- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SIN-2384/hero/14993689
Može se ali moraš visiti po ah, zanimljivo neko vrijeme al dosadi...
Naravno od dropova se nitko nije obogatio, osim valjda, 0.01 % igrača
uff odličan sword...... ..neznam ja nemam volje visit na ah..... ja rađe igram ako dropa dropa ako ne isto dobro ipak igram ovu igru najviše radi zabave jer me zabavlja ..sad kad riješim paragon 100 na Monkci još budem i Wd-eja digel na 100.....
Eto i meni kao i Tomu danas dropnula dva (je da su crap) al čovjeka veseli, prije toga IKH
samo i to najviše dropa crap ..da bar onda ti brimstoni nešto vrijede
Ekipica koja streama je vecinom kupila gold od donacija sto su ljudi davali koji gledaju stream ili vlastitim novcima pa flipaju iteme za jos vise.Slabo su oni od dropova dobili neke golde.Pogledaj samo onog cro-a,koliko je biliona kupio.
Nekog zanima ovaj mempo?
http://postimg.org/image/m2ouaj329/
prodajem ga ispod ah cijene,gold ili euro,svejedno mi je,dropalo mi maloprije u weeping hollow na mp 10 zajedno sa lacuni prowlers al su crap ,bt mi je Chosen2chose#2262 ako nekog zanima,stavio sam ga na ah za 500m,jer vidim da je 675m najjeftiniji.
Prodan za 500m nakon 5m na ah :)
odličan drop
Imam pitanje
Da li ja mogu Eure prodavati za golde?
Dakle, uzmem 2 eura i to prodam za 20 mil. golda?
Imam pitanje
Dakle, ja sam se izgubio na ovom
Nisam shvatio šta si htjeo reći s ovime
Kako god nekako računica ne funkcionira,
uglavnom frend je jučer kupio za 1€ preko blizza 30M golda, krenuo igrati i kaže da se ne pati s time što nema golda, i roknuo euro za malo golda, tj. dosta golda
Ili prodaš gode za eure, ili ćeš s eurima kupiti gold. :)
Imam pitanje
Za 2 eura mozes na rmahu kupiti 50-60miliona golda
Imam pitanje
Majko moja mila,tvoje pitanje je u biti "jel mogu kupiti golde i koliko eura mi treba za određeni broj golda" pa ne prodajes eure oni su valuta s kojom kupujes golde...ovako naopako postavljeno pitanje jos nikad nisam vidio
Ne znam postaviti pitanje. Super.
Dakle, ja sa Eurima mogu kupovati golde.
I obrnuto.
To me zanimalo!
Hvala!
.
Ma za Eure možeš kupiti i kune. I i5, i Mercedesa, i BMW-a!
Ti si glup.
Ajd pročitaj pitanje i onda piši 'humorističan' odgovor...
Ti si glup.
Ajd pročitaj pitanje i onda piši 'humorističan' odgovor...
Nego jel igra još tko ovdje HC i kako stojite tamo ako igrate. Ako ne igrate zanemarite pitanje :P
Nego jel igra još tko ovdje HC i kako stojite tamo ako igrate. Ako ne igrate zanemarite pitanje :P
Hardcore je za pice ...
A ne, cekaj, to je bilo u nekoj drugoj temi.
;)
ajmo witch doctori i znalci... koliko mogu dobiti za ovo? na ah se kreće od 25 mil do 2 mlrd jer ne znam koje skillove witch doctori koriste ... ne znam kako sliku poslati...
uglavnom
visage of giyua
191 int
6%crit
78all ress
12% increase damage for locus swarm (jel to igraju docovi?)
12% mana regen
socket
Naporan si, neš ti tvog bussinesa
čovjek okreće milione, a vi tako.
Ja okrecem stotine miliona,evo bas sad imam ponudu od 65€ za jedan item preracunaj to u golde da vidis koliko je golda,pa se ne kur*im tu po forumu i ne vrijedam druge i nazivam ih nobovima,najgori su ovi kaj ne uvazavaju nicije misljenje nego su oni najpametniji,takve treba izignorirat odmah cim postaju nesta,dali smo mu preveliku pozornost bez veze
ma znam, zezam se ali eto čovjek ima svoje viđenje toga svega ne morate ga odmah ko hijene rasčerupat. nego, kako se otvori taj račun na blizardu? ja nemam nikakve kartice, jel mogu bez kartice imat račun? baš razmišljam, da bi si kupio nešto golda jer u igri nema teorije da nešto skupim na ovaj način u narednih 5 godina igranja. iako nisam ljubitelj tog RMAH ali sam na neki način prisiljen, da si malo ubrzam to dizanje levela pošto bi rado igrao na MP10.
i tako si lijepo ubrzao progres dizanja, s nekom boljom opremom. jer sumnjam da će mi išta kvalitetno dropnut, samo od sebe pošto do sad i nisam imo nekog kvalitetnog dropa.

ajmo witch doctori i znalci... koliko mogu dobiti za ovo? na ah se kreće od 25 mil do 2 mlrd jer ne znam koje skillove witch doctori koriste ... ne znam kako sliku poslati...
uglavnom
visage of giyua
191 int
6%crit
78all ress
12% increase damage for locus swarm (jel to igraju docovi?)
12% mana regen
socket
ja igram WD, ali ne koristim locus swarm. sumnjam da možeš za ovo dobit miljarde golda, ali ti stavi pa možda se nađe neki "znalac" pa kupi.
ma znam, zezam se ali eto čovjek ima svoje viđenje toga svega ne morate ga odmah ko hijene rasčerupat. nego, kako se otvori taj račun na blizardu? ja nemam nikakve kartice, jel mogu bez kartice imat račun? baš razmišljam, da bi si kupio nešto golda jer u igri nema teorije da nešto skupim na ovaj način u narednih 5 godina igranja. iako nisam ljubitelj tog RMAH ali sam na neki način prisiljen, da si malo ubrzam to dizanje levela pošto bi rado igrao na MP10.
i tako si lijepo ubrzao progres dizanja, s nekom boljom opremom. jer sumnjam da će mi išta kvalitetno dropnut, samo od sebe pošto do sad i nisam imo nekog kvalitetnog dropa.
Nemozes nista bez kartice,moras imat karticu koju povezes s paypalom,najcesce ljudi imaju visu electron.
to ti je brimstone to Wd-eji ne koriste
Nemozes nista bez kartice,moras imat karticu koju povezes s paypalom,najcesce ljudi imaju visu electron.
kako nemože ...... ako hočeš GoodAngel možeš stavit na RMAH neki item i ako ti netko kupi to ide ti na Batlenet acc, i tamo možeš imat lovu samo nemožeš povući na pay pal ili karticu , s bt. acc možeš onda kupit na diablu golde ili neku igru od blizz.......
to ti je brimstone to Wd-eji ne koriste
pa nije baš brimstone ipak sam dobio 50 milijuna
pa nije baš brimstone ipak sam dobio 50 milijuna
sory tek sad vidio da imao crit 6 % ,da nema crit onda je brim ..nije teško sliku stavit lakše se vidi
kako nemože ...... ako hočeš GoodAngel možeš stavit na RMAH neki item i ako ti netko kupi to ide ti na Batlenet acc, i tamo možeš imat lovu samo nemožeš povući na pay pal ili karticu , s bt. acc možeš onda kupit na diablu golde ili neku igru od blizz.......
Nisam siguran,mozda si u pravu ali meni prije nije dalo postavit item na rmah,trazilo me da postavim paypal i authenticator da bi mogo prodavat,ne znam kako je sad.
Nisam siguran,mozda si u pravu ali meni prije nije dalo postavit item na rmah,trazilo me da postavim paypal i authenticator da bi mogo prodavat,ne znam kako je sad a on tak i tak misli kupit golde kolko sam skuzio pa mu svejedno treba paypal.