Treba kome gift?
Na pp.
Treba kome gift?
Na pp.
imam puuuno keyeva za aktivaciju igre, dajem za sitnice ili bar neke male usluge :)
Ima li netko za trade? Trebam iteme za Svena ili Dragon Knighta :)
dobio jos jednu dotu pa ko hoce nek se javi
Imam dva gifta dota 2 i dajem oba za torchlight 2 ili neki dio od COD-ova preko steam-a
Pošalji te i ostale prijedloge ako ih imate
Imam dva gifta dota 2 i dajem oba za torchlight 2 ili neki dio od COD-ova preko steam-a
Pošalji te i ostale prijedloge ako ih imate
LOL.
Evo dobio jos jednu dotu2 pa kome treba neka se javi preko pp za neki trejd
Ne razumijem. Meni bi trebala 1 Dota 2 (za frenda), ali ko će ti neš dat za dotu ako ona postaje free-to-play ubrzo. Ko će ti dat CoD???????????????? Frend će pričekat dok postane f2p pa će si skinut. A vi očekujete čudesa za Dotu.... Fuck that logic, go play Pac-man.
Ne razumijem. Meni bi trebala 1 Dota 2 (za frenda), ali ko će ti neš dat za dotu ako ona postaje free-to-play ubrzo. Ko će ti dat CoD???????????????? Frend će pričekat dok postane f2p pa će si skinut. A vi očekujete čudesa za Dotu.... Fuck that logic, go play Pac-man.
Pa ima pravo čovjek tražit šta god hoće za invite. Tvoje je da uzmes ili ne uzmes. A svi ovi koji se nisu sposobni prijavit na neki forum za key (a hvala bogu šalju ih ko kupus) ili zapravo bilo gdje kamo se dijele inviteovi jer im se neda, ti su mi manje jasni. Pa traje dulje od godine dana već beta, ja sam dobio 10 keyeva, podijelio 8. A može se i kupit, košta kao i Torchligh nešto.
Imam 2 beta keya pa kome triba nek šikne pp
Koje heroje preporučujete za jungleanje, mislio sam probati sa axe-om i nature's prophet-om ali nisam siguran ima li tko bolji za to?
Inače igru igram tek par tjedana, zadnji put sam igrao dotu 1 prije 5-6 godina pa vidim da je se dosta toga promjenilo...
ma lako je dobiti beta key samo se ceka 1 mjesec i svakom odobre
Koje heroje preporučujete za jungleanje, mislio sam probati sa axe-om i nature's prophet-om ali nisam siguran ima li tko bolji za to?
Inače igru igram tek par tjedana, zadnji put sam igrao dotu 1 prije 5-6 godina pa vidim da je se dosta toga promjenilo...
ma imas da selektujes kada udjes u igru koji za sta heroj sluzi svi heroji su svrstani u kategorije
ma lako je dobiti beta key samo se ceka 1 mjesec i svakom odobre
My ass odobre. Moj školski čekao nepuna četiri mjeseca.
Evo ako nekome treba Dota 2 neka se javi.
btw. trebam jedan žuti essence. Hvala hrca ;)
http://steamcommunity.com/id/goodye/
edit: dotu poklanjam da ne bude nesporazuma ;)
Ne prodajem svoje invite-ove ali ne vidim ništa loše ako se mogu trade-at za invite u betu neke druge igre.
Ne prodajem svoje invite-ove ali ne vidim ništa loše ako se mogu trade-at za invite u betu neke druge igre.
Pa to je u redu, ali ako covjek npr zeli igrati, a nema ti sto za ponuditi, bezobrazno bi mu bilo ne dati. U istoj sam situaciji bio prije nekih tjedan dana, i mogao sam se na trepavice postaviti kad nisam nista imao za dati. Svaka cast ekipi koja mi je odmah ponudila besplatno key. Ionako te nista ne kosta taj key koji mozes dati nekome.
Imam wex essence ako nekome treba za razmjenu...PM me
Možeš lako jungleat sa Axeom, Furionom ili Skeleton Kingom - sa njima mi je najdraže jungleat. Najlakše bi bilo vjerojatno sa Lone Druidom od samog početka, pošto medvjed ima HP-a za 5 heroja... Može se sa Ursom ili Enigmom također dosta lako uz pullanje i još nekoliko sličnih trikova. Od "naprednijih" junglera definitivno su tu Dark Seer koji stacka veliki kamp tri puta i onda baci radijaciju na jednog od creepova, dok u međuvremenu ubija small camp. Također ima i način stackanja sa Beastmasterom, tj njegovom svinjom, na Ancient creepovima te uništavanje 4 stackana campa sa "sjekirama" pošto su one physical dmg. Od zadnjih potencijalnih junglera sam vidio Tinkera kako stacka i uništava Ancient creepove na Radiant strani mape. To je brutala, makar druga ekipa skuži da Tinkera nema i jedino gdje može biti je šuma tj Ancient creepovi i lako ga je gankat ako je neoprezan i previše fokusiran na creepanje...
Treba li kome key nek se javi u pm
Možeš lako jungleat sa Axeom, Furionom ili Skeleton Kingom - sa njima mi je najdraže jungleat. Najlakše bi bilo vjerojatno sa Lone Druidom od samog početka, pošto medvjed ima HP-a za 5 heroja... Može se sa Ursom ili Enigmom također dosta lako uz pullanje i još nekoliko sličnih trikova. Od "naprednijih" junglera definitivno su tu Dark Seer koji stacka veliki kamp tri puta i onda baci radijaciju na jednog od creepova, dok u međuvremenu ubija small camp. Također ima i način stackanja sa Beastmasterom, tj njegovom svinjom, na Ancient creepovima te uništavanje 4 stackana campa sa "sjekirama" pošto su one physical dmg. Od zadnjih potencijalnih junglera sam vidio Tinkera kako stacka i uništava Ancient creepove na Radiant strani mape. To je brutala, makar druga ekipa skuži da Tinkera nema i jedino gdje može biti je šuma tj Ancient creepovi i lako ga je gankat ako je neoprezan i previše fokusiran na creepanje...
Otac džungliranja, Čen?
Zaboravih na njega i enčentresicu :D my bad
Otac džungliranja, Čen?
svakako, ali dečko kaže da nije dugo igrao, a chen je zbilja heroj kojeg treba zanti igrati. Neki heroji su zbilja yebeno teški za odigrat efikasno zato su rijetki, ali kad ti uđe jedan takav u gejm id dobro odigra, free win siguran.
btw. evo slike mojih duplića, ukoliko nekom nešto treba, može kontakt.
Game od maloprije :D
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=107440901
centaur gg
I duplići, ko hoće trejdat nešto neka se javi
Dajem akaunt i 2 dota gifta za guild wars 2 akaunt.
Dajte molim vas netko Dota2 Invite, trebam za prijatelja koji bi igrao.
Ja nezz koji k se desava, imao sam 3 invitea i sva tri sam podjelio u roku odmah, kad meni treba onda nitko nema ili trazi nesto za uzvrat....
-.-'
Dajem akaunt i 2 dota gifta za guild wars 2 akaunt.
daj nemoj me ismijavati, ja imam 40 keyeva pa se ne usudim pitati za nešto za njih
tradeam 5 crvenih esencija i 3 žute za razno