Vjerojatno je igrao na normal tezini 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Necromancer je na 33% popusta na storu.
Mrš!!!!!!!!!!!!!!! kupio ga prije kraja sezone XD
ma dečko, ja uvijek kažem tko čeka taj i dočeka.
nikad ne kupujem odmah igru, a svi su nestrpljivi pa neka plaćaju više, npr neke igre u roku od godine dana padnu i do 50 posto, a najmanje 20-30 posto, i zato čekam jer imam što za igrat i bez te novotarije, ali diablo slažem se u pravilu ne volim čekat jer mi je to jedna od najdražih igara pa onda kupim odmah, ali necromancera ne budem još. čekam da padne 50 posto. 
Uzeo i ja pred početak prošle sezone i nije mi žao. "Natjeralo" me da se opet malo vratim Diablu, utukao sam nekih 50-ak sati, za 15 eura sasvim ok.
samo da ne nastave tu dlc politiku, ako već moraju nešto naplaćivati rađe bi dao 20-25 eura za pravu ekspanziju
Smiješno je čime se u 2.6.1 može očistiti GR70 sa Crus-om.
https://us.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/94998434
Od P160 sam farmao TXIII - samo je bila koma skupiti set (ovo je ne-sezona, naravno).
To igram na NA, jer mi žao bilo šta brisati iz stash-a na EU, zato i igram sezone najviše 
Meh. Ono sto se meni ne svidje kod ovog 'power creep'-a je sto sada imamo nekoliko varijanti na slicnu temu. Tipa ista s*anje, drugo pakovanje.
Tako, ako se ne varam postoje tri varijacije archon builda (ok sada postoje i dva viable builda koja nisu archon), postoje dvije varijace firebat builda (HT/Arachyr), a kod necra su tek napravili IMHO svinjariju.
Sada imamo pest i TO lance buildove koji se zapravo razlikuju samo u jednoj runi (ako izuzmemo sami set) i oba se temelje na istom mehanizmu igranja tipa, trci, trci dok se ne CD-a, pa ispucaj na elite, pokupi, pa opet trci, trci dok se ne...
Ne bi se cudio da sa slijedecim patchom srede LoN, jer trenutno je jedini konkurentan LoN WD.
Dupli gobovi od 6-9.11:
Službena najava za S12:
https://eu.battle.net/d3/en/blog/21160657/first-look-season-12-30-10-2017
Ako koga zanima, leaderboard opet "radi".
Pozz svima, daj mi recite jel netko ima problem da se u novoj sezoni kad hoces igrat public joinat nekoj igri na ni jednoj tezini nece spojit samo pise searching ?
Pozz svima, daj mi recite jel netko ima problem da se u novoj sezoni kad hoces igrat public joinat nekoj igri na ni jednoj tezini nece spojit samo pise searching ?
Da, neki imaju. Ja nemam. Meni pronalazi preko 1000 igara samo kod obicnog rifta. Ne znam zasto se to dogadja, ali to je stari i rijetki problem.
Pisalo se o tome na battle.net forumu, pa pretrazi us forum koji je daleko zivlji od eu foruma i pogledaj.
P.S. Mene ova sezona lagano zivcira. 500+ paragon. Otvoriti cu uskoro conqueror dio seasone (igram arachyr build za promjenu), a da nisam dobio niti T&T, MoJ, RoRG, ramaladni, RoE... Sto me igrajuci solo stavlja u malo nezavidan polozaj za drugi conquest. Ali sam zato nadobijao tri ancient andarariels sa %dmg, critical, as... Sada kada nema LoN WD-a dobijam ono sto je bilo gotovo nemoguce dobiti, a ono sto mi je padalo prije iza svakog kamena, nista.
RNG o yeah 
Pa jos ja gledam koji kurac se dogadja, inace do sad nisam imao problema, jos mi je diablo na ssd disku veza mi je sasvim ok 20 MBita, a mozda proradi za koji dan, a pogledat cu ovo sto si rekao. Ma to je tako ja ne igram previse, uglavnom preko zimskih dana, onda imam vremena, al u bito dobro kazes kad nesto trebas nebi to dobio nikako...
Možda je u tome problem...
Ovo je lista preduvjeta za public games:
Torment I – VI: No Requirement
Torment VII: Solo Greater Rift 30
Torment VIII: Solo Greater Rift 35
Torment IX: Solo Greater Rift 40
Torment X: Solo Greater Rift 45
Torment XI: Solo Greater Rift 50
Torment XII: Solo Greater Rift 55
Torment XIII: Solo Greater Rift 60
Ja ovu sezonu igram samo HC i uvijek ima ljudi u publicu - neki leveli samo 6, drugi imaju i 100 ljudi...
Pa nikoliko treba me levelat tek sam 20 i neki lvl, nebi to smjelo imat veze, prije barem nije imalo
Viđao sam likove sa 180 paragona u T12 na hc...
Hvala na informaciji, jbg nisam igrao od prosle zime, tak da nisam bas najbolje u toku, obaveze i posao pa ne stignem bas.
Hvala na informaciji, jbg nisam igrao od prosle zime, tak da nisam bas najbolje u toku, obaveze i posao pa ne stignem bas.
Sve je lakse kada upotpunis set, ali i prije nego ga dobijes nema smisla smisla igrati na normal, jer je prelagano, a exp ide sporo.
Ako se igra u grupi (4) onda t6 udaris i vozis. Pod ovime mislim na 'prijatelje', a ne na public gdje svi lete kao muhe bez glave.
Tako da normal nema smisla, iako mi je cudno da nikoga nema tamo/public. Normal se danas pokreces samo kod meta builda kada se ganjaju visoki griftovi u grupi da i zdps monk (recimo) moze traziti pool.
Sto se ostaloga tice, zamolis nekoga da te 'boosta' do 70og lvla. Otvori t6 rift i ti ides iza njega i vrlo brzo si na 70. Cim si 70i lvl odmah je i bolji drop.
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20759435755#1
Hmm... Ako dobro razumijem više Crus-ova u partiju s tim buff-om je moglo jako dobro profitirati.
Iako sam prvo pomislio da će s time ubiti Lazy Shotgun, vjerojatno ipak nije tako.
Pokupljen stash tab... Jos nisam igrao jedno 3-4 dana od kada je pocela sezona.
Nije htio RoE da padne da ga... Drugi conquest mi je bio The Thrill (prvi gemovi do 65). Laganica 45 solo grift bez set itema s boljim TSMF i MoJ. Cak i bez The Furnace kojeg nisam niti napravio.
Sve u svemu. Nisam dosao niti do 600og paragona (579). 98% vremena igrao solo. Jedino public par speed riftova i tu mi pao taj jedan jedini ramaladni u sezoni 
Mogu fishat public pol sata za jedan pristojan speed 85, i to je to... Izvan mete nema sanse da se skupi neki party, svi samo traze zdps ili cdr necroa, a to mi je bome dosadno.
Mogao bi probati wd firebats, ali ni njega vise bas ne zele u grupi.
Uglavnom, ako se trenutno ne igra zdps ili corpse lance, igra brzo udara u zid. Bezeze.
Mogu fishat public pol sata za jedan pristojan speed 85, i to je to... Izvan mete nema sanse da se skupi neki party, svi samo traze zdps ili cdr necroa, a to mi je bome dosadno.
Mogao bi probati wd firebats, ali ni njega vise bas ne zele u grupi.
Uglavnom, ako se trenutno ne igra zdps ili corpse lance, igra brzo udara u zid. Bezeze.
A u nesezoni mrtvilo.... Par igara u publicu sinoc.
Sto se tice zdps buildova sve je to lijepo igrati, ako imas drustvo. Ako odes u public onda ces vecinom naici na masu na brzinu sklepanin glass cannon buildova i igrace bez skilla. I onda kako oni ginu, uvijek je lakse okriviti onoga tko igra zdps, jer ga, eto, nije 'supportao' dobro. WD Firebat prolazi, samo treba vremena i vremena da se sklepa jedan dobar. Igrao sam ga bas u sezoni. I na kraju, ajde da probam da zamjenim na HT i opla... 10 griftova vise i to sa harvesterom i vecinom opreme sa area damage.
Inace da, i ja prebacio sa arach na ht u sezoni i poceo speedirftati par levela iznad. Sismisi su dobri u partiju ili ako ti se da pushat solo pa grupirati mobove okolo .. meni osobno malo nezgrapan build.
Inace da, i ja prebacio sa arach na ht u sezoni i poceo speedirftati par levela iznad. Sismisi su dobri u partiju ili ako ti se da pushat solo pa grupirati mobove okolo .. meni osobno malo nezgrapan build.
Ma meni nije htio nikako pasti RoE (ring of emptiness), a kako je sam arach build glass canon build masakrirali su me elite na visim tezinima. Prodje mi spirit walk, a oni jos zivi...
Drugo sto mi smeta je taj lag koji stvara taj build. U party-u sa puno trasha je to jedan slow motion u kojem su velike sanse da ce i zmonk poginuti, a onda poginu svi, osim nekada supp barba.
I u solo playu mi isto ode u crveno kada je puno trasha, a bez puno trasha taj build nema smisla.
Trece. Ne znam koliko sam puta poginuo samo otvarajuci vrata, a da ne znam sto me snaslo. Jedno veliko no, no za ranged enemies 
Moze neki build za Crusadera ?
http://www.diablofans.com/builds/94547-2-6-1-t13-akkhan-sage-condemn-db-farming
+ potraži na diablofans.
Zanimljivi su uglavnom razni Akkhan buildovi (Condemn, Blessed Shield, Lazy Shotgun), ali jaki su naravno i "klasični" Invoker Thorns, Roland Sweep, te Hammerdin sa svojim setom (koji ne volim zbog onog skakanja sa Falling Sword, ali je jako snažan za push).
EDIT:
Manje/više isti buildovi su ti tamo i na Icy Veins - preporučam ti da probaš nekoliko, pa da vidiš kako će ići.
Rješenje tvojih problema je pushanje velikih riftova. Dosada ce ubrzo proci.
https://www.sancta-domenica.hr/diablo-iii-battlechest-pc.aspx
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Xpid3r-21222/hero/101263201
Taj ja trenutno igram, vrtim se negdje oko 90 gr za sad solo, prejak build nikad do sad nisam igrao sa crusom