Ispod 30k HP-a, Act III i IV su pusti snovi. Savjet za Wizarda gore: zaboravi stackanje ressista; ako ideš to stackati, treba ti bez buffa nekih 800 i onda i buff za +40%, a usput i 60-70k HP-a, što je jako, jako skupo. DPS: trebaš što više, a istovremeno ne smiješ pasti ispod 30k HP-a za Act III i 45-50 za Act IV te ressista uglavnom što dobiješ od Intellecta. Wizard nije klasa za prsa o prsa borbu, nego za kajtanje.
govoriš samo za wiza ili? imam 35k hp pa me u act dva praktički one shotaju iako sam nabio i armor i sve koliko sam mogao.
jednostavno moraš birati, trpati na resist ili life ili dps, nema druge. Objasni mi, ne razumijem, kako da trpam u vitality i da trpam resistove, do 900 da mogu stajati u laserima?
Mislim da je jasno, pročitaj podebljano. Act IV se uredno farma i s 30k HP-a. Ne treba ti nikakav ressist, ako baš ne nađeš zgodan predmet s njim. Poanta Wizarda je da te nitko ne udari. 1-2 udarca ćeš izdržati s Force Armorom i 30-35k HP-a. Brzina na "bootse" obavezno 12%. Dmg, Intellect, Crit Chance, Crit dmg.