Disciples III Resurrection

poruka: 4
|
čitano: 941
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Vidim da nema ove teme o ovom djelu foruma pa da ju otvorm. Evo nakon MMH6 počeo sam igrati Disciples i mogu reći da je igra na prvi pogled dobra. Sam stil igranja je isti ko u Renaissance tako da netreba puno vremena na privikavanje. Odmah se uoći da su ispravili neke bugove iz prethodnika pa tako više ne možeš staviti Gurdiana u vojsku.Grafika nije šarena kao u MMH6 ali ne izgleda loše. Igra ima i help koji pomaže novim igračima u snalaženju. Jedina zamjerka ide što nisu ispravili sve bugove kod helpa pa ponekad piše jedno a govori drugo, ali to nije toliko bitno. Zamjerka bi se mogla  dati malo i na zvučni dio igre, ponekad se osjeća kao da fali poneki zvuk. Igre se najvjerojanije neće svidjeti svima, ali ima onaj neki ugođaj koji meni jako odgovara.

Par slika sa početka:

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo počeo sam igrat sa undeadovima pa dal netko zna dal moram igrat sa Saalarom kao glavnim herojem? Mislim u dvorcu imam još 3 heroja i svaki mi je bolji od tog Saalara pa me zanima dal moram njega nabrijavat il ga mogu jednostavno otkantat i igrat sa nekim drugim herojem kak sam bogao u dvojci...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo prešao sam prvu misiju u Disciples 3 ressurection i skužio da mom MAGE heroju STRENGHT podiže dmg. Mislim ono...Iste sekunde sam igru obrisao, žalim za novcem koji sam bacio i definitivno ju više nikad neću pokrenut.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Disciples III Resurrection

a  što će strenght podizati nego dmg ? {#} 

strenght = {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice