tradeam 5 crvenih esencija i 3 žute za razno
Ako ti se što sviđa, biraj ;D...
Usput ,kako ide to sa tim jajima...Ja mjesam sve boje :D
tradeam 5 crvenih esencija i 3 žute za razno
Ako ti se što sviđa, biraj ;D...
Usput ,kako ide to sa tim jajima...Ja mjesam sve boje :D
Pa i nemožeš stavit više od 3 iste u jaje.
De pogledaj jel te zanima nešto kod mene, što bi mijenjao za taj dager od bountija sa slike. Naravno, 1 uncomon->1 uncomon ili 2 common vrijedi
aj ekipa tream još 1 jaje .. ima itko za trejd?
tko oce neka me adda na steam da odigramo koju partiju skupa
steam:dingm4n
danas sam probao Axe-a po prvi put,OP!! ja i drow ranger na botu protiv necrolytea i broodmother,totalna dominacija,mogao sam solo bez problema jer mi nisu bas nis mogli,samo bacam W,dok ih spustim oboje na pola hp-a,uletim,Q,i E spell odradi sav dmg,predobar hero,mogu reci i najbolji za sad(ne igram dugo,nemam ni 10 winova jos)
Hoće netko trejdat? imam viška esencija crvenih i plavih i neke iteme.
pro captains mode
magina rules.... https://dotabuff.com/matches/61524937
tko oce neka me adda na steam da odigramo koju partiju skupa
steam:dingm4n
danas sam probao Axe-a po prvi put,OP!! ja i drow ranger na botu protiv necrolytea i broodmother,totalna dominacija,mogao sam solo bez problema jer mi nisu bas nis mogli,samo bacam W,dok ih spustim oboje na pola hp-a,uletim,Q,i E spell odradi sav dmg,predobar hero,mogu reci i najbolji za sad(ne igram dugo,nemam ni 10 winova jos)
Lako je tako ownat kad stu ti na laneu noobovi koji neznaju prekinit hunger (W) sa last hitom/deny :P
To kako si tek poceo te još spaja sa takvima u gameove, poslije kad skupiš lvl-a i winsa na taj način nemoš ništa.
...
Hehe Jack odma se hvališ :P . (The Master)
Dajte molim vas netko Dota2 Invite, trebam za prijatelja koji bi igrao.
Ja nezz koji k se desava, imao sam 3 invitea i sva tri sam podjelio u roku odmah, kad meni treba onda nitko nema ili trazi nesto za uzvrat....
-.-'
javi jesi rijesio taj invite.
Danas se otvara jaje!!!
Jel se zna ista o tome?
Moramo li cekati 23:59 ili mozemo odmah?
Jel ostaje Diretide?
Jel se zna ista o tome?
Moramo li cekati 23:59 ili mozemo odmah?
Jel ostaje Diretide?
Vjerovatno neće ostati.
Zna se ponešto, neka bolje obavješteni kažu.
Hehe Jack odma se hvališ :P . (The Master)
normalno, pa moram, ponosan sam na sebe u toj rundi hahahaha
prvi match sa Riki-em,laganica :D
lol daj vidi drugi tim, isto prvi meč, samo se valjda nisu snašli :)
Je li vam se izleglo išta?
mogu ti dat spinal slicer za scepter od voida
Zar nije Diretide trebao biti gotov?
Je li vam se izleglo išta?
Ja nisam još ništa dobio...
Kako je moguče napraviti da se svi meepo-i teleportiraju u isto vrijeme, sad sam igro protiv lika, znaci pojeo nas je s tim teleportima -.-
Kako je moguče napraviti da se svi meepo-i teleportiraju u isto vrijeme, sad sam igro protiv lika, znaci pojeo nas je s tim teleportima -.-
Stišće Tab i poof 4 puta zaredom te se tako svi poteleportiravaju jedni na druge. To uradi 1000 magic damagea, ako svaki pogodi.
mogu ti dat spinal slicer za scepter od voida
Imam spinal slicer. Uglavnom me interesira uptradanje (više nižih itema za više).
Jel znače što uopće ti itemi? Jel pridonose snazi lika ili količini HP-a?
Naravno da ne...
Jel znače što uopće ti itemi? Jel pridonose snazi lika ili količini HP-a?
Čisto kozmetička stvar, ali opet se retardi ljute što neki imaju bolje.
Pa baš zato gledam što su neki na te iteme tako zaljepljeni...Po meni je jedino jaje vrijedno od svega sto imam... :S
Pa meni je zakon vidjeti kad je axe dobro složen, ili tide sa super smiješnim itemom. Super izgledaju heroji kad su malo personalizirani.
Ljepše izgleda, barem meni, osobnije je.
:)
Jednom sam dobio Blood Chaser za Axe-a, tako da sam taj najrare set jedini skupio i njega imam. Ostalo mi je default.... Ma šiptarijada obična, kad vidim Morphlinga sa onom kapicom ili Tide-a sa oklopom od kornjače dođe mi da si stavim žlicu ajvara u uho
Jednom sam dobio Blood Chaser za Axe-a, tako da sam taj najrare set jedini skupio i njega imam. Ostalo mi je default.... Ma šiptarijada obična, kad vidim Morphlinga sa onom kapicom ili Tide-a sa oklopom od kornjače dođe mi da si stavim žlicu ajvara u uho
Ja često nabacim oklop od kornjače :p
Hahahahhaha ma jadnjikav mi je taj oklop IMO. Fora mi je Tide-ova podvodna mina koju vuče za sobom. Jedino što ja želim je ono što sam jednom vidio, a to su sunčane naočale na Furionu. Znam da ovo nije DOTA, ali jbg, mislim da ne bi trebao biti problem nekome takvu sitnicu napraviti. Like a boss
na 0:30 se vidi