Cijena kad kupujes golde na RMAHu za 500m je preko 1000kn, ja prodajem za 900kn netko zeli proci jeftinije ili mozda nema paypall pa bi radije uzivo kupio nego kod nekih kineza koji ce ti uzet lovu i zbrisat
a to za 60e i 500m golda
jedino ako kinezu posaljes broj kreditne i pin
E sad ga pretjeruješ. Cijena na RMAH je 0,25€ za 1mil golda efektivna. Znači platiš 125 eura, 950kn, pa nije da daješ neki ludi popust na sve to svoje. A kad smo kod sigurnosti radije ću onda uzeti koliko mi treba preko RMAH jerbo nije da daješ jeftinije kao što daju Kinezi ili tko već a i ne treba ti paypal. Samo zaboravljaš da ti ideš prodavati te golde preko RMAH gubiš 30% a daješ u konačnici samo 5% jeftinije i to na cijelu količinu..pa onak..nije da će ljudi stajati u redu za tvojom ponudom no tko zna.
Iskreno, bolje da si iteme prodavao direktno za eure, ne bi se morao zafrkavati a ovako golde, teško, anyhow sretno.
Cijena na RMAH je kad kupuješ 0.27 tako da 500m ispada 135e tj 1012kn odi i provjeri si a ne tu širiti definformacije.
daj dezorjentirani nebudeš prodal tu golde i nezamaruj ljude s tim koliko dođe gold ...kako sam i napisao prije nekužim zakaj bi netko uopče kupovao za eure u diablu pa nismo ti mi dobrostoječi stranci kojima se neda farmat i da se pokazujemo da imamo najače gerove

Nije jeftino ni u odnosu na RMAH a kamoli druge solucije.