Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.611.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Butcher kaže...

Konačno neki iskoristivi legendary item za mene(makar tek je drugi pao)!

Meni su pala dva legendary belta na normal tezini a sad igram na nightmare i jos nista <.<

Ali ta dva beelta ionako nisu nes posebno.Pokusavam ih po treci put prodat na RMAH sad cu stavit buyout na 5 eura.

The king is back!
16 godina
odjavljen

Buildovi koje su DH koristili su komedija. Racionalizirajte gear kao i ostale klase. Inače, repair je visok, ali da nije, nema smisla... što će u igri kad je beznačajan bio. Sad je ozbiljan. :)

Ne znam što da mislim o patchu još ipak. Repair me muči :)

17 godina
Level 58 vec dva tjedna i danas bi trebal dici ta dva levela jer napokon imam vremena za igru.
Trenutno se skinul patch i idem malo bacit oko na AH.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Buildovi koje su DH koristili su komedija. Racionalizirajte gear kao i ostale klase. Inače, repair je visok, ali da nije, nema smisla... što će u igri kad je beznačajan bio. Sad je ozbiljan. :)

Ne znam što da mislim o patchu još ipak. Repair me muči :)

Pa DH bi trebo po meni bit neki Ad Carry u teamu znači 0 survivabilitya i tons of damage...

Bf3 id: Ask_Taylor
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Pa DH bi trebo po meni bit neki Ad Carry u teamu znači 0 survivabilitya i tons of damage...

Pa i je....samo sto su neki otisli ukrajnosti...aka. glass-cannon....

Balanced buid je sad IN i uvijek bio in samo sto su ih svi ignororali.....

DH je sad zabavnije nego prije...

Uspio sam napraviti nenadjebv GC....al mi je dosadilo trcat uokolo.

Srecom da sam ko hrcak/vjeverica koja ja sve cuvala u stashu sto sam mislio da je dobro.....i vec 4 dana radim na balanced i islo je polako na act2 ali je islo....

Sad....nevjerojatno....prezadovoljan sam.....ovo je trebalo bit od pocetka....

na Act1 Invul. minions sa svim ostalim affixima je bio malo problem, sad, poslastica....najdrazi su mi....

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li je taj demon hunter uistinu zabavna klasa za igrati?

Naročito sad kad su ga koliko vidim 'doveli u red'.

Ono, da li je klasični ranged sistem kao i svugdje..?

Bacite mi kost, započinje mi se s novim likom

sad kad su malo skrpali (ponegdje dodatno shebali) stvari.

EDIT:

dakle, sa Witch Doctorom sam trenutno natjeran od strane same igre

da koristim 1-2 builda i to je to.

Naravno, to igru čini dozlaboga dosadnom.

Zanima me da li DH ima fleksibilnost u tom pogledu.

Do sad sam svako malo čitao o tom nekakvom staklenom topu,

nije vrag da je to u suštini jedan set skillova & statsa/geara?

Ne želim igrati linearno, makar bilo 'optimalno' za DPS ili štoveć.

It puts the lotion in the basket.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 19:18 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Da li je taj demon hunter uistinu zabavna klasa za igrati?

Naročito sad kad su ga koliko vidim 'doveli u red'.

Ono, da li je klasični ranged sistem kao i svugdje..?

Bacite mi kost, započinje mi se s novim likom

sad kad su malo skrpali (ponegdje dodatno shebali) stvari.

EDIT:

dakle, sa Witch Doctorom sam trenutno natjeran od strane same igre

da koristim 1-2 builda i to je to.

Naravno, to igru čini dozlaboga dosadnom.

Zanima me da li DH ima fleksibilnost u tom pogledu.

Do sad sam svako malo čitao o tom nekakvom staklenom topu,

nije vrag da je to u suštini jedan set skillova & statsa/geara?

Ne želim igrati linearno, makar bilo 'optimalno' za DPS ili štoveć.

ma zabavi nema kraja...mogu stajat cijelo vrijeme u desacration poolu i da prezivim....eto....

GC nije bio zabavan, mislim, bio je u pocetku, al ti dosadi od stalnog umiranja, i od kite-anja 123,563,845 puta me one-shotao vjetar ( tornado u pustinji) nego mob, go-figure!

mislim da ce međedi od WD sad radit kak spada....

16 godina
Tonči kaže...

Buildovi koje su DH koristili su komedija. Racionalizirajte gear kao i ostale klase.

Kako? Sama klasa je rađena kao glass cannon.

DH nema niti jednu obrambenu passivnu. Dobro ima, Brooding, ali to isto funkcionira po principu - "Don't get hit! EVER! And kite like there is no tomorrow!"

Za razliku od svih ostalih klasa (nisam ziher za WDa), ja nemam niti jedan jedini ability koji ima sinergiju sa defenzivnim statovima.

Glavni obrambeni spell (Smoke Screen), da se informatički izrazim, overwritea sve obrambene statove kad je aktivan. Drugi obrambeni spell ima, pazi sad, sinergiju sa napadačkim statovima (life steal). Doduše on ima runu koja mu djeluje aka "Tower Shield", ali primrano ovom spellu je napuniti HP pool preko napada. 

Imaš još Sentry sa runom koja je čisti on demand 15% skidanja (pokriva jako mali prostor, tako da je za DH stil koji se bazira na okretnosti, je ovo jako upitno koliko može biti išta drugo osim, jel, on demanda).

Sve ostalo kada se i može opisati kao CC (primjerice Flying Strike) ili defense je naljepljeno na ofenzivne spellove.

Ja do jučer sam koristio 3 obrambena spella (Caltrops, SS, Preparation), 2 utility (bat i Rain of Vangance sa Flying strikeom) i jedan jedini za napad - Nether (s time da Nether po prirodi spada u neki utility jel zbog healanja).

Zavisi kako mi se igralo od pasivnih su tu bili Archery i Steady Aim standardno, a ova dva sam mjenjao između Tacticala, Hot Pursuit i Sharpshootera.

Ja ako idem dizati obranu na razinu Wizarda, meni treba poprilično bolji gear da na kraju imamo iste statove, pogotovo jer ja imam i jedan dodatni stat u obrani +X discipline.

Vjeruj mi, nitko sretniji od mene da mi Blizzard da peta koji daje +40% resistenca i pasive koji radi kao out-of-jail card kad sam blizu smrti, ali tako DH ne funkcionira.

U jednom trenutku imao sam DH sa +50k HP i +400 to all resistance. Jednostavno, to kod DH ne prolazi... Bar nije prije. Jednostavno sam bio daleko moćniji sa next to nothing resistance, 38k HPa i ostalo u offensive.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Tonči kaže...

Buildovi koje su DH koristili su komedija. Racionalizirajte gear kao i ostale klase.

Kako? Sama klasa je rađena kao glass cannon.

DH nema niti jednu obrambenu passivnu. Dobro ima, Brooding, ali to isto funkcionira po principu - "Don't get hit! EVER! And kite like there is no tomorrow!"

Za razliku od svih ostalih klasa (nisam ziher za WDa), ja nemam niti jedan jedini ability koji ima sinergiju sa defenzivnim statovima.

Glavni obrambeni spell (Smoke Screen), da se informatički izrazim, overwritea sve obrambene statove kad je aktivan. Drugi obrambeni spell ima, pazi sad, sinergiju sa napadačkim statovima (life steal). Doduše on ima runu koja mu djeluje aka "Tower Shield", ali primrano ovom spellu je napuniti HP pool preko napada. 

Imaš još Sentry sa runom koja je čisti on demand 15% skidanja (pokriva jako mali prostor, tako da je za DH stil koji se bazira na okretnosti, je ovo jako upitno koliko može biti išta drugo osim, jel, on demanda).

Sve ostalo kada se i može opisati kao CC (primjerice Flying Strike) ili defense je naljepljeno na ofenzivne spellove.

Ja do jučer sam koristio 3 obrambena spella (Caltrops, SS, Preparation), 2 utility (bat i Rain of Vangance sa Flying strikeom) i jedan jedini za napad - Nether (s time da Nether po prirodi spada u neki utility jel zbog healanja).

Zavisi kako mi se igralo od pasivnih su tu bili Archery i Steady Aim standardno, a ova dva sam mjenjao između Tacticala, Hot Pursuit i Sharpshootera.

Ja ako idem dizati obranu na razinu Wizarda, meni treba poprilično bolji gear da na kraju imamo iste statove, pogotovo jer ja imam i jedan dodatni stat u obrani +X discipline.

Vjeruj mi, nitko sretniji od mene da mi Blizzard da peta koji daje +40% resistenca i pasive koji radi kao out-of-jail card kad sam blizu smrti, ali tako DH ne funkcionira.

U jednom trenutku imao sam DH sa +50k HP i +400 to all resistance. Jednostavno, to kod DH ne prolazi... Bar nije prije. Jednostavno sam bio daleko moćniji sa next to nothing resistance, 38k HPa i ostalo u offensive.

stvarno nerazumijem.....

imam 33HP, 2600 armor,600 intelligence, 267-320 na resistovima, DPS s 48K (bio je 50K prije 1.0.3) i prezivim 1-shot.

kad me steraju u kut ili /wall/jail/vortex/teleport tu je Shadow Power+Gloom i prezivim i champ/elite shot. sve prije 1.0.3

Sad prezivim 2-shot....

eto....

P.S.

imam svega 4 komada opreme ilvl61, bow je ilvl63 a sve ostalo izmedu ilvl 52 i 56.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:15 (Test user).
16 godina

Na ACT3 sigurno nisi bio...

EDIT: Osim toga, di sam ja, do vraga, uopće spominjao one-shot ili tako nešto? Ja sam samo govorio da filozofija iz DHa je da je on glass-cannon i to sa nekih radikalnijim promjenama se neće promjeniti.

Pokaži mi jedan jedini buff koji skalira sa defensive statovima. 

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:23 (Bukva).
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Na ACT3 sigurno nisi bio...

EDIT: Osim toga, di sam ja, do vraga, uopće spominjao one-shot ili tako nešto? Ja sam samo govorio da filozofija iz DHa je da je on glass-cannon i to sa nekih radikalnijim promjenama se neće promjeniti.

Pokaži mi jedan jedini buff koji skalira sa defensive statovima. 

ne act3 nisam...na pocetku sam act2 i islo je super, sad jos bolje...

znam gdje mi je trenutno The Wall ( iliti gearcheck) na act2, the sewers. To mi cilj izdrzat bez AH i idem korak po korak...bez izbjegavanja ikog....

I znam kaj mi treba za prezivjet act3 al do toga cu valjda doci...

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Bukva, igram Inferno s DH (i Wiz i Barb) i DH je daleko življi od Wiza. Prva stvar je brzina (Hot Pursuit) s kojom kajta bolje od svih ostalih klasa. Brzina je esencijalna za sve, a samo DH može outrunnati FAST elite. Nadalje, cijela poanta je u Life on Hit. S obzirom da niti jedan DH nema Attack Speed ispod 1.7 (na Inferno gearu), povratak života je supač. Možeš na dva - tri komada opreme ugurati i nekih 1500 Life on Hit (ukupno). Bez problema (ilvl 61-63) ćeš imati nekih 200-300 All Ressistancea na ukupnoj opremi, što ti je dosta. Lifea bez problema imaš nekih 35-40k, ali preživi se i s 30k.

Takav DH može igrati i da ga udare 1-2 puta, što je dovoljno da se ohladi SS ili Vault. Nitko ne kaže da možeš ili očekuje da sjediš i da te lupaju. DH se kotrlja (Vault) kao no-clip ili odšeta sa SS-om također no-clip, a većina DH ga ima. WD ima Spirit Walk, Wiz ima Teleport, Monk Serenity, Barb Leap. Dakle, sve klase imaju neki ultimativni bijeg. Što se tiče skaliranja spellova, DH Nether Tentacles vraćaju (na sve ono spomenuto) još 3% štete, dakle još 6000 Lifea po hitu. To je 12500 Lifea po udarcu kakvih ima 1,7. Zatim imaš Shadow Power koji 3 sekunde daje 20% sve štete po sekundi, a s runom 30% ili smanjuje svu štetu 65%. Dakle, ako si tako složio, disciplinu trošiš na SP koji nema cooldown. 30%x2 = 60.000 Lifea, dakle više nego Life pool. :) Nisam spomenuo Preparation, koji osim što puni disciplinu, nakon korištenja s runom daje 65% Lifea?

Kako mi se čini, DH može odlično preživljavati. DH-ovi koji stackaju samo Dexterity i Attack speed nemaju pojma i zato su bijesni na 1.0.3 jer ih je žestoko nerfalo. Plavi itemi su plavi zato jer imaju samo 1 stat., a žuti žuti zato jer ih imaju mnogo i sve ovo možeš iskombinirati. Od 13 komada opreme, neki može imati regenraciju discipline, neki ragea, neki LoH, neki čak Life regen, poneki ressiste itd.

Zaboravih: Marked for Death zadnja runa vraća svim napadačima 1% učinjene štete :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 23:49 (Tonči).
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Tonči kaže...

Bukva, igram Inferno s DH (i Wiz i Barb) i DH je daleko življi od Wiza. Prva stvar je brzina (Hot Pursuit) s kojom kajta bolje od svih ostalih klasa. Brzina je esencijalna za sve, a samo DH može outrunnati FAST elite. Nadalje, cijela poanta (a imaš jako visok DPS) Life Steala je u 3% Damage to Life on Hit. Dakle, kad pukneš elitu za 200.000 (dobar crit recimo koji Wizard teško može dostići) to je 6000 Lifea na udarac. Dakle, da na oružju imaš 2.8% ili 3% već si na konju. S obzirom da niti jedan DH nema Attack Speed ispod 1.7 (na Inferno gearu), povratak života je supač. Onda možeš na dva - tri komada opreme ugurati i nekih 500 Life on Hit (ukupno). Bez problema (ilvl 61-63) ćeš imati nekih 200-300 All Ressistancea na ukupnoj opremi, što ti je dosta. Lifea bez problema imaš nekih 35-40k, ali preživi se i s 30k.

Ovo ne važi na infernu, gdje je lifesteal smanjeni za 80%, tek na basnoslovnom damageu postaje korisniji od life per hita, do kojeg je potonji puno korisniji...

15 godina
Diablo 3

Jesu dropovi šta Bolji? Kakav je act 2? Neam priliku još probati jer nisam doma...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa to i jeste bila poanta onoga što sam pričao...

DH je napravljen tako da ima obranu kroz napadačke mogućnosti. Ali DH nema na raspolaganju niti jedan klasičan pasivac niti jednu aktivnu koja skalira s opremom. I zato moj defenzivni stat pool kod DH neće biti niti blizu kao kod neke druge klase.

Kako god da okreneš, DH ima najjači obrambeni spell u igru (smoke screen). Kako si i sam reko, 200-300 reistancea, što možeš pokriti s 3-4 itema. Ostalo ćeš okrenuti u napad. Pokaži mi bilo koju drugu klasu koja tako može igrati...

Cijela koncepcija DH klase je glass cannon sa sposobnostima koje totalno bace defensive u drugi plan, a ne da imaju sinergiju s njime.

A da ne počnem o CCu, gdje Screming Skull runa sama kompletan arsenal WDa učini smješnim.

Opet ponavljam, pored toga svega, ja i dalje ne vidim svrhu nabijanja obrambenih statova kao kod drugih klasa. Jednostavno, ovdje je to kontraproduktivno. Trebaš u određenoj etapi igre doseći neki minimum i ostalo baciti u napad. U suprotnom, bzvz si sam sebi trošiš budžet.

16 godina
odjavljen
p0temk1n kaže...
Tonči kaže...

Bukva, igram Inferno s DH (i Wiz i Barb) i DH je daleko življi od Wiza. Prva stvar je brzina (Hot Pursuit) s kojom kajta bolje od svih ostalih klasa. Brzina je esencijalna za sve, a samo DH može outrunnati FAST elite. Nadalje, cijela poanta (a imaš jako visok DPS) Life Steala je u 3% Damage to Life on Hit. Dakle, kad pukneš elitu za 200.000 (dobar crit recimo koji Wizard teško može dostići) to je 6000 Lifea na udarac. Dakle, da na oružju imaš 2.8% ili 3% već si na konju. S obzirom da niti jedan DH nema Attack Speed ispod 1.7 (na Inferno gearu), povratak života je supač. Onda možeš na dva - tri komada opreme ugurati i nekih 500 Life on Hit (ukupno). Bez problema (ilvl 61-63) ćeš imati nekih 200-300 All Ressistancea na ukupnoj opremi, što ti je dosta. Lifea bez problema imaš nekih 35-40k, ali preživi se i s 30k.

Ovo ne važi na infernu, gdje je lifesteal smanjeni za 80%, tek na basnoslovnom damageu postaje korisniji od life per hita, do kojeg je potonji puno korisniji...

Molim te, potraži gdje to piše, jer to mi je vrlo čudan podatak s obzirom da su iz Blizzarda upravo najavljivali da je Life Steal zamišljen za Inferno (gdje udarci i jesu oko 100-200 crit za DH). Nigdje ne mogu pronaći to da je Life Steal smanjen za 80% na Infernu.

16 godina
odjavljen

Da, da, slažem se s time Bukva. Nikako ne stackati obranu, ali glass-cannon na koji misle neki je stackani dex i attack speed i tu priča završava. Glass cannon tog tipa više neće dalje od Acta 1.

Nego, da razjasnimo, sve ono ne znači da možeš preživjeti elitne grupe koje znaju biti prilično nemoguće već i u Actu I pa... Blizz je naveo kako su "oslabili Inferno", ali baš i nisu. Mnogima je i Act II neigriv, a prije su farmali III ili čak IV. Naime, možda i jest ponekim monsterima HP niži, ali trash je nebitan, elite ionako imaju 50M i lupaju za toliko tisuća. Istovremeno većina ranged klasa debelo pati zbog drastično otežanog kajtanja.

17 godina
Tonči kaže...
Molim te, potraži gdje to piše, jer to mi je vrlo čudan podatak s obzirom da su iz Blizzarda upravo najavljivali da je Life Steal zamišljen za Inferno (gdje udarci i jesu oko 100-200 crit za DH). Nigdje ne mogu pronaći to da je Life Steal smanjen za 80% na Infernu.

Inače općepoznata činjenica koju lagano možeš potvrditi ako ideš gledati brojke.

Evo i video o tome...

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
p0temk1n kaže...
Tonči kaže...

Istina je to da je smanjen Life Steal za 80% na infernu. Life on hit je jedan od važnijih statsa sad na infernu pogotovo kod barba.

Btw prije patch-a nisam mogel napredovati na infernu dalje od acta 3 kod soul rippera a danas sam završil igru dosta lako. Diablo se da tankati :S. Barb

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:43 (hUntEr).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Interestantna stvarca:

http://kotaku.com/5919927/watch-these-guys-beat-diablo-iii-on-its-hardest-most-unforgiving-difficulty-setting

Skidam kapu :-)

LoL @ DMG leti u tisucama, a health bar jedva nacet...

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 23:19 (Deus ex machina).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

mislim pocet igrat diablo

moze li mi neko predloziti kojeg lika izabrati te reci neke smjernice na pocetku igre?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Interestantna stvarca:

http://kotaku.com/5919927/watch-these-guys-beat-diablo-iii-on-its-hardest-most-unforgiving-difficulty-setting

Skidam kapu :-)

LoL @ DMG leti u tisucama, a health bar jedva nacet...

Čisto preseravanje. Tehnički igra je na HC-u apsolutno identična normalnom modu, samo ljudi igraju više na sigurno. O tome kako se Kripp gearao smiješno je i pričati.

Inače, prvi komentar ispod je točan: svaki boss u D3 je cca. 50% lakši od elitnih grupa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 23:58 (Tonči).
15 godina
Diablo 3

pa dobro tonči, slikaj nam ti kad si pobijedio diabla na hc infernu.

šiloman kaže...

mislim pocet igrat diablo

moze li mi neko predloziti kojeg lika izabrati te reci neke smjernice na pocetku igre?

Pa po meni barbariana,čist solidan char za igrati, moćan i jak, kasnije sa dobrim buildom jedeš sve. Ako preferiraš range onda demon huntera ili wizarda.

Ma samo igraj osonovno ćeš skužiti a što se tiče smjernica subscribe se na force, armadagaming, athene i kripp itd.imaju dobre filmiće pa ćeš nešto naučiti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 0:02 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Fora:

Posted by Bashiok: Our item pool philosophy is that you can break an urn and get the best item in the game - it's all a matter of chance. Running more difficult areas and taking on more difficult enemies will not always be the most efficient way to find upgrades.

1.0.3 LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Cijena popravka je taman, a ako moraš na svakom elitu krepat par puta onda jednostavno nisi za tu težinu još.....na one najzeznutije je ok 2-3 puta i ideš dalje....ovako je puno puno zanimljivije.... paziš puno puno više da ne crkneš...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Znaci opet dosle nove promjene ?!?!
Ja bas kada budem nasao pravo vremena da je igram, oni ce ju potpuno izmjeniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Thog kaže...

Cijena popravka je taman, a ako moraš na svakom elitu krepat par puta onda jednostavno nisi za tu težinu još.....na one najzeznutije je ok 2-3 puta i ideš dalje....ovako je puno puno zanimljivije.... paziš puno puno više da ne crkneš...

Imaš neki screenshot vlastitog napretka u igri? Recimo, gdje farmaš možda? {#}

13 godina
Tonči kaže...

Naravno da koristim AH. Najbolje da sebi zadate još neko pravilo, npr. da ne smijete koristiti ringove, amulet i offhand. Sad ste cool jer igrate bez tih dijelova opreme. Weee! Sad možete farmati čak 93877467663 sati za dobar head drop, umjesto 947838 sati pa kupiti na AH. :)

Sve je to pitanje koliko tko ima slobodnog vremena.

Majko mila, koja usporedba. Kudoz!

Stvar je u tome da neki žele igrat onako kako oni hoće, a ne kako im neko nametne kao optimalno. Uostalom, i Blizz je očito uzeo u obzir primjedbe i zadnji patch je išao u smjeru da se olakša igra bez AH-a. Ono kako su dropovi izgledali do jučer nije bilo ništa drugo nego užasno prozirno usmjeravanje prema AH-u

16 godina
odjavljen

Moraš probati igru od zakrpe 1.0.3 jer se po pitanju dropova apsolutno ništa nije promijenilo. Blizzard je vrlo lukav: da, pada više predmeta nivoa i61-i63, ali plavih, bijelih (ovo je poseban LOL) i beskorisnik žutih. Čak i najavljeni "nerf" Inferno težine ne postoji; tj. da, nerfali su trash, ali su elite jednako teške, a likovi (svi osim Barbariana) koji ovise o Attack Speedu sad znatno teže kajtaju. Troškovi popravka su takvi da je umiranje jednako očajno kao i na Hardcoreu (čitaj: sve što se zaradi ode na popravke koji su nužni i kad se ne umire).

Kako stvari stoje, vjerujem da će u narednih par dana Blizzard osposobiti trgovinu zlatom na RMAH-u. Treba ljudima :)

14 godina
Diablo 3

Ljudi Adapt :D.

Ja sam Monk i sad umjesto act3 farmam act2 :P . Zarađujem dosta puno. Prešao sa Štit weapon na Dual.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice