Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
endeva kaže...

ma innu furas sam zato jel ona i čižmice imaju 12% speed i to je to a opet bracers kraftas tak da ono nemos igrat bas s 12% speeda samo:)

Da, sve to stoji no s Inna's dobijes i IAS dok prednost BT vidim samo u vise vite i u famoznom LOH.

Ima milijun kombinacija.

S 12% MS osobno ne mogu igrat, izgleda mi lik kao da je na dopu i jedva hoda. {#}

EraserHead kaže...

Ja sam 2k DE na bracere i shouldere za wd-a i wizza, shoulderi i nisu toliko loši , ali bracere nikako dobit da valjaju.

Inače dosta wizzarda s kojima igram , igra sa swordom sa increased as-om(barem 8), crit dmg.om i life stealom (pogledaj mh na mom wdu), onda ti famozni LoH i ne treba (odnosno imaju inna pantse).

Imam ti jedan dobar...1150 /9/54/2.5%/socket, dam ti da probaš kad sastaviš wizza.

Da, onaj tvoj sword na WD je presirov! Odlicna stvar!

Sto se tice bracera, na zalost ispada da je onda najjednstavnije istresti se za Lacuni, makar dobro skraftani braceri su zmaj ako se potrefi...gadna lutrija.

Sada imam na wizzu  C. Will s free socketom i izgleda mi ok no vidim da se ekipa kolje je li bolji taj sa socketom ili onaj s IAS.

Meni se s IAS nikako ne svida, daje presirovo manji dmg.

TomoR kaže...

Nije craftan, account bound je jer je Marquise Ruby unutra - a to mu dodatno i diže DPS, ali dobar je, to je istina.

Da, moj bed...nisam uopce vidio. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
TomoR kaže...
toshak kaže...
EraserHead kaže...

Dmg daju barb, monk(ako i on ne igra support), DH({#})...nisam mogo izdržat za ovo zadnje.

DH moze sluzit samo da mi čekić podmaže.

{#}

Nažalost, klasa koju je Blizz sa gear-om i svime najviše de-buff-ao (stari Natalya set je praktički omogućavao konstantni Shadow Power, npr.)

A ja na Paragon 98 sa svojom...

Čak mi i nešto skoro pametno dropalo (mislim da mi je ovo najbolji drop koji sam dobio igrajući, a i to je možda max 50 milja na AH...):

Kada sam poceo igrati DH bio mi je totalno bezveze i mislio sam samo da ga dotjeram do 100. paragona pa da ga se rijesim, ali sam igrajuci promijeno misljenje i cak mislim da ce mi mozda biti glavna klasa za igrati dok ne dodje expanzija. Sa oko 800 AR, Gloom-om i Guardian Turretom skoro je neunistiv a Bombardment topi sve. Bude malih problema sa knockbackom i onim debelima sto sutaju ali i to se rijesi. Nije DH bas toliko za sprdnju.

17 godina

Usput receno buduci da vecina wizarda koristi teleport isti se moze jako lijepo iskoristiti kao neka vrsta AR-a. Skuzio sam da nemam potrebu teleportirati se vise od jednom pa sam poceo koristiti safe passage, zaletim se u mobove ili elite i samo povremeno i po potrebi na mjestu okidam teleport a to je 30% manje damagea sto nije za zanemariti.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

ja neznam kako je njemu dosta toliko malo life 28k .....jer mene na wizu koji imam 40 k life znaju 1-hitat Savage Beasti ko iz šale ako ne pazim ... za par dana sam s njim gotov s paragonom , koja muka od heroja(barbar ljubav moja ) i onda ide Wd na leveliranje da vidimo i tu klasu {#}

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada sam poceo igrati DH bio mi je totalno bezveze i mislio sam samo da ga dotjeram do 100. paragona pa da ga se rijesim, ali sam igrajuci promijeno misljenje i cak mislim da ce mi mozda biti glavna klasa za igrati dok ne dodje expanzija. Sa oko 800 AR, Gloom-om i Guardian Turretom skoro je neunistiv a Bombardment topi sve. Bude malih problema sa knockbackom i onim debelima sto sutaju ali i to se rijesi. Nije DH bas toliko za sprdnju.

Šala.

Nije baš bez veze čak sam ga i igrao malo i stvarno se može igrati,ali ono pun party mp 10 exp runovi i nije baš da ti fali u partyu

A i tko će ga gledat onakovog ....astog , sa onim dizajnerskim tobolcem

zbunite zastore ja sam se spustio
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Oj, htio bi malo upgrade monka, trebam savjet za gear, što uzet, zamijenit i build najkorisniji. http://eu.battle.net/d3/en/profile/MrPalj-2970/hero/10647018

TomPalj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma nije baš bezveze, ofc, ali svi bježe od njega kad dođe u party, ko da smrdi {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li ko ode da igra d3 na ps3 ?

Suba
15 godina
neaktivan
Palj kaže...

Oj, htio bi malo upgrade monka, trebam savjet za gear, što uzet, zamijenit i build najkorisniji. http://eu.battle.net/d3/en/profile/MrPalj-2970/hero/10647018

ja bi mijenjao lacuni prvo za neki sa chc-om.

nadalje pošto igraš sweeping wind - cyclone monka, svakako bi ti preporučio drastičan boost na attack speed-u. imaš jako malo APS.

ringove npr. bi gledao sa kombinacijom as, chc i avg. dmg... chd ti nije toliko bitan za dobro funkcioniranje builda.

vidim da ne koristiš nata set i echoing fury, što je vjerojatno tvoj vlastiti izbor, tako da ti tu preporuku neću dati.. iako je echoing najbolji weap za monka definitivno {#}

za taj build također ne trebaš full inna's set, tako da bi imao fin gain da recimo nabaviš witching hour i umjesto top-a tal rasha..

u svakom slučaju za igranje sweeping wind monka ti treba visok cc, as, dobar avg. dmg na main weapu i nešto LS-a.

skillovi ovise dali igraš solo ili u partyju. meni za soliranje najbolje odgovara combination strike za što veći dps + exploding palm.

evo ti moj newb pa se probaj malo poigrati.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

BTW nekidan sam napokon iscraftao dobre rukavice.. napokon 250k unbuffed {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:23 (nine).
12 godina
neaktivan
nine kaže...
Palj kaže...

ja bi mijenjao lacuni prvo za neki sa chc-om.

nadalje pošto igraš sweeping wind - cyclone monka, svakako bi ti preporučio drastičan boost na attack speed-u. imaš jako malo APS.

ringove npr. bi gledao sa kombinacijom as, chc i avg. dmg... chd ti nije toliko bitan za dobro funkcioniranje builda.

vidim da ne koristiš nata set i echoing fury, što je vjerojatno tvoj vlastiti izbor, tako da ti tu preporuku neću dati.. iako je echoing najbolji weap za monka definitivno {#}

za taj build također ne trebaš full inna's set, tako da bi imao fin gain da recimo nabaviš witching hour i umjesto top-a tal rasha..

u svakom slučaju za igranje sweeping wind monka ti treba visok cc, as, dobar avg. dmg na main weapu i nešto LS-a.

skillovi ovise dali igraš solo ili u partyju. meni za soliranje najbolje odgovara combination strike za što veći dps + exploding palm.

evo ti moj newb pa se probaj malo poigrati.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/18900594

BTW nekidan sam napokon iscraftao dobre rukavice.. napokon 250k unbuffed {#}

A probat ću nešto složiti. Glavni mi je baraba pa sad malo za promjenu da monka igram. :) Hvala na savjetu. :)

TomPalj
15 godina
Diablo 3

nine imaš jako jako dobrog monka :D

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

bas me zanima jel moze normalno mp10 igrat:)))

14 godina
neaktivan
Diablo 3
pozz ekipa evo prodao bi acc za 150 kn diablo evo link http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-oglas-9148741

ko je zainteresiran nek se javi pozz
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo sam crafto rukavice i dobio sam prvu trifectu sa dobrim armorom i jos jedne koje su dobre za dizanje lika do 60lvla

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 18:44 (XSX).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XSX kaže...

Upravo sam crafto rukavice i dobio sam prvu trifectu sa dobrim armorom i jos jedne koje su dobre za dizanje lika do 60lvla

Slične mojima. {#}

TomPalj
17 godina

Da li se nekome dogodilo da ne dobije odmah golde od prodaje nego stoji "processing"? Meni maloprije prvi puta. Tako je inace samo kod prodaje za eure.

Processing Processing
14 godina
neaktivan

odi na kupnju legendary itema ono lvl60 sortiraj po cijeni od najnizih i onda kupuj jedan po jedan dok ti se nepojave pare na completed za tog mantikora. uobicajno je da moras kupit oko 10tak itema dok ti se neucita recimo taj jedan koji se nije prikazao na completed. a te iteme koje si kupovo posto su lvl60 onda mos salvagat :)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nekad to može trajati par sati, nekad po par dana, ali na kraju ćeš dobiti sve golde.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Nekad to može trajati par sati, nekad po par dana, ali na kraju ćeš dobiti sve golde.

lol pa sad sam mu reko kak moze to napravit da neceka ni 3min ak je voljan potrosit 50k golda. tolka cicija nemos bit:DD. nemoj me jebat da vi inace cekate satima i danima lulz

17 godina
endeva kaže...

odi na kupnju legendary itema ono lvl60 sortiraj po cijeni od najnizih i onda kupuj jedan po jedan dok ti se nepojave pare na completed za tog mantikora. uobicajno je da moras kupit oko 10tak itema dok ti se neucita recimo taj jedan koji se nije prikazao na completed. a te iteme koje si kupovo posto su lvl60 onda mos salvagat :)

Danas nesto posebno luduje. Obicno se item ne pojavi u stashu pa onda moram kupiti brdo smeca, a sad su poceli i goldi od prodaje.

Smece Smece
13 godina
neaktivan
endeva kaže...
MaxonUniversal kaže...

lol pa sad sam mu reko kak moze to napravit da neceka ni 3min ak je voljan potrosit 50k golda. tolka cicija nemos bit:DD. nemoj me jebat da vi inace cekate satima i danima lulz

Prijatelju pogledaj vrijeme odgovora na post ;)

14 godina
neaktivan
Eld kaže...
endeva kaže...

Danas nesto posebno luduje. Obicno se item ne pojavi u stashu pa onda moram kupiti brdo smeca, a sad su poceli i goldi od prodaje.

pa to se da tak rjesava ono odes recimo kupit perfect square gemova jel ti svakako trebaju za kraftanje amuleta i onda ga kupujes jedan po jedan nekad i on zasteka pa onda kad kupis 1 pojavi ti se odjednom completed (2) il recimo kupio si 8 stvari i kupujes 9 i umjesto 9 odjednom ti skoci completed na 10. tad znas da ti se pojavio item taj koji ti nije sjeo. a pare nakon kupnje svakog provjeris one ti se neprikazu u completed kad sjednu zato nakon svake kupnje provjeris. al naravno sve se to da rjesit u 3min nemoras ko debil cekat il pisat peticije

17 godina

Sve ok decki upalilo je, samo nisam znao da se to dogadja i sa goldima. Za sve ima prvi puta :)

15 godina
neaktivan
endeva kaže...

ja? rekoh da sam newb {#} a i imam premalo hp-a za mp10 {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
nine kaže...
endeva kaže...

ja? rekoh da sam newb {#} a i imam premalo hp-a za mp10 {#}

eo ja se pojaco na 29k hp:DD sad mi je vec lakse.)))

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovako..

1. Rola cm wizza nije dps. Isto tako nema smisla sa cm wizzom igrati solo.. trebace vam 3 dana da ubijete elite. govorimo o mp10.

Zato se treba orijentirati na grupu, buff i freeze. 

2. Innas pants za movement speed? Ne, uzimaš ga zbog attack speed. CM wizz ne bježi. Pomakne se malo ako ima previše toga na podu, ali ne bježi da mu TREBA movement speed.

3. Tek kad se skupi hrpa dps, može se na njega gledati kao dobrog dmg dealera. Tako da je do tada , po meni, bolji chantodo will sa ias od onog sa socketom i cak ako imas i malo dps možeš puno pridonjeti grupi i ljudi će cijeniti ono što nudiš, te će te dobri igrači zvati.

3.5 Nikako ne valja LS sword za cm wizza, čak ni sa ias. Užasno spusti attack speed. To je za archona.

4. Optimalan party za cm wizza je onaj sa cyclone monkom i 2 barba, po mom iskustvu. Elitovi na mp10 padaju vrlo brzo. (Iako imaš 28k hp) ;)  Farmas tako da cm wizard ide direktno na najopasnijeg protivnika i freeza, a monk ga prati i povlaci mob na hrpu. Bacis dps bubble i barbari zrokaju u par sekundi. Barba može zamijeniti WD. Osobno su mi barbovi dobri zato što su jako brzi i idu ispred tebe i povuku mob sa svih strana, tako da vrlo brzo obavite run.

P.S. ovo ne pišem kako bi se svađao sa nekim, nego da pomogne onima koji trebaju savjet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

- ne znam kako vam je 12% MS na wizu malo. Wormhole. Drzim korak s barbom, u najmanju ruku. Ako farmas, ne hodas nego wormholas non stop, ne postoji brzi nacin farmanja za wiza.

- wormhole je dobar i protiv frozena (koji je jedan od najgorih affixa za wiza). Safe passage za ubere ili ako se bas kuburi s EHP-om.

- Inna ima IAS -> DPS hlacice. Blackthorne ima sve ostalo (u startu vise armora, 100 dexa koji nikako nije za bacit, vit i +life, te int), 2 randoma (socketi, AR, armor...) i LoH. LoH mozes skupiti samo na helmu, amiju i hlacicama. Nije bas lako doci do 800 (sto je min, 1200 je tako lijepa brojka), pogotovo ako ides s mempom. Kako na svim ostalim slotovima ganjas IAS i CC, negdje moras skupiti i EHP, a tu nema boljih od Blacka. Naravno, ako si sve EHP brige rijesio drugdje, uzmi Innu. Dakle, ako gledamo da isto rolaju, inna ima IAS (i MS ako ti je bitan), a blackthorne 100 STR, 100 INT, 100 VIT, +12% Life, LoH. Ako gledas da mail moze rolati i 200 inta, 200 vita i recimo rese... uzeo bi innu samo u slucaju da imam cca 450k EHP bez nje.

- 28k lifea je malo. U grupi ti je glavna zadaca smrzavati, buffati i ne ginuti, a ne dignuti DPS za 30k. U single playu mozes raditi sto hoces, ali sam siguran da bi bio zadovoljniji sa vise hp jer bi manje ginuo, pa bi ti na kraju ispalo da je run brzi sa 30k dps-a manje. Ali, svakom njegovo.

- 150k DPS-a je ok za farmati mp10 solo. 190k je jako jako ok - elite padaju za 15-30 sec. Ima sigurno i onih kojima je to puno, no mislim da je za prosjecnog korisnika to sasvim prihvatljivo.

- vodile su se rasprave oko toga je li bolji socket ili IAS na Willu. Ispada da su tu negdje, naravno ako imas soldi. Za obicne smrtnike mislim da nista ne moze nadmasiti 100-110 CHD.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 1:46 (Ged).

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

eto vam malo D3exp štiva uz jutarnju kavicu...PAŽNJA: SPOILERS AHEAD !

ekipa iz diablofans.com  obavlja dataminig buduće ekspanzije ,čiji su se dijelovi pojavili na PTR-u/internom testiranju koje se obavlja preko clienta, i moram priznati da zasad expanzija izgleda zanimljivije nego vanilla D3.

cca 100? novih questova/challenge-a razbacanih po svim actovima ....{#}

popis novih levela u RoS!

ima podosta stvari koje se testiraju , nadam se da bude dosta i završilo unutra u samoj expanziji :)

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 8:26 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ba'alzamon kaže...

Ja samo govorim ono šta vidim -  a to je da svi high end geard Cmovi koriste IAS LS swordove. A igram sa dosta njih. Ok, za middle geared CM-ove mozda je i bolji chantodo.

Optimalan party (za XP, u mom iskustvu) je CM,Monk,WD,Barba - WD šara okolo grupe i baca pestilence odnosno navlači mobove, monk ide prvi pulla i taga palmu (za velike grupe trasha savršen je essence burn), cm friza, barb razbija. Naravno prije toga se nađe kripta (4 čovjeka traže u odvojenim igrama).

Na taj način se da skupiti 200milxp/h (sa rubijem i hf).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
17 godina
Ged kaže...
... LoH mozes skupiti samo na helmu, amiju i hlacicama. Nije bas lako doci do 800 (sto je min, 1200 je tako lijepa brojka), pogotovo ako ides s mempom...

Samo da dodam da se ponesto LoH-a moze skupiti i na prstenju. Evo moja 2:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6406500

A kada stavim i hlace nakupi se i 1300 LoH-a. Trenutno saram sa opremom i isprobavam. Za sada sam primijetio da je jedna od bitnih stvari ako ne i najbitnija attack speed.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 8:55 (Eld).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice