Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.972.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
DarkoKwon kaže...

Imam dota 2 gift, ko zeli neka mi se javi. Naravno, prodajem.

Koji si ti lik, ugl. dajem free Dota 2, imam jedan gift na Steamu pa ko prvi njegovo.

edit

Poslano ninoG.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 11:56 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Dota 2
Evo dobio extra dotu2 na steamu mogu poslat kao gift, moze zamjena za hon acount 1600+ mmr ili golden coinse iz hona nije fiksno saljite mi ponude na PP
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Zaba88 kaže...
Evo dobio extra dotu2 na steamu mogu poslat kao gift, moze zamjena za hon acount 1600+ mmr ili golden coinse iz hona nije fiksno saljite mi ponude na PP

Pametan covjek,treba HoN igrat :D

The king is back!
12 godina
neaktivan
Minoza kaže...
DarkoKwon kaže...

Imam dota 2 gift, ko zeli neka mi se javi. Naravno, prodajem.

Koji si ti lik, ugl. dajem free Dota 2, imam jedan gift na Steamu pa ko prvi njegovo.

Ako možeš poslat taj dota 2 gift bio bi zahvalan :)

Poslao sam ti pm

13 godina

samo nabovi igraju hon :)

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Upravo suprotno :D

16 godina
neaktivan
ninoG kaže...

Ako možeš poslat taj dota 2 gift bio bi zahvalan :)

Poslao sam ti pm

Poslano! {#}

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Zaba88 kaže...

Pametan covjek,treba HoN igrat :D

Koj  ti je nick u hon-u da te addam?

17 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...
d4rkd3atH kaže...

Upravo suprotno :D

Koja ste vi djeca :D Svatko igra ono što mu se sviđa il u čemu je bolji. Vrijeme će pokazati, a usporedba trenutno nije realna pošto je dota u beti još, odnosno baza igrača je limitirana zasada.  Istina je da je za hon trenutno više lanova i toga svega, al svima je sve privlačniji International i milja dolara :D

WaterCooled
12 godina
neaktivan
Dota 2

evo odigrao par gameova dote i first time axe, testao build sto mi je kolega gore dao ^^   http://i46.tinypic.com/204dgp.jpg

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 17:22 (NinjEEEk).

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Sinoć sam odigrao interesantan match. U igri je bio neki TheCuntDestroyer na čiju su pojavu u match-u svi krenuli u mikrofon govoriti: ZOMG, WTF, IZ DIS PAS1BL??!1

Čovjek je praktički sve sam uradio, što se vidi iz priloženoga.

Moram se opravdati i reći da su 3 smrti koje sam doživio bile zaslugom prokletog problema u igri kada, nakon što kliknete na neki item u shopu on ostaje uvijek "lebditi" umjesto pravog kursora.

TCD for dah w1n! TCD for dah w1n!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Imam jedan invite viska. Ko mi se prvi javi na PM i ostavi svoj email dobiva je.

Bang!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ima netko beta key da može dati? Ovaj gore je 100% već otišao. Mogu dati Firefall i Smite beta key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Ponosan sam ja.

Pobjeda mi se smije.

Hranim svoj ego.

Ba-Dum-Ts! Ba-Dum-Ts!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sad jednu takvu protiv tima koji zna čemu služi dust i gem ;)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
Dota 2

Ako ko ima key viška, bio bih mu jako zahvalan da ga proslijedi.. 

ako je ko za dotu add: n00bvk

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4ucker kaže...

Ponosan sam ja.

Pobjeda mi se smije.

Hranim svoj ego.

PIČK* kako mos s tin GAY herojima igrat  {#} 

16 godina
Cakija_ST kaže...
4ucker kaže...

Ponosan sam ja.

Pobjeda mi se smije.

Hranim svoj ego.

Učim se tek igrati (valjda je dobro opravdanje).

14 godina
4ucker kaže...
Cakija_ST kaže...
4ucker kaže...

Ponosan sam ja.

Pobjeda mi se smije.

Hranim svoj ego.

Ma sprdan se ja GG za skor :D

16 godina
Cakija_ST kaže...
4ucker kaže...
Cakija_ST kaže...
4ucker kaže...

Ponosan sam ja.

Pobjeda mi se smije.

Hranim svoj ego.

Ma sprdan se ja GG za skor :D

Znam.

Ali u pravu je gore ZC_Someone, ovo je bila jedna od najnubovskijih ekipa protiv koje sam igrao. Mi smo koristili i dotični dust, gem of true sight ne, ali opet, nije bilo potrebe za time...

14 godina
Dota 2

4Ucker, moras izaci iz gejma kada ti se to pojavi.

Meni je tako bilo i popusio gejm radi toga.

iclock2much

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ekipo, dodajte me na novi steam acc: ivan9001

Stari sam dao bratu ^^

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam 2 invajta ko nema nek mi posalje mail na pm

jos 1

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=104495051

prvi item :)

posjetite ostavite koment  ...tnx

fak
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 10:38 (fakman).
14 godina

Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...

14 godina
neaktivan

Imas 1k gejmova znaci da  znas lasthitat nes   ......Odes na youtube ukucas ime heroja  i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi  neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;) 

Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer 

fak
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 8:53 (fakman).
17 godina
Dota 2

ja jednostavno ne vjerujem da vi pocetnicima preporucate igrat carry-a

i takav mi dode ekipu i unisti gejm... katastrofa pa nemojte ljudi to radit..

carry je najbitnija karika u igri priznali vi ili ne... ako carry nema pojma ja nemam pojma kako zavrsit igru.. moze biti dobar combo tipa enigma sk, i jos nesto ali za to je potreban dobar team play a toga u solo igrama nema..

dakle pocetnici izbjegavajte carry svih tipova

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 8:56 (toxic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
fakman kaže...

Imas 1k gejmova znaci da  znas lasthitat nes   ......Odes na youtube ukucas ime heroja  i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi  neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;) 

Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer 

Početniku u igri koji neće znati u većini slučajeva što ga čeka od protivnika preporučaš heroje koji zahtjevaju dobar farm i nekoliko killova do 10-15 minuta da igraju takve gdje će najvjerojatnije biti beskoristan ekipi i zeznuti vrijeme ljudima ...

Prvo definitivno ili neki deblji support ili heroj koji ima dobar escape -- ali kako god all pick, i prvo pogledati heroja na bot matchu (ne svakog posebno to bi bilo za poluditi za sve gledati) - da pobereš mehaniku itd. - ljudi znaju ući u partiju, a ne znaju ni kako shopovi funkcioniraju ni gdje se nalaze, a kamoli gdje su kakve osnovne stvari u njima

Nakon toga kad uđeš u par AP matcheva već ćeš znati nešto o određenom broju heroja pa onda možeš dalje.

Uletiti odmah u match sa carryem bez ikakve prethodne probe u većini slučajeva znači samo živciranje suigrača

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ok da razjasnimo... Dobar farm da trebaju ali opet neznam kolko si upoznat sa situacijom ( svaki acc je dobio invajt) brdo novih igraca je doslo u gejm,a ako je selektiral NEW  po prvom ulasku u igru neznas kolko losi igraca dolazi da neznaju koristit shop ,a kamoli heroja! Pa cak i da situacija nije takva decko je reko da se zeli igrat carry role i ja ne vidim problem u tome da ga uputim na tutorial...Znaci decko nece odmah na dendija i ekipu nego ce imat gejmove sa svojim skilom...

fak
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 9:25 (fakman).

0 0 hvala 0
13 godina
Hazar kaže...

Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...

pickni ogre magi nemoze bit laksi, svi ability su targetirani, nemos fulat

13 godina
neaktivan
Dota 2

Kad tek počneš igrat najbitnije jeda ne igraš carrye ili nekog bitnog za tim počni sa suportom kao npr Dazzle ili Shadow shaman i polako naučit ćeš samo healaj tim i pomozi im u teamfightovima ali ne izravno nego samo healaj i attakaj sa strane možda koji put dobiješ kill i tako ako umreš nema veze ne igraš za novac ali rusi su noobovi pa ih se lako pobijedi i najbitnije GL HF

{#}

blackdemon5

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice