Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.971.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Bas svi su dobili key? 

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
14 godina
ByteRat kaže...

Bas svi su dobili key? 

Naravno da ne..

16 godina
neaktivan
Dota 2

Ok, onda posto sam ja vec vlasnik keya isto tako imam jedan viska pa ukoliko je netko zainteresiran za zamjenu neka mi se javi ovdje na PM. 

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...
ManuKane kaže...

Da li ima netko za game tko ima bar preko 55% win?

pricas gluposti, sory ali kako ce jedan igrac u doti, lol-u, starcraftu odlucivat o gejmu ako se igra sa jos 4 igraca?Stavi bilo kojeg PRO igraca sa 4-tvoricom noobova i sta on moze sam , moze plakat.evo ti primjer WOT kako ces imat vise od 50% win ratio kad ti u ekipu upadne 14nobova..Tu veliku ulogu igra sreca, jedan covijek nikako

A kako da drukcije nađem malo bolju ekipu za igranje?  Po čemu da odredim? Mogu napisati 18+ ili ne-početnici i opet ništa. Ne znam da li si čuo za strangby-a, igrao je HoN prije, uglavnom solo ima preko 62-3 % i ima još puno takvih primjera. Istina ti baš sam ne možeš dobit game ali da baš SVAKI poraz je zbog drugih... Pa igrači se konstantno rotiraju u matchmakingu, 100 puta sam igrao sa nekima i protiv nekih istih, kako mogu reć da baš ja uvijek dobijem noobove, ne drži mi to vodu. Ali dobro, morat ćemo se složit da se ne slažemo.

Da se razumijemo, ja se smatram skoro pa solidnim u doti, ne mislim da sam pro ili nešto, a ako ja mogu pobijeđivat od 17 partija 10 valjda je moguće nać nekog sličnog pa da igramo zajedno.

14 godina
neaktivan
Dota 2

Stigao mi mail da sam dobio 2 keya, kako dalje? kad otvorim link u mailu, nema nićega tam gdje bi trebali biti??

0 0 hvala 0
17 godina
ManuKane kaže...

A kako da drukcije nađem malo bolju ekipu za igranje?  Po čemu da odredim? Mogu napisati 18+ ili ne-početnici i opet ništa. Ne znam da li si čuo za strangby-a, igrao je HoN prije, uglavnom solo ima preko 62-3 % i ima još puno takvih primjera. Istina ti baš sam ne možeš dobit game ali da baš SVAKI poraz je zbog drugih... Pa igrači se konstantno rotiraju u matchmakingu, 100 puta sam igrao sa nekima i protiv nekih istih, kako mogu reć da baš ja uvijek dobijem noobove, ne drži mi to vodu. Ali dobro, morat ćemo se složit da se ne slažemo.

Da se razumijemo, ja se smatram skoro pa solidnim u doti, ne mislim da sam pro ili nešto, a ako ja mogu pobijeđivat od 17 partija 10 valjda je moguće nać nekog sličnog pa da igramo zajedno.

Majstore a sta kada igras Supporta? kako ti u principu možeš utjecati na sami tijek igre?? Npr ti kao support svom timu omogucis sve, wardove cijeli game, harras radis i omogucavas svom carryu da farma non stop i onda izgubis match.. Nije mi se to desilo jednom nego hrpu puta..

Ako igras Carrya opet ne mozes odlucivati sam o pobijedi da mu  hebes mater, ako ti je support los izgubio si match...

iznad 50% winova ako si solo igrac je jako tesko imati i to je cista logika.. Da bi imao iznad 50% winova a solo si potreban je i ogroman faktor srece..

Ako zelis igrat sa nekim ko ima iznad 55% winova nadi si team tj. klan i rokaj i uzivaj u winovima ali za to su potrebna odricanja i organizacija.. Igrat ces kad cete svi biti online i u tocno u ugovoreno vrijeme i to vrlo vjerovatno po cijele dane jer taj tvoj klan hoce biti dobar i hoce ici na razne turnire to tako biva.

UGLAVNOM FAKTOR SREĆE

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
UGLAVNOM FAKTOR SREĆE

Jednostavno se ne slažem s tim. Imam drukčije razmišljanje i to je to.

Po meni je od sreće bitinije to kako igras, kakvi su pickovi i kakav je teamplay. Sreča ima ulogu ali po meni jako malu ako se gleda velika slika sreća/nesreća se uvijek ponište. Ne možeš reći da od 100 pobijeda svaka je bila bez sreća i čisti skill a onih 100 poraza svi sa "debilima". Ja kad izgubim najvise gledam svoje greške a ne kakve igrače sam dobio ili nisam. U drugom timu isto uvijek ima boljih i lošijih.

Iili možda jednostavno svaku partiju imam sreće.

14 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Jednostavno se ne slažem s tim. Imam drukčije razmišljanje i to je to.

Po meni je od sreće bitinije to kako igras, kakvi su pickovi i kakav je teamplay. Sreča ima ulogu ali po meni jako malu ako se gleda velika slika sreća/nesreća se uvijek ponište. Ne možeš reći da od 100 pobijeda svaka je bila bez sreća i čisti skill a onih 100 poraza svi sa "debilima". Ja kad izgubim najvise gledam svoje greške a ne kakve igrače sam dobio ili nisam. U drugom timu isto uvijek ima boljih i lošijih.

Iili možda jednostavno svaku partiju imam sreće.

A šta je to nego sreća ?!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
ManuKane kaže...

Okey ajmo ovako..

Uzmi Crystal Maiden i odigraj 5 matchova sa njime.. Ako pobijedis 3 od 5 vjerujem tvojoj teoriji ako izgubis 3 od 5 ne vjerujem tvojoj teoriji..

Takoder ga igraj primarno kao supporta, wardove tijekom cijelog gejma itd..

15 godina
neaktivan

Ko hoće key nek mi se javi...razmjena moguća

13 godina
toxic kaže...
ManuKane kaže...

Okey ajmo ovako..

Uzmi Crystal Maiden i odigraj 5 matchova sa njime.. Ako pobijedis 3 od 5 vjerujem tvojoj teoriji ako izgubis 3 od 5 ne vjerujem tvojoj teoriji..

Takoder ga igraj primarno kao supporta, wardove tijekom cijelog gejma itd..

Šta je kristalka bila na promjeni spola?! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 10:18 (chipina).
17 godina
Dota 2

ma da su samo takvi pickovi, ono contra za svakog njihovog nije sigurno da ces pobjediti.

neka ti carry usere i gotovo izgubio si. Nije bitno kako ti igras, ako netko iz tvoje ekipe feeda njihovog carrya to je to. jedan dobar igrac moze cijeli tim srediti ako je nafeedan. Tako da je sve s kim igras. Ja se probam ne previse zivcirati zbog toga.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chipina kaže...

Šta je kristalka bila na promjeni spola?! {#}

Tako nekako meni je u glavi bio Glacius iz HON-a :)

13 godina
antimon95 kaže...

jeli ima neki clan dote 2 jer ovako neda mi se napucavat s rusima i  znate kad picknu svi carrie ili melle...

jel ima neki clan ??

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ima Nucle clan, "najjači" clan u HR.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

cuo sam da se poznati hrvatski klan BIP vraca na scenu!

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Trebali bi mi na forumu osnovati nekoliko bug klanova i rokat se medusobno bilo bi fora :)

npr nade se nas 10 i random igramo svi na skypu u isto vrijeme hihhihi

btw dajem dota 2 gift ako nekom treba

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Dota 2

Jel mi može netko please dat taj key da mogu igrati. Stvarno bih želio igrati pošto igram lol već dosta vremena, a igra mi sve više ide na živce.

Ako baš tražite nešto za zamjenu sve što mogu dati je neki wow guest pass na 10 dana što sam dobio uz sc2.

Javite se u PP.

steam:hcplankton

0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

imam uvjet za davanje dota 2 gifra, a to je aktivan forumaš, te da me ne laže.. + mora me addat na dota 2 da se uvjerim da ga stvarno on koristi.. :)

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Trebali bi mi na forumu osnovati nekoliko bug klanova i rokat se medusobno bilo bi fora :)

npr nade se nas 10 i random igramo svi na skypu u isto vrijeme hihhihi

Imamo BUG Steam grupu, nikad ne igra manje od 5.

I što je najgore, nikad se ne možemo sastati, a da ne kažem koliko malo ljudi zna za BUG Mumble server.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Možete invajt prelako prodat na Steamovom trade forumu. Ja stavio oglas i u roku 30 sekundi PP je stiga.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
17 godina
Onjegin kaže...

Imamo BUG Steam grupu, nikad ne igra manje od 5.

I što je najgore, nikad se ne možemo sastati, a da ne kažem koliko malo ljudi zna za BUG Mumble server.

ja ne znam.

ako moze par informacija na pp, jer sam stvarno aktivan i volio bih pocet igrat sa drugim forumasima cesce, do sada sam bio solo :)

17 godina
Keops kaže...

Jel mi može netko please dat taj key da mogu igrati. Stvarno bih želio igrati pošto igram lol već dosta vremena, a igra mi sve više ide na živce.

Ako baš tražite nešto za zamjenu sve što mogu dati je neki wow guest pass na 10 dana što sam dobio uz sc2.

Javite se u PP.

gift sam namjenio kolegi Keops.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav svima,

prvo bih vas sve zamolio da me ne flamate jer sam se tek sada registrirao na forum, a traziti cu od vas dota2 key.

Igram lol vec skoro dvije godine, i iskreno lagano mi je dop****, uzima mi previse vremena i zivaca sa konstantnim nerfanjem itema, i champova.

Ovdje trazim neko tko je spreman dati dota2 key, na sto mu mogu ja ponuditi za zamijenu LOL acc lvl 30 EUW, preko 60 otkljucanih champova, 2 runepage sa 4 seta runa i nekoliko kupljenih skinova i trenutnom ELO-om od 1420 (http://www.lolking.net/summoner/euw/20662762). 

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2
imam dva invite-a na steamu ...ako netko zeli trade ili nesto nek se javi ;)

0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...
Keops kaže...

Javite se u PP.

Kolega mi je dao gift pa mu se zahvaljujem, možete me dodati na steam hcplankton.

Sad me zanima ako mi možete dati neke linkove od guideova, videa, streamova ili bilo čega što mi može pomoći da naučim igrati što prije/bolje.

steam:hcplankton
14 godina
neaktivan
Keops kaže...
toxic kaže...
Keops kaže...

Javite se u PP.

Kolega mi je dao gift pa mu se zahvaljujem, možete me dodati na steam hcplankton.

Sad me zanima ako mi možete dati neke linkove od guideova, videa, streamova ili bilo čega što mi može pomoći da naučim igrati što prije/bolje.

Add sam te. :)

15 godina
toxic kaže...
Majstore a sta kada igras Supporta? kako ti u principu možeš utjecati na sami tijek igre?? Npr ti kao support svom timu omogucis sve, wardove cijeli game, harras radis i omogucavas svom carryu da farma non stop i onda izgubis match.. Nije mi se to desilo jednom nego hrpu puta..

Ako igras Carrya opet ne mozes odlucivati sam o pobijedi da mu  hebes mater, ako ti je support los izgubio si match...

iznad 50% winova ako si solo igrac je jako tesko imati i to je cista logika.. Da bi imao iznad 50% winova a solo si potreban je i ogroman faktor srece..

Ako zelis igrat sa nekim ko ima iznad 55% winova nadi si team tj. klan i rokaj i uzivaj u winovima ali za to su potrebna odricanja i organizacija.. Igrat ces kad cete svi biti online i u tocno u ugovoreno vrijeme i to vrlo vjerovatno po cijele dane jer taj tvoj klan hoce biti dobar i hoce ici na razne turnire to tako biva.

UGLAVNOM FAKTOR SREĆE

Samo bih ti obratio pozornost na nešto. Ne mislim solit pamet ni ništa. Oboje ste u pravu i nije fer bacat 5 TDova, momak je u pravu.

Faktor sreće važi ako si sve prepustio sreći. A to je bezveze. Taj faktor se može smanjiti na minimum.

Pošto je matchmaking velikim dijelom random sa balansom - sve ispod 55% je loše. Mislim da 30% možeš imat da samo stojiš u bazi. Ali ako si stvarno dobar igrač, ti uvijek radiš prevagu svom timu. I tu je momak u pravu.

Al ne tako da odabereš cristal pa si sad tobože neki suport, a u biti bacaš golde na wardove koji nisu nikom potrebni. Odi na gank na lvl 2. Imaš slow, stun.. bar će jedan heroj past. I tako svakih 60 sekundi. Kupi si bootse, gankanjem natjeraj protivnika da kupuje wardove. Čemu suportat voida koji autoatacka? Al dođeš mu na genk, ubijete nekog, lik dobije xp i gold - teže će padat. I tako stvoriš razliku.

Farm, deny, harras, push. Nema pasivnog stajanja na lejnu. Ako ne radiš ništa - mijenjaj lejn. Ako vas netko owna - zovi na genk ili odi sam na genk.

Ekipa se zacementira na lej po 20 minuta i onda sliježu ramenima - ah pa lik me owna. Omfg. Zašto igraš uopće!? Odi igrat CS ako imaš 30 minuta viška.

Kad tvoji nafidaju huskara koji ima godlike nakon 10 minuta - tu nemreš ništa. To je iznimka i takvo što ti se desi jednom u 50 partija.

Al procjeni svoj tim po itemima, odabiru lejna, pogledaj ih dal broje protivnicima last hitove ili stvarno aktivno stoje na lejnu. Ako vidiš da negdje šteka - ideš na gank. To što će protivnik imat free farm 60 sekundi na vašem dobrom lejnu ne znači previše ako vi dobijete 1-2 killa na vašem slabom lejnu koji bi inače fidao i pao nakon 10 minuta.

Preuzimajte inicijativu. Ako vidiš da negdje šteka, pa organiziraj, promjeni nešto na bolje. Pozovi licha na genk, ako ne dođe - idi njemu na gank. Nakon 2 uspješna ganka taj tower pada i to je gg. Poslje toga vaš carry može na tom lejnu farmat 45 minuta. Tad mu staviš ward da može lakše farmat i ideš dalje gankat.

50% killova sam dobio samo zato što uvijek nosim tp. Vidiš da je dole neki fight, portaš se i ubijete obojcu. Dok se protivnik s mog lejna dotegli stignete i tower razbit.

Tako da ok, ima tu nešto sreće, al ako aktivno sudjeluješ u igri od samog početka, ta sreća ne igra preveliku ulogu. Zato ne valja igrat više od 2-3 partije dnevno, jednostavno se izgubi i motiv i volja..

Bug grupa na steamu

http://steamcommunity.com/groups/bold2

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 12:19 (ivan dragi).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Imam jednu Dotu 2 viska u inventoryu, znate sto vam je ciniti ;)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

1 0 hvala 0
13 godina

moze meni invite za clan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice