Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.465.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
toshak kaže...

Molio bih malu pomoć.

Nisam bas neki zagrizeni igrač Diabla pa bi mi trebalo par savjeta

Neko kraće vrijeme sam igrao barbariana i nikako mi se nije svidio pa sam odlucio promjenit klasu i početi igrati

sa wizardom , i tu nastaje mojoj problem (kako sad postaviti skilove dali primarni skill stavljam na ljevu tipkku ili ne ?)

Molio bih odgovor.

ps. Najviše bih volio da mi odgovori neki certificirani wiz koji zadovoljava sve iso standarde i ima barem dvije

potvrde od ovlaštenih  kuća za procjenu kvalitete i sigurnosti wizarda,.

Ima previse tih ISO certificiranih wizarda. Morati ces dodatno suziti izbor i zatraziti i HACCP standard {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

decki dajte ajde neko da mi pomogne dobit onaj materijal za hellfire ring već tri dana pi*dim i nemam nikoga da mi pomogne .. imam jednu mašinu, a treba mi materijal od ghoma i rakanotha pa ako ko ima koji protal ili još bolje vas više daj mi se javite pa da dobijem taj ring je gubim volju za igrom .. tako sam blizu a tako daleko ringu :/

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
duxyebj kaže...

decki dajte ajde neko da mi pomogne dobit onaj materijal za hellfire ring već tri dana pi*dim i nemam nikoga da mi pomogne .. imam jednu mašinu, a treba mi materijal od ghoma i rakanotha pa ako ko ima koji protal ili još bolje vas više daj mi se javite pa da dobijem taj ring je gubim volju za igrom .. tako sam blizu a tako daleko ringu :/

Taj ring u preko 99% slucajeva ionako ispadne da ne pisem sto. Tako da nista ne gubis sto ga nemas, ali ovdje negdje imas ISO certificiranog wizza koji ledi brzinom munje pa mozete na mp10 laganini i sigurno dijelovi padaju {#}

A imas i mogucnost javne igre gdje zna biti OK ljudi. Ogromna vecina ljudi na mojoj listi su stranci koje sam tako upoznao i uvijek ima drustvo za ganjanje kljuca ili za lagano 'farmanje' i zezanje.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Drugi koje sam crafto danas,Da je vit ili all resist malo veci bile bi bolestina ali i ovako su predobre. +13.5k dmg

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 9:55 (XSX).

3 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

duxyebj kaže...

Hmm, tesko da ces naci nekog da ti pomogne, uberi nisu vise toliko zanimljivi, a i taj ring nije nesto (tesko je zarolati dobrog) osim mozda za nove likove.

Eventualno da pitas samozatajnog Mrguda The Great, kazu da trenutno ima oko 4 tisuce portala i materijala za jos bar 5 tisuca, ali mu se ne da napraviti ih.

Ali ako ga uspijes nagovoriti da ti pomogne, svjedoci tvrde da svaki uber najcesce baci i 12 organa odjednom kad vide njegovog wiza. Prica se da se kad on igra moze otvoriti samo jedan ogroman portal sa svih 6 ubera unutra plus jos kao bonus dodju i Diablo, Duke Nukem, Papa u ostavci i Kerum, ali je dobro to sto onda oni samo unutra svi stoje, dive se njegovim statsima i nakon toga odluce napraviti harakiri (prvo si izvade vecinu organa naravno).

Prenosim samo sto sam cuo, nisam vidio na svoje oci.

Ali vjerujem da je istina.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 23:49 (Ged).

2 2 hvala 0
14 godina
protjeran
duxyebj kaže...

pošalji mi invite Sepultribe #2818 budem ti ja pomogel ako ti je do toga ringa baš....

16 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

pošalji mi invite Sepultribe #2818 budem ti ja pomogel ako ti je do toga ringa baš....

Evo pozovi i mene baš mi se kraftaju ringovi nisam 100 godina :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
Diablo 3

koliko ovo vrijedi otprilike

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 2:40 (marxone).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nista

18 godina
duxyebj kaže...

Imam ti ja 12 mašina. Mogu ici na ubere na MP10. Dodaj me i javi se.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel zna netko gdje ima najjeftinijih cd keyeva a da je pouzdano? Bilo neka stranica ili neki lik da prodaje po forumima kao što je bilo za BF3 premium. Prodao sam igru a igra mi se opet  XD. Jbg debil.

Amazon je dosta prihvatljiv ima box za 250 kn al dok mi to stigne poštom....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

1.lovac i marius koji su vam ingame nickovi?

0 0 hvala 0
18 godina

MaestroM#2935

15 godina
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vulcanus-2543/hero/2567929 ima kakva preporuka za izmjeniti nesto i neka preporuka sta bi bilo najbolje staviti pod skills 3? ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 15:47 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3
duxyebj kaže...

ZloUmni#2941

Btw mogli bi recimo večeras oko 10h ić na ubere baš mi se igra to :D

marxone kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vulcanus-2543/hero/2567929 ima kakva preporuka za izmjeniti nesto i neka preporuka sta bi bilo najbolje staviti pod skills 3? ?

Kralju ne ide ti monk na int nego na dex. Skoro svugdje imaš više int nego dex -.- Koliko imaš golda. Za par miljuna si možeš dignit sigurno 40k dmg :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 16:02 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
15 godina
1.Lovac kaže...
duxyebj kaže...

ZloUmni#2941

Btw mogli bi recimo večeras oko 10h ić na ubere baš mi se igra to :D

marxone kaže...

Kralju ne ide ti monk na int nego na dex. Skoro svugdje imaš više int nego dex -.- Koliko imaš golda. Za par miljuna si možeš dignit sigurno 40k dmg :D

Imam oko 2 i pol milje.

16 godina
neaktivan
marxone kaže...

Imam oko 2 i pol milje.

Za te pare bi si mogao kupit jedan solidan Innas oklop. Štedi, ne troši na gluposti....

Usput kako ti ide na mp0 jel se mučiš puno?

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Hehehe evo upravo crafto 200-ti amulet, jubilarni:)...morat ću promjeniti ovog draguljara !

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje

Zanima me gdje je ovu igru sada najjeftinije uzeti

I da dali postoji neki free to play clon ove igre da mi preporucite da probam 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje

Zanima me gdje je ovu igru sada najjeftinije uzeti

I da dali postoji neki free to play clon ove igre da mi preporucite da probam 

Ako pod najjeftinije misliš za do 300kn bez kutije, onda imašovdje (osobno sam tu uzeo par ključeva drugima)

Klon ne, ali relativno slično da, ako ne patiš za grafikom onda Path of Exile.

TD za PoE ili stranicu?

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 21:06 (xhopeon).
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jel netko možda uspio u zadnje vrijeme prodati golde na rmah?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

jel netko možda uspio u zadnje vrijeme prodati golde na rmah?

Da, u zadnjih 4 dana sam prodao 400M

14 godina
neaktivan
Diablo 3

na koliko si stavio? ja već 2 dana držim na 0.25 i ništa se ne prodaje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

neka sam lud ali mislim da se gold prodaje ovima preko paypala a nama preko autentikatora jako slabo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

na koliko si stavio? ja već 2 dana držim na 0.25 i ništa se ne prodaje.

Pa staviš najmanju cijenu i čekaš, ako se ne proda prvi put stavi opet {#}

15 godina
neaktivan

Opet kasnim sa čitanjem vijesti, da nisam vidio

nastavio bih misliti da je ovo samo sprdnja. [Link]

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
Diablo 3

stavio sam najmanju, istekao rok i vratili se goldi u stash. jesi odjednom stavio 400m ili si razdijelio?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

stavio sam najmanju, istekao rok i vratili se goldi u stash. jesi odjednom stavio 400m ili si razdijelio?

U komadu, neznam da li ima kakvog utjecaja stavljati više dijelova. Trebaš samo čekat, već će se prodati :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice