Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.613.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Craftam Black Bone Arrows sa streamom (upalit cu kad me kontaktirate) http://www.twitch.tv/gameover2358 

120 essence
30 tears
2 fiery brimstones
12 tomes of secret
185k gold BS +55k za mene = 240k gold

ovo su zagarantirani stats + 4 random

Black Bone Arrows
  • Attack Speed Increased by 10-17%

• Critical Hit Chance Increased by 7.0-7.5%

• Increases Damage Against Elites by 3-6%

• +4 Random Magic Properties

Ako se se potrefi ovo moze vrjediti jako puno
Javi te se SAMO ako imate vlastite materijale za izradu jer svoje ne prodajem 

GameOver#2358

PS. Imam ban na sluzbenim forumima i ako netko moze postat umjesto mene craftat cu mu besplatno do kraja zivota :) PM ako ste zainteresirani (sve cu ja napisati vi samo copy paste) 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 12:08 (zlimagus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Sad će bit TD-ovaaaaa: Nakon odigranih svih Actova na Normal i Nightmare (SP) sa dvije klase (WD i DH) mogu zaključiti sljedeće: više sam se zabavio i puuuno više uživao uz Torchlight, nego uz Diablo3. Tome doprinose i stalni errori prva dva tjedna, AH na kojoj manijaci liječe frustracije, kinezi koji farmaju pare i preprodaju, itemi koji ispadaju a redovno nisu za klasu koju igraš, leveliranje, i još brdo toga.

Kudim i ponavljajuće komentare između likova, a pohvaljujem priču i ugođaj.

Torchlightu su pokupili sustav ''gemovanja'', dakle poliranja gemova i ugradnje istih u opremu, Torchlight ima i (subjektivno!) ljepši dizajn levela, i raznolikije protivnike.

Nemojte me krivo shvatiti, Diablo je vrhunski proizvod, ali za mene koji sam prošao Torchlight uzduž i poprijeko (a platio ga €10 na Steamu) sve odiše već viđenim...

Ništa, igram dalje, ali samo da me ne ćopi žgaravica radi potrošenih 50 eura....

Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Torchlight je super, al ja nikako nazalost ne mogu progitat taj izrazito cartoonish izgled. Izgleda da cu se vratit u Titan Quest jer oval blizzard nema pojma šta radi ocito. Neka se prebace u neku djelatnost za koju imaju kapacitet, prodavanje pereca na ulici npr. 

17 godina
mislav_01 kaže...

Torchlight je super, al ja nikako nazalost ne mogu progitat taj izrazito cartoonish izgled. Izgleda da cu se vratit u Titan Quest jer oval blizzard nema pojma šta radi ocito. Neka se prebace u neku djelatnost za koju imaju kapacitet, prodavanje pereca na ulici npr. 

A gle, ja kažem da i WOW izgleda ko crtić, pa... Meni je to simpa, nikako minus. Onaj Barba kad se okiti izgleda ko borbeno prase {#}

Do NOT feed the troll!!
13 godina
hrvoje_zg91 kaže...
goranbm kaže...

Jučer mi je popravak opreme koštao 7k danas je 27k, znači full popravak ......

Po meni je to dobro....Nema više oslabljivanja mobova 10 puta prije nego kaj ga kilneš 

I dodatni poticaj da svratiš do (RM)AH. Kao, zašto se mučit i još trošit gold na popravke, kad za par eura mogu kupit opremu s kojom ću ownat pack koji mi sad radi probleme

14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Torchlightu su pokupili sustav ''gemovanja'', dakle poliranja gemova i ugradnje istih u opremu, Torchlight ima i (subjektivno!) ljepši dizajn levela, i raznolikije protivnike.

Ti mora da se salis?

Jel tak?

17 godina
Test user kaže...
CrnaBitanga kaže...

Ti mora da se salis?

Jel tak?

Ni najmanje. Zašto bih se šalio?

Do NOT feed the troll!!
14 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Attack speed pi*dunska promjena mi je skinula 15k DPSa. Ovaj blizzard je retardiran. Kakvi idioti mrtvi. Op 50% manje, ma nabijem ih. 

Uzasno kako sam slabiji. Koji retardirani kreten je ovo smislio i zašto? Ocito igru mogu igrat besposličari koji imaju milijune golda sad za promijenit gear ili stotine eura, mi ostali neka cuclamo vesla. 

ee...tako mi je drago sto sam s "glass-cannona" presao na "balanced build"......

"Kite(a)"-anje je bilo toliko dosadno da mi se vise nije dalo. Balanced build je mnogo zabavniji.

Mrak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 13:10 (Test user).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

slabo nisam prodao cijeli AS gear prije patcha i kupio 5 puta bolje iteme, ali bez AS-a....još zaradio 500.000

osjeti se da elite slabije tuku, skoro ne ginem na act III sa 700 all resist - monk

ali cijene popravka su brutalne, gold ne zaradjujem, jedino prodajom itema....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Ni najmanje. Zašto bih se šalio?

ajd obrazlozi sto su to u D3 pokupili iz Torchlitght-a u smislu gemova.

Hvala.

15 godina
Tonči kaže...

1.0.3 je dosta dobar, igra je sve bolja, ne znam što tebe muči? Monk s 500M opreme koji ubije Diabla? Pa ja sam ga s Wizardom i puno slabijom opremom (attack speed tog monka je bolestan).

Potvrđujem. 

Napokon ,nakon duge stanke opet uživam u igranju diabla ,patch je doveo u red masu stvari koja me iritirala.To je čisto subjektivno mišljenje nakon sata igranja sa DH Act 2 inferna i Monka na act 3 hell-a.

Žao mi  zlata potrošenog na skupocjeno dizanje levela blacksmith-a i jeweler-a te craftanje  10-ak star gemova.

17 godina
DukeOs kaže...
Tonči kaže...

1.0.3 je dosta dobar, igra je sve bolja, ne znam što tebe muči? Monk s 500M opreme koji ubije Diabla? Pa ja sam ga s Wizardom i puno slabijom opremom (attack speed tog monka je bolestan).

Potvrđujem. 

Napokon ,nakon duge stanke opet uživam u igranju diabla ,patch je doveo u red masu stvari koja me iritirala.To je čisto subjektivno mišljenje nakon sata igranja sa DH Act 2 inferna i Monka na act 3 hell-a.

Žao mi  zlata potrošenog na skupocjeno dizanje levela blacksmith-a i jeweler-a te craftanje  10-ak star gemova.

Ja od pocetka uzivam u iganju diabla i ne znam cemu sve ovo kukanje oko dropanja itema i ostalih stvari. Sjecam se kod Titan Questa, a odigrao sam ga uzduz i poprijeko da mi je na usi izasao, da si imao vise sanse dobiti na lotu nego da ti padne neki ljubicasti item i jos da bude za tvoju klasu! Frend i ja smo smo cak potrazili neko varanje jer smo posumnjali da li je uopce moguce skupiti neke setove opreme. Tako da je meni cisti gust igranje diabla. Igram temeljito sa svim klasama redom prvo sve actove pa onda idem po tezini. A ako cak i ne uspijem odigrati i zavrsiti inferno hm nece svijet propasti, dosada sam se vec solidno zabavio a nisam ni normal zavrsio {#}

A sto se tice patcha 1.0.3 prvo sto sam primijetio, zato sto mi je slucajno na redu WD, da se isti vise na glasa i ne urlice onako iritantno nego sutke odradjuje posao {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

sta mislite o mojim statsima, sta da popravim...barabarian 56lvl...1100 vitality,1300 strenght,4000 DPS,40k HP...i malo resistancea od svakoga po 80..hell actIII

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Strength i vitality su ti odlični, dps slab znači da imaš slab weapon. To bi ti trebao biti prioritet kad dođeš na lvl 60. Resist ti je slab i to bi ti mogao biti veliki problem na infernu. Doduše sad je s patchem nerfan dmg pa možda i neće biti takav problem. Inače preporučam oko 400 all res da imaš.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Tonči kaže...

S Wizardom se može na više načina pa je najbolje da sam to otkriješ. Ja igram na attack speed (3.02) i movement speed (18%). 20k HP-a i 95k DPS-a. Nakon nerfa vjerojatno idem na promjenu. Missile (Seeker), Frost Nova, Cold Blooded, Blizzard, Ray of Frost - to mi je arsenal uz Frost Shield.

Ok, prelijen sam isprobati (ah oduzima vremena :)), ali to je build koji mislis isprobati ili je vec isproban?

Ono sto me zanima je kako mislis castati ray of frost (protiv elita), kako mislis igrati bez FA/PA (pogotovo sa samo 20k HP-a)?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
odjavljen

Sad sam promijenio stvar. Sad je Cold Blooded, Blur, Galvanizing, Blizzard, Frost Hydra, MW Blood M, Healing Spectral Blades,  40k DPS-a, 32k HP-a. Act III ide dobro, IV malo zeza jer mi je mrvicu DPS jadan.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Sad sam promijenio stvar. Sad je Cold Blooded, Blur, Galvanizing, Blizzard, Frost Hydra, MW Blood M, Healing Spectral Blades,  40k DPS-a, 32k HP-a. Act III ide dobro, IV malo zeza jer mi je mrvicu DPS jadan.

Jel ti za wizza sve dropalo ili trade i AH?! Pa ja sam tek na 18k DPS-a  ACT 1 inferno.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Moze mi netko reci kak ofunkcionira igra u MPu?

Znaci ti nonstop prelazis jednu te istu kampanju vise puta i na cudovistima skupljaš iteme te ih dajete na Auction?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Tako nekako :D

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Koja shema je ovaj update. Pa ne mogu nist ubit. I moro sma posegnut za AH.om i kupio xbow i neke rukavice. Ali tesko nesto nac' za jeftino a nemam neke pare. Uzas kako me one shotaju jos bolje mi kidaju zivce, da sam moro izac van i u AH i popusio onu spilju sa onim blagom ( ne mogu se sjetit kak se zove ) u onoj prasumi. Fkt. sam poludio vise. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Naravno da koristim AH. Najbolje da sebi zadate još neko pravilo, npr. da ne smijete koristiti ringove, amulet i offhand. Sad ste cool jer igrate bez tih dijelova opreme. Weee! Sad možete farmati čak 93877467663 sati za dobar head drop, umjesto 947838 sati pa kupiti na AH. :)

Sve je to pitanje koliko tko ima slobodnog vremena.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thog kaže...

slabo nisam prodao cijeli AS gear prije patcha i kupio 5 puta bolje iteme, ali bez AS-a....još zaradio 500.000

osjeti se da elite slabije tuku, skoro ne ginem na act III sa 700 all resist - monk

SimeKZ kaže...

Koja shema je ovaj update. Pa ne mogu nist ubit. I moro sma posegnut za AH.om i kupio xbow i neke rukavice. Ali tesko nesto nac' za jeftino a nemam neke pare. Uzas kako me one shotaju jos bolje mi kidaju zivce, da sam moro izac van i u AH i popusio onu spilju sa onim blagom ( ne mogu se sjetit kak se zove ) u onoj prasumi. Fkt. sam poludio vise. 

Jesu onda nerfali težinu ili ne?

My global position systems are vocally addressed
17 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno pitanje sa sve vas koji igrate wizarda

dogurao sam do 34 lev ali do sad mi je pao samo jedan jedini item koji je bio neke koristi (rukavice - gloves sa inteligencijom)

uglavnom padaju samo itemi koji su barem 10 do 15 levela niži od mene i naravno beskorisni jer su za monka, dh, WD ili barbara

da li je itko uspio završiti igru sa regularnim dropom bez intrevencija na gear sa AH?

i kako mu je to uspjelo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
Thog kaže...

SimeKZ kaže...

Jesu onda nerfali težinu ili ne?

Jesu, ali elite su toliko iznad da kod njih nema neke razlike. Trash je mrvicu nerfa, elite također, ali i ranged klase znatno više. Meleeu je još lakše (a bilo je i do sada).

Cijene popravka su debilno visoke. Nemaju smisla, jer zlato pada jednako. Ovi popravci su samo za bottere i kupce na RMAH/Kinezima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 16:17 (Tonči).
17 godina
Diablo 3

Evo ja uspješno igram act 2 Inferno za wizardom, a prije nisam mogal ni prismrdit{#}. Oprema iz ah al jeftinoce( 20-30 tisuca po itemu). Prvi popravak me koštal 25 soma..

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vidjet ćemo dok dođeš do prve elitne grupe koja ima pull-in ili je fast :)))

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Iskreno kad sam vidia da su sje*ali nether tentacles izgubia sam volju za igrom...

Veceras neznam ocu li imat volje se ulogirat -.- gamad tulava

Nadam se da ce GW2 izac ubrzo,ili bar Torchlight 2 da ubijem vrime do GW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Repair cost je bolesno velik. 

Od frustracije sa nekim elite packovima sad je prešlo na frustraciju s računom. To imam i u stvarnom svijetu, ne treba mi ovdje...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Diablo 3

Konačno neki iskoristivi legendary item za mene(makar tek je drugi pao)!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Demon Hunter nerfan do neigrivosti, i do sad sam se mucio s glass cannon buildom al ovo sad stvarno nema smisla...2 act sam uspio prec opet do prvog elite moba koji me naravno razvalio. Ovaj faking Halls Of Agony i Butcher mi lagano idu na qurac već...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice