Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.967.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Dota 2

Treba kome gift?

Na pp.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

imam puuuno keyeva za aktivaciju igre, dajem za sitnice ili bar neke male usluge :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li netko za trade? Trebam iteme za Svena ili Dragon Knighta :)

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

dobio jos jednu dotu pa ko hoce nek se javi

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Imam dva gifta dota 2 i dajem oba za torchlight 2 ili neki dio od COD-ova preko steam-a

Pošalji te i ostale prijedloge ako ih imate

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Dota 2
Zodiak kaže...

Imam dva gifta dota 2 i dajem oba za torchlight 2 ili neki dio od COD-ova preko steam-a

Pošalji te i ostale prijedloge ako ih imate

LOL.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan

Evo dobio jos jednu dotu2 pa kome treba neka se javi preko pp za neki trejd

13 godina
neaktivan

Ne razumijem. Meni bi trebala 1 Dota 2 (za frenda), ali ko će ti neš dat za dotu ako ona postaje free-to-play ubrzo. Ko će ti dat CoD???????????????? Frend će pričekat dok postane f2p pa će si skinut. A vi očekujete čudesa za Dotu.... Fuck that logic, go play Pac-man.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
neaktivan
Dota 2
Kaj ste svi takvi smradovi? Dajte ljudima besplatno da se igraju, kaj ste tolko koristoljubivi...
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ne razumijem. Meni bi trebala 1 Dota 2 (za frenda), ali ko će ti neš dat za dotu ako ona postaje free-to-play ubrzo. Ko će ti dat CoD???????????????? Frend će pričekat dok postane f2p pa će si skinut. A vi očekujete čudesa za Dotu.... Fuck that logic, go play Pac-man.

Pa ima pravo čovjek tražit šta god hoće za invite. Tvoje je da uzmes ili ne uzmes. A svi ovi koji se nisu sposobni prijavit na neki forum za key (a hvala bogu šalju ih ko kupus) ili zapravo bilo gdje kamo se dijele inviteovi jer im se neda, ti su mi manje jasni. Pa traje dulje od godine dana već beta, ja sam dobio 10 keyeva, podijelio 8. A može se i kupit, košta kao i Torchligh nešto.

13 godina
Dota 2

Imam 2 beta keya pa kome triba nek šikne pp {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Koje heroje preporučujete za jungleanje, mislio sam probati sa axe-om i nature's prophet-om ali nisam siguran ima li tko bolji za to?

Inače igru igram tek par tjedana, zadnji put sam igrao dotu 1 prije 5-6 godina pa vidim da je se dosta toga promjenilo...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ma lako je dobiti beta key samo se ceka 1 mjesec i svakom odobre

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Koje heroje preporučujete za jungleanje, mislio sam probati sa axe-om i nature's prophet-om ali nisam siguran ima li tko bolji za to?

Inače igru igram tek par tjedana, zadnji put sam igrao dotu 1 prije 5-6 godina pa vidim da je se dosta toga promjenilo...

ma imas da selektujes kada udjes u igru koji za sta heroj sluzi svi heroji su svrstani u kategorije

16 godina
neaktivan
Bla001 kaže...

ma lako je dobiti beta key samo se ceka 1 mjesec i svakom odobre

My ass odobre. Moj školski čekao nepuna četiri mjeseca.

17 godina
Dota 2

Evo ako nekome treba Dota 2 neka se javi.

btw. trebam jedan žuti essence.  Hvala hrca ;)

http://steamcommunity.com/id/goodye/

edit: dotu poklanjam da ne bude nesporazuma ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 19:27 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
Kaj ste svi takvi smradovi? Dajte ljudima besplatno da se igraju, kaj ste tolko koristoljubivi...

Ne prodajem svoje invite-ove ali ne vidim ništa loše ako se mogu trade-at za invite u betu neke druge igre.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
13 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
peterstern9 kaže...

Ne prodajem svoje invite-ove ali ne vidim ništa loše ako se mogu trade-at za invite u betu neke druge igre.

Pa to je u redu, ali ako covjek npr zeli igrati, a nema ti sto za ponuditi, bezobrazno bi mu bilo ne dati. U istoj sam situaciji bio prije nekih tjedan dana, i mogao sam se na trepavice postaviti kad nisam nista imao za dati. Svaka cast ekipi koja mi je odmah ponudila besplatno key. Ionako te nista ne kosta taj key koji mozes dati nekome.
15 godina
neaktivan
Dota 2

Imam wex essence ako nekome treba za razmjenu...PM me

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

CroHQ.org dijeli Dota 2 keyeve. Više o tome ovdje.

CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xxxxx kaže...

Možeš lako jungleat sa Axeom, Furionom ili Skeleton Kingom - sa njima mi je najdraže jungleat. Najlakše bi bilo vjerojatno sa Lone Druidom od samog početka, pošto medvjed ima HP-a za 5 heroja... Može se sa Ursom ili Enigmom također dosta lako uz pullanje i još nekoliko sličnih trikova. Od "naprednijih" junglera definitivno su tu Dark Seer koji stacka veliki kamp tri puta i onda baci radijaciju na jednog od creepova, dok u međuvremenu ubija small camp. Također ima i način stackanja sa Beastmasterom, tj njegovom svinjom, na Ancient creepovima te uništavanje 4 stackana campa sa "sjekirama" pošto su one physical dmg. Od zadnjih potencijalnih junglera sam vidio Tinkera kako stacka i uništava Ancient creepove na Radiant strani mape. To je brutala, makar druga ekipa skuži da Tinkera nema i jedino gdje može biti je šuma tj Ancient creepovi i lako ga je gankat ako je neoprezan i previše fokusiran na creepanje...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 9:43 (kuleee).
14 godina
protjeran
Dota 2

Treba li kome key nek se javi u pm

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuleee kaže...
xxxxx kaže...

Možeš lako jungleat sa Axeom, Furionom ili Skeleton Kingom - sa njima mi je najdraže jungleat. Najlakše bi bilo vjerojatno sa Lone Druidom od samog početka, pošto medvjed ima HP-a za 5 heroja... Može se sa Ursom ili Enigmom također dosta lako uz pullanje i još nekoliko sličnih trikova. Od "naprednijih" junglera definitivno su tu Dark Seer koji stacka veliki kamp tri puta i onda baci radijaciju na jednog od creepova, dok u međuvremenu ubija small camp. Također ima i način stackanja sa Beastmasterom, tj njegovom svinjom, na Ancient creepovima te uništavanje 4 stackana campa sa "sjekirama" pošto su one physical dmg. Od zadnjih potencijalnih junglera sam vidio Tinkera kako stacka i uništava Ancient creepove na Radiant strani mape. To je brutala, makar druga ekipa skuži da Tinkera nema i jedino gdje može biti je šuma tj Ancient creepovi i lako ga je gankat ako je neoprezan i previše fokusiran na creepanje...

Otac džungliranja, Čen?

14 godina
Dota 2

Zaboravih na njega i enčentresicu :D my bad

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Onjegin kaže...

Otac džungliranja, Čen?

svakako, ali dečko kaže da nije dugo igrao, a chen je zbilja heroj kojeg treba zanti igrati. Neki heroji su zbilja yebeno teški za odigrat efikasno zato su rijetki, ali kad ti uđe jedan takav u gejm id dobro odigra, free win siguran.

btw. evo slike mojih duplića, ukoliko nekom nešto treba, može kontakt.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 14:28 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Dota 2

Game od maloprije :D

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=107440901

centaur gg

I duplići, ko hoće trejdat nešto neka se javi

WaterCooled
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 18:36 (Pupo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dota 2

Dajem akaunt i 2 dota gifta za guild wars 2 akaunt.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Dajte molim vas netko Dota2 Invite, trebam za prijatelja koji bi igrao.

Ja nezz koji k se desava, imao sam 3 invitea i sva tri sam podjelio u roku odmah, kad meni treba onda nitko nema ili trazi nesto za uzvrat....

-.-'

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

1 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Dajem akaunt i 2 dota gifta za guild wars 2 akaunt.

daj nemoj me ismijavati, ja imam 40 keyeva pa se ne usudim pitati za nešto za njih

13 godina

tradeam 5 crvenih esencija i 3 žute za razno

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 21:47 (antimon95).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice