ma innu furas sam zato jel ona i čižmice imaju 12% speed i to je to a opet bracers kraftas tak da ono nemos igrat bas s 12% speeda samo:)
Da, sve to stoji no s Inna's dobijes i IAS dok prednost BT vidim samo u vise vite i u famoznom LOH.
Ima milijun kombinacija.
S 12% MS osobno ne mogu igrat, izgleda mi lik kao da je na dopu i jedva hoda.
Ja sam 2k DE na bracere i shouldere za wd-a i wizza, shoulderi i nisu toliko loši , ali bracere nikako dobit da valjaju.
Inače dosta wizzarda s kojima igram , igra sa swordom sa increased as-om(barem 8), crit dmg.om i life stealom (pogledaj mh na mom wdu), onda ti famozni LoH i ne treba (odnosno imaju inna pantse).
Imam ti jedan dobar...1150 /9/54/2.5%/socket, dam ti da probaš kad sastaviš wizza.
Da, onaj tvoj sword na WD je presirov! Odlicna stvar!
Sto se tice bracera, na zalost ispada da je onda najjednstavnije istresti se za Lacuni, makar dobro skraftani braceri su zmaj ako se potrefi...gadna lutrija.
Sada imam na wizzu C. Will s free socketom i izgleda mi ok no vidim da se ekipa kolje je li bolji taj sa socketom ili onaj s IAS.
Meni se s IAS nikako ne svida, daje presirovo manji dmg.
Nije craftan, account bound je jer je Marquise Ruby unutra - a to mu dodatno i diže DPS, ali dobar je, to je istina.
Da, moj bed...nisam uopce vidio.