; Moze neki savjet za upgrade? (znam da bi trebao chantodo force s APOC-om ali je preskup) koji od bracersa je bolji bez lacunia mi APS 2.19 ali je veci CC (43,5%)
Ne znam da li si promijenio nesto od cetvrtka, ali Force mozes kupiti i bez APOC-a. Nije toliko skup, a bolji je od Glare-a.
Na glovsima i amuletu obavezno ASI + CC.
Uzeti Natalijin kombo, ring + buce. Moze i ring bez CC (skupi su), ali se daju naci dobri (jeftini) s resima, armorom, lohom ili cdmg. Kombiniraj nesto od toga cetvero.
Probaj doci bar do 2.31 (pozeljno 2.51) att spd uz dosta resa i armora. Cak i ako ti DPS bude manji, moci ces igrati sa Storm Armorom pa ce 60k DPSa raditi isto ili bolje od 80k.
Bracersi su ti dobri, ali ako ti fali att spd za breakpoint, onda bolje Lacuni... naravno, paziti da CC ne padne ispod 40 (bar 45 pozeljno).
Ako planiras LOH rijesiti na ringovima/amuletu, mozes uzeti i rare hat s APOC-om, CC, INT, all res, armor, vit... cim vise tim bolje. Znaju se naci pristojni za male novce.
Koliko vidim nemaš hrpu para, ali imaš dovoljno za složit CM-a koji radi.
20 APOC-a je kao dosta, ali ja rađe koristim 30. CC ti treba biti iznad 40%.
IAS minimalno 2.1.
1. Ovaj Mempo ti je beskoristan, preporučam ti Stormcrow sa CC-om ( ako možeš 4.5), APOC-om (ciljaj na 10) i oko 380+ LoH-a. Ako nemaš za Stormicu sa APOC-om i CC-om uzmi Andariels Visage sa niskim additional fire dmg-om (ako možeš ispod 10%).
2. Lacuniji bez CC-a ti nemaju smisla, rađe odi na bracerse sa visokim CC-om, pogotovo jer ti ne treba visoki movement speed sa CM buildom. Ako hoćeš paragon farmat onda ideš na Archon build sa Lacunijima, ali isto sa CC-om.
3. Tal Rashas chest ti nije sretno rješenje (dobar za Archona, loš za CM-a), pogotovo jer nemaš all res na njemu, Zunimassa je the way to go, ili neki rare sa int, vit, all res i 3 socketa, ali ni to nije jeftino.
4. Ako uzmeš Stormcrow sa APOC-om možeš ostati na ovom Chantodou, ali glavni problem ti je nedostatak life gaina, koliko vidim nemaš apsolutno ništa. Treba ti LoH-a, oko 1500 bi ti trebalo biti dosta. Ja inače za CM build koristim Wizardspike (smiješno jeftin) sa Oculusom (također smiješno jeftin) s obzirom da nemam para za pošteni Chantodo set.
Nadam se da će ti ovo pomoći.
Iskreno, sa ovom opremom koju trenutno imaš, jeftinije i isplativije ti je ići na archon build.
0. 18 APOC-a je sasvim pristojno sa att spd >2.51. Naravno da je sa 30 bolje, ali onda se lisavas mempo-a.
1. Ne znam koji mempo je furao, ali mempo je end game item (s CC)... problem je sto uz njega obavezno mora ici APOC Force. No, niti obican mempo nije los uz APOC force.
3. Tal Rasha je aposlutno BiS za CM wiza, nikako ga mijenjati. U nekim kombinacijama, Zuni moze biti way to go, ali za takve eksperimente nitko od nas nema golda/novaca. Potrazi Rashu s armorom (300tinjak), sluzit ce te dugo i vjerno, a nije skup.
4. LOH-a treba, no racuna se negdje oko 900 na 100k DPS-a. 1500 je puno previse, pogotovo za njegov DPS.