Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
woodgamesfx kaže...

Da li to sad znači da na Act III Hell mogu farmat dropove za Inferno !?

ili klaskika drmnut 200% gold find ma itemima + killat 5 elitea pa da dobijam još 100% na gold ili sam u krviom ?

Inače do sada su mi je bolji gold farrm na Act II i Act III hell nego na  Act I inferno.

Inferno Act 1.

Forsaken cemetary (sva 3 dungeona +1 ako imas srece) + Field of Misery...

1 sat, 100K, 20-25 zutih brdo plavih

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Napokon na Infernu (Act I). Do sada tek jedan put sam dobio legendary item..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Thog kaže...

jel ima ko kakav trik za beliala na infernu s monkom?

do 3će faze dođem bez problema, ali mi se neda ućit paterne i bit one shotan zbog malog laga. probao sam 10tak puta i nemam živaca za peglanje takve gluposti....da je elite pack, pa bi smišljao build itd.. ode te one shota radi laga ili 1 misclicka i gg.. a moraš ga 10 minuti mlatit

Pa u biti, ako dodjes do 3. faze bez problema  znaci da si dovoljno dobro opremljen i sl. za taj fight.

Kada dodjes u fazu 3 onda bas i nema vise nekih pretjeranih savjeta sta poboljsati jer je faza 3 u biti iskljucivo biti pazljiv da te ne ubiju ili belial ili eksplozije.

Kada imas problema u fazi 1 ili 2 onda je ili problem opreme ili builda, ali ako s te dvije faze nemas problema onda je sve samo u biti pazljiv i brzo reagirati u fazi 3.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo na Hell ubijen iz prve s DH, s Izualom sam imao problema, par puta me polupao kao beba zvecku,ono doslovno, morao sam kupiti na AH rukavice, cipele, hlace i naramenice (prvi put dosada sam kupovao tu vrstu opreme, potrosio cirka 600k golda), malo trckaranja oko njega, par hitaca i u roku 3 min Izual pao.

Inferno otkljucan, ali tek navecer cu imati vremena da ga krenem.

Gledam opremu na AH, za zlato se nist pametno nemoze kupit sada, tj. moze ali na kapaljku, ima i dobrih itema ali cu cijene tolike da me zubi bole, vidio jedan gear za DH od 1200dps, dok sam ja razmisljao (5sek previse) neko ga pokupio za 500k. Nist budem probao vozati ovaj moj od 720dps pa valjda ce necemu posluziti.

Ako nebude isao inferno idemo s ostalim klasama lagano, pa cekat patch 1.0.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Diablo na Hell ubijen iz prve s DH, s Izualom sam imao problema, par puta me polupao kao beba zvecku,ono doslovno, morao sam kupiti na AH rukavice, cipele, hlace i naramenice (prvi put dosada sam kupovao tu vrstu opreme, potrosio cirka 600k golda), malo trckaranja oko njega, par hitaca i u roku 3 min Izual pao.

Inferno otkljucan, ali tek navecer cu imati vremena da ga krenem.

Gledam opremu na AH, za zlato se nist pametno nemoze kupit sada, tj. moze ali na kapaljku, ima i dobrih itema ali cu cijene tolike da me zubi bole, vidio jedan gear za DH od 1200dps, dok sam ja razmisljao (5sek previse) neko ga pokupio za 500k. Nist budem probao vozati ovaj moj od 720dps pa valjda ce necemu posluziti.

Ako nebude isao inferno idemo s ostalim klasama lagano, pa cekat patch 1.0.3

2H Bow od 966DPS-a mos dobil za male pare, daleko ispod 500K.

JA sam svoj platio brijem oko 100K ako ne i ispod. I Inferno je Walk-in-the-park.

Plus investiraj u 12% cizmice, ako ih nemas, trebat ce ti za fast/teleport/vortex mobove.

Na act1 sve one-shotam (osim champ/elite).....

Za ultra jednostavni prelazak ti treba 2500 Armora,150Resist, 28-30K HP, i 40-50K DPS sa SS. Sa ovim postavkama, Butcher ja pao u roku keks (Ispod 2 min). Dobio znackicu za to.

Act2: 2700+Armour, 210+ resist, 35-38HP

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 12:08 (Test user).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The king is back!
16 godina
Test user kaže...

Ubo sam za neku sicu 981 DPS crossbow (iako sam jos uvijek lv57).

Plavi sa socketom, pa ce se lijepo + crit damage moci u njega staviti.

Imam i neki zuti 955 DPS-a kojeg sam izbidao za 15k golda, ali nema socket, pa je to malo banana.

On bi fino mogao scoundrelu da njemu malo dignem dps.

Da li je to onako dobro za Inferno DH ili ipak trebaju jaci (npr. Act2).

Na Wizzardu mi je tek 1250 DPS 2-hander onako fino boostao DPS, pa mi se ovih 981 DPS cini malo.

Problem je sto sam 1250 DPS 2-hand sjekiru platio 500k golda, dok bi za 1200+ DPS bow/crossbow trebao istresti na desetke miliona golda.

13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Test user kaže...

Ubo sam za neku sicu 981 DPS crossbow (iako sam jos uvijek lv57).

Plavi sa socketom, pa ce se lijepo + crit damage moci u njega staviti.

Imam i neki zuti 955 DPS-a kojeg sam izbidao za 15k golda, ali nema socket, pa je to malo banana.

On bi fino mogao scoundrelu da njemu malo dignem dps.

Da li je to onako dobro za Inferno DH ili ipak trebaju jaci (npr. Act2).

Na Wizzardu mi je tek 1250 DPS 2-hander onako fino boostao DPS, pa mi se ovih 981 DPS cini malo.

Problem je sto sam 1250 DPS 2-hand sjekiru platio 500k golda, dok bi za 1200+ DPS bow/crossbow trebao istresti na desetke miliona golda.

Ja sam presao cjeli inferno (ukljucujuci solo kill diabla) sa 990 dps xbow sa socketom, unutra mi je bio 80% crit dmg emerland, odlicno si prosao, samo sad upgradeaj polako ostatak opreme i na konju si!

Masterpiece kaže...

Dolazi ali ne u 103, u nekoj ne tako daljnjoj buducnosti (nadam se) 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
15 godina
neaktivan

Istina bow ili crossbow je jako teško naći za malo para. Ja imam neki plavi 2 hand crossbow sa 1001 dps, i sveukupni dps mi je 28k. ali za act 2 to nije dovoljno. Bio sam na forumu službenom stavio temu da kupujem, i javili su mi se likovi i nudili mi iteme sa 1100 dps i dodatnim dex , vitalitiy i crit damage, ali su tražili između 5M i 8M golda.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Istina bow ili crossbow je jako teško naći za malo para. Ja imam neki plavi 2 hand crossbow sa 1001 dps, i sveukupni dps mi je 28k. ali za act 2 to nije dovoljno. Bio sam na forumu službenom stavio temu da kupujem, i javili su mi se likovi i nudili mi iteme sa 1100 dps i dodatnim dex , vitalitiy i crit damage, ali su tražili između 5M i 8M golda.

ako ti je DPS 28K bez SS (sto je vjerojatno, a s SS bi mogao do 40K)....ti koji pricaju da ti nije dosta ignoriraj.

a ako je 28K s SS....e...malo problem...nadi bolju opremu, tipa nesto s IAS, i nalupaj dex

16 godina
Test user kaže...
goranbm kaže...

ako ti je DPS 28K bez SS (sto je vjerojatno, a s SS bi mogao do 40K)....ti koji pricaju da ti nije dosta ignoriraj.

a ako je 28K s SS....e...malo problem...nadi bolju opremu, tipa nesto s IAS, i nalupaj dex

Vjerovatno mu je 28k bez SS.

Meni je na lv57 sa 480 DPS crossbowom sa SS DPS nekih 25k i to sa opremom koju skupis onake za vrijeme levelanja, dakle poprilicno "osrednja" oprema (negdje 1000 dex).

Kad equipam na lv60 980DPs cross i jos sa par lv60 itema to bi moralo ici puno vise.

14 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Vjerovatno mu je 28k bez SS.

Meni je na lv57 sa 480 DPS crossbowom sa SS DPS nekih 25k i to sa opremom koju skupis onake za vrijeme levelanja, dakle poprilicno "osrednja" oprema (negdje 1000 dex).

Kad equipam na lv60 980DPs cross i jos sa par lv60 itema to bi moralo ici puno vise.

cuj, bolje pitat neg...

npr. kad switcham na MF opremu, DPS padne na 30K sa SS ( al brijem da je to basic DPS )...

15 godina
neaktivan

Znam da ću skupit minusiće, hehe, sa ovim noob pitanjem, ali kaj je ovo SS ??? :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Znam da ću skupit minusiće, hehe, sa ovim noob pitanjem, ali kaj je ovo SS ??? :D

ovisi u kom konetkstu...moze bit Smoke Screen ili SharpShooter.

ako je weapon i DPS onda je SharpShooter za sve ostalo uglavnom SmokeScreen

16 godina
goranbm kaže...

Sharpshooter pasivni skill: http://eu.battle.net/d3/en/class/demon-hunter/passive/sharpshooter

DPS sa sharpshooter gledas da pogledas u character screen, ali cekas da ti SS digne crit chance na 100%

15 godina
neaktivan

Evo sad sa SS imam 40k dps :D fora, hehe. svaki put kad umrem onda moram pričekat ponovo da se to napuni, jel ?? I jel u još kojoj situaciji se mora čekati ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 14:30 (goranbm).
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo sad sa SS imam 40k dps :D fora, hehe. svaki put kad umrem onda moram pričekat ponovo da se to napuni, jel ?? I jel u još kojoj situaciji se mora čekati ?

svaki put kad napravis critical,

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Po mojem mišljenju, SS je za sporija oružja dok je za brza ili za 2x 1H lošiji...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel netko radio onaj staff of hering il kak već za pony level ?? Skupio sam sve, osim onog itema što se dobije u oazama kad se spasi onaj lik od duhova :( neki savjet kako da se dođe do toga, hehe .

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma ja svasta isprobavam s DH, jako mi je zabavan za igranje, evo trenutno sam na Inferno, upravo pao Skeleton King, nesto sam jutros opreme pravio u Forge Armor (lvl10,konacno) a nesto i kupio na AH, elite me lupale sad pa sad, a sad je druga prica, ovo su mi statistike: Life na 52016 (Life per sec 1391-ovo mi jako pomaze,malo bjezanja i izvucem se iz kriticne situacije), armor 3767, a Damage oko 26220 (jutros kupio 1hand crossbow od 834.4,mali busi sve zivo i nezivo) na misu-tipki ljevoj mi je Hungering Arow a na desnoj tipki Impale, na 1: Caltrops, na 2:Preparation, na 3:Multishoot a na 4:Fan of Knives , od skilova je upaljeno Brooding-Stendy Aim-Sharpshooter, trenutno mi je to na Inferno dobitna kombinacija, prolazim s lakocom sve mobove, Skeleton King pao u roku odma (ne odma, nego sad), Elite malo navlacim, vozam, begam i pucam ali ih cistim s mapa uredno, barem do sada. Potroseno oko 1.5M golda na Forge Armor i Aukcijsku kucu ukupno, sad sam opet pao na 600k zaliha. Igram s DH dok nezapnem, onda se prebacujem na wizarda i cekam patch 1.0.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo uspio sam sad samo treba skupiti pare za nadogradnju za inferno :D

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja zadnjih par dana trolam public games sa DH, butcher run (inferno)imam 32k dmg samo 20k hp ali mi je mf s valor buffom mislim 280%. Treba cekat 1.3 patch da povecaju drop rate na prvom actu pošto ovako slabo padaju dobri itemi...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

e a oće nerfat cow level....dropove i cijene staffa?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako netko oće igrat pony level na hell-u neka mi se javi :) za inferno nemam jos para, hehe....

14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo jos 100 kn i otplatil sam diablo ... iznenađen sam kakve se sve gluposti mogu prodat na RMAH

edit: digo 240 danas :D prodal ring upravo

fak
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 20:20 (fakman).

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fakman kaže...

evo jos 100 kn i otplatil sam diablo ... iznenađen sam kakve se sve gluposti mogu prodat na RMAH

ti si onda bolji nego mamic, pukni onda jedan ss tih svojih prodaja

17 godina
protjeran
fakman kaže...

ti mora da si pro gamer{#}

15 godina
Diablo 3

Evo mene i mog novog mercedesa koji sam zaradio samo preko RMAH.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice