Diablo 4

poruka: 2.498
|
čitano: 1.013.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Diablo 4

Onda ti igraš do endgame contenta i staneš?? Ne kužin logiku igranja arpga na taj  način

13 godina
blackdevil kaže...

jesu mozgovi ovi iz blizzarda, naime kad prođeš pit 100 bloodstained bossovi postanu bloodsoaked i nema šanse da ih ubiješ sa nekim buildom koji nije meta i što je najbolje to nigdje ne piše dok ne naučiš na svojoj koži :D

Ja bi reka da je ovo bija više neki beta test nadolazećih torment levela u ekspanziji

17 godina
Diablo 4

To što je sada teže, uvođenjem setova će biti lakše. Zato će i biti više tormenta. Uglavnom možda im je došlo iz dupeta u glavu da je D3 kompletno bolja igra od D4

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
TKScump kaže...
blackdevil kaže...

jesu mozgovi ovi iz blizzarda, naime kad prođeš pit 100 bloodstained bossovi postanu bloodsoaked i nema šanse da ih ubiješ sa nekim buildom koji nije meta i što je najbolje to nigdje ne piše dok ne naučiš na svojoj koži :D

Ja bi reka da je ovo bija više neki beta test nadolazećih torment levela u ekspanziji

ma znam ali da su bar rekli; e beta testeri kad pređete pit100 nećete više nove cool bossove ubijati jer će biti opako teški nego eto doznaš na teži način :D

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
18 godina
TKScump kaže...

Onda ti igraš do endgame contenta i staneš?? Ne kužin logiku igranja arpga na taj  način

ako mene pitas, odgovor je jednostavan. diablo 4 ima isti endgame content vec 6-7 sezona i kao takav nema nikakvog izazova sam po sebi. jedino kako mozes definirat izazov u d4 je ako sam determiniras sto zelis ganjati.

u mom slucaju, to je skoro uvijek dobiti mythical uniques koji mi trebaju za build i kasnije apsolutno nema smisla dalje igrati igru. 

mozes eventualno napravit drugu klasu i gurati nekakav build al ja sam ih u ovih 12 sezna sve probao i odgirao tako da mi nije nista extra zanimljivo o tom pitanju.

It is not who you are, it is who you know.
17 godina
Diablo 4

uskoro nova ekspanzija , igra i dalje ostaje MMO open world stil sa lošom itemizacijom koji meni jednostavno ne odgovara. Mislim da se tu stvari neće promjeniti nego samo dodavati novi content.

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Jučer je bio dignut embargo za preview ekspanzije (uglavnom su igrali ovi koji imju časopise/web stranice za igre).

Evo jedan pregled "naučenog" iz istih:

Inače, novi lvlcap 70; paragoni i dalje do 300, ide se do Torment 12, kompletni rework skillova za sve klase, itd...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:24 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Horned Reaer kaže...

uskoro nova ekspanzija , igra i dalje ostaje MMO open world stil sa lošom itemizacijom koji meni jednostavno ne odgovara. Mislim da se tu stvari neće promjeniti nego samo dodavati novi content. 

ima tu dosta novih stvari koje su promijenili. treba vidjeti kako to sve funkcionira

ja sam narocito zainteresiran za loot filter ali i za item sets...

jesam kritican prema diablu al amo rec da cu zadrzat misljenje o igri dok ne ulupam odredeni broj sati da vidim kako stvari funkcioniraju

It is not who you are, it is who you know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice