Ima netko za trejdat, imam nešto itema viška.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trebaju meni 2 ova sastojka za jaje. Crveni i žuti.
http://steamcommunity.com/id/goodye/inventory/
moj inventori, pa ako nekog nesto zanima...
Šta se dobije iz tog jajeta?
za sta jesu ta jaja ja sam dobio greevil egg
http://steamcommunity.com/profiles/76561198042764031/inventory/#570
evo mog, ukoliko vam se što svidi javite se
Pozdrav dota playeri, posto sam skroz novi u doti molio bi malo pomoci.
nabavio sam dota2 beta key (XXXXX-XXXXX-XXXXX) a sad gdje ga treba upisati, skinuo sam igru preko steam-a i kad udjem u igru pise mi username od steama a ispod njega pise da se regam.
Hvala unaprijed
nabavio sam dota2 beta key (XXXXX-XXXXX-XXXXX) a sad gdje ga treba upisati, skinuo sam igru preko steam-a i kad udjem u igru pise mi username od steama a ispod njega pise da se regam.
Hvala unaprijed
ti si neki is pečine?
napravi account, logiraj se i gore ideš pod games i activate product key ili tako nešto
Hvala unaprijed
ti si neki is pečine?
napravi account, logiraj se i gore ideš pod games i activate product key ili tako nešto
hvala
btw. nisam iz pecine nego nikad nisam koristio steam :)
Evo, sad sam odigrao prvi puta dotu 2. Iskreno, igra mi je još malo čudna, navikao sam na League of Legends, ovdje mana prebrzo nestane, nema recall mogucnosti brzog povratka u bazu, itd.
Ne znam hocu li se moci priviknuti na dotu 2 ili cu ostati na League Of legendsu, ima li netko od vas slicnih iskustva i igra li paralelno dotu 2 i lol?
Otvoriš Steam, dolje lijevo imaš +ADD A GAME. Klikneš na to i ideš na "Activate a Product on Steam". Pa Next, I Agree, upišeš kod i opet Next...
EDIT: Nvm, spor sam :)
Btw. netko je pitao što radi ono jaje. Ukratko iz njega se u jednom trenutnu "izvali" novi currier. Dodatna finta je u tome da jaje povezujete s raznim bojama essenca koje će utjecati na to kako će na kraju currier izgledati.
Evo, sad sam odigrao prvi puta dotu 2. Iskreno, igra mi je još malo čudna, navikao sam na League of Legends, ovdje mana prebrzo nestane, nema recall mogucnosti brzog povratka u bazu, itd.
Ne znam hocu li se moci priviknuti na dotu 2 ili cu ostati na League Of legendsu, ima li netko od vas slicnih iskustva i igra li paralelno dotu 2 i lol?
Isto tako je i meni bilo, al kad sam pogledao par guideva i kad sam igrao s prijateljem koji mi je objašnjavao mehaniku igre, shvatio sam da je puno bolja od LoL-a (meni ofc).
Samo treba vremena da pohvataš sve stvari u igri
Ja igram i dotu i hon i LoL .... Prefriran hon jer je brzi , Dota me zarazila ofc jer dota je dota :D .... a LoL igram zbog ekipe s faxa ...... Hon i dota daleko bolja igrivost i taktike...... Ima miljun načina za dobit gejm i igrat champ-a.... U LoL-u se svi drze nekih pravila ko igra mid ko igra top ko igra đunglu i to me masu nervira niko nije openminded i fail je sto nema kreep denaja i na killu ne pusis gold ......
Kao sto kolega povise mene kaze 5 10 gejmova s nekim ko kuzi mehaniku da ti da par tipova i odma ces skonta koliko je bolja i kompetentnija od LoL-a
Drugi put. Zna li itko čemu ona Greevil Eggs služe? Hoće li se ako skupim sve one gem-ove za njih otključati nešto?
Drugi put. Zna li itko čemu ona Greevil Eggs služe? Hoće li se ako skupim sve one gem-ove za njih otključati nešto?
Iz toga se valjda rodi mini Roshan courier.
Da li nekome treba invite?
Dota mi je sad digla tlak na najjace...jednostavno mi djeluje preglupo igra...npr uzeo sam Silencera i dosao sam za 2 minute do 9 lvla i onda sam odjednom stao...svi su me poceli ubijat i sve...i sad na kraju neki Rohan ili tako nesto cini mi se, uglavnom stvori se neki veliki div koji me prati i udara i ne mogu nikamo pobjec...preglupo...
Dajem key, ali neću preko poruka nego javno :D egzibicionist!
Dota mi je sad digla tlak na najjace...jednostavno mi djeluje preglupo igra...npr uzeo sam Silencera i dosao sam za 2 minute do 9 lvla i onda sam odjednom stao...svi su me poceli ubijat i sve...i sad na kraju neki Rohan ili tako nesto cini mi se, uglavnom stvori se neki veliki div koji me prati i udara i ne mogu nikamo pobjec...preglupo...
Pa kad igraš ovaj novi mod od jučer povodom halloweena "Diretide"... To je čisto za zabavu, nije ni čudo da si brzo bio veliki level i pun zlata kada tako funkcionira taj game. Igraj standardnu dotu pa neće bit problema ;)
EDIT: Moraš dati Roshanu Candy da te pusti na miru. Candy skupljaš nakon ubijanja velikih šumskih creepova, ubijanja Roshlinga po laneovima i krađe iz neprijateljskog stasha na mjestu "ancient creep campa". Znači imaš dva izbornika, pa si biraj šta igrati hoćeš...
Pa onda igraj normalni game a ne dire tide
kiša itema sine, pada sve živo, trejdaju se esencije, ludilo :)
Noob Candy Sta si ti ocekiva odigra prvih 10 gejmova i ownat ? biće da si ex LoL player
Da li nekome treba invite?
Bump
Da li nekome treba key?
Bump
Imam i jedan jedan invite viška.
Krivo sam se izrazio, da invite xD
Shadow essence yes yes idemo trejdat :)
Oće Diretide ostat za stalno ili će ga maknit kad prođe Halloween?
Oće Diretide ostat za stalno ili će ga maknit kad prođe Halloween?
U subotu završava.
kako sad u subotu svi govore drugacije??