Imam dota 2 gift, ko zeli neka mi se javi. Naravno, prodajem.
Koji si ti lik, ugl. dajem free Dota 2, imam jedan gift na Steamu pa ko prvi njegovo.
edit
Poslano ninoG.
Koji si ti lik, ugl. dajem free Dota 2, imam jedan gift na Steamu pa ko prvi njegovo.
edit
Poslano ninoG.
Pametan covjek,treba HoN igrat :D
Ako možeš poslat taj dota 2 gift bio bi zahvalan :)
Poslao sam ti pm
samo nabovi igraju hon :)
Upravo suprotno :D
Ako možeš poslat taj dota 2 gift bio bi zahvalan :)
Poslao sam ti pm
Poslano!
Pametan covjek,treba HoN igrat :D
Koj ti je nick u hon-u da te addam?
Upravo suprotno :D
Koja ste vi djeca :D Svatko igra ono što mu se sviđa il u čemu je bolji. Vrijeme će pokazati, a usporedba trenutno nije realna pošto je dota u beti još, odnosno baza igrača je limitirana zasada. Istina je da je za hon trenutno više lanova i toga svega, al svima je sve privlačniji International i milja dolara :D
evo odigrao par gameova dote i first time axe, testao build sto mi je kolega gore dao ^^ http://i46.tinypic.com/204dgp.jpg
Sinoć sam odigrao interesantan match. U igri je bio neki TheCuntDestroyer na čiju su pojavu u match-u svi krenuli u mikrofon govoriti: ZOMG, WTF, IZ DIS PAS1BL??!1
Čovjek je praktički sve sam uradio, što se vidi iz priloženoga.
Moram se opravdati i reći da su 3 smrti koje sam doživio bile zaslugom prokletog problema u igri kada, nakon što kliknete na neki item u shopu on ostaje uvijek "lebditi" umjesto pravog kursora.
Imam jedan invite viska. Ko mi se prvi javi na PM i ostavi svoj email dobiva je.
Ima netko beta key da može dati? Ovaj gore je 100% već otišao. Mogu dati Firefall i Smite beta key.
A sad jednu takvu protiv tima koji zna čemu služi dust i gem ;)
Ako ko ima key viška, bio bih mu jako zahvalan da ga proslijedi..
ako je ko za dotu add: n00bvk
Ponosan sam ja.
Pobjeda mi se smije.
Hranim svoj ego.
PIČK* kako mos s tin GAY herojima igrat
Ponosan sam ja.
Pobjeda mi se smije.
Hranim svoj ego.
Učim se tek igrati (valjda je dobro opravdanje).
Ponosan sam ja.
Pobjeda mi se smije.
Hranim svoj ego.
Ma sprdan se ja GG za skor :D
Ponosan sam ja.
Pobjeda mi se smije.
Hranim svoj ego.
Ma sprdan se ja GG za skor :D
Znam.
Ali u pravu je gore ZC_Someone, ovo je bila jedna od najnubovskijih ekipa protiv koje sam igrao. Mi smo koristili i dotični dust, gem of true sight ne, ali opet, nije bilo potrebe za time...
4Ucker, moras izaci iz gejma kada ti se to pojavi.
Meni je tako bilo i popusio gejm radi toga.
Ekipo, dodajte me na novi steam acc: ivan9001
Stari sam dao bratu ^^
imam 2 invajta ko nema nek mi posalje mail na pm
jos 1
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=104495051
prvi item :)
posjetite ostavite koment ...tnx
Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...
Imas 1k gejmova znaci da znas lasthitat nes ......Odes na youtube ukucas ime heroja i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;)
Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer
ja jednostavno ne vjerujem da vi pocetnicima preporucate igrat carry-a
i takav mi dode ekipu i unisti gejm... katastrofa pa nemojte ljudi to radit..
carry je najbitnija karika u igri priznali vi ili ne... ako carry nema pojma ja nemam pojma kako zavrsit igru.. moze biti dobar combo tipa enigma sk, i jos nesto ali za to je potreban dobar team play a toga u solo igrama nema..
dakle pocetnici izbjegavajte carry svih tipova
Imas 1k gejmova znaci da znas lasthitat nes ......Odes na youtube ukucas ime heroja i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;)
Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer
Početniku u igri koji neće znati u većini slučajeva što ga čeka od protivnika preporučaš heroje koji zahtjevaju dobar farm i nekoliko killova do 10-15 minuta da igraju takve gdje će najvjerojatnije biti beskoristan ekipi i zeznuti vrijeme ljudima ...
Prvo definitivno ili neki deblji support ili heroj koji ima dobar escape -- ali kako god all pick, i prvo pogledati heroja na bot matchu (ne svakog posebno to bi bilo za poluditi za sve gledati) - da pobereš mehaniku itd. - ljudi znaju ući u partiju, a ne znaju ni kako shopovi funkcioniraju ni gdje se nalaze, a kamoli gdje su kakve osnovne stvari u njima
Nakon toga kad uđeš u par AP matcheva već ćeš znati nešto o određenom broju heroja pa onda možeš dalje.
Uletiti odmah u match sa carryem bez ikakve prethodne probe u većini slučajeva znači samo živciranje suigrača
Ok da razjasnimo... Dobar farm da trebaju ali opet neznam kolko si upoznat sa situacijom ( svaki acc je dobio invajt) brdo novih igraca je doslo u gejm,a ako je selektiral NEW po prvom ulasku u igru neznas kolko losi igraca dolazi da neznaju koristit shop ,a kamoli heroja! Pa cak i da situacija nije takva decko je reko da se zeli igrat carry role i ja ne vidim problem u tome da ga uputim na tutorial...Znaci decko nece odmah na dendija i ekipu nego ce imat gejmove sa svojim skilom...
Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...
pickni ogre magi nemoze bit laksi, svi ability su targetirani, nemos fulat
Kad tek počneš igrat najbitnije jeda ne igraš carrye ili nekog bitnog za tim počni sa suportom kao npr Dazzle ili Shadow shaman i polako naučit ćeš samo healaj tim i pomozi im u teamfightovima ali ne izravno nego samo healaj i attakaj sa strane možda koji put dobiješ kill i tako ako umreš nema veze ne igraš za novac ali rusi su noobovi pa ih se lako pobijedi i najbitnije GL HF