Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.954.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dota 2

Mislim da nebi mogao void uhvatit pola tih kilova i da mu ih je tinker pustio. Uništavao nas je sa nukeom i sa travelicama, plus dali smo im bezveze triplekill na početku zbog gluposti. Iako, opet, dirge je prebrutalan na početku.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Je li gledao netko meč #1 Dignitas vs NTH?

Spectre+Warlock win.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

jedno pitanje nekad mi se zna dogodit s huskarom da mi na onoj magiji koja trosi helte zasteka i onda kad se ponovo rodim stalno nju koristi i nezz kako da to zaustavim imate li ideju..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
tomislavivic kaže...

jedno pitanje nekad mi se zna dogodit s huskarom da mi na onoj magiji koja trosi helte zasteka i onda kad se ponovo rodim stalno nju koristi i nezz kako da to zaustavim imate li ideju..??

Desni klik na ikonu magije ti iskljucuje ili ukljucuje auto-cast.

13 godina
neaktivan
Arxi kaže...
tomislavivic kaže...

Desni klik na ikonu magije ti iskljucuje ili ukljucuje auto-cast.

Odnosno ALT+shortcut.

Stvar je u tome što je u žaru borbe, kad treba orbwalkati i ubiti protivnika koji bježi, teško naciljati ikonu (vremenski zahtjevno).

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 18:49 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

draw ranger je tako ranjiv na pocetku a brutalno jak kasnije

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

Cool.

Story.

Br0.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
mali ivica86 kaže...

Cool.

Story.

Br0.

Pa dobro je rekao. Koliko god se heroj više ne igra i koliko god bi se na pro sceni lako s njim nosili, u pubu ima još uvijek 57% win i radi prevelik damage čim dobije lvl6. Svaki idiot može dobit game s tim herojem. 

13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Pa dobro je rekao. Koliko god se heroj više ne igra i koliko god bi se na pro sceni lako s njim nosili, u pubu ima još uvijek 57% win i radi prevelik damage čim dobije lvl6. Svaki idiot može dobit game s tim herojem. 

Na pubu svaki heroj sa Shadow Blade manje-više pubstompa.

Stvar je u tome što se ljudi ne znaju učiti igraju nove heroje, ne gledaju videe, ne gledaju mečeve i dođu u situaciju da prvi put igraju nekog. Konstantno. Ne žele da se potrude.

Zato se rijetko dešavaju stompovi sa herojima koji nisu Ursa, Huskar, Lanaya, Drow ili neto sličan. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 22:38 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Znate onaj osjećaj kad ste Natures Prophet, odlučite igrati fino, kupite fine iteme, pushate sve towere u 2 lane-a, u jednom i melee baraku.

Onda izgubite jer Riki igrao kao da je invis dok je postavljeno 28 wardova i tim ima 2 gema. Zato što tim ne zna da im je jedini zadatak da budu malo živi dok ja rušim barake.

51 minuta života otišla jer je Rubick krao last hitove Nyxu i, a posebno ovo, zove me mama, All chat kažem "sec", pauza.

Samo da se vratim nazad da mi tim kaže da su otpauzirali svaki put, da su me ubili kad su otpauzirali. MRZIM DOTU. Što je najgore, to je bilo poslije 40. minute, protiv Luna i PL-a imali smo tier 1 towere, a oni nisu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Nije bug forum psihijatar za tvoje jade. Ovo je tema za raspravu a ne za jadikanje, sto ima veze ni prvi ni zadnji put da ces izgubit radi drugih.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Zašto bi nyx imao prioritet za last hitanje preko rubicka?

Ni jedan od njih nije carry, a rekao bi da je rubick čak i korisniji timu sa više farme nego nyx.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Znate onaj osjećaj kad ste Natures Prophet, odlučite igrati fino, kupite fine iteme, pushate sve towere u 2 lane-a, u jednom i melee baraku.

Onda izgubite jer Riki igrao kao da je invis dok je postavljeno 28 wardova i tim ima 2 gema. Zato što tim ne zna da im je jedini zadatak da budu malo živi dok ja rušim barake.

51 minuta života otišla jer je Rubick krao last hitove Nyxu i, a posebno ovo, zove me mama, All chat kažem "sec", pauza.

Samo da se vratim nazad da mi tim kaže da su otpauzirali svaki put, da su me ubili kad su otpauzirali. MRZIM DOTU. Što je najgore, to je bilo poslije 40. minute, protiv Luna i PL-a imali smo tier 1 towere, a oni nisu. 

Previše se koncentriras na druge i njihove pogreške. Većina igrača kad bi objektivno sagledala svoje greške bi brzo napredovala. Merlini, koji je fenomenalan igrač, uvijek govori kako nema u gejmu vremena za gledat druge i obazirat se jer ima dovoljno stvari koje sam radi. Kad bi sad išao gledat tvoj replay našao bih ti 120 stvari koje si mogao bolje napravit, probaj to tako gledat. Gubit ćeš gejmove uvijek i stalno. Nekad i 5 za redom. Pitanje je dal ćeš njakat oko toga ili bit bolji šesti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 17:40 (ManuKane).
15 godina
Dota 2

Evo, u nekom txt-u sam nasao keyeve koje sam prije negdje spremio, mozda nekome treba pa neka se posluzi:

73NEL-VZHTF-XLIYB

W08NB-03T3L-25P7P

GJDN8-ZK6NK-DQZ6N

ARWW7-5R9E9-86TIK

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nije bug forum psihijatar za tvoje jade. Ovo je tema za raspravu a ne za jadikanje, sto ima veze ni prvi ni zadnji put da ces izgubit radi drugih.

Ja samo samo užasno loš pa se ovdje iživljavam nad drugima.

17 godina
ManuKane kaže...

Previše se koncentriras na druge i njihove pogreške. Većina igrača kad bi objektivno sagledala svoje greške bi brzo napredovala. Merlini, koji je fenomenalan igrač, uvijek govori kako nema u gejmu vremena za gledat druge i obazirat se jer ima dovoljno stvari koje sam radi. Kad bi sad išao gledat tvoj replay našao bih ti 120 stvari koje si mogao bolje napravit, probaj to tako gledat. Gubit ćeš gejmove uvijek i stalno. Nekad i 5 za redom. Pitanje je dal ćeš njakat oko toga ili bit bolji šesti.

Bas sam htio reci kako mi nije jasno zadnjih par dana igram u ekipi sa sniperom na midu 4 gejma, ja supportam side lane, i dodjem do lvl 14-15 a sniper 11 i nista itema, a zanimljivo je da nisu ni fidali, ili eventualno 0-1, ali necu, vec se koncentriram na sebe i svoju igru {#}

15 godina
neaktivan
Dota 2

eo stream bacio, nezz oce lagg posto los internet :D

http://www.twitch.tv/teamxfx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Imam jednu zamolbu ako nije problem;molio bih prijedlog nekog laganog za promjenu mele heroja  za pocetak...igro sam do sada sa venomancerom i drawicom...

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

Imam jednu zamolbu ako nije problem;molio bih prijedlog nekog laganog za promjenu mele heroja  za pocetak...igro sam do sada sa venomancerom i drawicom...

Panda tj brewmaster. Jak je kroz cijelu igru i zaista je tesko biti los sa njim.

15 godina
ToMisLaW kaže...

eo stream bacio, nezz oce lagg posto los internet :D

http://www.twitch.tv/teamxfx

samo naprijed, biti ce zadovoljstvo malo gledati našu scenu :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
Arxi kaže...
mali ivica86 kaže...

Panda tj brewmaster. Jak je kroz cijelu igru i zaista je tesko biti los sa njim.

Tesko ce pocetnik odigrati Pandu. Pogotovo kad ulti dodje u igru, kojeg ce koristiti za bjezanje :) ja bi prije rekao da igras Axe-a ili Treanta npr...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
13 godina
neaktivan
kuleee kaže...
Arxi kaže...
mali ivica86 kaže...

Tesko ce pocetnik odigrati Pandu. Pogotovo kad ulti dodje u igru, kojeg ce koristiti za bjezanje :) ja bi prije rekao da igras Axe-a ili Treanta npr...

Kontrolirati 3 jedince usred teamfighta za početnika je nemoguća misija.

17 godina

Ima neka kratka uputa oko pocetka igranja ovoga?

Nisam nikada igrao LoL, HoN, ni nista slicno.

Igram neke obicne towr defense na androidu tu i tamo, al vjerujem da je to skroz razlicito.

A sad sam dobio key za ovo probati, pa jel ima neki vas savjet za pocetnike? Ili neki dobar sajt da me uputi?

13 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ima neka kratka uputa oko pocetka igranja ovoga?

Nisam nikada igrao LoL, HoN, ni nista slicno.

Igram neke obicne towr defense na androidu tu i tamo, al vjerujem da je to skroz razlicito.

A sad sam dobio key za ovo probati, pa jel ima neki vas savjet za pocetnike? Ili neki dobar sajt da me uputi?

http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

Pročitaj to i onda kreni igrati.

13 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

Sven

16 godina
neaktivan
Dota 2

@kule i onjegin

Totalno grijesite. Pocetniku treba heroj koji tesko umire, gdje se greske oprastaju, i da nakon loseg early gejma ne padnu u crnu rupu feedanja ili da uopste ne feedaju. 

On njega se uopste ne ocekuje da savrseno odigra sa tri pande i pobijedi team fight sam ili sta vec. Taj isti pocetnik, kojem sam savjetovao da uzme pandu i koji ce ulti koristiti samo da izbjegne sigurnu smrt ce odigrati MNOGO bolje nego taj isti pocetnik koji bi uzeo Eksa ili trenta kao sto si preporucio. 

Eks kada  ga igra pocetnik koji zavrsava blademail u 40-toj minuti. Cemu on sluzi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 17:08 (Arxi).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Arxi kaže...

@kule i onjegin

Totalno grijesite. Pocetniku treba heroj koji tesko umire, gdje se greske oprastaju, i da nakon loseg early gejma ne padnu u crnu rupu feedanja ili da uopste ne feedaju. 

On njega se uopste ne ocekuje da savrseno odigra sa tri pande i pobijedi team fight sam ili sta vec. Taj isti pocetnik, kojem sam savjetovao da uzme pandu i koji ce ulti koristiti samo da izbjegne sigurnu smrt ce odigrati MNOGO bolje nego taj isti pocetnik koji bi uzeo Eksa ili trenta kao sto si preporucio. 

Eks kada  ga igra pocetnik koji zavrsava blademail u 40-toj minuti. Cemu on sluzi?

Čemu Eks?

14 godina
Dota 2

Ali Panda ima "vazniju" ulogu od Axea sto se tice nekog standardnog gamea i mislim da je pocetniku bolja opcija... No ovo kako si ti postavio ne mogu opovrgnuti i slazem se. Mislim, da kad bolje razmislim, jedan Skeleton King bi isto dobro legao pocetniku + potrebno je poprilicno vremena da ga se ubije ukoliko mu je ulti spreman...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ima neka dobra dusa da me nauci kak ovo pravilno igrati? lol

17 godina
Vesperian kaže...

jel ima neka dobra dusa da me nauci kak ovo pravilno igrati? lol

Kako pravilno igrati?

To je tesko pitanje.

Mozda najbolji odgovor je budi od pomoci timu.

Nemoj feedati (tj. ginuti bezveze), nauci bit igre, nemoj biti sebican, gledaj meceve na youtube, tutorijale, citaj, nemoj pickati carrya i samo carrya, igraj support... kupi magare, kupi wardove.

Nisam nesto posebno dobar igrac, igram samo support, nekad carry kad nema carry picka, ucim jos, ali kad vidim kakve ljudi gluposti rade nije mi jasno sta rade u doti. Ja osobno sam pogleda vise meceva nego odigrao i drago mi je, vise sam tako naucio nego kroz igru, jer dok gledas mozes zaustaviti i pogledati sta je bilo dobro sta ne.

I na kraju kad skuzis bit igre, ides igrati...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice