Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.401.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...
tkovi kaže...

Sve 5, mozda jos vile wardse i mempo sa chc nabavit (ali takav mempo je preskup)

Kad smo već kod mempa...ima li išta gore kada padne helm...i ono Andariel Visage {#}

Ista stvar sa boots, Fire Walkers umjesto Ice Climbers {#}

Cak sam poceo sanjat kako mi pada to smece {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 9:46 (XSX).
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Mexx kaže...

Jel se daju, i cca za koliko utopit ovi glovesi?

Samo padaju int i dex stvari. Prije bi na lotu dobio nego dobio neki str upgrade za barba {#}

Bome si lijepe rukavice dobio :D

I meni se cini da su rukavice sasvim ok, samo sto nemam nikakve koristi od njih kad su intel based.

Zato i idu u prodaju. Treba skupit golda za neki upgrade jer ocekivat ga iz dropa je utopija.

13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
tkovi kaže...

Sve 5, mozda jos vile wardse i mempo sa chc nabavit (ali takav mempo je preskup)

Kad smo već kod mempa...ima li išta gore kada padne helm...i ono Andariel Visage {#}

Pričaš o smeću... od kada skupljam brimstone skupio sam ih 283.. eto koliko mi smeća pada {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hehehe...trebaš to gledat s pozitivne strane, npr meni brat neku večer dobio na mp7:

EF,Mempo,Nat ring&Nat Boots,Inna Chest i 2xLacuni (WTF!!)...i sve skupa nije 10-15milja:)...haha popiz.dio bio

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
tkovi kaže...

Andariel Visage mi je otisao za 10ak milja, a drugi za 4-5 milja, ali su socketed bili. Ovaj bez socketa stavim za 50 000 i onda se neko upeca nakon nekoliko dana. Nije da su dropovi nesto dobri pa mi ne smeta sto zauzima mjesto na AH.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:54 (Mrgud Veliki).
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Hehehe...trebaš to gledat s pozitivne strane, npr meni brat neku večer dobio na mp7:

EF,Mempo,Nat ring&Nat Boots,Inna Chest i 2xLacuni (WTF!!)...i sve skupa nije 10-15milja:)...haha popiz.dio bio

ooo tih EF sam dobio sigurno 10 komada sve kamenčići..

nismo dugo bacili kakav run.. morat ćemo ovih dana {#}

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Andariel Visage mi je otisao za 10ak milja, a drugi za 4-5 milja, ali su socketed bili. Ovaj bez socketa stavim za 50 000 i onda se neko upeca nakon nekoliko dana. Nije da su dropovi nesto dobri pa mi ne smeta sto zauzima mjesto na AH.

Eh da može jedino sa socketom i fire dmg ne većim od 10%, a tih padne 1,2 na10, bar u mom slučaju...

@geothia...može odma danas;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:57 (EraserHead).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

@EraserHead neka dođem doma s posla pa ćemo zaklat kojeg moba :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Eh da može jedino sa socketom i fire dmg ne većim od 10%, a tih padne 1,2 na10, bar u mom slučaju...

Meni bas toliko i ne pada AV, ali mi padaju 'skart' dijelovi IK seta. Ne mozes ih prodati niti za 50 000. I onaj legendary Pus Spitter crossbow. Njega kada vidim odmah mi podne {#}

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Meni bas toliko i ne pada AV, ali mi padaju 'skart' dijelovi IK seta. Ne mozes ih prodati niti za 50 000. I onaj legendary Pus Spitter crossbow. Njega kada vidim odmah mi podne {#}

Ivory Shield i onaj Tzo Gaze spirit stone, među najčešćim dropovima, i onaj jedan shinning dagger nez kako se zove....vidiš od IK seta (osim onog 2h weapona) sam uvijek dobro pazario, dobio sam chest 4 ili 5 puta, nijednom nije otišo ispod 25, helm i glove oko 15, jedino sam na beltu dobio "samo" 5,6 m.

13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Ivory Shield i onaj Tzo Gaze spirit stone, među najčešćim dropovima, i onaj jedan shinning dagger nez kako se zove....vidiš od IK seta (osim onog 2h weapona) sam uvijek dobro pazario, dobio sam chest 4 ili 5 puta, nijednom nije otišo ispod 25, helm i glove oko 15, jedino sam na beltu dobio "samo" 5,6 m.

Ivory Tower redovno dobijam jednom dnevno.. retardiram se kad vidim da mi je pao {#} (pozelenim kao ovaj smajlić)

17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Ivory Shield i Tzo sam dobijao masovno kada sam pocinjao igrati (cak sam jedan IS i uspio prodati na AH).

Sto je najbolje jednom su mi pala dva Ivory-a od istog 'monstera' {#}

U zadnjih mjesec dana mislim da sam dobio samo jedan IS, a za Tzo se ne sjecam kada sam ga zadnji puta dobio. Nije da mi nedostaju...

A sto se IK seta tice. Tu stvarno nemam srece. Losi rollovi. Odem na AH i vidim da je masovna ponuda takvih losijih primjeraka. Kako igram svih 5 likova i razvijam svakog zasebno najgore mi definitivno stoji barb sto se opreme tice {#}.

15 godina
xhopeon kaže...
marxone kaže...

Gdje ga u meniu mogu naci.tj profile od heroja

onda probaj na ovo Manage Characters, treba ti se pojaviti u obliku Battletag i ispod njega pisati Diablo III/Europe (ili jednostavnije ukucaj battletag u google i naći ćeš se)

nemam samo ovo, mada mi bez problema radilo sve to al nisam dugo gledao i sad kad sam se ulogirao na stranicu vidim da su umjesto diablovih wow heroji. moguce da je stari vlasnik accounta dosao malo provjeriti stanje trenutno:D

naime nisam jos prebacio na svoj mail jer je rekao ako prebacim da mi mogu blokat account, pa da igram s njegovim starim, amater sam za ovakve stvari ovo mi je prva igra preko neta ..

p.s. dali mogu kako provjeriti dali mi se neko s druge ip adrese u meduvremenu logirao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 12:38 (marxone).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni prekjučer Firewalkersice pale, baš se ponadao da su Ice climbersice. Ugl. jedva ih za 400k utopio :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

kad več se svi žalite na loše dropove da se malo priključim , skupio sam 577 brimstona{#}........ padaju legende ono al kakve , izgleda da nas pripremaju za patch da imamo za kraftanje{#}, čak sam išao i probat malo igrat sličnu igru(tako bar kažu) jer mi dropaju samo brimstoni nebudem ju imenoval jer nije vrijedna spomena , al me potaknula da počnem igrat diablo u zumiranom modu i tako igrat je potpuno drugačije , kaj je najbolje nikad neznaš kaj te čeka ispred i izazov je tako igrat {#}

http://beta.xfire.com/videos/5e0149

0 0 hvala 0
17 godina
zagid3 kaže...

Dali ima netko tu da je igrao wizza sa crit mass buildom ? koji mp mi najlakse igrat i koji act (ili neku farm rutu) , imam 45%crit chancea i 62k damagea i nekih 500all resa ,46k lifea

dugo nisam igrao i cudi me kak sam uspio za nekih 2,5mil slozit tak lika sa tolkim dps-om, i kak to da su legendary sad puno jeftiniji nego sto su bili , manje vise su jeftiniji legendary nego njihovi rare ekvivalenti

Za CM wiza ti nije bitan toliko dps, koliko damage mitigation. Po redoslijedu vaznosti za CM wiza (u zagradi ono sto bi ti trebao biti cilj):

1 - Attack speed (2.51 je neki minimum, 2.73 je optimalan, 3.01 je obicno kontraproduktivan i samo ako imas par bil golda), CC (50+)

2 - All res (850+) i Armor (cca 5k)

3 - LOH (nekih 800-1000 LOH-a na 100k DPSa), APOC (18+)

4 - Int / Vit (30-40k)

5 - CDMG

Dobrog CM wiza prepoznas po tome sto se skoro ne mice dok se bori s RD i Electrified elitom, stojeci u desecratoru i gledajuci kako ga par lasera skaklja. ;)

I, kao sto su ti vec rekli, CM wiz je dobar za visoke MP, Uberse i valjda je ponajbolji 'team player'. Za paragon leveling i dropove sluzi Archon, A3, MP0 (ili mrvicu visi ako uspijevas 1shotati monstere).

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ga i vi "volite" vidjet  tako jako ko i ja {#}

3 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

@Sepultribe

hahaha ja probao igrati zumirano nekidan.. nakon 30 sec mi se počelo vrtiti u glavi {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne kužim čemu te crap legende, zašto napravit to kao legendarni item kad je ništa koristi i nema ništa unique ili bolje u odnosu na rareove.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
nine kaže...

@Sepultribe

hahaha ja probao igrati zumirano nekidan.. nakon 30 sec mi se počelo vrtiti u glavi {#}

neznam meni se ne vrti samo barb ...hehhe.....   cijelu igru plus ubere budem tako odigrao zabavno mi je ko da igram novu igru ..{#}

18 godina
Ged kaže...

Za CM wiza ti nije bitan toliko dps, koliko damage mitigation. Po redoslijedu vaznosti za CM wiza (u zagradi ono sto bi ti trebao biti cilj):

1 - Attack speed (2.51 je neki minimum, 2.73 je optimalan, 3.01 je obicno kontraproduktivan i samo ako imas par bil golda), CC (50+)

4 - Int / Vit (30-40k)

5 - CDMG

niti je 2.51 AS minimum, a bome ni >3.0 kontraproduktivan (tu se ni single target neće pomaknuti milimetra)... 

a i redosljed ti je pogrešan - kako IAS, all res, armor i LOH mogu biti ispred Apoc-a?? broj 1 su CC i Apoc jer bez njih CMWW neće funkcionirati dok bez ostalog može...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
13 godina
neaktivan

na cemu sve mogu dobiz APOC osim na staffu/sourceu??

18 godina
zagid3 kaže...

na cemu sve mogu dobiz APOC osim na staffu/sourceu??

na helmu...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

45 level u 2 dana:D

0 0 hvala 0
17 godina
Tomcat00 kaže...
Ged kaže...

4 - Int / Vit (30-40k)

5 - CDMG

niti je 2.51 AS minimum, a bome ni >3.0 kontraproduktivan (tu se ni single target neće pomaknuti milimetra)... 

a i redosljed ti je pogrešan - kako IAS, all res, armor i LOH mogu biti ispred Apoc-a?? broj 1 su CC i Apoc jer bez njih CMWW neće funkcionirati dok bez ostalog može...

Nazalost, mislim da nisi dobro upoznat s CM wizom.

- 2.51 je minimum za dobro smrzavanje. Istina, mozes igrati CM wiza i s 1.8, ali onda to nije CM wiz nego netko tko to pokusava biti. 2.51 je minimum kojeg bi CM wiz trebao imati kao cilj.

- 3.01 je precijenjen. Single target ce se pomaknuti i na >3.5 (pokazano i dokazano), ne postoji smrzavanje da se 'target nece pomaknuti niti milimetra' niti sa 5 targeta, a pogotovo s jednim. Osim tih problema, 3.01 ima jos bar dva... jedan je ping o kojem strasno ovisi da li ce 3.01 uopce biti bolji od 2.73, a drugi je taj da 3.01 (ako se radi dobar 3.01) kosta mali bilijuncic ili dva. Inace bi svi vozili sa 3.01 i EHP ne bi uopce bio bitan.

- redoslijed je tocno onakav kakav treba biti. Bez IAS-a i CC-a nema CM wiza, sto god ti mislio. Imas okvirno 9 mjesta na kojima bi trebao skupiti IAS i 7 na kojima skupljas CC - vecinom se ta mjesta preklapaju i... kostaju. A da bi dobro smrzavao, ne smijes bas niti puno bjezati, a jos manje ginuti. Sto ti omogucavaju armor, all res i loh. A da ne pricamo o tome da je dobar dmg mitigation zapravo DPS.

- Apoc u pocetku skupljas na dva mjesta (iako sam cuo za wizove sa 10 apoc-a koji funkcioniraju!?) - jedno kosta 100k, a drugo neznatno vise i to ti je dosta. O APOC-u ne razmisljas dok ne krenes s mempo rutom... i 200+ mil golda. A u tom trenutku si vec sigurno na 2.73, imas bar 350k EHP i 50% CC. A i tada ne razmisljas previse... znas za koji slot moras kupiti novu opremu i da nije jeftino. Da, apoc je u svakom slucaju bitan, ali on nekako dolazi sam po sebi i niti jedan novi wiz o njemu ne brine previse. Apoc je nekako kao i DPS - oboje treba imati, ali o njima pocnes razmisljati tek kad si vec jako napredan CM wiz.

Ili da to preformuliramo ovako - koliko si wizova cuo da se zale kako im fali APOC-a, a ne CC, IAS, Armor, All Res ili LOH-a (pa cak i VIT)? 

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 22:19 (Ged).
16 godina
duxyebj kaže...

Samo polako, meni je rekord u 8 do 9 sati do lvl 60 :)

Đuro#2155,
17 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...
duxyebj kaže...

Samo polako, meni je rekord u 8 do 9 sati do lvl 60 :)

Inace, covjek nije igrao 2 dana, nego je vlasnik igrice cca 2 dana.

18 godina
Diablo 3

@ Ged

Igram CM wizu još od kad je taj build radio sa 25-30 CC (prije oba twister nerfa) dakle skoro odpočetka (toliko o tome jesam li ili nisam upoznat sa CMWW)...  

Da li ti igraš taj build ili si ikada igrao? nekako sumnjam jer tvrdnje koje iznosiš ne mogu biti dalje od istine nego što jesu... linkaj mi svog lika plz...

za CMWW build na prvom su mjestu CC i Apoc... i točka - bez toga zaboravi na taj build... IAS ga samo dovodi do savršenstva (ako hočeš ja te provedem po mapi sa 1.8 IAS da vidiš dal funkcionira ili ne - nije savršeno al radi, pogotovo kad je više meta oko tebe)...

Apoc dolazi sam po sebi???  O čemu ti pričaš? Apoc možeš imati max na tri slota - weapon, source i helm - od kojih ti obavezno treba na dva (CM sa 10 Apoc-a?? eh da mi je i to vidjeti) tako da kad ideš raditi CM wizu prvo o čemu razmišljaš poslije CC je na koja dva mjesta ćeš staviti Apoc pa tek onda razmišljaš o IAS-u...  "jedno kosta 100k, a drugo neznatno vise " - LOL na ovo - je košta toliko ako radiš wizu od 5k dps-a...

Po tvrdnji da je 2.51 minimum a onda da ti treba 100k za jedan "i neznatno više" za drugi Apoc slot vidim koliko si ti upoznat sa CM buildom i potrebnim itemima... ako nisi znao CC i IAS zajedno su jako, jako skupi sport... ja sam tek kupnjom Chantodo seta prešao tu granicu i koštao me 180M za trenutnih 150k unbuffed... sa Slow timeom prelazim i 2.73...

I da, nisam čuo da se CM wizovi žale na manjak Apoc-a ali samo zato što su se za to pobrinuli prilikom stvaranja samog lika, dok je IAS, armor i all res za CM uvijek work in progress i pitanje je količine golda...

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Btw jel netko uspio u zadnjih 2 tjedna prodati na rmah diablo golde,inace kad stavim prodaju se isti dan.Vec sam ih bio prije prodavao al sad mi stoje na rmah vec 2 tjedna i nemogu ih prodat.Ljudi nekupuju ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja cu zadavit nekoga....sad sam instaliro neki mali update i kad hocu uc u igru kaze mi da mi graficka nije podrzana i nemogu igrat {#} jel jos netko ima takav problem?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice