Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
endeva kaže...
Eld kaže...
Ged kaže...

Da. Naravno, mozes igrati i s manje, ali nekako se smatra da je tek od 2.51 'pravi' cm wiz. 2.73 je ono cemu svi teze, a 3.01 (a da imas i EHP i DPS) su luda gamad. :D

Ja sam onda u kratkom roku uspio sloziti neloseg wiza. 3.03 IAS, 192k DPS, 62 CC, LoH 880 ... Malo sepam sa AR oko 600 ali upravo isprobavam MP9 sa storm armorom/shocking aspectom a po potrebi cu prebaciti na energy/prismatic. Zasada ide odlicno. I da life 35k ali ako moze kolega sa 29 zasto ne bi ja i sa malo vise :)

600 resiste jaoo pa jel prezivis uopce ijedan udarac:DD il moras non stop krugice pravit:D

Ijedan? Evo upravo sam zavrsio run na MP9 Act1. Samo sam jednom zalegao od onih wretching mother, ili kako se vec zovu, zato sto se one rasire i brze su pa ih ne mogu sve na hrpi frizati a i one su bile frozen i arcane. Zna mi health pasti ali se u trenu oporavi jer izgleda da dobar IAS i LoH zaista pomazu. Obzirom da igram wiza nepuna 3 dana i vise sam nego zadovoljan. I cak ni ne moram na MP10, devetka mi je sasvim ok pa do 100. paragona laganini.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6406500

http://d3up.com/b/1059031

wiz wiz
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 21:33 (Eld).
15 godina
Diablo 3

Evo kako to sada izgleda s armorom:

http://d3up.com/b/1058193

Sada laganini dalje, samo treba sve mudro odigrat.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eld kaže...
Ged kaže...

Da. Naravno, mozes igrati i s manje, ali nekako se smatra da je tek od 2.51 'pravi' cm wiz. 2.73 je ono cemu svi teze, a 3.01 (a da imas i EHP i DPS) su luda gamad. :D

Ja sam onda u kratkom roku uspio sloziti neloseg wiza. 3.03 IAS, 192k DPS, 62 CC, LoH 880 ... Malo sepam sa AR oko 600 ali upravo isprobavam MP9 sa storm armorom/shocking aspectom a po potrebi cu prebaciti na energy/prismatic. Zasada ide odlicno. I da life 35k ali ako moze kolega sa 29 zasto ne bi ja i sa malo vise :)

Ako si u tri dana uspio sloziti takvog wiza, napravio si dobar posao. {#}

Nekakav standard za mp10 spremnog wiza obicno je 2.73 APS, 55-58 CC, 18+ APoC, 800 LoH, 850 AR, 4500 Armor, >40k HP tj. oko 450k EHP i 200k DPS. E sad, ganjat EHP ili ganjat DPS obicno nije tako tesko, ali ganjat oboje je prava zahebancija. Prije ili kasnije dodjes do toga da ti treba mempo, u tom slucaju trebas i APoC force, pa ti fali LoH-a -> Blackthorne, onda skuzis da je tesko skupit EHP s Lacunijima i Innom... i onda potreba za goldima pocne samo vrtoglavo rasti. {#}

U svakom slucaju probaj nositi Storm Armor jer dize DPS nenormalno. Mislim da je bolje 200k DPS-a sa SA/SA, nego 300k s prismaticom. Mnozitelj za SA je negdje oko 8, bez je oko 4 - ovisi dosta o vezi, CC-u i slicno, a sto je zanimljivo izgleda da je mnozitelj veci na manjem APS-u.

Edit: Razgovarali smo o Inni i Blackthorneu nedavno, koji je bolji - prednosti i nedostaci, pa bas gledam malo usporedbu EHP-a na Zeepdayu i Hypnosu sa svojim likom - Inna's vam nosi 35-45k EHP-a, meni moj Blackthorne 137k. Dakle, 9 IAS-a za 100k EHP.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:39 (Ged).
17 godina
Ged kaže...
Eld kaže...
Ged kaže...

Edit: Razgovarali smo o Inni i Blackthorneu nedavno, koji je bolji - prednosti i nedostaci, pa bas gledam malo usporedbu EHP-a na Zeepdayu i Hypnosu sa svojim likom - Inna's vam nosi 35-45k EHP-a, meni moj Blackthorne 137k. Dakle, 9 IAS-a za 100k EHP.

Imam itema za par kombinacija i kada zamijenim samo Innu sa Blackthorneom i nista drugo ne diram dobijem 24k vise EHP. I dize mi LoH na preko 1300. A verzija sa Mempom (bez cc-a, spusta ga na 55) ima manji DPS ali EHP veci za skoro 80k. I IAS ostaje 3.03, isprobat cu malo tu verziju. Sutra naravno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 0:01 (Eld).
16 godina
Diablo 3

Ajd javi kakvi su dojmovi, bas me zanima.

Sto se tice prethodne usporedbe Inna - BJM, priznajem da su to malo kruske i jabuke jer je tesko gledati samo jedan po jedan item pogotovo na razlicitim likovima. Kako sam uvijek ganjao ponajvise AR + armor, tako je i logicno da mi BJM nosi strasno puno EHP-a sa svojim Vit i Life%.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

previse vi tu meni matematike:DD

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

lolčina, počeo sam skupljati spammere, više ih ne odhebavam .... upalim igru i prvih 3 minute mi lista "you have a new friend request" {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta je aktivna tema kad su se Wizovi uključili :D

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

A cuj, mi smo ipak bazirani na inteligenciji... ovi monkovi i barbari se znaju samo tuci. {#}

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ged kaže...

A cuj, mi smo ipak bazirani na inteligenciji... ovi monkovi i barbari se znaju samo tuci. {#}

moj i na vitalitiju:P

15 godina
Diablo 3

imam 2.54 as sad, a sad kupolom mogu imat 2.71, mrzim ove gluposti :(

0 0 hvala 0
17 godina
endeva kaže...

previse vi tu meni matematike:DD

Znas da je to i mene iznenadilo. Oduvijek sam mislio da igre tipa Diablo spadaju u hack and slash. A ne da moram kalkulator koristiti. I ovo malo mozga u glavi :))

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 7:46 (Eld).
13 godina
odjavljen
nine kaže...

lolčina, počeo sam skupljati spammere, više ih ne odhebavam .... upalim igru i prvih 3 minute mi lista "you have a new friend request" {#}

Zanimljivo. Ja možda, i to stvarno možda, dobijem jednoga na tjedan. Izgleda da te goldselleri vole {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ma to sam skupio u zadnjih 2 tjedna {#} dosadilo mi decline-ati svaki dan

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 10:17 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

ma to sam skupio u zadnjih 2 tjedna {#} dosadilo mi decline-ati svaki dan

U zadnje vrijeme samo ulazim u igru blokirat ih  :D
Svaki dan cca 5 :P

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam jel već netko objavio ali evo mogućih promjena kako će biti smanjeni / pojačani skilovi na svim klasama.  Barb će po ovome najviše popušiti 

http://www.diablofans.com/news/2021-diablo-iii-reaper-of-souls-datamined-class-changes-including-even-more-crusader-abilities/

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 12:16 (Grozota).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Ne znam jel već netko objavio ali evo mogućih promjena kako će biti smanjeni / pojačani skilovi na svim klasama.  Barb će po ovome najviše popušiti 

http://www.diablofans.com/news/2021-diablo-iii-reaper-of-souls-datamined-class-changes-including-even-more-crusader-abilities/

Koliko nerfova za Barba :D BR:Itf nerf :D

13 godina
odjavljen
Grozota kaže...

Dobar naptak što nas može očekivat, ali neke stvari sigurno neće biti, kao ova:

Summon Zombie Dogs
Leeching Beasts : Your Zombie Dogs heal 50 you for 100% of the damage they deal as your Life divided evenly between themselves and you On Hit with every attack.

To bi značilo da ti se kod svakog napada zombie dogsa health napuni 100%

12 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Po ovome sta vidim napravili su to da barbar nece moc drzat berserkera  dovjeka kao sto je to slucaj sad,meni to ne smeta,a koliko vidim globalno gledano barbar ce imat vise life regena ako se ne varam.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
13 godina
neaktivan
Diablo 3
  • Thrive on Chaos:Every 25Gain 248 Life perFurygainedspentwhile under the effects ofWrath of the Berserker is active adds 1 second to the duration of the effect.

Hvala bogu više na ovome, retardizam Barbara konačno će završiti

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 14:03 (markinjoo).

0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

OMG, jedva cekam da dode 'bena ekspanzija i famozni loot 2.0 pa da napokun bude nesto drugacije!

Danas nastavljam s onim zlom od wiza i ganjanjem IAS-a, CC te LOH.

'bemti takvu klasu gdje imas 2-3 ok builda dok je sve ostalo malo zesci promasaj!

Koji god build gledas, nista se ne bazira na primary attacku vec se koristi par skillova i to je to...nije bas da mi se to trenutno nesto previse svida, ali tko zna, mozda mi i "legne" nakon odredenog vremena (za sada mi je barb daleko zanimljivija klasa posto ima puno veci izbor skillova koji su uistinu korisni dok za npr. WD te DH ne mogu bas nista reci posto ih nisam igrao ni sat vremena).

AKo ce netko biti in-game i imati vremena oko pomoci s gearom i kupovinom, neka sibne poruku pa da obavim jos neku kupovinu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Weapon throw kao fury generator, opla opla!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Into the Fray : WhileGain 1% Critical Hit Chance for each enemy within 10 yards while under the effects of Battle Rage instead of Critical Hits have a chance to generate 15 additional Fury.Koliko ce tek ovo dignut dmg kad uletim u pack.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Grozota kaže...

Dobar naptak što nas može očekivat, ali neke stvari sigurno neće biti, kao ova:

Summon Zombie Dogs
Leeching Beasts : Your Zombie Dogs heal 50 you for 100% of the damage they deal as your Life divided evenly between themselves and you On Hit with every attack.

To bi značilo da ti se kod svakog napada zombie dogsa health napuni 100%

Ne, piše "...for 100% your Life On Hit..." dakle ako imaš 500 life on hit onda ce te heal-ati 500 po svakom attacku.

17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Into the Fray : WhileGain 1% Critical Hit Chance for each enemy within 10 yards while under the effects of Battle Rage instead of Critical Hits have a chance to generate 15 additional Fury.Koliko ce tek ovo dignut dmg kad uletim u pack.

Pa moglo bi da, ali glavno je to da se gubi taj Fury gained, što je bilo jedno od temeljnih skillova za WW barba.

13 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
XSX kaže...

Pa moglo bi da, ali glavno je to da se gubi taj Fury gained, što je bilo jedno od temeljnih skillova za WW barba.

Za 99% barb buildova :D

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ali katastrofa kaj izvode sa DH, nerfaju Shadow Power a Smoke Screen i dalje bez poboljšanja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Seize the Initiative The Monks of Ivgorod are trained to move like water ??? flowing freely into open spaces and crashing hard against their foes. Kaj im ovo znači? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
GuitarMaster kaže...

Da imaš prav. Ove precrtane riječi između su me zbunile {#}

17 godina
markinjoo kaže...

Ali katastrofa kaj izvode sa DH, nerfaju Shadow Power a Smoke Screen i dalje bez poboljšanja

Da dobro ce srezati shadow power ali zato opako dizu bombardment i granade/cluster koje sam ja koristio.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice