Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.443.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
Re: Diablo 3
sk0MI kaže...

Po evidenciji koju vodim zadnja 4 dana, dobio sam 35 legendarnih itema, od kojih je 25 bilo planova(legendary/set) e sad me stvarno zanima dokle ću dobivati uglavnom patterne i koliko ih uopće ima :P

ako odes na diablo 3 sluzbenu stranicu imas sve recepte, ovisno koja kategorija (blacksmith ili jewelcrafter)

u mene je situacija takva da imam planove, al nemam legendary crafting material (demon skin)

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje igraju ovaj vaginalni iscjedak od igre.

Pazi ovo sto sam procitao

.

https://us.battle.net/d3/en/blog/11502590/prepare-for-ultimate-evil-on-playstation%C2%AE-4-11-8-2013

AJmo svi na konzole, PC verzija je umrla ionako hahah

Od IKONE PC igara svih vremena, oni samo "odjednom" se fokusiraju na konzole.{#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 29 hvala 0
18 godina
chaselol kaže...

Od IKONE PC igara svih vremena, oni samo "odjednom" se fokusiraju na konzole.{#} 

ja je igram na pc-u i jedini problem koji bi ja imao je taj da iskljuce servere. a to nece napravit. tako da me bas briga za konzole i ne znam sta. ionako se zna koja je verzija igre ''prava''

17 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje igraju ovaj vaginalni iscjedak od igre.

Pazi ovo sto sam procitao

.

https://us.battle.net/d3/en/blog/11502590/prepare-for-ultimate-evil-on-playstation%C2%AE-4-11-8-2013

AJmo svi na konzole, PC verzija je umrla ionako hahah

Mislim da tebi nije baš jasno kako funkcionira reklamiranje, što je konzola i koje su razlike...

Da skratim eventualno prepucavanje: normalno da će fokusirati reklame na konzole, kad tek sad izlaze. To je ista igra u praksi, razlike su samo prilagodba okruženju. Neće konzole dobiti ništa novo, ali s moraju im pridati pažnju koje im nedostaje. To ne znači da se i razvoj fokusira na konzole, a svakako ne na način da se za PC ništa ne radi. Ako Ford izda novi automobil i reklamira samo njega, to ne znači da ne proizvodi ili ne vodi brigu o ostalim linijama.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 22:44 (Tonči).
18 godina

u riftu dobio normalan level (mislim da je bio act 3 bastion keep al oni dole tuneli) pun jednoroga i plisanih medvjedica... upisao sam se od smijeha

15 godina
Obi Wan kaže...

u riftu dobio normalan level (mislim da je bio act 3 bastion keep al oni dole tuneli) pun jednoroga i plisanih medvjedica... upisao sam se od smijeha

To ti je secret pony lvl, Whimishire. U igri je od samog početka i možeš do njega doći kad god želiš. Treba skupit materiale za Horadric staff.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina

da, znam za taj level al nisam ocekivao da ce mi se ovo desit u riftu

17 godina
Diablo 3

Ima u riftovima i level s kravama, na to još nisam naletio, na sve ostalo manje/više jesam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja zadovoljan za sada sa svojim crusaderom,samo da mi se docepat nekog boljeg ringa onog jordan,malo bolji weapon i head i ja zadovoljan :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ShadowClone-2419/hero/43457168

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sk0MI kaže...

Po evidenciji koju vodim zadnja 4 dana, dobio sam 35 legendarnih itema, od kojih je 25 bilo planova(legendary/set) e sad me stvarno zanima dokle ću dobivati uglavnom patterne i koliko ih uopće ima :P

Samo 35 ?  

Ja otkad je ovaj buff dobivam 3-5 po riftu  ( znači full rift do kraja i kad ubijemo guardiana ) , znači jedno 100tinjak do sada ako ne i više... Dobio upgrade na 90% slotova

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
odjavljen
sk0MI kaže...

Nazalost, od tih svih silnih planova koji su mi pali nisam imao neke pretjerane koristi. Aj' moze se sa njima navuci oprema za kako-tako t1. Takva ista oprema se moze navuci i bez planova. Prednost je toga kada se igra sa vise likova, pa onda craftas za novog lika, ako imas materijala i imas lika za t1 tezinu. Uglavnom vrlo brzo ce se ispucati ti planovi koji gotovo svima padaju... Bar je takvo moje iskustvo.

14 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam, meni je od buffa pao samo jedan plan i više od 100 legendarnih itema (samo jedan dobar). Sad ili sam ih već većinu skupio ili što ja znam, ali ne bunim se, ovako i onako od tih planova gotovo nikakva korist.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
sk0MI kaže...

Nazalost, od tih svih silnih planova koji su mi pali nisam imao neke pretjerane koristi. Aj' moze se sa njima navuci oprema za kako-tako t1. Takva ista oprema se moze navuci i bez planova. Prednost je toga kada se igra sa vise likova, pa onda craftas za novog lika, ako imas materijala i imas lika za t1 tezinu. Uglavnom vrlo brzo ce se ispucati ti planovi koji gotovo svima padaju... Bar je takvo moje iskustvo.

Pa da, zato i pitam jer ionako nemam nekakve koristi od njih a umjesto da padne neki legendary ili set koji bi bio potencijalni upgrade, padaju mi planovi i zauzimaju slot bez veze...

18 godina
formula1live kaže...

Ne znam, meni je od buffa pao samo jedan plan i više od 100 legendarnih itema (samo jedan dobar). Sad ili sam ih već većinu skupio ili što ja znam, ali ne bunim se, ovako i onako od tih planova gotovo nikakva korist.

Meni su planovi prestali odavno dropati. Vjerojatno sam ih sve skupio. A jucer je bio dobar dan i po kolicini i po kvaliteti dropa, uspio sam sloziti zunimassu za WD-a. Naravno uz pomoc grandeur ringa.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7566702

18 godina

CDR je mrak za Air Barbariana, naravno, u kombinaciji sa odredjenim stvarima :p

Ispreskaces cijeli rift i stopis monstere - i da je bar nisu "fixali" fury gen od skakanja sa Lut Socksima...

Trenutno na 40% CDR - http://eu.battle.net/d3/en/profile/drbasta-2757/hero/35185618

U prilogu jedna slika sa Countess Julia's Cameo.

Fino radis svoj posao, ni ne obazires sa na lasere :p

15 godina
Diablo 3

Izgleda da su smanjili drop šansu za legende. Otkada su završili jutarnje održavanje servera dobijam 3x manje legendi. Od kada su povećali drop rate igram aktivno 10-ak sati dnevno (veliki godišnji ), te sam natukao 150 paragon levela , počeo igrati sa wizzom te prešao 1 mil nebufanog dps-a . Kada smanje drop  rate  igra mi više nije zanimljiva, pa ću je opet staviti na led.

edit: samo subjektivan dojam 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 13:12 (DukeOs).
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Meni je ipak najdraze kad mi je dosadno s mojim WD-om doc na Ghoma ili Azmodana sa 15 fetisha, opalit dogse, garga i BBV :D nema ih za 10sec (T5 igram, T6 mi je još malo pretežak).

Inace, to je kod WD-a i dobra  kombinacija za farmanje matsa, cak i bez starmetala - samo protrcis do trazenog bossa i BBV, FA i Wratful Prot. Meni za Magdhu treba oko 2 sec na T5 (uz 50% dmg vs elites).

Mrgud Veliki kaže...

Nazalost, od tih svih silnih planova koji su mi pali nisam imao neke pretjerane koristi. Aj' moze se sa njima navuci oprema za kako-tako t1.

Ima par jako dobrih planova koju su prakticki BiS ako nejdes na kompletan class set ili ciljani setup (cindercoat/magef). Aughild za tughness/dps ili Cain za dps recimo.

Eld kaže...
 uspio sam sloziti zunimassu za WD-a.

Je, jedino je steta sto je nikakva korist od Zuni seta trenutno (osim sto gubis DPS) :)

14 godina
odjavljen
mcf kaže...

Je, jedino je steta sto je nikakva korist od Zuni seta trenutno (osim sto gubis DPS) :)

Zašto bi Zuni bio beskoristan? I nemoj mi reći zbog pasiva. A što se tiće DPS-a, neznam, meni je 1.58M nebafani, tak da ne vidim opravdanost te tvrdnje.

15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Zašto bi Zuni bio beskoristan? I nemoj mi reći zbog pasiva. A što se tiće DPS-a, neznam, meni je 1.58M nebafani, tak da ne vidim opravdanost te tvrdnje.

Da, zbog pasiva. Zbog trenutnog buga*, aktivni i pasivni fetishi zajedno nemaju smisla (osim ako ne koristis starmetal za refersh svakih 20sec, ali onda ti opet ne treba zuni).

Kako sad stvari stoje, za pet build imas izbor - 7 FA fetisha + zuni ili 15** FS fetisha (ili starmetal bez zunija).

E sad, dal' ces odabrat 7 jacih petova ili 15 slabijih - tvoj je izbor, ali sa 15 slabijih nisi vezan za Zuni set sto ti otvara mogucnost za kombiniranje do 3 razlicita druga seta i zamjena Rorga sa SoJ ili DMF. Moj je trenutni izbor 15 slabijih sa Aughild setom (+7% dmg reduction, +-15% elites) + Cain (+8 IAS) + SoJ + Death Man Finger. Iliti 1.6m DPS Zuni 7FA  VS 1.8M DPS 15FS sa -15% elite dmg +45% elite dmg.

Iliti iliti skraceno; trenutno koristim tri seta jako dobrih rolova. Zuni, Reaper i Rhino pet. Za T1-T5 koristim Reaper, za T5-T6 Rhino pet. Zuni je sporiji u farmanju u odnusu na oba seta. Probaj sam, vidi sta ti bolje pase; ako si zadovoljan sa Zunijem, zasto ne :)

* blue post kaze da ce bug biti otklonjen u 2.1. Zuni ce tada biti medju BiS sigurno.

** sa 2APS i Frog Rain ili Rhino frogs + piranhado, 15FS spavnas na prvom vecem trash coporu.

18 godina

najveci problem koji sam do sada susreo u igri je u vezi kadale u vezi mystery shield-a. buduci da sam crusader stalno mi izbacuje crusader shield-ove, a nikako ''normalne'' shieldove koji su puno bolji (bar za moj build) od crusader shieldova. bilo bi dobro kad bi to popravili, tj dali novu rubriku samo za ''normalne'' shield-ove

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

najveci problem koji sam do sada susreo u igri je u vezi kadale u vezi mystery shield-a. buduci da sam crusader stalno mi izbacuje crusader shield-ove, a nikako ''normalne'' shieldove koji su puno bolji (bar za moj build) od crusader shieldova. bilo bi dobro kad bi to popravili, tj dali novu rubriku samo za ''normalne'' shield-ove

Uzmi barbara za kadalu. Izbacit ces iz poola cruader only shieldove, a i dalje je str rolan. Isto kao i kad DH farma cindercoat - uzmes monka za farmanje kadale da ti ne izbacuje class only DH chest.

18 godina
mcf kaže...
Obi Wan kaže...

Uzmi barbara za kadalu. Izbacit ces iz poola cruader only shieldove, a i dalje je str rolan. Isto kao i kad DH farma cindercoat - uzmes monka za farmanje kadale da ti ne izbacuje class only DH chest.

treba li barb bit lvl 70?

17 godina
Diablo 3

Neznam el patka ili ne, ali eto, cini se da buff za legendary drop ostaje i nakon sutra (danas?)

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697?cid=social_20140522_24419834

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
smajlee kaže...

Neznam el patka ili ne, ali eto, cini se da buff za legendary drop ostaje i nakon sutra (danas?)

Izgleda da ću morati još da igram{#} !!!

Puno hvala na inf baš si me obradovao.

Osim ako nije patka ili je samo za US servere, a i saznaću kroz koji sat igranjem .

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 5:12 (DukeOs).
13 godina
neaktivan
smajlee kaže...

Ajde baš lijepo pošto nisam uspio naći vremena upaliti od kada je leg buffa.. 

Ali zato ću idućih dana {#}..

Smrt u penziji
15 godina
Diablo 3

Ovaj anniversary update nije zaživio jer sam u zadnja 2h igre dobio samo 2 leg iz igre   rift T4.Od kadale 0 leg za 1500 blood shardsa ,tako da sorry {#} guys..

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
DukeOs kaže...

Ovaj anniversary update nije zaživio jer sam u zadnja 2h igre dobio samo 2 leg iz igre   rift T4.Od kadale 0 leg za 1500 blood shardsa ,tako da sorry {#} guys..

Da imas i 500% leg buff nitko ti ne garantira da nece biti trenutaka rng-a kad u 1h neces dobit ni jedan leg... vjerojatno si u tih 2h igre imao srece da bi iz vrece pune p...e izvukao k...c :D sta da ti kazem drugo - play more!

EDIT: Meni se i tokom ovih 7 dana buffa znalo dogoditi da 1h nebi dobio ni jedan leg i onda 7 komada sljedecih sat vremena.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 7:57 (mrsmith).
17 godina
smajlee kaže...

Da, ostaje. Naravno da će to biti novi legendary drop rate baseline za sve regije, ne samo US.

DukeOs kaže...

Kadalin droprate nikada nije ni bio buff-an, a neće ni sa ovim što ostaje dalje biti buff-an. Jedino što su sve (osim Horadric Cache) legova dodali u njen pool table (pa sam sa RROG uspio dobiti cijeli Zuni set Buff, npr.).

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697?page=16#318

Što se legova tiče, u prosjeku mi ih je padalo puno više, a nadam se da će i dalje, s obzirom da leg droprate ostaje tako "povišen". Ako ništa drugo, bit će dovoljno Forgotten Soul-ova za craft/enchant.

Sretno svima i dalje u lovu na legende. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 8:28 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://i.imgur.com/Dxdfv4p.jpg

Moj ponos i dika :)

Radim T5 bountye bez problema sa shit shit holy gearom.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jel igra netko DH sa full Marauder setom? Moj dojam je da je setup strasno jak posto cistim T6 riftove bez ikakvih problema (na brzinu sastavljen M6 s masu mjesta za napredak), al nije mi to pravi DH, vise neki engineer, postavis sentryje i trckaras okolo dok sve ne pomre...
Steta sta je to jedini DH setup koji s lakocom cisti T6.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice