Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.968.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dota 2

Ima netko za trejdat, imam nešto itema viška.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

trebaju meni 2 ova sastojka za jaje. Crveni i žuti.

http://steamcommunity.com/id/goodye/inventory/

moj inventori, pa ako nekog nesto zanima...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Šta se dobije iz tog jajeta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

za sta jesu ta jaja ja sam dobio greevil egg

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

http://steamcommunity.com/profiles/76561198042764031/inventory/#570

evo mog, ukoliko vam se što svidi javite se

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav dota playeri, posto sam skroz novi u doti molio bi malo pomoci.

nabavio sam dota2 beta key (XXXXX-XXXXX-XXXXX) a sad gdje ga treba upisati, skinuo sam igru preko steam-a i kad udjem u igru pise mi username od steama a ispod njega pise da se regam.

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
TomoRI kaže...

nabavio sam dota2 beta key (XXXXX-XXXXX-XXXXX) a sad gdje ga treba upisati, skinuo sam igru preko steam-a i kad udjem u igru pise mi username od steama a ispod njega pise da se regam.

Hvala unaprijed

ti si neki is pečine? {#}

napravi account, logiraj se i gore ideš pod games i activate product key ili tako nešto

15 godina
neaktivan
alscaul kaže...
TomoRI kaže...

Hvala unaprijed

ti si neki is pečine? {#}

napravi account, logiraj se i gore ideš pod games i activate product key ili tako nešto

hvala

btw. nisam iz pecine nego nikad nisam koristio steam :)

13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo, sad sam odigrao prvi puta dotu 2. Iskreno, igra mi je još malo čudna, navikao sam na League of Legends, ovdje mana prebrzo nestane, nema recall mogucnosti brzog povratka u bazu, itd.
Ne znam hocu li se moci priviknuti na dotu 2 ili cu ostati na League Of legendsu, ima li netko od vas slicnih iskustva i igra li paralelno dotu 2 i lol?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Otvoriš Steam, dolje lijevo imaš +ADD A GAME. Klikneš na to i ideš na "Activate a Product on Steam". Pa Next, I Agree, upišeš kod i opet Next...

EDIT: Nvm, spor sam :)

Btw. netko je pitao što radi ono jaje. Ukratko iz njega se u jednom trenutnu "izvali" novi currier. Dodatna finta je u tome da jaje povezujete s raznim bojama essenca koje će utjecati na to kako će na kraju currier izgledati.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 11:58 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Evo, sad sam odigrao prvi puta dotu 2. Iskreno, igra mi je još malo čudna, navikao sam na League of Legends, ovdje mana prebrzo nestane, nema recall mogucnosti brzog povratka u bazu, itd.
Ne znam hocu li se moci priviknuti na dotu 2 ili cu ostati na League Of legendsu, ima li netko od vas slicnih iskustva i igra li paralelno dotu 2 i lol?

Isto tako je i meni bilo, al kad sam pogledao par guideva i kad sam igrao s prijateljem koji mi je objašnjavao mehaniku igre, shvatio sam da je puno bolja od LoL-a (meni ofc).

Samo treba vremena da pohvataš sve stvari u igri {#}

RHCP
14 godina
peterstern9 kaže...

Ja igram i dotu i hon i LoL .... Prefriran hon jer je brzi , Dota me zarazila ofc jer dota je dota :D .... a LoL igram zbog ekipe s faxa  ...... Hon i dota daleko bolja igrivost i taktike...... Ima miljun načina za dobit gejm i igrat champ-a.... U LoL-u se svi drze nekih pravila ko igra mid ko igra top ko igra đunglu i to me masu nervira niko nije openminded i fail je sto nema kreep denaja i na killu ne pusis gold ......

Kao sto kolega povise mene kaze 5 10 gejmova s nekim ko kuzi mehaniku da ti da par tipova i odma ces skonta koliko je bolja i kompetentnija od LoL-a 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 12:12 (Cakija_ST).
16 godina
neaktivan
Tko igra dobro dote nek mi posalje pm ili nek me doda na steamu: [ Tomex009 ] dosta mi je vise igranja sa noobovima...
16 godina
neaktivan
Dota 2

Drugi put. Zna li itko čemu ona Greevil Eggs služe? Hoće li se ako skupim sve one gem-ove za njih otključati nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Drugi put. Zna li itko čemu ona Greevil Eggs služe? Hoće li se ako skupim sve one gem-ove za njih otključati nešto?

Iz toga se valjda rodi mini Roshan courier.

17 godina
neaktivan
Dota 2

Da li nekome treba invite?

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:34 (Cesc).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dota mi je sad digla tlak na najjace...jednostavno mi djeluje preglupo igra...npr uzeo sam Silencera i dosao sam za 2 minute do 9 lvla i onda sam odjednom stao...svi su me poceli ubijat i sve...i sad na kraju neki Rohan ili tako nesto cini mi se, uglavnom stvori se neki veliki div koji me prati i udara i ne mogu nikamo pobjec...preglupo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Dajem key, ali neću preko poruka nego javno :D egzibicionist!

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peterstern9 kaže...

Dota mi je sad digla tlak na najjace...jednostavno mi djeluje preglupo igra...npr uzeo sam Silencera i dosao sam za 2 minute do 9 lvla i onda sam odjednom stao...svi su me poceli ubijat i sve...i sad na kraju neki Rohan ili tako nesto cini mi se, uglavnom stvori se neki veliki div koji me prati i udara i ne mogu nikamo pobjec...preglupo...

Pa kad igraš ovaj novi mod od jučer povodom halloweena "Diretide"... To je čisto za zabavu, nije ni čudo da si brzo bio veliki level i pun zlata kada tako funkcionira taj game. Igraj standardnu dotu pa neće bit problema ;)

EDIT: Moraš dati Roshanu Candy da te pusti na miru. Candy skupljaš nakon ubijanja velikih šumskih creepova, ubijanja Roshlinga po laneovima i krađe iz neprijateljskog stasha na mjestu "ancient creep campa". Znači imaš dva izbornika, pa si biraj šta igrati hoćeš...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 15:57 (kuleee).
16 godina
peterstern9 kaže...

Pa onda igraj normalni game a ne dire tide

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
15 godina
Dota 2

kiša itema sine, pada sve živo, trejdaju se esencije, ludilo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peterstern9 kaže...

Noob Candy {#} Sta si ti ocekiva odigra prvih 10 gejmova i ownat ? biće da si ex LoL player

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:34 (Cakija_ST).
17 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Da li nekome treba invite?

Bump

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:35 (Cesc).
13 godina
neaktivan
Cesc kaže...
Cesc kaže...

Da li nekome treba key?

Bump

Imam i jedan jedan invite viška.

17 godina
neaktivan
Dota 2

Krivo sam se izrazio, da invite xD

Why so serious?

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Shadow essence yes yes idemo trejdat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Oće Diretide ostat za stalno ili će ga maknit kad prođe Halloween?

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Oće Diretide ostat za stalno ili će ga maknit kad prođe Halloween?

U subotu završava.

13 godina
neaktivan
Dota 2

kako sad u subotu svi govore drugacije??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Inače:

Arnie? Arnie?
(veća slika)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice