Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.624.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne mogu više, ide mi krv iz očiju.

Demon Hunter, ne Deamon.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi moji, ja već tri dana bezuspješno pokušavam nabaviti guest pass za diablo 3. Oću ga isprobati da vidim dali to može moja kanta pokrenut bez štekanja. Jer mi je stvarno glupo bacit 450kn ako to neće biti igrivo. Na Private mi pošalite kod.

Ako treba šaljem 20kn za guest pass ako baš inzistira.

Plox ljudi bi bih vam od srca zahvalan.

BTW Ako će biti igrivo, kupujem diablo i ovdje ću podjeliti guest passove koje dobijem, da uzvratim uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

govoriš samo za wiza ili? imam 35k hp pa me u act dva praktički one shotaju iako sam nabio i armor i sve koliko sam mogao.
jednostavno moraš birati, trpati na resist ili life ili dps, nema druge. Objasni mi, ne razumijem, kako da trpam u vitality i da trpam resistove, do 900 da mogu stajati u laserima? 

Odi na AH ogranici cjenu itema na 500,000 max ili manje. Trazi iteme s All resist stavi min 50, Vitality, Armor. Head gem slot umjesto armor, shield block chance umjesto armor probaj ubost item koji ima str uz navedene statove. Weapon za pola milje nemozes nigdje nac sa life on hit ali za toliko se moze ubost 800-900dmg extra arcane/bla/bla dmg, STR i obavezan gem slot u koji ces ubacit life on hit. Sve u svemu za par miliona se mozes gearat da prodjes Act 2. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
Test user kaže...

za Deamon Huntere....

Bzvz je vid, nek pokaze na elitama kak tenka jer ovo nema smisla
ja ezmodeana ubijem duplo brze sa duplo gorom opremom, iako mi
se svida koncept da mogu popit koji udarac od mobova dok farmam
a da ne padnem ko vreca govana 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
16 godina

Jel nekome tko je prodao na RMAHu nešto se validirala transakcija? Odnosno, jel mu sjelo na PayPal?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Diablo 3

ne jer Hrvatska nije podrzana ...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
4mal kaže...

PayPal u Hrvatskoj uredno prima novac i putem Visa kartice ga dobiješ na bankovni račun.

16 godina
Tonči kaže...
4mal kaže...

PayPal u Hrvatskoj uredno prima novac i putem Visa kartice ga dobiješ na bankovni račun.

Već mi je srce stalo...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Ispod 30k HP-a, Act III i IV su pusti snovi. Savjet za Wizarda gore: zaboravi stackanje ressista; ako ideš to stackati, treba ti bez buffa nekih 800 i onda i buff za +40%, a usput i 60-70k HP-a, što je jako, jako skupo. DPS: trebaš što više, a istovremeno ne smiješ pasti ispod 30k HP-a za Act III i 45-50 za Act IV te ressista uglavnom što dobiješ od Intellecta. Wizard nije klasa za prsa o prsa borbu, nego za kajtanje.

govoriš samo za wiza ili? imam 35k hp pa me u act dva praktički one shotaju iako sam nabio i armor i sve koliko sam mogao.
jednostavno moraš birati, trpati na resist ili life ili dps, nema druge. Objasni mi, ne razumijem, kako da trpam u vitality i da trpam resistove, do 900 da mogu stajati u laserima? 

Mislim da je jasno, pročitaj podebljano. Act IV se uredno farma i s 30k HP-a. Ne treba ti nikakav ressist, ako baš ne nađeš zgodan predmet s njim. Poanta Wizarda je da te nitko ne udari. 1-2 udarca ćeš izdržati s Force Armorom i 30-35k HP-a. Brzina na "bootse" obavezno 12%. Dmg, Intellect, Crit Chance, Crit dmg.

15 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Tonči kaže...
4mal kaže...

Već mi je srce stalo...

Samo preko visa?

LoL acc THCJoshi
17 godina
Diablo 3

ide i na druge ali je visa aka devizni racun pa u slucaju kradje nemoze se otic sa tom karticom u minus nego kolko si sam polozio 

bdw tko otvara PP mora imat minimalno 3,4 dolara imat ne deviznom racunu radi probe istog..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 22:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Znaci na Maestro pay pal mogu dobivat novce, ako sam dobro razumio. Jer koja mi je poanta kad sam kupio igru zbog RMAH-a.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

kakva ti je to izjava kupio igru radi RMAH !?!? a igre same , usotalom za mj dana ce to propast jer niko nece nis kupovat + potrebi itemi ce se prebacit sa AH na potonji 

pa tko oce igrat npr INFERNO ce moram kupovat za real money stuff :P , a da ne pricam i kad nes prodas za recimo 20 baksa 15% idem BZ-u i 15% PP-u 

pljacka za naivne budale {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 23:12 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma uzeo sam da igram, nego mi je bitna stavka RMAH da isplatim igru

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

pa prodaj acc kad izleveliras lika na 60 za 600 kn tak je moj frend je napravio ... vec je prodo 3 acca i fino zaradio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Ispod 30k HP-a, Act III i IV su pusti snovi. Savjet za Wizarda gore: zaboravi stackanje ressista; ako ideš to stackati, treba ti bez buffa nekih 800 i onda i buff za +40%, a usput i 60-70k HP-a, što je jako, jako skupo. DPS: trebaš što više, a istovremeno ne smiješ pasti ispod 30k HP-a za Act III i 45-50 za Act IV te ressista uglavnom što dobiješ od Intellecta. Wizard nije klasa za prsa o prsa borbu, nego za kajtanje.

Mislim da je jasno, pročitaj podebljano. Act IV se uredno farma i s 30k HP-a. Ne treba ti nikakav ressist, ako baš ne nađeš zgodan predmet s njim. Poanta Wizarda je da te nitko ne udari. 1-2 udarca ćeš izdržati s Force Armorom i 30-35k HP-a. Brzina na "bootse" obavezno 12%. Dmg, Intellect, Crit Chance, Crit dmg.

Upravo zato sam i rerolo Wiza, proper ranged klasa, a ne ovo smece mrtvo od wič doktora kojem je 25% skilova necija šala, 50% skilova neupotrebljivo (petovi i sve oko njih), a ostatak sveden u 2 builda. Te necu zaboraviti spomenut i splinter darts koji su jedini koristan primary skil od kada ga dobiješ do zauvijek. (nešto malo zezancije sa zabama i fire bombama na slabijim tezinama ali apsurdno losije od splintera).

Nekako mislim da bi puno pomogli WDu da su nam primary skilovi free (da ne koštaju ništa mane ili barem duplo manje mane). Za ostalu pomoc koja je potreba ovoj klasi nazalost se mora cekat prvi veliki class balance patch.

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Tonči kaže...
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Upravo zato sam i rerolo Wiza, proper ranged klasa, a ne ovo smece mrtvo od wič doktora kojem je 25% skilova necija šala, 50% skilova neupotrebljivo (petovi i sve oko njih), a ostatak sveden u 2 builda. Te necu zaboraviti spomenut i splinter darts koji su jedini koristan primary skil od kada ga dobiješ do zauvijek. (nešto malo zezancije sa zabama i fire bombama na slabijim tezinama ali apsurdno losije od splintera).

Nekako mislim da bi puno pomogli WDu da su nam primary skilovi free (da ne koštaju ništa mane ili barem duplo manje mane). Za ostalu pomoc koja je potreba ovoj klasi nazalost se mora cekat prvi veliki class balance patch.

Evo došao sam s WD-om na hardcore nightmare act 2 ( negdje na polovicu,taman kad prođem kroz aqueduct ) i neznam koliko ću dalje moći... dosta mi se sviđa klasa,ali ima dosta beskorisnih spellova tako da očekujem neko pojačanje u nekom od narednih patcheva.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Guest pass za Diablo 3, anyone? pa to je nemoguce za nabaviti :S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj gore video s DH je zakon, ja sam s mojim DH danas evo nabio level 60 ali sam tek na Hell, vrtim Act III nanovo i nanovo veceras, ide jako brzo,vozam templara,cuda radi mali, Act IV otkljucan ali me elite u 2-3 hica i byby, a nemogu dobar item da dobijem nikako za Act IV, sve dosta losije od onoga sto imam dolazi, a legendary 4 komada dobio popodne ali sve slabi itemi, na AH nist pametno, tj ima nest pametno ali je cijena tolika da to ovim tempom farmanja bih imao oko Velike Gospe. Nist, biti ce vrtiti Act III jos dan-dva, ma upasti ce nesto pametno, samo treba biti uporan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
burekic kaže...

Guest pass za Diablo 3, anyone? pa to je nemoguce za nabaviti :S

A tako ti je to, puno nas je uzelo samo cd-key online , slabo BOX, a i oni koji su ga uzeli brzo su kljuc dali frendovima/poznanicima.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Također čekam nekakav patch za WD-a jer me igra stjerala

u poprilično linearan build.

Barbara ne mogu igrati jer koloko sam shvatio, za sad je 'pay to win' klasa

na većim težinama odnosno infernu.

Wizard mi se nikad u niti jednoj igri nije sviđao tako da ništa.

Demon Hunter mi je skroz cool i rado bi ga zaigrao ali pretpostavljam da će cijelu klasu

nerfati do bola u isto vrijeme kada buffaju WD-a prilikom class balance patcha

tako da sam već par dana u razmišljanju da je prodam (igru).

Cijeli koncept Witch Doctora mi se jako svidio još dok je igra bila u developmentu

i odabrao sam ga za svog main charactera ali su ga totalno unakazili.

Postao sam ovdje upit za cijenu (Infomark,box) i nije nitko odg.

Vaše mišljenje generalno..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

I sad bi ja trebo da dodem do 3 acta Inferna sve stavit u Crit chance dex i atk speed(govorim o DH). Jel se isplati opce tako igrat pošto tu nema puno mjesta za Mf?

Kakvi su poslje dropovi s niskim mf?

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako se instalira ovaj prokleti mobilni autentifikator?

20 minuta nikako da skuzim.

Stalno mi daje ovu poruku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Kako se instalira ovaj prokleti mobilni autentifikator?

20 minuta nikako da skuzim.

Stalno mi daje ovu poruku

Pokušavaš to instalirati na mobitel (neki od Android uređaja) sa svojim gmail računom ili na računalo?

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

I jedno i drugo, ne radi.

Na mobu i računalu mi daje isti error

edit:

mob je 5800XM dakle symbian ako se ne varam.

svejedno, na na kompu ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 2:26 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

I jedno i drugo, ne radi.

Na mobu i računalu mi daje isti error

edit:

mob je 5800XM dakle symbian ako se ne varam.

svejedno, na na kompu ne radi.

Na mobitelima može samo ovdje navedenim

A za računalo ima dobra alternativa (Blizz ne brani ali ni ne podržava korštenje istog) WinAuth

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
15 godina
Tonči kaže...
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Ja te lijepo pitam jel govoriš samo za wizarda'???? jer imam barbara sa gore navedenim statsima i na act dva sam mrtav čovjek, a aposultno na bilo kakav poziv u pomoć nitko ovdje se ne javlja. Šta da yebeno pucam u njega da preživim te yebene ose i ostale bakrače? Molim te nemoj ti odg. nek odg netko ko ima barbara.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
4mal kaže...

Ja uzeo kredit za auto i vracam ga preko diablo 3.{#}

PanterA
16 godina
odjavljen

To je samo za Wizarda: (govorim o konačnim stat.) Barbarian treba 50-60k Lifea (helm obavezno sa socketom i gemom za +% Life), 500-600 najmanje ressistova na opremi, što i nekih 15-20k DPS-a. Znači, ciljaj 1200+ strengtha, 1000+ Vitalitya i mnogo ressista. Life on Hit (na oružju socket s najskupljim gemom koji možeš naći) je kritičan kao i fast attack. Sad igram DH uglavnom, ali samo zato jer najbrže farma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 8:16 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Sale price €5.75

Transaction fee €1

Your proceeds €4.04

neck 240 LOH 15%AS 40 dex 45 vit

ku*ac po ku*ac kuna , kuna po kuna bunda :D

fak
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 8:30 (fakman).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice