Da. Naravno, mozes igrati i s manje, ali nekako se smatra da je tek od 2.51 'pravi' cm wiz. 2.73 je ono cemu svi teze, a 3.01 (a da imas i EHP i DPS) su luda gamad. :D
Ja sam onda u kratkom roku uspio sloziti neloseg wiza. 3.03 IAS, 192k DPS, 62 CC, LoH 880 ... Malo sepam sa AR oko 600 ali upravo isprobavam MP9 sa storm armorom/shocking aspectom a po potrebi cu prebaciti na energy/prismatic. Zasada ide odlicno. I da life 35k ali ako moze kolega sa 29 zasto ne bi ja i sa malo vise :)
600 resiste jaoo pa jel prezivis uopce ijedan udarac:DD il moras non stop krugice pravit:D
Ijedan? Evo upravo sam zavrsio run na MP9 Act1. Samo sam jednom zalegao od onih wretching mother, ili kako se vec zovu, zato sto se one rasire i brze su pa ih ne mogu sve na hrpi frizati a i one su bile frozen i arcane. Zna mi health pasti ali se u trenu oporavi jer izgleda da dobar IAS i LoH zaista pomazu. Obzirom da igram wiza nepuna 3 dana i vise sam nego zadovoljan. I cak ni ne moram na MP10, devetka mi je sasvim ok pa do 100. paragona laganini.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6406500