff.com/matches/138333258
http://dotabuff.com/matches/138458214
http://dotabuff.com/matches/138555579
Znaci ovako, ovu dotu nabijem na kur**
Zadnja 4 matcha, najbolji u teamu, najvise kilova, last hitova, najbolje iteme, jedini se trudim da pobijedimo, ali ne uvijek retardi u teamu...
Pogledajte vi to...
Ovako, ne smije ti to ići na živce.
Dnevnu Dotu zamisli kao vježbu za večer kad igraš s ekipom. Sad sam igrao nekoliko Meepo mečeva samo nako. Po danu se nitko ne trudi da pobijedi, samo nađu mečeve i feedaju. Koristi to kao priliku da vježbaš farmanje.
Jučer sam igrao Custom Lobby s ekipom iz Cro kanala. Šta mi je Invoker na midu uradio, sjeo sam i plakao.
Mjolnir>BF
Faceless + gyro je isto jako dobar combo. Kad bi bar imao priliku jednom vidjet cijeli njigov tim u black holeu pa faceless ult pa gyro ult. mogu se samo nadat
Faceless + gyro je isto jako dobar combo. Kad bi bar imao priliku jednom vidjet cijeli njigov tim u black holeu pa faceless ult pa gyro ult. mogu se samo nadat
Magnus je puno bolji izbor od gyrocoptera.. Empower i RP
Ja sam bio Seer u Void meču i 3 puta sam ih sve uspio dobiti u Chronosphere i postaviti zid....
Srećom, Void je bio retard i udaraio medvjede od Brewmastera.
Ako kome treba dota neka se javi :D
Ma ja odsad drmam samo CM, 4 partije - 4 pobijede. Najmanje su šanse da se naiđe na kretene... A u zadnjoj sam ih izdominirao sa Alleriom
Ma ja odsad drmam samo CM, 4 partije - 4 pobijede. Najmanje su šanse da se naiđe na kretene... A u zadnjoj sam ih izdominirao sa Alleriom
Ja uvijek dobijem kretene koji banaju Rikija, Huskara, Pudgea, deru se da se bana i Trax, Axe, Centaur i slični.
Onda oni pickaju Silencera, Magnusa, Nyxa, Bountyja i slične.
Žao mi te je bro :) Ja stvarno imam samo dobra iskustva, evo upravo smo popljugali CM radi jednog glupog poteza... Ali ok ekipa i dobar pick
Žao mi te je bro :) Ja stvarno imam samo dobra iskustva, evo upravo smo popljugali CM radi jednog glupog poteza... Ali ok ekipa i dobar pick
Sad sam dobio tipa koje je igrao Meepoa (Random Draft), imao je sedam pobijeda i bio je lvl1. Smetao mi je na midu (nije ga izričito htio) i dopuštao Tinkeru da ga nukea u 2 poteza. 15 minuta Blink i BoT na Tinkeru.
Early abandonment by Meepo. FML
dajte idemo neki team nabacit
Ne, ljudi nisu spremni da uče.
Ne, ljudi nisu spremni da uče.
spremni su oni da uce, samo sto su glupi pa kada dobiju support heroja ne zele igrati support jer onda misle da padaju u drugi plan, pa ce radije igrat supporta kao carry-a... kada bi se ljudi samo trudili djelomicno ispuniti ulogu svoga heroja svaki game bi bio odlican... ako si carry onda radi lh farmaj kada dode vrijeme gankaj, ako imas supporta kupi kurira, wardaj mapu itd... za to ti ne trebaju pro igraci, trebaju ti samo igraci koji imaju malo pameti u glavi
po 100-ti put, carry obicno zaseru igru, koliko god im ja pustio lashitove i kupovao wardove preko svojih bootsa, oni ne znaju. Ne znaju kad treba napasti, ne znaju sta znaci gankanje, jednostavno ljudi ne znaju igrati, nekavi su neizanteresiratni svi.
Neki dan poslje 10 min lik iz mog tima zove gg, isti taj, dok ja branim bazu svim silama, kupuje 20 kurira i seta ih po bazi. povraca mi se na takve ljude.
Dok recimo sinoc sam uletio sa 4 lika iz svicarske koji su tim i fali im support, a ja supporta igram, to je divota bila, kad vidis da se ljudi bore da pobjede.
Neki dan, all random. Tip dobije Voida, kaže da ga nikad nije igrao, ja a uzmem jer ga volim. Sva fama oko tog heroja je simpatična i par puta sam baš bio dobar.
Cijeli tim oko mene skače, wardovi, dewardanje, igraju 4v5 samo da ja farmam, a farmao sam kao lud, jednom samo umro radi gluposti tijekom farmanja.
Bili smo u lošijoj poziciji, ali ja sam ih mogao pobijediti. Zadnja akcija, nitko nema buyback, dolaze iz Roshpita, napadaju nam tier 3 bot tower. Ja čekam snipera u šumi (da ga uhvatim u Chrono, jer ako ga ne uhvatim, ubije me dok sam u njoj). Tim tamo baca sve što ima i dere se na voice chat VOID COME, COME VOID, VOOOID WHERE ARE YOU, a ja još ne vidim Snipera, a znam da ga moram sačekati.
VOOOOOOOOOOOOOOID WE NEED YOU YOU RETARD
Uletim, uhvatim 4 u Chrono, dođe sniper i ubije me.
GG
P.S.
Ja kad igram supporta najčešće uzmem agresivnijeg i idem roamati s 0 farma kad mi lane partner dobije koji lvl (dosta mi je bracer).
Mogao si gledati di je sniper i uhvatiti samo njega, sva sreća pa void ima "blink" svakih desetak sekundi.
Mogao si gledati di je sniper i uhvatiti samo njega, sva sreća pa void ima "blink" svakih desetak sekundi.
To sam i čekao, ali sav pritisak cijelosatnog gejma i prijatelja koji se deru na mene i pogrešio sam.
Pa onda ti nemoj, kaj se nemre najti 5 ljudi koji mogu normalno igrat?
Pa onda ti nemoj, kaj se nemre najti 5 ljudi koji mogu normalno igrat?
Jednom u 50 mečeva. Postoji ljudi koji druge ljude nazivaju tryhards, ti ljudi dođu u DotA da malo last hitaju i umru. Njima je previše:
- raditi trilane
- provjeravati rune
- wardati
- stackati
- nositi TP
- jungleati
- smokeati prije Roshana (pa svi umru u pitu)
- gankati
Njima je sve to mrsko.
Ok onda, ti i ja smo spremni raditi sve kaj treba. Znači da nam trebaju još trojica. Pa valjda ak velim da hoću team onda ne mislim da pickamo Mortred, Voida, Spectru, Morpha i PL-a i idemo igrat.