Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.613.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

I dalje tražim neki dobar mač...ima tko da ne koristi da proda. Da ima lifesteal i str na njemu po mogućnosti. hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

I dalje tražim neki dobar mač...ima tko da ne koristi da proda. Da ima lifesteal i str na njemu po mogućnosti. hvala

Ja za 180 h igre sa barb još nisam lootao ni jedan sword sa barem upola karakteristikma koji su potrebni za inf act 2

Imam neki ajd daje 650 dps ali kakve usrane statse ima to je čudo.Ima čak onaj zadnji stats koji čak nije za barb ,koristi ga samo WD only(bar mislim da WD Ili DH)

Golda nemam a za neki 850 dps nešto stre , lph ili atack speed ispod 2500000 nema. A malo sam rekao.

mamiću odlazi
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mislim da ovo nema svrhe vise. Igram na hellu i one hebene nage od beliala u onoj prasumi. Naidem na nekakvu terminator shit. Sa minionima koji imaju stalni shield a one su fast i jos neke sheme. Jednostavno ne moguce cak i sa Deamon Hunterom ih ubit. 

Ma DH je zakon, igrao sam s barbarom na starom EU acc, dosao do Inferno, Skelton King, pa prodao Acc, sad igram s DH, isto dosao, Act I Inferno skoro gotov, EU acc prodan, sutra ide novom gazdi, kontam konacno ovaj moj ruski acc upogonit punom parom, vec paucinu poceo hvatat, a s DH, osobno vozam Templara /milina mi njega vozat sasobom,neznam zasto,svi kazu da sam lud ali je on meni najbolji pomocnik/, sve solo igram, sve cistim, mobove i Elite, nist ne preskacem, cim poginem od Elite 3 puta zaredom mjenjam skilove, nema te Elite koja dosada nije pala, a mozda sam imao srece, ko bi ga znao. I pametno koristiit AH treba, stavite si neki limit na cijenu koju ste spremni platiti za opremu, meni je limit 20k zadnjih tjedan dana (ne da kupujem, nego provjeri ms vremena na vrijeme, uvijek se naleti na nesto dobro po 12345 golda), za rukavice,cipele i helm je limit 10k, nije za vjerovat sta se sve nadje, nije mi samo jasno ko daje 5-6-10M golda za nesto sto mozes za 10-20k nabavit (dobro ne bas isto jako ali 10% slabije uvrh glave, ponekad i podjednako jako), a i ingame mi dobra oprema dropa, ringove, amulet, chest armor i bracers ingame mi dropalo, valjda sam imao srece (svako deblo i svako bure obavezno polupam, legendary tamo cesto vjese).

14 godina
neaktivan
Diablo 3

koja je najbolja klasa za inferno solo al osim DH-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SlavkecD3 kaže...
SimeKZ kaže...

Mislim da ovo nema svrhe vise. Igram na hellu i one hebene nage od beliala u onoj prasumi. Naidem na nekakvu terminator shit. Sa minionima koji imaju stalni shield a one su fast i jos neke sheme. Jednostavno ne moguce cak i sa Deamon Hunterom ih ubit. 

Ma DH je zakon, igrao sam s barbarom na starom EU acc, dosao do Inferno, Skelton King, pa prodao Acc, sad igram s DH, isto dosao, Act I Inferno skoro gotov, EU acc prodan, sutra ide novom gazdi, kontam konacno ovaj moj ruski acc upogonit punom parom, vec paucinu poceo hvatat, a s DH, osobno vozam Templara /milina mi njega vozat sasobom,neznam zasto,svi kazu da sam lud ali je on meni najbolji pomocnik/, sve solo igram, sve cistim, mobove i Elite, nist ne preskacem, cim poginem od Elite 3 puta zaredom mjenjam skilove, nema te Elite koja dosada nije pala, a mozda sam imao srece, ko bi ga znao. I pametno koristiit AH treba, stavite si neki limit na cijenu koju ste spremni platiti za opremu, meni je limit 20k zadnjih tjedan dana (ne da kupujem, nego provjeri ms vremena na vrijeme, uvijek se naleti na nesto dobro po 12345 golda), za rukavice,cipele i helm je limit 10k, nije za vjerovat sta se sve nadje, nije mi samo jasno ko daje 5-6-10M golda za nesto sto mozes za 10-20k nabavit (dobro ne bas isto jako ali 10% slabije uvrh glave, ponekad i podjednako jako), a i ingame mi dobra oprema dropa, ringove, amulet, chest armor i bracers ingame mi dropalo, valjda sam imao srece (svako deblo i svako bure obavezno polupam, legendary tamo cesto vjese).

Potpuno isto. Sve prodem u nadi da ce past nesto hebeno, ali nikako da padne. Sve ocistim, cijelu mapu svaki put ali i dalje nista, udem u sve spilje i opet nista. Elite su mi tezi od samog bossa ali i dalje i kad krepam idem na njih i rijesavam. Templara i ja furam, za sad mu je 250dmg i kojih 15k hp. Jednostavno bolji itemi nikako da padnu. Trazim po AH rijetko nadem nest'. 

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja igram sa 2 geara ako igram sam znači jedan gear za DPS drugi za MF(300%) pa swapam prije nego elite pack baci iteme... danas sam u par sati naso 2 legendary itema od kojih je jedan bio prsten a svi znamo  kolko su prsteni skupi. 1 act inferno trenutno sa demon hunterom makar cini mi se sad kad izađe 1.3 patch promjenit ce se gameplay pošto je DH dosta nerfan barem moj build sa Elemental Arrowom  (Tentacles will now only hit each target once)...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

1.0.3 ne da je los nego najgluplji potez blizarda valjda u zadnjih 10 godina

Barbar

http://www.twitch.tv/nl_kripp

osim kaj je hc frajer je napulal cjelu zonu onog quest-a machine of wars tak nes na a3  i 3 shotal ih je sve  QQ

Monk

WD

igra se na max abuse-ala do sad kroz chest farmove ,blokanje kripova na a2,a3, poni lvl-u, farmanje goblina,vracanja vremena na ah itd.....neznam kolko je ovo trebalo jer je ekonomija ovak ionak u ku*cu .... da ne pricam o repair cost-u

fak
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 3:34 (fakman).

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

1.0.3 je dosta dobar, igra je sve bolja, ne znam što tebe muči? Monk s 500M opreme koji ubije Diabla? Pa ja sam ga s Wizardom i puno slabijom opremom (attack speed tog monka je bolestan).

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

1.0.3 je dosta dobar, igra je sve bolja, ne znam što tebe muči?

Argumentiraj!?

My global position systems are vocally addressed
16 godina
neaktivan
sashab kaže...

Nije tolko dobar, evo da dam svoj Monk koji sam našao build za solo na Infernu:

http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#aYgiTh!ZXU!acYZYa

.

tenx, mislim da ne mogu još neke rune/pasive koristiti iz ovog builda.

Umjesto Ascension runu, nekako sam si zacrtao "Reap what is Sown", ali na normalu je pitanje da li mi je serenity uopće potreban (do sada barem nije bio).

Jedno pitanje iz Cooperative igre:

Da li je moguće igru otvoriti ali samo za ljude iz kontakt liste? Tj. da igra nije dostupna na Public server listi?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
odjavljen

Da - omogućiš u opcijama Quick join i svi koji te imaju ti se mogu spojiti.

17 godina
fakman kaže...

1.0.3 ne da je los nego najgluplji potez blizarda valjda u zadnjih 10 godina

haha, na ovim klipovima diablo mora kite-ati monka. OP shit :)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
Diablo 3

...ajde neka dobra dusa jel ima kaj pametno za WD-a, covjece samo bjezim i umirem, ovo mi je setup: http://bit.ly/L3xHWW {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Diablo 3

jel ima kakve mogućnosti da igram diablo bez da plaćam 400kn. piratluk

''how yes no''
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

sad mi je attack per s 2 a bio je 3. dagger mi je bio 750 dps, i 25% aps sad je 588 i 11%. dosta su spustili jer mi je sada spao dps sas 31k na 19k. ali je zato inferno puno laksi, bar ono sta sam uspio vidit u 15-ak minuta

0 0 hvala 1
15 godina
mierda-del-torro kaže...

ima... googlaj d3 emulator i vidi kako je ekipa napredovala po tom pitanju.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Diablo 3
Bi kupio nebi kupio bi kupio nebi kupio......je ima netko key da malo isprobam 
Mail: kjurene121993@gmail.com
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

HAHAHA!!!!

puno DH s "glassCannon" buildom rade Quitting sales...sve na rasprodaju.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

Ima,  kupis rusku verziju za 240kn ;)

A forumasu par postova vise koji fura DH i Templara, nekako mi malo DMG tvoj radi, moj radi oko 1500 (igra mi dropala na Hellu Act IV prekrasne iteme,oba prstena i amulet imaju All Resistance preko 50+ po komadu +ostale stats ne da su dobre, nego su prekrasne.

17 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
mierda-del-torro kaže...

A forumasu par postova vise koji fura DH i Templara, nekako mi malo DMG tvoj radi, moj radi oko 1500 (igra mi dropala na Hellu Act IV prekrasne iteme,oba prstena i amulet imaju All Resistance preko 50+ po komadu +ostale stats ne da su dobre, nego su prekrasne.

Ima neka ogranicenja ta ruska verzija?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
odjavljen
WItcher kaže...

Da, radi SAMO na ruskom jeziku!

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ako netko ima dobre iteme za barbariana, lvl 55 sa puno strenghta,vitality-a, i po mogucnosti resistancea ili gold find-a, neka mi javi na PM, pa se dogovorimo ;)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
WItcher kaže...

Da, radi SAMO na ruskom jeziku!

Radila je i na Engleskom / tj. radila je prva 22 sata nakon izlaska 07.06.,onda je blizzard locko engleski u opcijama/

Meni nesmeta, znam ga (konacno neke koristi sto sam ga ucio u skoli i na faksu, e jesam omatorio). A bila je jedna stranica s detaljnim pojasnjnjem kako prebaciti s ruskog na engleski ili njemacki, trenutno stranica neradi vise (visa sila ili blizzard, nebi znao), jako puno ljudi se javilo i reklo da ruska verzija nakon tog malog "hakiranja" radi i na engleskom, nisam pratio strane forume par dana pa neznam kakva je situacija trenutno. Ako naletim na neku informaciju odmah cu javiti ovdje na  forumu.

14 godina
fila2208 kaže...

Imam ja 800 LoH. 770 dps. 120 stri i dex. I ima socket. I još neke stvari. Prodam ti ga za 10 mil :D .

16 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Ima netko s jakim receptima za crafting? Posebno me zanima helm of command.

ima, javi se u inbox

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Citam malo na sluzbenom forumu, ljudi kukaju da je igra toliko nefer sada, nisam kuci pa nemogu igru pokrenut (patch dosao?), na Inferno nakon 10-12 mobova popravak opreme kosta oko 1000 golda /ziv ili mrtav/. Bas me zanima sto je sad blizzard ukakao.

A vidim vec su izdali i patch 1.0.3.10057 ,o brate mili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 11:30 (SlavkecD3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jučer mi je popravak opreme koštao 7k danas je 27k, znači full popravak ......

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Jučer mi je popravak opreme koštao 7k danas je 27k, znači full popravak ......

Po meni je to dobro....Nema više oslabljivanja mobova 10 puta prije nego kaj ga kilneš 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
neaktivan

Attack speed pi*dunska promjena mi je skinula 15k DPSa. Ovaj blizzard je retardiran. Kakvi idioti mrtvi. Op 50% manje, ma nabijem ih. 

Uzasno kako sam slabiji. Koji retardirani kreten je ovo smislio i zašto? Ocito igru mogu igrat besposličari koji imaju milijune golda sad za promijenit gear ili stotine eura, mi ostali neka cuclamo vesla. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 12:03 (mislav_01).
17 godina

diablo is dead. long live diablo!

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice