Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.722.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Hm, čini mi se da je ili Djed Božićnjak uranio ili da su u Blizzardu slučajno pustili 100% leg boost dan ranije... Neka, čovjeka veseli!

Nisam ni skužil da je boost već live - 7 leg dropova u sat vremena na T1!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 2:55 (markbodin).

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Bogme legende sirovo padaju i to dobre (napokon). {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12674919960

Heroes below level 70 will now receive less Blood Shards from Nephalem Rifts than level 70 characters.*
Level 70 heroes will now receive a greatly reduced amount of Blood Shards from Nephalem Rifts when playing in sub-level 70 games. *

Ko jamio, jamio

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 7:28 (EraserHead).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: Diablo 3
win32 kaže...

Bogme legende sirovo padaju i to dobre (napokon). {#}

O da jučer u 3 sata igre, uz nekih 10 legenda naravno sve osim gloves, palo cijelo čudo recepata njih oko 10 legend.

Pa se sad nadam da legend gloves recept samo što nije i problem mi je riješen :-)

13 godina
neaktivan
Diablo 3
Bogme s ovim bonusom legende padaju ko lude . Na T4-T5 u full partyju 3-4 po riftu Jupiiiiiiiiiiii
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
XSX kaže...

Znaci trebalo bi onda bountye ganjat cijeli tjedan.

S obzirom da je šansa u RIFTOVIMA povećana, preporučam peglat riftove dokle god imate shardova i u grupama sa prijateljima...

17 godina
Diablo 3

Kakva je situacija u mapama po actovima, da li je tu povećana šansa za dropove ili samo za adventure mod?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
boxer kaže...

Kakva je situacija u mapama po actovima, da li je tu povećana šansa za dropove ili samo za adventure mod?

Ma svugdje je povećana šansa,ja sam navedo riftove jer je tu najveća šansa pa je i bonus veći, primjer ako je mob mogao dropati legendary 1% sad je to 2%...Da ljudi ne brkaju 100% increase :)

17 godina
boxer kaže...

Povećana je u svim modovima, a riftovi općenito imaju još 25% bonusa na legende.

17 godina
Diablo 3

Kad već pričamo o tome, a ima vas gro koji igrate od samog izlaska igre, zanima je još jedna stvar.

Što i kako trebam uraditi kako bi dobio što maksimalnije vrijednosti afixa na gearu? Utiče li bilo što u igri na kvalitet afixa geara? Magic find, veće težine igranja, bossovi i elite packovi? Da li i koliko to utiče na afixe? Da li je uopće moguće dobiti približno maksimalne sve vrijednosti afixa na gearu?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ništa od navedenog ne utječe na sam affix. Naravno da je moguće dobiti sve max, ali treba i "malo" sreće kod rolla.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

s obzirom da sam danas puno vremena stukao na d3 mogu rec da se boost od 100% drop chance, odnosno duplo (znaci ako je 1% sansa onda je sad 2%) zbilja primjeti.

ako vas dropovi koje zelite ne sluze, onda cete bar imat pristojnu kolicinu forgotten souls.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Diablo 3

Koi sam ja baksuz jednom godisnje ovaka stvar bude da legende padaju i bas kad nemogu igrat jer se u sub 24.5. zenim..... isat i boga....

VenAtoR#2231
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
jocommb kaže...

Koi sam ja baksuz jednom godisnje ovaka stvar bude da legende padaju i bas kad nemogu igrat jer se u sub 24.5. zenim..... isat i boga....

fakat si baksuz hebala te igrica! Da te utješim, igrao sinoć cca 3h i nije mi palo ništa legendarno...

14 godina
Diablo 3

Prava žena bi razumjela da se vjenčanje odgodi 2 tjedna zbog diabla.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Istina je, legende padaju na sve strane, ali naravno upitne kvalitete...

Jučer igram s wizardom i padne mi 1h sword, pogledam malo bolje ono Thunderfury! Skoro sam iz stolca skočio od sreće, desni klik - kad ono STR umjesto INT gore {#}

Oh well, bude za barbariana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sinoć u 4h igre palo mi 16 legendi + 5 planova, nešto običnih legendi, nešto set itema...od svega toga, tri itema su bila iskoristiva jer su bili upgrade, ostalo smeće...al lijepo je vidjeti i čut zvuk kad pljusne legendary item na pod{#}

btw, prašili se riftovi na t3 u partiju

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

imam osjećaj da je više od 100%.. jučer nas 3 na T2 pičili nekih 2 sata, ukupno 32 leg od toga 11 planova ispada nekih 4 po satu bez planova..

možda je samo bio sretan dan.. s druge strane samo jedan koristan legendary ostalo meh...

US server keke013#2101
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Neznam no meni 90% padaju samo planovi. Tako da za sada ništa korisno.

''It's not broken, It's a game feature''

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja pa kaj bi vi? Da se u pola dana komplet nagearate? Da svaki item koji droppa bude upgrade?

Meni je isto jučer nadroppalo planova više nego legenda, ali mislim da je to prvenstveno zbog toga što su mi prije patcha jako slabo padali..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Meni je ovo sa sumanutim dropanjem legendi ziva budalastina...

Svi ce imat sve i gdje je onda vise car igranja?

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ja sam jučer i danas igrao po par sati i palo mi je, što u riftovima što dok sam radio bountije, ukupno 36 legendarija. Iskreno, svih 36 su postali forgotten soul.. tako da nije neki boost za gearanje, ali čovjeka veseli kad pada :) iako ih je 99% useless.

Na kraju krajeva, ako su digli 100% drop rate na sve ravnomjerno, ista je šansa za dobiti neki rijedak drop kao i prije anniversary buffa - zato nam i padaju stalno bezvezni itemi.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Ja sam jučer i danas igrao po par sati i palo mi je, što u riftovima što dok sam radio bountije, ukupno 36 legendarija. Iskreno, svih 36 su postali forgotten soul.. tako da nije neki boost za gearanje, ali čovjeka veseli kad pada :) iako ih je 99% useless.

Na kraju krajeva, ako su digli 100% drop rate na sve ravnomjerno, ista je šansa za dobiti neki rijedak drop kao i prije anniversary buffa - zato nam i padaju stalno bezvezni itemi.

Ako su digli 100% na sve ravnomjerno, onda se šansa za rijedak drop isto digla 100% :)

Ako dobivaš duplo više legendary-a onda je šansa duplo veća da ćeš dobiti neki specifični.

15 godina
Diablo 3

U jednom danu mi je dropalo 45 legendi i 15-ak planova - bio je to dug "dan".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Javite mi se ako kome treba šta od ovog:

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

ufff sta su ovi high end gems skupi... nekih 8 mil sam stuka samo da jedan napravim...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

ufff sta su ovi high end gems skupi... nekih 8 mil sam stuka samo da jedan napravim...

S obzirom da su prije samo 20m koštali ovi 110% cd ovo je 1. liga :D

11 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

jesi platio pdv?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako nekom treba nesta od ovih stvari nek mi se javi(Snejk#2375), ak se nitko ne javi u roku od 1 dana sve ide na salvage...

http://imgur.com/a/Mmp1t#12 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Jučer prvi put koknuo Malthaela T1 (solo), trebalo mi pun k vremena... Tek sam 13 Paragon... Uglavnom dobio 1 zeleni, 3 legendarna od kojih je 1 recept za drugi dio (od 6) te zelene...

http://prntscr.com/3jyb2k

http://prntscr.com/3jyb93

Ženski set :)

A sada na T2 adventure...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 9:28 (Dala).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice