Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.687.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
XSX kaže...
XSX kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...

kako nemože ...... ako hočeš GoodAngel možeš stavit na RMAH neki item i ako ti netko kupi to ide ti na Batlenet acc, i tamo možeš imat lovu samo nemožeš povući na pay pal ili karticu , s bt. acc možeš onda kupit na diablu golde ili neku igru od blizz.......

Nisam siguran,mozda si u pravu ali meni prije nije dalo postavit item na rmah,trazilo me da postavim paypal i authenticator da bi mogo prodavat,ne znam kako je sad a on tak i tak misli kupit golde kolko sam skuzio pa mu svejedno treba paypal.

treba samo postavit authenticator i lova ide na bt.acc i netreba onda paypal , sve mu je na bt.acc balansu i kako sam rekel iznad

16 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
domac1986 kaže...

pa nije baš brimstone ipak sam dobio 50 milijuna

sory tek sad vidio da imao crit 6 % ,da nema crit onda je brim ..nije teško sliku stavit lakše se vidi {#}

nemaš beda... a za sliku ja idem dodaj sliku sa računala, format je png veliičina je 1 mB i opet neće

14 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...
XSX kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...

kako nemože ...... ako hočeš GoodAngel možeš stavit na RMAH neki item i ako ti netko kupi to ide ti na Batlenet acc, i tamo možeš imat lovu samo nemožeš povući na pay pal ili karticu , s bt. acc možeš onda kupit na diablu golde ili neku igru od blizz.......

Nisam siguran,mozda si u pravu ali meni prije nije dalo postavit item na rmah,trazilo me da postavim paypal i authenticator da bi mogo prodavat,ne znam kako je sad a on tak i tak misli kupit golde kolko sam skuzio pa mu svejedno treba paypal.

treba samo postavit authenticator i lova ide na bt.acc i netreba onda paypal , sve mu je na bt.acc balansu i kako sam rekel iznad

dobro, budem probo tako. jer mi je glupo radit karticu, da bi kupio diablo 3 gold. {#} ma za sad ide iskustvo ok, 50 paragon sam a igram ono "intezivno" cirka par sati dnevno zadnja dva tri mjeseca, mislim da ću za jedno još toliko biti na 100. zato kažem da igram na MP10 exp ide ko lud, a i veća je šansa za neki kvalitetniji drop ovako sam na MP5-6 iako ni tu nije loše pada legendaryi ali su itemi šrot pa ih pretvaram u brimstone.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
domac1986 kaže...
ESepulTribE kaže...
domac1986 kaže...

pa nije baš brimstone ipak sam dobio 50 milijuna

sory tek sad vidio da imao crit 6 % ,da nema crit onda je brim ..nije teško sliku stavit lakše se vidi {#}

nemaš beda... a za sliku ja idem dodaj sliku sa računala, format je png veliičina je 1 mB i opet neće

odi na pohrani, i tamo ti sep ohrani izbaci ti url za forum i onda pejstaš ovdje. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...
XSX kaže...
ESepulTribE kaže...
XSX kaže...

dobro, budem probo tako. jer mi je glupo radit karticu, da bi kupio diablo 3 gold. {#}ma za sad ide iskustvo ok, 50 paragon sam a igram ono "intezivno" cirka par sati dnevno zadnja dva tri mjeseca, mislim da ću za jedno još toliko biti na 100. zato kažem da igram na MP10 exp ide ko lud, a i veća je šansa za neki kvalitetniji drop ovako sam na MP5-6 iako ni tu nije loše pada legendaryi ali su itemi šrot pa ih pretvaram u brimstone.

Nejde to bas tako kako ti mislis,na mp10 je velik bonus xp ali sve ide sporije tako da ti to dođe na isto,samo ces bez veze trosit golde osim ako imas kakvu milijardu pa da mp10 ucinis koliko toliko brzim i podnosljivijim,ti jos nisi svjestan koliko ce ti trebat da dodes do 100lvla ako budes igro visoke mp-e sve je sporo,drz se provjerenog igraj mp1 i rijesavaj sve jako brzo tako ces i xp brze skupljat.Ja sa monkom skupim 65m xpa na sat na mp1,bas me zanima koliki je tvoj prosjek na mp5,ne bi se bas kladio da je tako visok jer nemozes brzo rijesavat monstere,bit svega je da sta prije dignes lika na 100lvl onda farmaj koliko hoces.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
17 godina
Diablo 3

Ako hoćeš brzi XP, najbolje se ubaci u party na MP (ili jedan MP više) na kojem inače možeš funkcionirati i ići će ti relativno brzo.

Ja uglavnom igram sam, jer često moram pauzirati (žena, djeca...), pa shodno tome relativno sporo napredujem. Sad recimo farmam Act 1+2 na MP3, treba mi oko 3-4 sata igre za jedan paragon (preko 200Milja XP za paragone iznad 85), tako da OK ide sa tih oko 60-70M XP na sat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XSX kaže...

dobro, budem probo tako. jer mi je glupo radit karticu, da bi kupio diablo 3 gold. {#}ma za sad ide iskustvo ok, 50 paragon sam a igram ono "intezivno" cirka par sati dnevno zadnja dva tri mjeseca, mislim da ću za jedno još toliko biti na 100. zato kažem da igram na MP10 exp ide ko lud, a i veća je šansa za neki kvalitetniji drop ovako sam na MP5-6 iako ni tu nije loše pada legendaryi ali su itemi šrot pa ih pretvaram u brimstone.

Nejde to bas tako kako ti mislis,na mp10 je velik bonus xp ali sve ide sporije tako da ti to dođe na isto,samo ces bez veze trosit golde osim ako imas kakvu milijardu pa da mp10 ucinis koliko toliko brzim i podnosljivijim,ti jos nisi svjestan koliko ce ti trebat da dodes do 100lvla ako budes igro visoke mp-e sve je sporo,drz se provjerenog igraj mp1 i rijesavaj sve jako brzo tako ces i xp brze skupljat.Ja sa monkom skupim 65m xpa na sat na mp1,bas me zanima koliki je tvoj prosjek na mp5,ne bi se bas kladio da je tako visok jer nemozes brzo rijesavat monstere,bit svega je da sta prije dignes lika na 100lvl onda farmaj koliko hoces.

ma znam, igro sam MP6 i onda sam skužio da nema smisla jer sam sporiji bolje igrat niži MP kad sve ide glatko nego forsirat veći pa sporo. sad igram MP5 i stvarno ih ono brzo ubijam, počistim sve brzo i onda leave game i opet istu rutu gdje ih ima hrpa. {#} uglavnom, to i radim pokušavam što prije doći do tog 100 paragona, uvalio sam si onaj crveni ruby u šljem i derem, moram samo još napravit hellfire ring on će mi isto biti od velike pomoći ali za sad mi još uvijek ne treba jer exp ide dosta dobro, kad napravim još 15 levela onda će mi netko morat pomoć za skupit te organe da si mogu napravit hellfire ring, već imam par kandidata nadam se da će tada biti od volje. {#}

i 5-3570K
17 godina

XSX meni su i ovakva trgovanja slatka. Kupis za 1M prodas za 32 {#}

1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 8:36 (Eld).
15 godina
Diablo 3

Pa tako se flipaju itemi, samo treba imat sreće s tim...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eld kaže...

Ja sam još ispod levela 60, tako da ne mogu trgovati nekim velikim milijunskim svotama, iako sam natukao par milijuna samo preprodajom itema :D

Grow old or die trying
14 godina
odjavljen
Eld kaže...

Dobra preprodaja. A lik koji je to kupio stvarno nema pojima kaj kupuje, taj mojo ne vrijedi niti približno toliko. Ja sam kupio puno bolji za 30M prije mjesec i pol dana.

15 godina
Diablo 3

Kakva je WD klasa sada? Poboljšali su ove šišmiše, ne razumijem se baš u WD pošto ga nisam igrao previše, a kad sam ga igrao koristia sam psiće tako da ne znam nijedan drugi buil...

Koji je najbolji mojo za koristit i šta je najbolje imat za weapon?

Naša sam ove buildove, al sad koliko je to dobro, nek kažu naši WD stručnjaci. Čua sam da se stvarno ultra brzo dižu paragoni sa WD pa me zato zanima :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 13:26 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Kakva je WD klasa sada? Poboljšali su ove šišmiše, ne razumijem se baš u WD pošto ga nisam igrao previše, a kad sam ga igrao koristia sam psiće tako da ne znam nijedan drugi buil...

Naša sam ove buildove, al sad koliko je to dobro, nek kažu naši WD stručnjaci. Čua sam da se stvarno ultra brzo dižu paragoni sa WD pa me zato zanima :P

Ma WD je čudo od klase.

Obožavam igrat sa dobrim wd u party-u.Onaj njegov tothem je {#}.

Uglavnom cm wiz,wd i 2 monka ubojita kombinacija.

Ja inace igram sa barb i za party nije bas nesto ali solo sa ww ,rend ,hota build leti.

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
14 godina
toshak kaže...

Ma WD je čudo od klase.

Igram sa par frendova, najbolja (citaj najbrza) grupa nam je ispala:

WD (batman/dot/totem), Monk (cyclone/damage spam), Freeze wiz i moj archon wiz. 2 SoJa. Monk pulla sve u CM/SNS radius, ja i WD tamo pucamo channeling + totem za elite. Uz totem + monk dmg buff, imam preko 650k dps u archonu :). Oko 5 sec za regular elite na mp10.

Kombinacija sa party-sprint Barbom je isto odlicna. HOTA barb koji spama sprint za sve bez prestanka je prezabavan u publicu, kao da stalno igras sa fleeting shrineom :) Na zalost, znam samo jednog hota/sprint high dps Barba, a taj je tako trazen da ga rijetko uhvatimo :)

17 godina
toshak kaže...
1.Lovac kaže...

Ja inace igram sa barb i za party nije bas nesto ali solo sa ww ,rend ,hota build leti.

Ako pod totem mislite na Big Bad Woodoo, da, strasan je ali ja sam ga izbjegavao koristiti jer je fixiran tj. stoji na mjestu i ima radijus djelovanja. A kada naidjes na elite koje treba eskivirati (arcane, frozen) ili koje te sutaju, a znale su me otpucati da ne pretjerujem preko pola onog weeping hollowa, onda je beskoristan jer ispadas iz njegovog radijusa djelovanja. Meni je bio korisniji a u svakom slucaju zabavniji hex sa pretvaranjem u svinjicu :) Ima puno manji cooldown i prati te. Ovo sve naravno velim sa stanovista solo igre jer jako rijetko sam igrao u partiju pogotovo u nekom uigranom.

Inace nedavno sam ga dotjerao do 100. paragona, nakon monka, a sada je na redu barbar.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7566702

16 godina
1.Lovac kaže...

CoB je predobar. 1000% dmg nije za baciti. :)

Nakon puno eksperimentiranja, meni je nekako najbolje sjeo onaj desni build gdje umjesto BBV-a stavis Hex (Jinx) i uzmes Jaunt na SW. Malo podsjeca na CM wiza, ako je puno monstera CD spelova smanjuje se skoro trenutno.

Trash nije problem, za elite imas Paranoju, Hex, 3 sec inv, a i SH ima ugradjen mali stun izgleda.

Preporucan Skorn - 5+ LS, 1250+ DPS, 180+ CD. S Manajumom sam imao dosta problema s manom.

Cetiri komada zunija pod obavezno.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
15 godina
Diablo 3

Morat ću se onda pozabavit s tim, jer nemam vremena puno za igrat a rođak mi igra Monka, pa da ne igram njegovog lika :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz ljudi imam problema s giranjem monka jednsotavno neznam sta bi iduce kupio imam osjecaj da se vrtim u krug i da jednstavno samo bacam golde a nista ne radim haha htio bi dic dps barem do 200k. i jel bi neko bi voljan objasnit kak funkcionira ovaj off hand to mi opce nije jasno sta daje dmg sta nee :( , btw ako je neko za faramnje nek me slobodno doda krelac#2551 :) 

lp. :D i evo linka od monkica http://eu.battle.net/d3/en/profile/Krelac-2551/hero/866752

bolje ispas glup nego i aviona ! :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Ako pod totem mislite na Big Bad Woodoo, da, strasan je ali ja sam ga izbjegavao koristiti jer je fixiran tj. stoji na mjestu i ima radijus djelovanja. A kada naidjes na elite koje treba eskivirati (arcane, frozen) ili koje te sutaju, a znale su me otpucati da ne pretjerujem preko pola onog weeping hollowa, onda je beskoristan jer ispadas iz njegovog radijusa djelovanja. Meni je bio korisniji a u svakom slucaju zabavniji hex sa pretvaranjem u svinjicu :) Ima puno manji cooldown i prati te. Ovo sve naravno velim sa stanovista solo igre jer jako rijetko sam igrao u partiju pogotovo u nekom uigranom.

Inace nedavno sam ga dotjerao do 100. paragona, nakon monka, a sada je na redu barbar.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7566702

Daleko najjača stvar što je može dati jedan char u partiju:).

Evo moj dmg sa svim buffovima + totem

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 22:14 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
blesavi123 kaže...

pozz ljudi imam problema s giranjem monka jednsotavno neznam sta bi iduce kupio imam osjecaj da se vrtim u krug i da jednstavno samo bacam golde a nista ne radim haha htio bi dic dps barem do 200k. i jel bi neko bi voljan objasnit kak funkcionira ovaj off hand to mi opce nije jasno sta daje dmg sta nee :( , btw ako je neko za faramnje nek me slobodno doda krelac#2551 :) 

lp. :D i evo linka od monkica http://eu.battle.net/d3/en/profile/Krelac-2551/hero/866752

Ni ide ti cyclone build na tako malo attack speeda...Probaj rjesiti ias gloves i ias amulet (pretpostavljam da su ti lacuni i mempo skupi).I ja bi možda probao i sa tal rashinim chestom(ako ti je skup 9, kupi 8%,mislim da nisu skupi)... monk u cyclone buildu sa tako malo attack speeda je skoro pa useless.

Imaš natu u kombu a ring nema cc...100 puta se spominjalo ovdje kao je puno bolje (isplativije)  rare ring + rare boots, probaj to pa ce biti puno ugodnije za igrati {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 22:46 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Brutalno, gdje sam ja od toga sa svojim monkom :)

Đuro#2155,
17 godina
Ged kaže...

CoB je predobar. 1000% dmg nije za baciti. :)

Nakon puno eksperimentiranja, meni je nekako najbolje sjeo onaj desni build gdje umjesto BBV-a stavis Hex (Jinx) i uzmes Jaunt na SW. Malo podsjeca na CM wiza, ako je puno monstera CD spelova smanjuje se skoro trenutno.

Trash nije problem, za elite imas Paranoju, Hex, 3 sec inv, a i SH ima ugradjen mali stun izgleda.

Preporucan Skorn - 5+ LS, 1250+ DPS, 180+ CD. S Manajumom sam imao dosta problema s manom.

Cetiri komada zunija pod obavezno.

Bas sam CoB i isprobavao kada sam ulovio onaj mojo za 1M pa ga prodao za 32. CoB je uzasan zderac mane cak i sa 4 zunija i svim mogucim skilovima koji dizu manu. Kada se ima mane i kada je u guzvi rastura ali za solo igru kada ostanes nasamo sa elitom zna biti rutavo. Brzo sam se vratio na zero dogs kod kojeg nema problema sa manom a ni healthom.

15 godina

Dajte šta je to CoB, neki skill kojeg trebam izbjegavat?

14 godina
EraserHead kaže...

Haha, brutalno :)

16 godina
Eld kaže...
Ged kaže...

...

Bas sam CoB i isprobavao kada sam ulovio onaj mojo za 1M pa ga prodao za 32. CoB je uzasan zderac mane cak i sa 4 zunija i svim mogucim skilovima koji dizu manu. Kada se ima mane i kada je u guzvi rastura ali za solo igru kada ostanes nasamo sa elitom zna biti rutavo. Brzo sam se vratio na zero dogs kod kojeg nema problema sa manom a ni healthom.

4 Zunija + Skorn. Nemas vise problema s manom.

1.Lovac kaže...

Firebats - Cloud of Bats. Nikako ne izbjegavati. :D

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
17 godina
1.Lovac kaže...

http://www.diablofans.com/topic/77606-diablo-iii-urbandictionary/

17 godina
Ged kaže...
Eld kaže...
Ged kaže...

4 Zunija + Skorn. Nemas vise problema s manom.

Mozda jednom opet isprobam kada zavrsim sve likove, ne da mi se sada opet traziti i kupovati opremu. Ali pogledao sam jedan filmic kako CoB WD sa, mislim Wizardom, sredjuje Ghoma. Ostaje on bez mane samo tako i mora se sa strane izmicati i oporavljati dok drugi zabavlja i friza Ghoma.

14 godina
neaktivan
oko kolko bi trebo imat as u prosjeku ( i sve amulete koje sam gledo sa as spusatju mi onaj base dmg bez obzira na to as mi je bitniji? odnsno ocu dilat vec dmg ) ? sta se tice nat ringa planiro sam kupit sa cc-om al nikako da mi bid bude u neko normalno vrijeme i falaa na informacijama puno ce mi pomoci :)
bolje ispas glup nego i aviona ! :P
15 godina
neaktivan
blesavi123 kaže...
oko kolko bi trebo imat as u prosjeku ( i sve amulete koje sam gledo sa as spusatju mi onaj base dmg bez obzira na to as mi je bitniji? odnsno ocu dilat vec dmg ) ? sta se tice nat ringa planiro sam kupit sa cc-om al nikako da mi bid bude u neko normalno vrijeme i falaa na informacijama puno ce mi pomoci :)

Pa nemoj onda mijenjat amulet...uzmi ias rukavice i chest (tal rasha) i to ti je dovoljno. Samo pazi da ne izgubis puno cc-a...jer za generiranje cyclona su najbitniji ias i crit chance. Ono što želiš je generirati što više cyclona jer osim što zadaju dmg, procaju i life steal koji je jedan od najboljih oblika life regena za bilo kojeg monka na velikom mpu. I morat ćeš malo uložiti u vitaliti, sa ametistom mislim da imas oko 36k hp-a , za velike mpove 40k je minimum.

15 godina
neaktivan

Hi. Vidim da vas tu ima dosta koji igrate Diabla, pa da i ja postam svoj tag..

Chaby#2203 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chaby-2203/

Igram mp10 s WDom, a s ostalim klasama mp6-mp8.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice