Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.719.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja večinu vremena igram sam. Tu i tamo se pridružim ekipi WD-a, ali je to rijetko jer runovi uvijek traju duže nego bi ih sam napravio (uvijek se netko šlepa i misli da može igrati taj torment), a druga stvar kod WD runova je da velika večina koristi pet build, i onda je puni ekran zombija. I to ne bi bilo loše ali onda večina njih samo stoji kod riftanja( pogotovo u uskim prostorima) jer ne mogu doći do moba kojeg treba napadati, pa se run oduži i zbog toga.

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3

i ja sam isto lone rider odkad sam poceo igrat... sve solo.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Eld kaže...

Koliki ti je block chance da je skoro maximalan i koliki je uopce maximalni block chance? Jer zbunjuje me da u detaljima ne prikazuje onih +11 chance to block sa shielda.

Maksimalan je 75%. Ustvari malo sam se preračunao jer sam nedavno mijenjao štit i promijenio ring sa blockom za grenadier ring. Sad mi je u fightu block chance 56% jer mi je hardend sense praktički stalno aktivan. Moram se jedan dan odrediti i nafarmati si materijal za Helm of rule koji će mi dati još 10-ak% blocka. Ovak kad igram sam i okruži me hrpa mobova, skoro non stop blokiram i radim štetu svima oko sebe. U grupi je već malo drugačije jer nisu svi mobovi fokusirani na tebe. Onda mi još fale boots iz Act 2 cachea da mogu kroz mobove hodati i praktički nemam upgradea sve dok ne skupim puni Akharat set. 

Ak se ne varam, tih 11% se već uračuna u ovaj broj na štitu. 

Odlican Crus, evo ja sam dosta skaka po characterima tako da sam bia jack of all trades (master of none :( )

Wiz mi je sad "in a good place" kad imam kakav meat shield u obliku pet WD ili Barb/Crusader mogu igrat i do t5, stojim sa strane i demoliram sve zivo s Arcane Torrentom. Cascade proc zvizne i po 40 mil s harrington buffom, a ako uspijem dobro spell stealat s Black Holeom onda udre i preko 50 mil ^^, average 6-7 mil critovi po arcane torrent hit-u.

Ugl. mislim se malo vise uhvatit crusadera http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ashelor-2806/hero/38500374

Nisam ga igra jos od Shard of Hate nerfa, di sam bia lightning build.

Jucer sam nesto iskusa fire i bzvz samo naklepa fire skillove i gear koji je leza na banci, prvo sam s Blade of Prophecy pokusa nekakav fire Condemn build ali nije mi bas sjea, onda sam proba s Justinian Mercy koji jako dugo skuplja prasinu na banci , blessed hammer spam i build je iznenadujuce zabavan.

Mislim da cu ic na nesto slicno tvom crusaderu Hex ( Bez Maximusa) dok ne skupim Akkhan (imam samo boots trenutno)

Full block build sam igra na pocetku RoS-a pa mi nije stran, sad s nedavnim buffovima izgleda mi kao odlican nacin igre.

Samo 2 pitanja, koliko je viable u grupnoj igri, s obzirom da mobovi odu za drugim metama. Pretpostavljam da se ubaci provoke u build?

I koji weapon da koristim, imam plan za devastator, imam str burning axe na banci (20% fire dmg,nema socket, ima IAS 6% i oko 2100 dps-a, znaci kad rerollam IAS dmg ce past na oko 2000 :( )

Ili da koristim Justinian, kojeg mogu rerollat za veci dmg ili vitality u str (slab sam u health departmentu :P ) .

Van pameti sam sta se tice Justiniana -.-

14 godina
Ashelor kaže...

Full block build sam igra na pocetku RoS-a pa mi nije stran, sad s nedavnim buffovima izgleda mi kao odlican nacin igre.

Samo 2 pitanja, koliko je viable u grupnoj igri, s obzirom da mobovi odu za drugim metama. Pretpostavljam da se ubaci provoke u build?

I koji weapon da koristim, imam plan za devastator, imam str burning axe na banci (20% fire dmg,nema socket, ima IAS 6% i oko 2100 dps-a, znaci kad rerollam IAS dmg ce past na oko 2000 :( )

Ili da koristim Justinian, kojeg mogu rerollat za veci dmg ili vitality u str (slab sam u health departmentu :P ) .

Van pameti sam sta se tice Justiniana -.-

Meni baš paše igrati sa visokim blockom. Baš mi pao danas ring sa 16% pa sam sad dogurao do 71% blocka. 

Što se oružja tiče nemam ti baš puno iskustva što je najbolje. Igram s Crusaderom tek tri tjedna za ozbiljno, ali mislim si da je malo vjerojatno da ću Maximus mijenjati. Eventualno za Flail koji daje još dvije heavens fury zrake, ako ikad padne. Vjerojatno bih ipak koristio taj axe sa fire dmg, ako ideš već na to. Ipak je to 20% dps više.

Što se group igre tiče, nisam još ni sam siguran što mi je najbolje. Provoke ću vjerojatno koristiti više kad malo nabacim cooldown reductiona, ali nije ni bez njega loša situacija jer mobovi napadaju onog koji im je bliže. Više mi se sviđa judgement umejsto njega, barem dok/ako ne povećaju malo trajanje provokea. Nije mi zasad tako velik problem jer ljudi u mom klanu igraju samo T3 ili niže pa mobovi brzo umiru. 

EDIT: Evo isprobao sam danas malo provoke. Zanemario sam da generira 30 wrath što nije loša stvar. Kao drugo koristim runu koja da još blocka, pa tih 4 sekunde imam 100% chance to block. Najviše koristi od njega je kad uletiš u ogromnu grupu mobova, ali sam taj taunt mi i nije nešto u diablu. Prvenstveno jer aggro nekako čudno funkcionira, čak se ni ne zna kako točno. Definitivno prekratko traje jer nakon što iskoristiš bi očekivao da te mobovi odmah počnu napadati, ali ne dogodi se baš tako. Neki ispadnu "zbunjeni" sa tim, nekima treba vremena da ti se približe u range. Ali onda kad te počnu svi istog treba mlatiti je cool. Konstatno radim AOE pa iako traje kratko ipak mi u globalu izgleda da je možda i veća korist od toga nego od 20% crit od judgement. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 18:50 (Hexfire).
17 godina
formula1live kaže...

Ja večinu vremena igram sam. Tu i tamo se pridružim ekipi WD-a, ali je to rijetko jer runovi uvijek traju duže nego bi ih sam napravio (uvijek se netko šlepa i misli da može igrati taj torment), a druga stvar kod WD runova je da velika večina koristi pet build, i onda je puni ekran zombija. I to ne bi bilo loše ali onda večina njih samo stoji kod riftanja( pogotovo u uskim prostorima) jer ne mogu doći do moba kojeg treba napadati, pa se run oduži i zbog toga.

To je manjkavost pet builda i kod solo igranja. Ja sam jutros tri puta za redom zalegao u riftu u lavirintu u guzvi sa dvije elite sa moltenom i arcanama i hrpom trash mobova. Ali svejedno WD mi je totalno cool, pogotovo na kraju rifta kada se pojavi boss , samo bacim BBV, fetish army izmaknem se sa strane i ne stignem ni ruke prekriziti on je vec gotov {#}. Na T3 jer za vise mi treba jos malo boje opreme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 9:57 (Eld).
16 godina
Eld kaže...
formula1live kaže...

To je manjkavost pet builda i kod solo igranja. Ja sam jutros tri puta za redom zalegao u riftu u lavirintu u guzvi sa dvije elite sa moltenom i arcanama i hrpom trash mobova. Ali svejedno WD mi je totalno cool, pogotovo na kraju rifta kada se pojavi boss , samo bacim BBV, fetish army izmaknem se sa strane i ne stignem ni ruke prekriziti on je vec gotov {#}. Na T3 jer za vise mi treba jos malo boje opreme.

Meni je ipak najdraze kad mi je dosadno s mojim WD-om doc na Ghoma ili Azmodana sa 15 fetisha, opalit dogse, garga i BBV :D nema ih za 10sec (T5 igram, T6 mi je još malo pretežak).

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
16 godina
Diablo 3

Pozz ekipa:) Vidim,svi se još uvijek dobro zabavljate Diablom{#}

A,koji sam ja baksuz....još uvijek čekam ažurnu ekipu iz Iskona da mi

spoji net a event se približava kraju {#}

Neću stić uhvatit ništ' od Legendary-ja,pas mater....7 malih kučića {#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Po evidenciji koju vodim zadnja 4 dana, dobio sam 35 legendarnih itema, od kojih je 25 bilo planova(legendary/set) e sad me stvarno zanima dokle ću dobivati uglavnom patterne i koliko ih uopće ima :P

0 0 hvala 0
17 godina
sk0MI kaže...

Po evidenciji koju vodim zadnja 4 dana, dobio sam 35 legendarnih itema, od kojih je 25 bilo planova(legendary/set) e sad me stvarno zanima dokle ću dobivati uglavnom patterne i koliko ih uopće ima :P

ako odes na diablo 3 sluzbenu stranicu imas sve recepte, ovisno koja kategorija (blacksmith ili jewelcrafter)

u mene je situacija takva da imam planove, al nemam legendary crafting material (demon skin)

13 godina
Diablo 3

Ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje igraju ovaj vaginalni iscjedak od igre.

Pazi ovo sto sam procitao

.

https://us.battle.net/d3/en/blog/11502590/prepare-for-ultimate-evil-on-playstation%C2%AE-4-11-8-2013

AJmo svi na konzole, PC verzija je umrla ionako hahah

Od IKONE PC igara svih vremena, oni samo "odjednom" se fokusiraju na konzole.{#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 29 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Od IKONE PC igara svih vremena, oni samo "odjednom" se fokusiraju na konzole.{#} 

ja je igram na pc-u i jedini problem koji bi ja imao je taj da iskljuce servere. a to nece napravit. tako da me bas briga za konzole i ne znam sta. ionako se zna koja je verzija igre ''prava''

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje igraju ovaj vaginalni iscjedak od igre.

Pazi ovo sto sam procitao

.

https://us.battle.net/d3/en/blog/11502590/prepare-for-ultimate-evil-on-playstation%C2%AE-4-11-8-2013

AJmo svi na konzole, PC verzija je umrla ionako hahah

Mislim da tebi nije baš jasno kako funkcionira reklamiranje, što je konzola i koje su razlike...

Da skratim eventualno prepucavanje: normalno da će fokusirati reklame na konzole, kad tek sad izlaze. To je ista igra u praksi, razlike su samo prilagodba okruženju. Neće konzole dobiti ništa novo, ali s moraju im pridati pažnju koje im nedostaje. To ne znači da se i razvoj fokusira na konzole, a svakako ne na način da se za PC ništa ne radi. Ako Ford izda novi automobil i reklamira samo njega, to ne znači da ne proizvodi ili ne vodi brigu o ostalim linijama.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 22:44 (Tonči).
17 godina

u riftu dobio normalan level (mislim da je bio act 3 bastion keep al oni dole tuneli) pun jednoroga i plisanih medvjedica... upisao sam se od smijeha

14 godina
Obi Wan kaže...

u riftu dobio normalan level (mislim da je bio act 3 bastion keep al oni dole tuneli) pun jednoroga i plisanih medvjedica... upisao sam se od smijeha

To ti je secret pony lvl, Whimishire. U igri je od samog početka i možeš do njega doći kad god želiš. Treba skupit materiale za Horadric staff.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

da, znam za taj level al nisam ocekivao da ce mi se ovo desit u riftu

17 godina
Diablo 3

Ima u riftovima i level s kravama, na to još nisam naletio, na sve ostalo manje/više jesam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja zadovoljan za sada sa svojim crusaderom,samo da mi se docepat nekog boljeg ringa onog jordan,malo bolji weapon i head i ja zadovoljan :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ShadowClone-2419/hero/43457168

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sk0MI kaže...

Samo 35 ?  

Ja otkad je ovaj buff dobivam 3-5 po riftu  ( znači full rift do kraja i kad ubijemo guardiana ) , znači jedno 100tinjak do sada ako ne i više... Dobio upgrade na 90% slotova

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
odjavljen
sk0MI kaže...

Nazalost, od tih svih silnih planova koji su mi pali nisam imao neke pretjerane koristi. Aj' moze se sa njima navuci oprema za kako-tako t1. Takva ista oprema se moze navuci i bez planova. Prednost je toga kada se igra sa vise likova, pa onda craftas za novog lika, ako imas materijala i imas lika za t1 tezinu. Uglavnom vrlo brzo ce se ispucati ti planovi koji gotovo svima padaju... Bar je takvo moje iskustvo.

14 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam, meni je od buffa pao samo jedan plan i više od 100 legendarnih itema (samo jedan dobar). Sad ili sam ih već većinu skupio ili što ja znam, ali ne bunim se, ovako i onako od tih planova gotovo nikakva korist.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
sk0MI kaže...

Nazalost, od tih svih silnih planova koji su mi pali nisam imao neke pretjerane koristi. Aj' moze se sa njima navuci oprema za kako-tako t1. Takva ista oprema se moze navuci i bez planova. Prednost je toga kada se igra sa vise likova, pa onda craftas za novog lika, ako imas materijala i imas lika za t1 tezinu. Uglavnom vrlo brzo ce se ispucati ti planovi koji gotovo svima padaju... Bar je takvo moje iskustvo.

Pa da, zato i pitam jer ionako nemam nekakve koristi od njih a umjesto da padne neki legendary ili set koji bi bio potencijalni upgrade, padaju mi planovi i zauzimaju slot bez veze...

17 godina
formula1live kaže...

Ne znam, meni je od buffa pao samo jedan plan i više od 100 legendarnih itema (samo jedan dobar). Sad ili sam ih već većinu skupio ili što ja znam, ali ne bunim se, ovako i onako od tih planova gotovo nikakva korist.

Meni su planovi prestali odavno dropati. Vjerojatno sam ih sve skupio. A jucer je bio dobar dan i po kolicini i po kvaliteti dropa, uspio sam sloziti zunimassu za WD-a. Naravno uz pomoc grandeur ringa.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7566702

17 godina

CDR je mrak za Air Barbariana, naravno, u kombinaciji sa odredjenim stvarima :p

Ispreskaces cijeli rift i stopis monstere - i da je bar nisu "fixali" fury gen od skakanja sa Lut Socksima...

Trenutno na 40% CDR - http://eu.battle.net/d3/en/profile/drbasta-2757/hero/35185618

U prilogu jedna slika sa Countess Julia's Cameo.

Fino radis svoj posao, ni ne obazires sa na lasere :p

15 godina
Diablo 3

Izgleda da su smanjili drop šansu za legende. Otkada su završili jutarnje održavanje servera dobijam 3x manje legendi. Od kada su povećali drop rate igram aktivno 10-ak sati dnevno (veliki godišnji ), te sam natukao 150 paragon levela , počeo igrati sa wizzom te prešao 1 mil nebufanog dps-a . Kada smanje drop  rate  igra mi više nije zanimljiva, pa ću je opet staviti na led.

edit: samo subjektivan dojam 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 13:12 (DukeOs).
Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
mrsmith kaže...

Meni je ipak najdraze kad mi je dosadno s mojim WD-om doc na Ghoma ili Azmodana sa 15 fetisha, opalit dogse, garga i BBV :D nema ih za 10sec (T5 igram, T6 mi je još malo pretežak).

Inace, to je kod WD-a i dobra  kombinacija za farmanje matsa, cak i bez starmetala - samo protrcis do trazenog bossa i BBV, FA i Wratful Prot. Meni za Magdhu treba oko 2 sec na T5 (uz 50% dmg vs elites).

Mrgud Veliki kaže...

Nazalost, od tih svih silnih planova koji su mi pali nisam imao neke pretjerane koristi. Aj' moze se sa njima navuci oprema za kako-tako t1.

Ima par jako dobrih planova koju su prakticki BiS ako nejdes na kompletan class set ili ciljani setup (cindercoat/magef). Aughild za tughness/dps ili Cain za dps recimo.

Eld kaže...
 uspio sam sloziti zunimassu za WD-a.

Je, jedino je steta sto je nikakva korist od Zuni seta trenutno (osim sto gubis DPS) :)

14 godina
odjavljen
mcf kaže...

Je, jedino je steta sto je nikakva korist od Zuni seta trenutno (osim sto gubis DPS) :)

Zašto bi Zuni bio beskoristan? I nemoj mi reći zbog pasiva. A što se tiće DPS-a, neznam, meni je 1.58M nebafani, tak da ne vidim opravdanost te tvrdnje.

14 godina
formula1live kaže...

Zašto bi Zuni bio beskoristan? I nemoj mi reći zbog pasiva. A što se tiće DPS-a, neznam, meni je 1.58M nebafani, tak da ne vidim opravdanost te tvrdnje.

Da, zbog pasiva. Zbog trenutnog buga*, aktivni i pasivni fetishi zajedno nemaju smisla (osim ako ne koristis starmetal za refersh svakih 20sec, ali onda ti opet ne treba zuni).

Kako sad stvari stoje, za pet build imas izbor - 7 FA fetisha + zuni ili 15** FS fetisha (ili starmetal bez zunija).

E sad, dal' ces odabrat 7 jacih petova ili 15 slabijih - tvoj je izbor, ali sa 15 slabijih nisi vezan za Zuni set sto ti otvara mogucnost za kombiniranje do 3 razlicita druga seta i zamjena Rorga sa SoJ ili DMF. Moj je trenutni izbor 15 slabijih sa Aughild setom (+7% dmg reduction, +-15% elites) + Cain (+8 IAS) + SoJ + Death Man Finger. Iliti 1.6m DPS Zuni 7FA  VS 1.8M DPS 15FS sa -15% elite dmg +45% elite dmg.

Iliti iliti skraceno; trenutno koristim tri seta jako dobrih rolova. Zuni, Reaper i Rhino pet. Za T1-T5 koristim Reaper, za T5-T6 Rhino pet. Zuni je sporiji u farmanju u odnusu na oba seta. Probaj sam, vidi sta ti bolje pase; ako si zadovoljan sa Zunijem, zasto ne :)

* blue post kaze da ce bug biti otklonjen u 2.1. Zuni ce tada biti medju BiS sigurno.

** sa 2APS i Frog Rain ili Rhino frogs + piranhado, 15FS spavnas na prvom vecem trash coporu.

17 godina

najveci problem koji sam do sada susreo u igri je u vezi kadale u vezi mystery shield-a. buduci da sam crusader stalno mi izbacuje crusader shield-ove, a nikako ''normalne'' shieldove koji su puno bolji (bar za moj build) od crusader shieldova. bilo bi dobro kad bi to popravili, tj dali novu rubriku samo za ''normalne'' shield-ove

14 godina
Obi Wan kaže...

najveci problem koji sam do sada susreo u igri je u vezi kadale u vezi mystery shield-a. buduci da sam crusader stalno mi izbacuje crusader shield-ove, a nikako ''normalne'' shieldove koji su puno bolji (bar za moj build) od crusader shieldova. bilo bi dobro kad bi to popravili, tj dali novu rubriku samo za ''normalne'' shield-ove

Uzmi barbara za kadalu. Izbacit ces iz poola cruader only shieldove, a i dalje je str rolan. Isto kao i kad DH farma cindercoat - uzmes monka za farmanje kadale da ti ne izbacuje class only DH chest.

17 godina
mcf kaže...
Obi Wan kaže...

Uzmi barbara za kadalu. Izbacit ces iz poola cruader only shieldove, a i dalje je str rolan. Isto kao i kad DH farma cindercoat - uzmes monka za farmanje kadale da ti ne izbacuje class only DH chest.

treba li barb bit lvl 70?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice