Buildovi koje su DH koristili su komedija. Racionalizirajte gear kao i ostale klase.
Kako? Sama klasa je rađena kao glass cannon.
DH nema niti jednu obrambenu passivnu. Dobro ima, Brooding, ali to isto funkcionira po principu - "Don't get hit! EVER! And kite like there is no tomorrow!"
Za razliku od svih ostalih klasa (nisam ziher za WDa), ja nemam niti jedan jedini ability koji ima sinergiju sa defenzivnim statovima.
Glavni obrambeni spell (Smoke Screen), da se informatički izrazim, overwritea sve obrambene statove kad je aktivan. Drugi obrambeni spell ima, pazi sad, sinergiju sa napadačkim statovima (life steal). Doduše on ima runu koja mu djeluje aka "Tower Shield", ali primrano ovom spellu je napuniti HP pool preko napada.
Imaš još Sentry sa runom koja je čisti on demand 15% skidanja (pokriva jako mali prostor, tako da je za DH stil koji se bazira na okretnosti, je ovo jako upitno koliko može biti išta drugo osim, jel, on demanda).
Sve ostalo kada se i može opisati kao CC (primjerice Flying Strike) ili defense je naljepljeno na ofenzivne spellove.
Ja do jučer sam koristio 3 obrambena spella (Caltrops, SS, Preparation), 2 utility (bat i Rain of Vangance sa Flying strikeom) i jedan jedini za napad - Nether (s time da Nether po prirodi spada u neki utility jel zbog healanja).
Zavisi kako mi se igralo od pasivnih su tu bili Archery i Steady Aim standardno, a ova dva sam mjenjao između Tacticala, Hot Pursuit i Sharpshootera.
Ja ako idem dizati obranu na razinu Wizarda, meni treba poprilično bolji gear da na kraju imamo iste statove, pogotovo jer ja imam i jedan dodatni stat u obrani +X discipline.
Vjeruj mi, nitko sretniji od mene da mi Blizzard da peta koji daje +40% resistenca i pasive koji radi kao out-of-jail card kad sam blizu smrti, ali tako DH ne funkcionira.
U jednom trenutku imao sam DH sa +50k HP i +400 to all resistance. Jednostavno, to kod DH ne prolazi... Bar nije prije. Jednostavno sam bio daleko moćniji sa next to nothing resistance, 38k HPa i ostalo u offensive.
stvarno nerazumijem.....
imam 33HP, 2600 armor,600 intelligence, 267-320 na resistovima, DPS s 48K (bio je 50K prije 1.0.3) i prezivim 1-shot.
kad me steraju u kut ili /wall/jail/vortex/teleport tu je Shadow Power+Gloom i prezivim i champ/elite shot. sve prije 1.0.3
Sad prezivim 2-shot....
eto....
P.S.
imam svega 4 komada opreme ilvl61, bow je ilvl63 a sve ostalo izmedu ilvl 52 i 56.