- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bogme legende sirovo padaju i to dobre (napokon).
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12674919960
Heroes below level 70 will now receive less Blood Shards from Nephalem Rifts than level 70 characters.*
Level 70 heroes will now receive a greatly reduced amount of Blood Shards from Nephalem Rifts when playing in sub-level 70 games. *
Ko jamio, jamio
Bogme legende sirovo padaju i to dobre (napokon).
O da jučer u 3 sata igre, uz nekih 10 legenda naravno sve osim gloves, palo cijelo čudo recepata njih oko 10 legend.
Pa se sad nadam da legend gloves recept samo što nije i problem mi je riješen :-)
Znaci trebalo bi onda bountye ganjat cijeli tjedan.
S obzirom da je šansa u RIFTOVIMA povećana, preporučam peglat riftove dokle god imate shardova i u grupama sa prijateljima...
Kakva je situacija u mapama po actovima, da li je tu povećana šansa za dropove ili samo za adventure mod?
Kakva je situacija u mapama po actovima, da li je tu povećana šansa za dropove ili samo za adventure mod?
Ma svugdje je povećana šansa,ja sam navedo riftove jer je tu najveća šansa pa je i bonus veći, primjer ako je mob mogao dropati legendary 1% sad je to 2%...Da ljudi ne brkaju 100% increase :)
Povećana je u svim modovima, a riftovi općenito imaju još 25% bonusa na legende.
Kad već pričamo o tome, a ima vas gro koji igrate od samog izlaska igre, zanima je još jedna stvar.
Što i kako trebam uraditi kako bi dobio što maksimalnije vrijednosti afixa na gearu? Utiče li bilo što u igri na kvalitet afixa geara? Magic find, veće težine igranja, bossovi i elite packovi? Da li i koliko to utiče na afixe? Da li je uopće moguće dobiti približno maksimalne sve vrijednosti afixa na gearu?
Ništa od navedenog ne utječe na sam affix. Naravno da je moguće dobiti sve max, ali treba i "malo" sreće kod rolla.
s obzirom da sam danas puno vremena stukao na d3 mogu rec da se boost od 100% drop chance, odnosno duplo (znaci ako je 1% sansa onda je sad 2%) zbilja primjeti.
ako vas dropovi koje zelite ne sluze, onda cete bar imat pristojnu kolicinu forgotten souls.
Koi sam ja baksuz jednom godisnje ovaka stvar bude da legende padaju i bas kad nemogu igrat jer se u sub 24.5. zenim..... isat i boga....

Koi sam ja baksuz jednom godisnje ovaka stvar bude da legende padaju i bas kad nemogu igrat jer se u sub 24.5. zenim..... isat i boga....
fakat si baksuz hebala te igrica! Da te utješim, igrao sinoć cca 3h i nije mi palo ništa legendarno...
Prava žena bi razumjela da se vjenčanje odgodi 2 tjedna zbog diabla.
Istina je, legende padaju na sve strane, ali naravno upitne kvalitete...
Jučer igram s wizardom i padne mi 1h sword, pogledam malo bolje ono Thunderfury! Skoro sam iz stolca skočio od sreće, desni klik - kad ono STR umjesto INT gore
Oh well, bude za barbariana...
Sinoć u 4h igre palo mi 16 legendi + 5 planova, nešto običnih legendi, nešto set itema...od svega toga, tri itema su bila iskoristiva jer su bili upgrade, ostalo smeće...al lijepo je vidjeti i čut zvuk kad pljusne legendary item na pod
btw, prašili se riftovi na t3 u partiju
imam osjećaj da je više od 100%.. jučer nas 3 na T2 pičili nekih 2 sata, ukupno 32 leg od toga 11 planova ispada nekih 4 po satu bez planova..
možda je samo bio sretan dan.. s druge strane samo jedan koristan legendary ostalo meh...
Neznam no meni 90% padaju samo planovi. Tako da za sada ništa korisno.
Ja pa kaj bi vi? Da se u pola dana komplet nagearate? Da svaki item koji droppa bude upgrade?
Meni je isto jučer nadroppalo planova više nego legenda, ali mislim da je to prvenstveno zbog toga što su mi prije patcha jako slabo padali..
Meni je ovo sa sumanutim dropanjem legendi ziva budalastina...
Svi ce imat sve i gdje je onda vise car igranja?
Ja sam jučer i danas igrao po par sati i palo mi je, što u riftovima što dok sam radio bountije, ukupno 36 legendarija. Iskreno, svih 36 su postali forgotten soul.. tako da nije neki boost za gearanje, ali čovjeka veseli kad pada :) iako ih je 99% useless.
Na kraju krajeva, ako su digli 100% drop rate na sve ravnomjerno, ista je šansa za dobiti neki rijedak drop kao i prije anniversary buffa - zato nam i padaju stalno bezvezni itemi.
Ja sam jučer i danas igrao po par sati i palo mi je, što u riftovima što dok sam radio bountije, ukupno 36 legendarija. Iskreno, svih 36 su postali forgotten soul.. tako da nije neki boost za gearanje, ali čovjeka veseli kad pada :) iako ih je 99% useless.
Na kraju krajeva, ako su digli 100% drop rate na sve ravnomjerno, ista je šansa za dobiti neki rijedak drop kao i prije anniversary buffa - zato nam i padaju stalno bezvezni itemi.
Ako su digli 100% na sve ravnomjerno, onda se šansa za rijedak drop isto digla 100% :)
Ako dobivaš duplo više legendary-a onda je šansa duplo veća da ćeš dobiti neki specifični.
U jednom danu mi je dropalo 45 legendi i 15-ak planova - bio je to dug "dan".
ufff sta su ovi high end gems skupi... nekih 8 mil sam stuka samo da jedan napravim...
ufff sta su ovi high end gems skupi... nekih 8 mil sam stuka samo da jedan napravim...
S obzirom da su prije samo 20m koštali ovi 110% cd ovo je 1. liga :D
jesi platio pdv?
Ako nekom treba nesta od ovih stvari nek mi se javi(Snejk#2375), ak se nitko ne javi u roku od 1 dana sve ide na salvage...
http://imgur.com/a/Mmp1t#12
Jučer prvi put koknuo Malthaela T1 (solo), trebalo mi pun k vremena... Tek sam 13 Paragon... Uglavnom dobio 1 zeleni, 3 legendarna od kojih je 1 recept za drugi dio (od 6) te zelene...
Ženski set :)
A sada na T2 adventure...