Jbt, cemu sluzi onaj angry chicken?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa Manajuma set-om (Ceremonial Knife + Mojo) da brzo dođeš od elite do elite i onda pustiš gargove s lanca
Sa Manajuma set-om (Ceremonial Knife + Mojo) da brzo dođeš od elite do elite i onda pustiš gargove s lanca
Ma imam taj set i rekoh idem isprobati. Dakle poanta je samo u trcanju naokolo?
Ma imam taj set i rekoh idem isprobati. Dakle poanta je samo u trcanju naokolo?
Manje vise. Mislim i da napravi neku eksploziju/dmg kada se vratis u prvobitni oblik, ali nisam siguran. Pisem prema sjecanju. Uglavnom nisam vidio da to itko ozbiljno igra, osim i zezancije.
Selio se i tek mi sada uveli net. Konacno optika. Samo da sljaka kako treba, jer je jos nisam isprobao u diablu.
Mada od one 'parice' tesko da moze biti ista gore po pitanju pinga.
https://media-diablofans.cursecdn.com/attachments/22/384/necromancer_male_female_art.jpg
The image above was uploaded to the Blizzard Gear Store a few hours ago, but was removed again shortly after.
The artist behind the image is John Mueller who, according to his LinkedIn profile, has joined Blizzard as an Art Director in January and is rumored to have taken the Lead World Designer position on Diablo after Leonard Boyarsky stepped down.
https://media-diablofans.cursecdn.com/attachments/22/384/necromancer_male_female_art.jpg
The image above was uploaded to the Blizzard Gear Store a few hours ago, but was removed again shortly after.
The artist behind the image is John Mueller who, according to his LinkedIn profile, has joined Blizzard as an Art Director in January and is rumored to have taken the Lead World Designer position on Diablo after Leonard Boyarsky stepped down.
Stavio sam to jutros...
S8 ekipa, koji vam je conquest bio najlakši mimo grift 75? Jel netko možda da se nađemo u grupi i riješimo skupa Curses ili Boss run?
Moj toon
Curses mi je bio najlakši.
GR75 još nisam riješio :P - imao sam jedan clear za 15:01.586. Večeras napadam taj GR75 (malo digao gemove i koji augment).
Ako treba, zovi me za Curses da ti pomognem, a možemo i bosseve probati riješiti.
Pa nije jos nista bilo od Diabla na blizzconu?!?
Pa nije jos nista bilo od Diabla na blizzconu?!?
A pogledaj moj post iznad tvojeg...
Evo i animacija skillova malo bolje objašnjeno:
http://us.battle.net/d3/en/blog/20324407/restoring-the-balance-necromancer-overview-11-4-2016
Uglavnom, Necro pack daje i 2 character slota, kao i dva stash taba!
Ako je to sve, meh
Evo još malo "materijala". Loadouti, npr, crafting materijali posebno, uglavnom QoL promjene. Čak i sezone na konzolama:
BTW, unlockao sam stash tab i riješio Beliala za manje od 45s na TXIII solo. Moram još jedan Conquest napraviti i gotov Season Journey!
Path of Exile ce dobiti hordu novih igraca. Jedva cekam dolazak ljutitih Diablo fanova (bez uvrede)
Stvarno ne kuzim kako su time mislili popraviti player base mrtve igre, D2 igra vise ljudi nego D3 da ga jebes, bez nove ekspanzije nis od ovoga...
Nema ekspanzije, nema d4, nema d2hd, nema redizajna set/itema... Od svega smo dobili jednu novu klasu koju ce pritom (masno?) naplatiti. I par pixeliziranih dungeona koji ce glumiti d1?! Jadno.
Službeni recap prvog dana Blizzcon-a:
http://us.battle.net/d3/en/blog/20352105/blizzcon-recap-day-1-11-4-2016
Ljudi u komentarima uglavnom razočarani.
Eurogamer interview sa devovima (bit će promjena i u GR sustavu):

Službeni recap prvog dana Blizzcon-a:
http://us.battle.net/d3/en/blog/20352105/blizzcon-recap-day-1-11-4-2016
Ljudi u komentarima uglavnom razočarani.
Eurogamer interview sa devovima (bit će promjena i u GR sustavu):
Mislim da je "uglavnom razocarani" blaga rijec, nazalost. Sluzbeni forumi nisu bili ovako puni hejta nikada.
Uglavnom, neke prave promjene, ako ih ikada i bude, necemo vidjeti jos barem dve godine... za necro patch su rekli da stize tek u drugoj polovici 2017. Ocito je cijela fransiza prebacena u slow mode (da ne kazemo mrtva). Hebiga, na overwatchu i "kartama" se mlate pare, mikrotransakcije, paytoplay, paytowin, paytocosmetic su ocito poslovni modeli buducnosti.
Inace , zabavan je bio reddit od PoE-a, nakon prezentacije. Uglavnom su se postovi sveli na "welcome diablo players" i "begginers guide to PoE for diablo players" :)
znam da cu mozda pobrati hejt ali ipak moram reci da je PoE daleko od svega sto je D3 trebao biti. Nazalost i community to pocinje shvacati i eto doslovno svaki drugi igrac je novak. Steta za D3, ali opet odlicna novost za Poe, Grim Dawn i ostale "manje popularne" aRPG-ove.
Vidi se da Blizzard polako odustaje od Diabla te sve daje u razvoj Overwatcha. Sretno ekipa sa "ekspanzijom", ako se to uopce moze nazvati i DLC-om
Ako dobro vidim. Znaci ukratko dobiti cemo jedno veliko nista.
A za nagodinu je najavljen jedan novi lik kojega cemo morati kupiti i armory.
to nigdije nisam našo da čemo morat platit nekra?
sam fulao kaj?
PoE bi bio igriv kada bi odzumirali kameru za nekih 50% jos. Dibalo3 u adventure modu je sto se tice action rpgova vrh i nema dalje.
to nigdije nisam našo da čemo morat platit nekra?
sam fulao kaj?
Dap, morat ces ga kupiti ako ga zelis igrati... Cijena jos nije poznata.
znam da cu mozda pobrati hejt ali ipak moram reci da je PoE daleko od svega sto je D3 trebao biti.
Ahh, uśao sam u PoE, igrao malo, vidio očajnu grafiku i animacije i deinstalirao je. Radije bih igrao D2, ima taj level grafike a mogućnosti skoro iste, i ipak je Diablo igra.
Možda je PoE dobar, ali ja to neću nikad saznati