Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.146.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dota 2

evo ovako pošto imam još jedan DOTA 2 gift na steamu, poklanjam ga prvome ko mi se javi u inbox, jedino pravilo je da je preko 2 godine tu na forumu...jer ima puno frišlingi koji dođu ode oče key, a onda nisu aktivni...mislim da sam fer...

sutra navečer šaljem pošto ujutro idem šljakati...

hehehe hehehe
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Evo gift ide članu Sk8eR, dodaj me na steamu (shelMi) da ti pošaljem gift...

rado činim dobra dijela XD XD

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Dota 2

Ajd evo onda i ja ko se prvi javi a da je ovdje učlanjen više od 2 godine dobije key!:))

Programer,web developer

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Jednog dana ci u ja dopit key pa onda rokijaadaa {#}

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 19:11 (markomarko).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

ajde tko zna dobro igrat dotu neka me doda :D

steam : tomex009

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 21:33 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

ovaj riki je perverzija,nemos ga ubit nikako :/

1 1 hvala 0
14 godina
Re: Dota 2
Logigamer kaže...

dajte ljudi nemojte pisat ovakve nepotrebne gluposti....kak se nebi mogo riki ubit :S pričaš gluposti

d4rkd3atH
18 godina
Dota 2

Koji su najlakši heroji za učenjem mehanike igre i savladavanje početnicima?

Probao sam dosta champova danas, i nekako su mi Skeleton King i Dragon Knight najbolje sjeli.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

za pročetak probaj uzimat STR i INT heroje...ali bi ti više preporučio support tak da nezezneš toliko game ak si tek počeo igrat...

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan
Dota 2

INT su isto zajebani. Svim početnicima od srca preporučujem da samo randomaju sve dok se ne uhodaju. Tako je najbolje.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
Logigamer kaže...

dajte ljudi nemojte pisat ovakve nepotrebne gluposti....kak se nebi mogo riki ubit :S pričaš gluposti

kakva glupost? pa nevidis ga i svaki put mi dode iza leda,ima sugavi backstab i ajmo,a kad ja njega pocnem napadati on nestane

18 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

kakva glupost? pa nevidis ga i svaki put mi dode iza leda,ima sugavi backstab i ajmo,a kad ja njega pocnem napadati on nestane

Pretpostavljam da ne znaš čemu služe Gem of True Sight, Dust of Appearence, Sentry Wardovi... Nabaciš još eventualno MKB za njegov smoke i samo klikaš.

Meni se ne da ni igrati jer se prelagano kontrira.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Logigamer kaže...

Pretpostavljam da ne znaš čemu služe Gem of True Sight, Dust of Appearence, Sentry Wardovi... Nabaciš još eventualno MKB za njegov smoke i samo klikaš.

Meni se ne da ni igrati jer se prelagano kontrira.

Kontrira se ako znas{#} ali su vecinom nabovi koji cijelu partuju budu klani od rikija a niko se ne sjeti uzet gem..Ja neki dan imao 20kilova sam s rikijem, a jednom me ubili jer sam pred kraj blinko u njihovu bazu da ubijem jednog na malo hp, pa me fontana ubila :D

16 godina
Logigamer kaže...

Nisam preiskusan u ovoj igri, ali sam siguran da svaki hero ima neku slabu tocku i nacin na koji se moze zaustaviti/ubiti.

Nijedan hero nije overpowered ako se zna igrati protiv njega.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
neaktivan
Dota 2

na gem sam zaboravio :(,sentrie i dust cijelu rundu uzimam,ali cak i kad ga vidim naj abillity da ti se teleportira iza leda + backstab i mrtav sam :/

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Molio bih sve lol igrače da heroje u ovoj igri zovu herojima a ne champovima, tako da ih ne razlikujemo tako lako.

Ma svi se daju ubit ali pitanje je ostatka ekipe. Ja sam neki dan igrao tidea  imao 3-2-26. Caka je u tome da sam napravio mrgu od njega i stavio mu gem.

Zaletimo se, ultam, držim malo i ekipa mi baca speed i bježim kad sam ranjen, dotad ubijemo 3-4 od 5 i petogsamo dovrše. Čisti support sam bio i svi su me štitili, a ostatak ekipe je bio brutalan.

Bitan je tim, i nikom ne dat da se feeda jer nemoš rikiju niš ako je nakon 15min već 25 lvl, ali možeš ko ste tu negdje. Bitan je teamplay i svako može pasti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima ko key viska za frenda mog?
Samobor je lepa varoš :))
18 godina
Dota 2

Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...

free tip, kad pikaš heroja pikaj ga u zadnje 2-3 sek da ti nitko ne može kontrirat.

za lane bitno je da imaš suporta ili diablera i carrya. Carry mora nafarmatbrzo iteme, support će pratiti i pomagat. Kombinacije tipa nenuištivi axe i tipa mirana ili tako netko gaze sve predsobom.

Bitan je last hit kripova i deny svojih a sa vremenom ćeš istražiti kombinacije i vidjeti kako je samo bitna suradnja igrača, ostalo sve dođe :)

sretno

14 godina
Unimatrix 007 kaže...

za početak si uzmeš venomancer-a i skeleton kinga na isti lane ili juggernut i neki stuner kao npr venga ili crystal maiden to bi po meni bilo najbolje za početak

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
Dota 2

pa ovo je necuveno ,svaki put kad igram s random ljudima nikad ne igraju timski,uzmem tidhunter-a i idem pomoc anti mage-u da ubije nekog i ovaj lupa po meni a anti mage gleda uz full manu i hp,nedaj boze da pomogne -.-

0 0 hvala 0
15 godina
Logigamer kaže...

pa ovo je necuveno ,svaki put kad igram s random ljudima nikad ne igraju timski,uzmem tidhunter-a i idem pomoc anti mage-u da ubije nekog i ovaj lupa po meni a anti mage gleda uz full manu i hp,nedaj boze da pomogne -.-

ekipa previše gleda kdr....sve sami lol playeri željni samo kdr umjesto da igraju za tim

ne brini kad se vratim doma budeš igrao samnom i mojim bratom pa ćemo nešto skemijati :)

18 godina
d4rkd3atH kaže...
Unimatrix 007 kaže...

za početak si uzmeš venomancer-a i skeleton kinga na isti lane ili juggernut i neki stuner kao npr venga ili crystal maiden to bi po meni bilo najbolje za početak

Venomancer je jak, strašan harass sa autoattackovima, ali nema ništa za escape i prelako/brzo ga fokusiraju i unište... jedino što ovdje moram pazit i na iteme koje kombiniram jer koliko sam shvatio, crit itemi ne idu na heroje s crit abilitijima jer se ne stackaju vrijednosti? Isto vrijedi i za lifesteal pretpostavljam... Btw koji je po vama najbolji jeftini dmg item? Trenutno mi je Crystalis predobar {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
d4rkd3atH kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Venomancer je jak, strašan harass sa autoattackovima, ali nema ništa za escape i prelako/brzo ga fokusiraju i unište... jedino što ovdje moram pazit i na iteme koje kombiniram jer koliko sam shvatio, crit itemi ne idu na heroje s crit abilitijima jer se ne stackaju vrijednosti? Isto vrijedi i za lifesteal pretpostavljam... Btw koji je po vama najbolji jeftini dmg item? Trenutno mi je Crystalis predobar {#}

Boots of speed uvijek i na svakoga praktički, od toga kreneš a i obožavam power threads ;)

14 godina
Unimatrix 007 kaže...
d4rkd3atH kaže...
Unimatrix 007 kaže...

nikakav lifesteal na venomancera to se nestavlja nikad...zato da te neubiju tak lako radi scepter..mantu..shadowblade..i power treads naravno na STR staviš

d4rkd3atH
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Imam steam sa Dotom 2 ( key dobiven prije par tjedana ) Ponude u inbox!

Ja imam već key i neću ga nikom prodavati ali iz zafrkancije ću tebi dat jednu vrlo realnu ponudu koja je poruka za druge koji bi htjeli key da i oni tebi daju takvu ponudu: ako mi daš key gledat ću te drugim oćima :)  eto to je realna ponuda za to jer naplačivati key koji si ti dobio besplatno kao i ja ( ja ga zato ni ne prodajem) je smiješno i žalosno al jbg to su Hrvati počet će naplačivati i svoje prisustvo u društvu, naplačivati što uopće i razgovaraju s drugima ehh u šta su se pretvorili Hrvati žalosno je sve to i Pervan je u gotovo svim emisijama komentirao Hrvate i sve je istina nažalost zato izbriši tu glupost i ako ti se ne sviđa igra daj nekom key a ne naplačivati nešto što si dobio besplatno.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Koji su najlakši heroji za učenjem mehanike igre i savladavanje početnicima?

Probao sam dosta champova danas, i nekako su mi Skeleton King i Dragon Knight najbolje sjeli.

Jesi li probao ursu, riki, huskara i bloodseekera?

18 godina
Sk8eR kaže....

Jesi li probao ursu, riki, huskara i bloodseekera?

Probao sam bloodseekera od ovih spomenutih, i bio je to moj najuspjesniji game, 12-8 score, tako nesto.

Dobar je na laneu, ima sustain, a i valjda je matchmaking takav da spaja s newbiesima, kao i ja, pa nitko ne zna da ne smije bjezat kad je ulta na njemu.

Buduci da dolazim iz LOL-a koji je dosta ogolicen, jos uvijek mi last hittanje zadaje probleme, a i shop je dosta neintuitivno poslagan.

Ugl. sto vise igram vise mi se svida.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

1. Lich i AA. Sve se svodi na to da u isto vrijeme opalite prvi skill sa dobro postavljenim AA-ovim orbom. Dalja mudrost nije potrebna vec samo desni klik.

2. Viper i Huskar. Cekajte da vam se protivnik malo odalji od svog towera i onda ga orbwalkajte do smrti. QQQQQ

3. Kotl i PL. Stvar je u tome da kotl puni manu PL-u koji on trosi sa svojim nukom. Kombinirano sa prije toga dobro postavljenim nukom od kotla, gg.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 9:50 (Arxi).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice