Uzas. Nece popraviti NISTA od velikih problema s igrom, nego samo dodati novu klasu. To nije ni blizu dovoljno cak i kad bi bila besplatna. ALI NE, oni ce ga bundlati sa hrpom beskorisnog smeca koje nitko ne zeli/ ne treba, i masno naplatiti. Izgleda da me Diablo 3 nikad vise nece vidjeti.
Ostaje samo nada da rade na D4/ necem novom ali da jos nisu spremni najaviti...
Cak ce i ovo sra*je koje glum d1 biti samo event ogranicenog roka trajanja.
Inace, na forumu i redditu hejt je i dalje na vrhuncu, nema bas oprosta blizzardu za ovaj 20 godisnji event.
Da, po meni je, nažalost, Reddit postao leglo "f*****g Millenialsa".
Podsjećaju me na bilo koja tri žicara sa zidića, koji cijeli dan kupe 10 po 10 lipa, i kad nakon pola dana skupe za jednu pivu, krenu briljantne opservacije - oni bi u pola dana preporodili Hrvatsku, a u 3 dana bi riješili sve svjetske probleme, samo da je njima dati vlast (bar su takvi ovde u Splitu - par puta bih u prolazu nesrećom čuo njihove napade "inteligencije").
Tako je i na Redditu trenutno. Prije mjesec dana, nakon Gamsecona - svi su drobili isto - Diablo je ušao u maintance mode, igra je mrtva...
Sada, kad smo dobili dosta toga, opet je igra mrtva. Da se bar jednom odluče zašto je mrtva...
Glavni problem "mozgova" sa Reddita je, po meni, to što je glasna većina tamo ekipa koja ima svoje youtube kanale gdje prosipaju pamet, i za ikakvu "glednost" (za svakog gledatelja dugoročno dobijaju nešto, cent po cent i skupi se nešto) trebaju im kontroverze.
Da je najavljen D4, isti bi revali kako nam je trebala ekspanzija za D3 i to bi bilo bolje zato jer...
Da je najavljena ekspanzija za D3, isti bi opet revali kako je to nepotrebno, ovo je mrtva igra, treba nam novi D4 i slično...
Magareće revanje, samo zato jer mogu revati. I to je to.
Imao sam istu raspravu u klanu jučer, jedan je drvio kako su sve ove promjene "snake oil", i kako nam naplaćuju kozmetiku.. Kad sam ga pitao da objasni kako je novi lik kozmetika, onda je samo odgovorio u stilu "yeah, whatever, bla bla".
Najveći problem Diabla nije ni loša igra ni loši developeri, već "mozgovi" sa reddita, i zvaničng Diablo foruma, koji po cije dane revu samo da bi revali, bez ikakve veze sa mozgom. I u jednom momentu, kad to revanje dodije "I bogu i čoviku", par stotina likova utječe na developere, i onda na čitavu Diablo zajednicu.
P. S. Većina ljudi ne shvaća najvažniji dio priče, sve ovo širenje Diabla 3 je radi konzolaša. Njih ima puno više. Oni su dobili sezone, od njih se i očekuje najveća kupovina Necromancera.
Mi na PC smo samo kolateralni dobitnici u toj priči.

frusciante#2383