Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Uzeo Scoundrellu neki 650 DPS bow sa Cold Damage za sicu na AH.

Bow ima attack speed, stavio mu 2 ringa sa attack speed.

Frajer roka mutishoot rafalno, slowa ih, niti jedan mob mi se nemoze pribliziti {#}

Steta sto ce attack speed nerfat iduci patch, ovakav scoundrell je savrsenstvo za kiteat mobove.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3
Mauro kaže...

Uzeo Scoundrellu neki 650 DPS bow sa Cold Damage za sicu na AH.

Bow ima attack speed, stavio mu 2 ringa sa attack speed.

Frajer roka mutishoot rafalno, slowa ih, niti jedan mob mi se nemoze pribliziti {#}

Steta sto ce attack speed nerfat iduci patch, ovakav scoundrell je savrsenstvo za kiteat mobove.

Scoundrell je najbolji od sidekick-a, ja ga koristim od početka! Curka ni templar mu nemogu prismrdjeti, em ima največi damage, em roka iz daljine! Recimo uz barbariana pristaje savršeno, pogotovo ACTII dok one ose švrljaju!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 20:59 (Butcher).
17 godina
Butcher kaže...
Scoundrell je najbolji od sidekick-a, ja ga koristim od početka! Curka ni templar mu nemogu prismrdjeti, em ima največi damage, em roka iz daljine! Recimo uz barbariana pristaje savršeno, pogotovo ACTII dok one ose švrljaju!

Templar je beskoristan na Inferno tu se slazem s tobom, ali za barbara je definitivno "curka" dmg koji ti Scoundrell'O radi je smjesan i beskoristan i u 99% slucajeva ce zavrsit mrtav :) Nudi Blind 3 sec CC i to je to beskoristan.

Dok curka daje Charm 4 sec mind control ako ga baci na jaceg miniona gledas kako oneshota sve oko sebe, Powered Armor 15% vise armora sto je neprocjenjivo za svakog Barbu, Erosion AOE attack koji digne 15% vise dmg (ukljucujuci tvoje napade) samo ovo da vise DPS-a nego Scoundrel {#} i na kraju biras izmedju AOE CC-a ili att speed buff-a od 3% koji savrseno ide uz Frenzy/Wrath of The Berserker. Al nije ni Scoundrel'O los{#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
D3ViL kaže...
Butcher kaže...

Templar je beskoristan na Inferno tu se slazem s tobom, ali za barbara je definitivno "curka" dmg koji ti Scoundrell'O radi je smjesan i beskoristan i u 99% slucajeva ce zavrsit mrtav :) Nudi Blind 3 sec CC i to je to beskoristan.

Dok curka daje Charm 4 sec mind control ako ga baci na jaceg miniona gledas kako oneshota sve oko sebe, Powered Armor 15% vise armora sto je neprocjenjivo za svakog Barbu, Erosion AOE attack koji digne 15% vise dmg (ukljucujuci tvoje napade) samo ovo da vise DPS-a nego Scoundrel {#} i na kraju biras izmedju AOE CC-a ili att speed buff-a od 3% koji savrseno ide uz Frenzy/Wrath of The Berserker. Al nije ni Scoundrel'O los{#}

Inferno još nisam okusio pa neznam kakav je tamo budem probal, ali stići cu i tamo samo dok mi valjda sutra grafa stigne! Jer ovaj igpu me ubija! Stigel sam do 43. lvl-a ali neću ići na beliala sa 10 frejma! Zato držim fige da mi sutra grafa stigne sa servisa(ipak sam na godišnjem 2 tjedna){#}{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovako,imam HD4850 1gb grafulju,4 gb ddr3 rama i AMD 955x4 procesor i dogada mi se da svaki put kad uletim u fight ili mi neka bestija iskoci igra mi stane na milisekundu...sto se cini malo al nakon duzeg igranja bas postane iritantno pa me zanima dal je to normalno pokusao sam reinstlairat drajvere stavit starije i sve al nema pomoci , cak razmisljam o reinstalaciji windowsa ili Diabla.Hvala

btw dogada se i na low i na high setinzima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Edarann kaže...

Ovako,imam HD4850 1gb grafulju,4 gb ddr3 rama i AMD 955x4 procesor i dogada mi se da svaki put kad uletim u fight ili mi neka bestija iskoci igra mi stane na milisekundu...sto se cini malo al nakon duzeg igranja bas postane iritantno pa me zanima dal je to normalno pokusao sam reinstlairat drajvere stavit starije i sve al nema pomoci , cak razmisljam o reinstalaciji windowsa ili Diabla.Hvala

Igram od 5-150FPS-a na svom računalu, jako često konstantnih 15ak

kada je u pitanju multiplayer. Toliki frame dropovi i spikeovi da je to apsurdno.

Igra se od samog početka vuče kao krepani mačak.

That being said, mijenjam se za tvoj microstuttering anytime {#}

It puts the lotion in the basket.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav,dobio sam guest pass za diablo 3 ukucao sam ga na acc-u i skinuo diablo.Sada kada se pokušam ulogirati dobijem error: "this account does not have a diablo 3 license attached to it(error 12)"?

Kako to mogu rješiti,hvala? :)

Programer,web developer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hmm tako znaci..hvala na odg.

13 godina
neaktivan

probaj u Diablo account opcijama prebacit na Europe guess pass koliko znam nije globalan

15 godina
protjeran
Diablo 3

Koji je najbolji dio za farmat na inferno, solo naravno, gold gold i gold :D

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sashab kaže...

Koji je najbolji dio za farmat na inferno, solo naravno, gold gold i gold :D

poslije leorica pa sve do butchera :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li itko ima guest pass za Diablo 3 ? :( Bio bih mu zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

region mi je postavljen na Europe

Programer,web developer

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo stigao sam u Act3 moram priznat da me Belial posteno napatio, umro sam Bog zna koliko puta ali je pao {#}

Pitanje za ove sto su u Act3/4 jel i u trojce vec padaju itemi lvl 63?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wedran Dev kaže...

region mi je postavljen na Europe

Promjeni sifru od battle.net-a ljudi kazu da im je pomoglo !

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima neki car da je na zadnjem questu u Infernu na EU serveru, da mu se ubacim u igru pa  da kupim recept za pony lvl.

EDIT: nvm ubacio me ingame lik.

Bf3 id: Ask_Taylor
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 23:27 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...
Edarann kaže...

Edaranne, problem ti je vjerojatno u memoriji i disku. Kad se učitava nešto, tebi zatrza. Ako imaš dosta toga natrpanog u RAM-u, moguće je da ti je 4GB malo, iako sam Diablo ne jede puno. Drugi razlog može biti disk koji je možda pun ili jako fragmentiran (ako se radi o HDD-u). Postoji mogućnost da AMD-ovi driveri imaju problem pa ti zatrza kod transfera I/O video/radne memorije, ali to je manje vjerojatno jer bi low postavke pomogle barem malo (jesi sigurno odabrao sve najmanje?).

13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo stigao sam u Act3 moram priznat da me Belial posteno napatio, umro sam Bog zna koliko puta ali je pao {#}

Pitanje za ove sto su u Act3/4 jel i u trojce vec padaju itemi lvl 63?

Tak je, 63ilvl pocinje padat na act III i nadalje
evo netko na forumu je bio ljubazan pa je sve to lijepo u listu stavio
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5836775257  

GameOver#2358 Diablo 3 btag
13 godina
Diablo 3

Svaka roba ima svog kupca :) 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovog hromog konja ću upucati prvo u jaja a zatim u glavu.

Pun mi je kufer više.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Sredi PC, očito je do tebe pošto ljudima s 10x slabijom konfom igra radi normalno...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fakman kaže...

evo jos 100 kn i otplatil sam diablo ... iznenađen sam kakve se sve gluposti mogu prodat na RMAH

edit: digo 240 danas :D prodal ring upravo

Porezna ce ti zakucat na vrata {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

nego... upalim ja euro aukcijsku kuću da vidim šta to ima tamo zanimljivo o čemu svi pričaju i vidim na prodaju neki ražnjić sa hamburgerima.. na žalost nisam ulovio screen shot.

mislim da mi je u sobi još uvijek ostao upitnik koji se materijalizirao na mjestu iznad moje glave.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Diablo 3

Neeeee

Formatirao sam mob i zaboravio na authenticator na njemu.Sad se nemogu loginat na account.Sto da radim?

Kad doem i did not attach an authenitcator dodje mi da resetiram password ali to je to :/

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Neeeee

Formatirao sam mob i zaboravio na authenticator na njemu.Sad se nemogu loginat na account.Sto da radim?

Kad doem i did not attach an authenitcator dodje mi da resetiram password ali to je to :/

Ista stvar se meni dogodila, postupak nije tezak i nije dugotrajan (bar nije meni bio)
https://eu.battle.net/account/support/login-support.html  - odi tu i izaberi 5. opciju, mislim da ce te kontaktirati preko maila i morat ces poslat sliku osobne ili nekog dokumenta
meni su ga makli nakon dan ili dva ne sjecam se, nakon toga normalno skines novi authenicator na mob i spojis ga na bnet acc, predpostavljam da ces staviti novi :) 

13 godina
protjeran
zlimagus kaže...
Masterpiece kaže...

Neeeee

Ista stvar se meni dogodila, postupak nije tezak i nije dugotrajan (bar nije meni bio)
https://eu.battle.net/account/support/login-support.html  - odi tu i izaberi 5. opciju, mislim da ce te kontaktirati preko maila i morat ces poslat sliku osobne ili nekog dokumenta
meni su ga makli nakon dan ili dva ne sjecam se, nakon toga normalno skines novi authenicator na mob i spojis ga na bnet acc, predpostavljam da ces staviti novi :) 

Hvala sad sam to uradio.Sta treba im cijeli dan >.<

The king is back!
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
zlimagus kaže...
Masterpiece kaže...

Neeeee

Hvala sad sam to uradio.Sta treba im cijeli dan >.<

np, budi sretan ak dobijes u jednom danu, za slicne stvari sam cekao i po dva tjedna

15 godina
Diablo 3

Meni je super kad uđem u igru i portam se na lika koji je slučajno u borbi. Portam se i onda se igra freeza nekih 5 sek i onda krene frejm po frejm i onda10-20-30 počne rasti dotad već umrem i tako svaki put...ne mogu se normalno portati nego igra se mora freezat prvo. Kasnije kad igram i opet idem port sve radi bez problema, nema freeza.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zura kaže...

nego... upalim ja euro aukcijsku kuću da vidim šta to ima tamo zanimljivo o čemu svi pričaju i vidim na prodaju neki ražnjić sa hamburgerima.. na žalost nisam ulovio screen shot.

mislim da mi je u sobi još uvijek ostao upitnik koji se materijalizirao na mjestu iznad moje glave.

ako vec nisi vidio hamburger prije, pogledaj

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice