- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo gift ide članu Sk8eR, dodaj me na steamu (shelMi) da ti pošaljem gift...
rado činim dobra dijela XD XD
Ajd evo onda i ja ko se prvi javi a da je ovdje učlanjen više od 2 godine dobije key!:))
ajde tko zna dobro igrat dotu neka me doda :D
steam : tomex009
nuff said
ovaj riki je perverzija,nemos ga ubit nikako :/
dajte ljudi nemojte pisat ovakve nepotrebne gluposti....kak se nebi mogo riki ubit :S pričaš gluposti
Koji su najlakši heroji za učenjem mehanike igre i savladavanje početnicima?
Probao sam dosta champova danas, i nekako su mi Skeleton King i Dragon Knight najbolje sjeli.
za pročetak probaj uzimat STR i INT heroje...ali bi ti više preporučio support tak da nezezneš toliko game ak si tek počeo igrat...
INT su isto zajebani. Svim početnicima od srca preporučujem da samo randomaju sve dok se ne uhodaju. Tako je najbolje.
dajte ljudi nemojte pisat ovakve nepotrebne gluposti....kak se nebi mogo riki ubit :S pričaš gluposti
kakva glupost? pa nevidis ga i svaki put mi dode iza leda,ima sugavi backstab i ajmo,a kad ja njega pocnem napadati on nestane
kakva glupost? pa nevidis ga i svaki put mi dode iza leda,ima sugavi backstab i ajmo,a kad ja njega pocnem napadati on nestane
Pretpostavljam da ne znaš čemu služe Gem of True Sight, Dust of Appearence, Sentry Wardovi... Nabaciš još eventualno MKB za njegov smoke i samo klikaš.
Meni se ne da ni igrati jer se prelagano kontrira.
Pretpostavljam da ne znaš čemu služe Gem of True Sight, Dust of Appearence, Sentry Wardovi... Nabaciš još eventualno MKB za njegov smoke i samo klikaš.
Meni se ne da ni igrati jer se prelagano kontrira.
Kontrira se ako znas
ali su vecinom nabovi koji cijelu partuju budu klani od rikija a niko se ne sjeti uzet gem..Ja neki dan imao 20kilova sam s rikijem, a jednom me ubili jer sam pred kraj blinko u njihovu bazu da ubijem jednog na malo hp, pa me fontana ubila :D
Nisam preiskusan u ovoj igri, ali sam siguran da svaki hero ima neku slabu tocku i nacin na koji se moze zaustaviti/ubiti.
Nijedan hero nije overpowered ako se zna igrati protiv njega.
na gem sam zaboravio :(,sentrie i dust cijelu rundu uzimam,ali cak i kad ga vidim naj abillity da ti se teleportira iza leda + backstab i mrtav sam :/
Molio bih sve lol igrače da heroje u ovoj igri zovu herojima a ne champovima, tako da ih ne razlikujemo tako lako.
Ma svi se daju ubit ali pitanje je ostatka ekipe. Ja sam neki dan igrao tidea imao 3-2-26. Caka je u tome da sam napravio mrgu od njega i stavio mu gem.
Zaletimo se, ultam, držim malo i ekipa mi baca speed i bježim kad sam ranjen, dotad ubijemo 3-4 od 5 i petogsamo dovrše. Čisti support sam bio i svi su me štitili, a ostatak ekipe je bio brutalan.
Bitan je tim, i nikom ne dat da se feeda jer nemoš rikiju niš ako je nakon 15min već 25 lvl, ali možeš ko ste tu negdje. Bitan je teamplay i svako može pasti.
Samobor je lepa varoš :))
Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...
Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...
free tip, kad pikaš heroja pikaj ga u zadnje 2-3 sek da ti nitko ne može kontrirat.
za lane bitno je da imaš suporta ili diablera i carrya. Carry mora nafarmatbrzo iteme, support će pratiti i pomagat. Kombinacije tipa nenuištivi axe i tipa mirana ili tako netko gaze sve predsobom.
Bitan je last hit kripova i deny svojih a sa vremenom ćeš istražiti kombinacije i vidjeti kako je samo bitna suradnja igrača, ostalo sve dođe :)
sretno
za početak si uzmeš venomancer-a i skeleton kinga na isti lane ili juggernut i neki stuner kao npr venga ili crystal maiden to bi po meni bilo najbolje za početak
pa ovo je necuveno ,svaki put kad igram s random ljudima nikad ne igraju timski,uzmem tidhunter-a i idem pomoc anti mage-u da ubije nekog i ovaj lupa po meni a anti mage gleda uz full manu i hp,nedaj boze da pomogne -.-
pa ovo je necuveno ,svaki put kad igram s random ljudima nikad ne igraju timski,uzmem tidhunter-a i idem pomoc anti mage-u da ubije nekog i ovaj lupa po meni a anti mage gleda uz full manu i hp,nedaj boze da pomogne -.-
ekipa previše gleda kdr....sve sami lol playeri željni samo kdr umjesto da igraju za tim
ne brini kad se vratim doma budeš igrao samnom i mojim bratom pa ćemo nešto skemijati :)
za početak si uzmeš venomancer-a i skeleton kinga na isti lane ili juggernut i neki stuner kao npr venga ili crystal maiden to bi po meni bilo najbolje za početak
Venomancer je jak, strašan harass sa autoattackovima, ali nema ništa za escape i prelako/brzo ga fokusiraju i unište... jedino što ovdje moram pazit i na iteme koje kombiniram jer koliko sam shvatio, crit itemi ne idu na heroje s crit abilitijima jer se ne stackaju vrijednosti? Isto vrijedi i za lifesteal pretpostavljam... Btw koji je po vama najbolji jeftini dmg item? Trenutno mi je Crystalis predobar 
Venomancer je jak, strašan harass sa autoattackovima, ali nema ništa za escape i prelako/brzo ga fokusiraju i unište... jedino što ovdje moram pazit i na iteme koje kombiniram jer koliko sam shvatio, crit itemi ne idu na heroje s crit abilitijima jer se ne stackaju vrijednosti? Isto vrijedi i za lifesteal pretpostavljam... Btw koji je po vama najbolji jeftini dmg item? Trenutno mi je Crystalis predobar 
Boots of speed uvijek i na svakoga praktički, od toga kreneš a i obožavam power threads ;)
nikakav lifesteal na venomancera to se nestavlja nikad...zato da te neubiju tak lako radi scepter..mantu..shadowblade..i power treads naravno na STR staviš
Imam steam sa Dotom 2 ( key dobiven prije par tjedana ) Ponude u inbox!
Ja imam već key i neću ga nikom prodavati ali iz zafrkancije ću tebi dat jednu vrlo realnu ponudu koja je poruka za druge koji bi htjeli key da i oni tebi daju takvu ponudu: ako mi daš key gledat ću te drugim oćima :) eto to je realna ponuda za to jer naplačivati key koji si ti dobio besplatno kao i ja ( ja ga zato ni ne prodajem) je smiješno i žalosno al jbg to su Hrvati počet će naplačivati i svoje prisustvo u društvu, naplačivati što uopće i razgovaraju s drugima ehh u šta su se pretvorili Hrvati žalosno je sve to i Pervan je u gotovo svim emisijama komentirao Hrvate i sve je istina nažalost zato izbriši tu glupost i ako ti se ne sviđa igra daj nekom key a ne naplačivati nešto što si dobio besplatno.
Koji su najlakši heroji za učenjem mehanike igre i savladavanje početnicima?
Probao sam dosta champova danas, i nekako su mi Skeleton King i Dragon Knight najbolje sjeli.
Jesi li probao ursu, riki, huskara i bloodseekera?
Jesi li probao ursu, riki, huskara i bloodseekera?
Probao sam bloodseekera od ovih spomenutih, i bio je to moj najuspjesniji game, 12-8 score, tako nesto.
Dobar je na laneu, ima sustain, a i valjda je matchmaking takav da spaja s newbiesima, kao i ja, pa nitko ne zna da ne smije bjezat kad je ulta na njemu.
Buduci da dolazim iz LOL-a koji je dosta ogolicen, jos uvijek mi last hittanje zadaje probleme, a i shop je dosta neintuitivno poslagan.
Ugl. sto vise igram vise mi se svida.
I have nothing to say. Thank you and goodbye.
1. Lich i AA. Sve se svodi na to da u isto vrijeme opalite prvi skill sa dobro postavljenim AA-ovim orbom. Dalja mudrost nije potrebna vec samo desni klik.
2. Viper i Huskar. Cekajte da vam se protivnik malo odalji od svog towera i onda ga orbwalkajte do smrti. QQQQQ
3. Kotl i PL. Stvar je u tome da kotl puni manu PL-u koji on trosi sa svojim nukom. Kombinirano sa prije toga dobro postavljenim nukom od kotla, gg.