Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.690.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Jbt, cemu sluzi onaj angry chicken?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Friday kaže...

Sa Manajuma set-om (Ceremonial Knife + Mojo) da brzo dođeš od elite do elite i onda pustiš gargove s lanca 

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Sa Manajuma set-om (Ceremonial Knife + Mojo) da brzo dođeš od elite do elite i onda pustiš gargove s lanca 

Ma imam taj set i rekoh idem isprobati. Dakle poanta je samo u trcanju naokolo?

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ma imam taj set i rekoh idem isprobati. Dakle poanta je samo u trcanju naokolo?

Manje vise. Mislim i da napravi neku eksploziju/dmg kada se vratis u prvobitni oblik, ali nisam siguran. Pisem prema sjecanju. Uglavnom nisam vidio da to itko ozbiljno igra, osim i zezancije.

Selio se i tek mi sada uveli net. Konacno optika. Samo da sljaka kako treba, jer je jos nisam isprobao u diablu.

Mada od one 'parice' tesko da moze biti ista gore po pitanju pinga.

14 godina
Diablo 3

https://media-diablofans.cursecdn.com/attachments/22/384/necromancer_male_female_art.jpg

The image above was uploaded to the Blizzard Gear Store a few hours ago, but was removed again shortly after.
The artist behind the image is
John Mueller who, according to his LinkedIn profile, has joined Blizzard as an Art Director in January and is rumored to have taken the Lead World Designer position on Diablo after Leonard Boyarsky stepped down.

1 0 hvala 0
17 godina
iv4n kaže...

https://media-diablofans.cursecdn.com/attachments/22/384/necromancer_male_female_art.jpg

The image above was uploaded to the Blizzard Gear Store a few hours ago, but was removed again shortly after.
The artist behind the image is
John Mueller who, according to his LinkedIn profile, has joined Blizzard as an Art Director in January and is rumored to have taken the Lead World Designer position on Diablo after Leonard Boyarsky stepped down.

Stavio sam to jutros...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/diablo-3/5203808.aspx

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ono kad te posere prvi dan igranja hc-a ovaki weapon u grift 13 i ramaldnis u grift 15 sat vremena poslije

4 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

S8 ekipa, koji vam je conquest bio najlakši mimo grift 75? Jel netko možda da se nađemo u grupi i riješimo skupa Curses ili Boss run?

Moj toon

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

S8 ekipa, koji vam je conquest bio najlakši mimo grift 75? Jel netko možda da se nađemo u grupi i riješimo skupa Curses ili Boss run?

Moj toon

Curses mi je bio najlakši.

GR75 još nisam riješio :P - imao sam jedan clear za 15:01.586. Večeras napadam taj GR75 (malo digao gemove i koji augment).

Ako treba, zovi me za Curses da ti pomognem, a možemo i bosseve probati riješiti.

17 godina
Diablo 3

Na PTR-u od idućeg tjedna Anniversary patch koji će imati u sebi Diablo I odrađen u D3.

Iduće godine 2 nova besplatna područja, te Necromancer koji će se izgleda trebati kupiti sa Character pack-om. 

Ekspanziju nisu spominjali!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 20:21 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa nije jos nista bilo od Diabla na blizzconu?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rodić kaže...

Pa nije jos nista bilo od Diabla na blizzconu?!?

A pogledaj moj post iznad tvojeg...

11 godina
Diablo 3

Necromancer 2017

Edit: Bio sam uzbuđen pa nisam ni vidio da je kolega iznad vec postao sori! 

If you have nothing to lose, try.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 20:32 (Filip720).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo i animacija skillova malo bolje objašnjeno:

http://us.battle.net/d3/en/blog/20324407/restoring-the-balance-necromancer-overview-11-4-2016

Uglavnom, Necro pack daje i 2 character slota, kao i dva stash taba!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 20:40 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako je to sve, meh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo još malo "materijala". Loadouti, npr, crafting materijali posebno, uglavnom QoL promjene. Čak i sezone na konzolama:

https://imgur.com/a/AS7nc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

BTW, unlockao sam stash tab i riješio Beliala za manje od 45s na TXIII solo. Moram još jedan Conquest napraviti i gotov Season Journey!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Path of Exile ce dobiti hordu novih igraca. Jedva cekam dolazak ljutitih Diablo fanova (bez uvrede) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Stvarno ne kuzim kako su time mislili popraviti player base mrtve igre, D2 igra vise ljudi nego D3 da ga jebes, bez nove ekspanzije nis od ovoga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pff, sranje za sada, imho.

Nema ekspanzije, nema d4, nema d2hd, nema redizajna set/itema... Od svega smo dobili jednu novu klasu koju ce pritom (masno?) naplatiti. I par pixeliziranih dungeona koji ce glumiti d1?! Jadno.

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Službeni recap prvog dana Blizzcon-a:

http://us.battle.net/d3/en/blog/20352105/blizzcon-recap-day-1-11-4-2016

Ljudi u komentarima uglavnom razočarani.

Eurogamer interview sa devovima (bit će promjena i u GR sustavu):

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 8:21 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
A necro pack ima sigurno da kosta bar 20e...
frusciante#2383

0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Službeni recap prvog dana Blizzcon-a:

http://us.battle.net/d3/en/blog/20352105/blizzcon-recap-day-1-11-4-2016

Ljudi u komentarima uglavnom razočarani.

Eurogamer interview sa devovima (bit će promjena i u GR sustavu):

Mislim da je "uglavnom razocarani" blaga rijec, nazalost. Sluzbeni forumi nisu bili ovako puni hejta nikada.

Uglavnom, neke prave promjene, ako ih ikada i bude, necemo vidjeti jos barem dve godine... za necro patch su rekli da stize tek u drugoj polovici 2017. Ocito je cijela fransiza prebacena u slow mode (da ne kazemo mrtva). Hebiga, na overwatchu i "kartama" se mlate pare, mikrotransakcije, paytoplay, paytowin, paytocosmetic su ocito poslovni modeli buducnosti.

Inace , zabavan je bio reddit od PoE-a, nakon prezentacije. Uglavnom su se postovi sveli na "welcome diablo players" i "begginers guide to PoE for diablo players" :)

14 godina
neaktivan
PoE nikad nisam ni mecu igrati, sto se tice Diabla izgubili su nakon ovoga jos masu igraca, neznam sta oni pokusavaju ali ocito ne misle dobro za Diablo, da za 20tu godisnjicu nisu mogli iznenaditi, jos ono 2016 Diablo players will lose their shit, mos si mislit
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

znam da cu mozda pobrati hejt ali ipak moram reci da je PoE daleko od svega sto je D3 trebao biti. Nazalost i community to pocinje shvacati i eto doslovno svaki drugi igrac je novak. Steta za D3, ali opet odlicna novost za Poe, Grim Dawn i ostale "manje popularne" aRPG-ove.

Vidi se da Blizzard polako odustaje od Diabla te sve daje u razvoj Overwatcha. Sretno ekipa sa "ekspanzijom", ako se to uopce moze nazvati i DLC-om  

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 13:03 (Gam3r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ako dobro vidim. Znaci ukratko dobiti cemo jedno veliko nista.

A za nagodinu je najavljen jedan novi lik kojega cemo morati kupiti i armory.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

to nigdije nisam našo da čemo morat platit nekra?

sam fulao kaj?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
9 godina
neaktivan
Diablo 3

PoE bi bio igriv kada bi odzumirali kameru za nekih 50% jos. Dibalo3 u adventure modu je sto se tice action rpgova vrh i nema dalje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrakky kaže...
Mrgud Veliki kaže...

to nigdije nisam našo da čemo morat platit nekra?

sam fulao kaj?

Dap, morat ces ga kupiti ako ga zelis igrati... Cijena jos nije poznata.

17 godina
Gam3r kaže...

znam da cu mozda pobrati hejt ali ipak moram reci da je PoE daleko od svega sto je D3 trebao biti.

Ahh, uśao sam u PoE, igrao malo, vidio očajnu grafiku i animacije i deinstalirao je. Radije bih igrao D2, ima taj level grafike a mogućnosti skoro iste, i ipak je Diablo igra. 

Možda je PoE dobar, ali ja to neću nikad saznati 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice