Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.401.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Xpider kaže...
razermario kaže...

Moze neki build za Crusadera ?

https://eu.battle.net/d3/en/profile/Xpid3r-21222/hero/101263201

Taj ja trenutno igram, vrtim se negdje oko 90 gr za sad solo, prejak build nikad do sad nisam igrao sa crusom

To je stari thorns build. Vise onako za pijenje pivice i mozak na pasu .

Nisam ga/crusadera dugo igrao. Zapravo crus mi i stoji sklepan u tom buildu. Vidis, nisam znao da moze tako 'visoko'.

14 godina
Mrgud Veliki kaže...
Xpider kaže...
razermario kaže...

Taj ja trenutno igram, vrtim se negdje oko 90 gr za sad solo, prejak build nikad do sad nisam igrao sa crusom

To je stari thorns build. Vise onako za pijenje pivice i mozak na pasu .

Nisam ga/crusadera dugo igrao. Zapravo crus mi i stoji sklepan u tom buildu. Vidis, nisam znao da moze tako 'visoko'.

Hehe, da tacno opusteno mozak na pasu i udri, tacno tako. Probao sam i par drugih ali ovaj mi lezi pravo upravo zbog toga, upadni medju njih i polako  bez razmisljanja :D

15 godina
Xpider kaže...
razermario kaže...

To je i meni cilje za ovu sezonu. Igrao sam nešto slično čim je Crusader izašao, ali onda još nije bilo Thorns seta.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
odjavljen
Diablo 3

https://postimg.org/image/6cbydjevv/

Ala me us**o - The Compass Rose... Imao materijala za reforge legendary i od jedno 20ak puta...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

https://postimg.org/image/6cbydjevv/

Ala me us**o - The Compass Rose... Imao materijala za reforge legendary i od jedno 20ak puta...

A, jes te usro, svaka čast

15 godina
neaktivan

O hebemu.. i to jos dobri statovi.. bravo :-) .. to bi se dobro prodalo na AH :)

15 godina
nocnazvijezda kaže...
Evo, ako neko nema igru, dobra cijena i u nas -119 kunica - igra i ekspanzija (bez necromancera, da ne bude nesporazuma):
https://www.sancta-domenica.hr/diablo-iii-battlechest-pc.aspx

Da li je tko naručio?

Koliko im treba da dostave kodeve? Ili se radi o Box verziji?

Uzeo u petak i za sada ništa.

17 godina
odjavljen
C64 kaže...

Da li je tko naručio?

Ja mislim da su se oni tu nesto debelo zaletili. D3 nije bio na akciji kod Bli$$arda za BF (jer je bio tjedan-dva prije i moglo se to isto dobiti za 20€) te ostao na 30 € (za  sve bez necro-a).

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 12:39 (Mrgud Veliki).
17 godina
Diablo 3

The Tragic Story of Tristram - Diablo Lore

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mrgud Veliki kaže...
C64 kaže...

Da li je tko naručio?

Ja mislim da su se oni tu nesto debelo zaletili. D3 nije bio na akciji kod Bli$$arda za BF (jer je bio tjedan-dva prije i moglo se to isto dobiti za 20€) te ostao na 30 € (za  sve bez necro-a).

Stigao jućer paket. Očito im treba oko 3 radna dana.

Već dugo nisam imao kutiju od igre u ruci.

17 godina
odjavljen
C64 kaže...

Stigao jućer paket. Očito im treba oko 3 radna dana.

Već dugo nisam imao kutiju od igre u ruci.

Glavno da je stiglo.. Uzivaj...

17 godina
Diablo 3

Rhykker - UPDATE: Diablo 3 2.6.1 Best Builds (All Classes) - Season 12 Tier List

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Svi ti S buildovi su mi za... Napravio fb channel build, ali ne ide i ne ide. Spetljam se sav u tim skillovima u solo playu. U publicu je malo lakse kada tu masu zauzda zdps monk. Tu ide do oko 110 sa dps necrom i dva suppa.

Jedino sto iz te/S skupine nisam probao Condemn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Htio sam vidjeti koliko mogu daleko bez augmenata u sezoni, za sad GR99 na Crusu (prije više od 100 paragona GR95 na barbu). Hrpa opreme mi je još non-ancient i/ili loš roll.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Bas sam sinoc probao condemn i to sam se proveo kao bos po trnju. Zaletim se u grupu i padnem neslavno...I gledam sto nije u redu. Pa sve stiscem, ali padam kao da sam maslacak. I tako trebalo mi je jedno 2,3 rifta da shvatim da se taj build tako bas i ne igra (tko mi kriv sto nisam pogledao na youtube). Tko bi ocekivao od crusa takvku kukavicu da trci okolo i onda 'lizne', pa trci okolo pa onda opet malo 'lizne'... Ja ocekujem muskarcinu aka barba ili nesto aka thorns crus . Zaletis  se u grupu, pregrupiras mu zube i idemo dalje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Nakon sto sam jucer malo dulje igrao condemn build, ja ne znam tko je ovdje lud. Zapravo sve se zasniva na dobrom griftu (istina i drugi imaju 'pecanje', ali ovdje je to dovedeno do savrsenstva). Nije toliko bitno jel' netko 1000 paragaon, 2000ti ili pak ne znam 3000. Samo su nijanse u pitanju. Cak niti oprema nije toliko bitna. Zapravo nema veze niti sa skillom, vec samo hoces li kao lud udarati po tipkovnici ili ces koristiti num-lock trick. Sa numlockom samo se seces kroz masu, tu i tamo popijes potion, bacis provoke i udaris. Nevjerojatno je koliko ovom buildu pomazu shrine-ovi. Cak i onaj koji dize 'speed' . Jedino je poprilicno zeznut guardian na samom kraju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 12:14 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Diablo 3

Jucer sam imao originalan završetak GRifta. 

Završili smo točno u 15:00:000 - do u tisućinku točno. Uredno smo podigli gemove nakon svega. 

Znalo je biti rezultata sa 14:59 i nešto tisućinki, ali ovo je bilo baš "knap"  

P. S. Ne mogu se prijaviti sa svojim originalnim acc još neko vrijeme (ne sjećam se šifre a laptop sa snimljenim passom sam posudio) pa je ovo backup  

5 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Napraviš GR101 bez i jednog augmenta, a Shadowplay rastura sve preko 11 minuta 30 i korumpira snimke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Veli_Joza kaže...

Završili smo točno u 15:00:000 - do u tisućinku točno. Uredno smo podigli gemove nakon svega. 

P. S. Ne mogu se prijaviti sa svojim originalnim acc još neko vrijeme (ne sjećam se šifre a laptop sa snimljenim passom sam posudio) pa je ovo backup  

Bo'me sinoc su mi kao iz pastete iskakala ta rusenja rekorda ljudi sa FL (130+) i sto je zanimljivo svi su igrali sa zdps monkom. I jedan pull barb. Niti jedan DD.

Nikako da ulovim nekog dobrog necroa (vecina igra rat's run do iznemoglosti - objektivno, tu ide exp kao lud, ali je dosadno u mp3). Wd-a jos i imam na listi, ali naci BK-a za visoke griftove, njet. Stovise nije tesko sloziti monk/wd/barb, jer vecina ima svo troje u pricuvi. No, djaba sve to, jer gore visoko je upravo najvazniji necro. I po mogucnosti da ne dodje hamelin boss na kraju sa svojim stakorima

8 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Veli_Joza kaže...

Bo'me sinoc su mi kao iz pastete iskakala ta rusenja rekorda ljudi sa FL (130+) i sto je zanimljivo svi su igrali sa zdps monkom. I jedan pull barb. Niti jedan DD.

Nikako da ulovim nekog dobrog necroa (vecina igra rat's run do iznemoglosti - objektivno, tu ide exp kao lud, ali je dosadno u mp3). Wd-a jos i imam na listi, ali naci BK-a za visoke griftove, njet. Stovise nije tesko sloziti monk/wd/barb, jer vecina ima svo troje u pricuvi. No, djaba sve to, jer gore visoko je upravo najvazniji necro. I po mogucnosti da ne dodje hamelin boss na kraju sa svojim stakorima

Ahh, a slušaj, kad smo mi sirotinja sa 3000-3500 paragona pa ne možemo ni igrati DPSove 

Dobro da nas ovi sa 4-5 tisuća uopće puštaju da igramo sa njima 

Što se tiče Hamelina, da, ako on dođe možeš samo plakati. Mi smo na 133 dobili Bone warlocka, i, uz malo muke, riješili ga na vrijeme. Baš smo se na 4:30 do kraja ( i 98% riješenog) počeli brinuti koji će bos doći!

A prijatelj u drugom partiju je na kraju 133 naletio na Hamelina. Zaludu im 3 i po minute, i Power i  Channeling u pričuvi 

17 godina
odjavljen
Veli_Joza kaže...

Ahh, a slušaj, kad smo mi sirotinja sa 3000-3500 paragona pa ne možemo ni igrati DPSove 

Dobro da nas ovi sa 4-5 tisuća uopće puštaju da igramo sa njima 

A dobro i nije za baciti. 3500 paragona je dosta za DD za tamo oko 125og grifta. Supportati mogu i oni ispod 2000 bez problema. Naravno, ako znaju sto rade, a ne da trce kao divljaci.

No ono sto je tuzno je to da se kasnije sve pretvori u gomilanje exp-a (svi manje-vise imaju slicnu opremu) i pecanje dobrog grifta, dok za +1 grift gore treba poprilicno paragona vise za DDove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.12.2017 13:40 (Mrgud Veliki).
17 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Ala sam se jucer nasmijao u d3. Nisam niti znao da su uveli pojam Pacman u diablo 3. Tko ne zna pacman je supp ww barb za rat's runove .

Buduci da gotovo nista ne radi, osim sto se krece i 'jede' health globes. Usput naisao i na igraca sa 6220 paragona ?!?!?!

Sto je najbolje, nema nikakve rekorde. 4party 124 grift i solo necro nesto sitnije u NS od kada je pocela nova sezona koju niti ne igra. Botanje u 7oj brzini.

Jel' tko naletio na nekoga sa vise paragona ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vidim naletio si na Danija. Inače, lik čak nije ni boter...
To je neuspješni streamer... Sve šta on igra su paragoni...
Tu i tamo baci ove 124 u 4, da ima 1% šanse za upgrade gemova, a ostalo su samo brzi rat runovi.
Igrao sam nedavno s njim to, i za sat vremena smo završili 20 puta GR 108...
To to neko ima more paragona ne znači automatski da je boter.
Mislim da sam baš sve "Ere" na ne-sezoni bio bolji od njega na leaderboardima i u 2 i u 3 i u 4. Jedino kad odluči odigrati solo rekord, završi u top 10 - ipak ima veću "vatrenu moć" od bilo koga drugog na EU serveru..
13 godina
Diablo 3

Dali netko zna neku foru za GIBBERING GEMSTONE.... ? Treba mi jos taj materijal za stuff koji otvara onaj sareni portal.... " Whimsyshire " 

Ubio sam preko 100 puta danas CHILTAR-u koja dropa taj medaljon. Al bezuspijesno. I daali postoji neki drugi put do tih goblina.... 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
nocnazvijezda kaže...
Vidim naletio si na Danija. Inače, lik čak nije ni boter...
To je neuspješni streamer... Sve šta on igra su paragoni...
Tu i tamo baci ove 124 u 4, da ima 1% šanse za upgrade gemova, a ostalo su samo brzi rat runovi.
Igrao sam nedavno s njim to, i za sat vremena smo završili 20 puta GR 108...
To to neko ima more paragona ne znači automatski da je boter.
Mislim da sam baš sve "Ere" na ne-sezoni bio bolji od njega na leaderboardima i u 2 i u 3 i u 4. Jedino kad odluči odigrati solo rekord, završi u top 10 - ipak ima veću "vatrenu moć" od bilo koga drugog na EU serveru..

Ima more paragona jer igra 25 sati dnevno, kao sto neko sinoc rece u party-u. Odnosno igra nekoliko igraca na tom accountu, sto nije dozvoljeno, osim, ako se ne radi o djeljenju accounta sa djetetom.

Opet, mozda se i radi o konkretnom slucaju, jer su ljudi koji su igrali sa njime rekli da kilavo igra i uvijek kasni, sto im to god znacilo. Nisam isao u detalje, niti me nije zanimalo.

17 godina
odjavljen
razermario kaže...

Dali netko zna neku foru za GIBBERING GEMSTONE.... ? Treba mi jos taj materijal za stuff koji otvara onaj sareni portal.... " Whimsyshire " 

Ubio sam preko 100 puta danas CHILTAR-u koja dropa taj medaljon. Al bezuspijesno. I daali postoji neki drugi put do tih goblina.... 

Ne. Morati ces ga ubiti. Ali, ako mislis da je on tezak, sam rainbow portret je daleko teze dobiti.

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
razermario kaže...

Ne. Morati ces ga ubiti. Ali, ako mislis da je on tezak, sam rainbow portret je daleko teze dobiti.

Rainbow portrait je lako dobiti jer možeš restartati igru i ponovno ući u Whimsy. Cosmic Wings od Rainbow Goblin portala to je druga priča...

Inače, kažu da je drop rate za Gibbering Gemstone manji od 1%.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Rainbow portrait je lako dobiti jer možeš restartati igru i ponovno ući u Whimsy. Cosmic Wings od Rainbow Goblin portala to je druga priča...

Lako dobiti ? Svaki dan (kada igram) ulazim po taj portret bar jednom dnevno i jos ga nemam. Znao sam neke dane i samo njega loviti. Minimum 2000 pokusaja.

Meni se to bas i ne lici pod 'laganim'. Kazu RNG... To mi kao i Bone Ringer koji prekjucer dobio. Primal. Super. Vidi, dobio sam i skelly mages. Vidi i CHC 10%.

Super, uzbudjenje raste. Ajde to sto je %life, to cemo zarolati u CDR. Ipak ne moze uvijek biti savrsen. Kad' ono pogledam na sec. Whaaaaaat ? Nema essence. Sada slijedi tu cijeli niz psovki...

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
TomoR kaže...

Lako dobiti ? Svaki dan (kada igram) ulazim po taj portret bar jednom dnevno i jos ga nemam. Znao sam neke dane i samo njega loviti. Minimum 2000 pokusaja.

Meni se to bas i ne lici pod 'laganim'. Kazu RNG... To mi kao i Bone Ringer koji prekjucer dobio. Primal. Super. Vidi, dobio sam i skelly mages. Vidi i CHC 10%.

Super, uzbudjenje raste. Ajde to sto je %life, to cemo zarolati u CDR. Ipak ne moze uvijek biti savrsen. Kad' ono pogledam na sec. Whaaaaaat ? Nema essence. Sada slijedi tu cijeli niz psovki...

Još uvijek može biti dobar, čak i bez Essence na secondary, ubaci u neki d3planner ili slično; pogotovo ako imaš Essence na svemu ostalome.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice