jedno pitanje, kako maknem ove "recent players" s liste prijatelja s strane? želim da mi ostanu samo prijatelji, a ne ovi što sam jednom još na početku igranja ušo u public game i s njima igro i stalno mi stoje sa strane jel ih mogu kako obrisat s te liste?
Ovo i mene zanima. Zna li itko moze li se to uopce izvesti?

trenutno igram MP4, ali me zanima jel znaš možda. ima netko WD ovdje da igra s njim MP10, pa da vidim iteme i gear koji ima? slobodno postajte, baš me zanima. meni se za sad čini, da se WD dosta jeftino može solidno opremit. za wizarda vidim da je dosta skup, kažu i da je barbu teško opremit za MP10 odnosno da je oprema skupa. zato i igram s WD, i DH mi se čini dosta jeftin za opremat. uglavnom, mislim da neću igrat s monkom i wizardom Paragon. samo s ove tri klase, WD DH Barbar tim redom.
. Ovaj build koristim iskljucivo za keep2,build daje i dosta dps buff (batlle rage,overpower,WOTB) pa ceo run imam 350k dps. Run traje 5-7min,a dobijem cca 12m exp + padne i neki leg. I jos jedna stvar,elite preskacem tako da i nemam problema sa njima. mada sa oko 9% life steal dokle god imam sta da udarim ne mogu umreti