Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.417.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Blizzard Store.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

a tako sam i radio u act 1, sve obidem i ubijem, nv + mf mi bude oko 180% i jednostavno nista mi nepadne sta mi treba za daljnje napredovanje. probao sam na act 3 preci ali sam prelos, nemogu nista. ako ima tko da igra sa wizardom neka mi kaze na sta se trebam orijentirati jer imam 3m golda za potrositi a neznam sta bi uzeo? sad imam 31k dps, 35k life, resis najmanji 300, 3.5k armor.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

... resis najmanji 300...

premal res imaš, ulaži u njega.

what goes around comes around
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Na koju bi ja foru trebo proć 2 act. Farmam Butchera s 260mf zadnjih par dana imo sam 1 set item i je crap legendary ostalo vecinom vendor trash...Igram DH i oneshotaju me.

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

a tako sam i radio u act 1, sve obidem i ubijem, nv + mf mi bude oko 180% i jednostavno nista mi nepadne sta mi treba za daljnje napredovanje. probao sam na act 3 preci ali sam prelos, nemogu nista. ako ima tko da igra sa wizardom neka mi kaze na sta se trebam orijentirati jer imam 3m golda za potrositi a neznam sta bi uzeo? sad imam 31k dps, 35k life, resis najmanji 300, 3.5k armor.

31K DPS kako si to uspio natjerat hbt ,ja 58 lvl imam 3k dps i isto life ko i ti ali stvarno neznam di bi jos isceprko 30k dps

15 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...
MaxonUniversal kaže...

31K DPS kako si to uspio natjerat hbt ,ja 58 lvl imam 3k dps i isto life ko i ti ali stvarno neznam di bi jos isceprko 30k dps

meni buraz igra sa wizzom i na lvl 60 ima 50k dpsa...samo auction house

what goes around comes around
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 16:36 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo prije par dana nabavio si diablo i krenuo igrat s Demon Hunterom. Sve mi se cinilo ok dok nisam prije par sati probo public i zamijetio slijedece: Znaci istog monstera u singleplayeru ubijem u 2 shota dok u public treba 4-5. Zanima me je li to zbog veceg hp-a monstera ako smo u publicu, mog krivig zapazanja ili nesto trece? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Na koju bi ja foru trebo proć 2 act. Farmam Butchera s 260mf zadnjih par dana imo sam 1 set item i je crap legendary ostalo vecinom vendor trash...Igram DH i oneshotaju me.

Za DH je Act II dosta tezak, imas lakunije i one zmije, moje preporuka je da preskocis to sve i odes na act 3
nafarmas gear pa se vratis i razvalis sve 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Hm... zanimljiva ideja bio sam na siegebraker misiji ali tamo nisam mogo nikakav dmg napravit i bio sam totalno useless dps mi je oko 30k sa SS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zlimagus kaže...
k1klop kaže...

Za DH je Act II dosta tezak, imas lakunije i one zmije, moje preporuka je da preskocis to sve i odes na act 3
nafarmas gear pa se vratis i razvalis sve 

Pa jedino što mi je predstavljalo problem na ACT 2 su oni krokodili što idu pod pjesak i izranjaju kada su im u melee rangeu. Sve do Beliala sam imao 100% isti gear kao i na Butcheru.

Belial me uništava u fazi 1. Jednostavno trebam tankera koji će me progurati kroz tu fazu. Prvi puta kad sam došo do Shadow realma, frajer je pao do nekih cca 20%. Nesretna eksplozija me ubila. Zapravo, ja sam bio uvjeren da imam dovoljno da lupim SS, kad tamo - Not enough discipline!

Probat ću navečer opet.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakav si gear imo Res DPS hp? Evo sad sam probo malo podic dps al moro sam smanjit HP na 18k i nema šanse ovi majmuni me oneshotaju na pocetku a nemogu im pobjec nikako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ispod 30k HP-a, Act III i IV su pusti snovi. Savjet za Wizarda gore: zaboravi stackanje ressista; ako ideš to stackati, treba ti bez buffa nekih 800 i onda i buff za +40%, a usput i 60-70k HP-a, što je jako, jako skupo. DPS: trebaš što više, a istovremeno ne smiješ pasti ispod 30k HP-a za Act III i 45-50 za Act IV te ressista uglavnom što dobiješ od Intellecta. Wizard nije klasa za prsa o prsa borbu, nego za kajtanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 17:33 (Tonči).
14 godina
Diablo 3

Imam frenda koji ima DH-a sa 110k DPS-a zazvace diabla samo tako.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 17:35 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Dal igra netko pirata?

Izaso je skidrow emulator + LAN.

Igra je prohodna ali jos je bugovita,previse gold-a bacaju i prejake iteme za svoj level,poneki quest ne radi te jos neki bugovi.

U par updejtova moglo bi biti popuno stabilno.

17 godina
k1klop kaže...

Kakav si gear imo Res DPS hp? Evo sad sam probo malo podic dps al moro sam smanjit HP na 18k i nema šanse ovi majmuni me oneshotaju na pocetku a nemogu im pobjec nikako...

DPS je bio oko 20k, nisam siguran. Trenutno sam ga podosta podigao (oko 35k).

HP je ostao više-manje isti - 38k.

Resistance - banana... Trenutno je range od 80-150. Mislim da nije bio ništa bolje niti tokom prolaza.

HP je visok, ali to je više posljedica nabijanja istog za Butcherov multi-hook, nego nekakav tank build. DH je klasa za kitanje, a u arsenalu imaš i 1.5 sekundi besmrtnosti, tako da ti zapravo resistance niti ne treba. HP volim imati malo veći čisto iz razloga da me neki tamo komarac ne ugize i zakolje (odnosno bilo koja mala brza beštija koju na vrijeme ne skužim). Međutim realno gledajući, mogao sam act 2 proći i sa 2 HPa. Smoke Screen je zakon, treba ga se naučiti koristiti.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja koristim vault kolko sam skuzio smoke screen me cini samo nevidjivim opet me mobovi mogu pogodit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Ja koristim vault kolko sam skuzio smoke screen me cini samo nevidjivim opet me mobovi mogu pogodit...

eto tu je tvoj problem-SS ti u svim situacijama mora bit u buildu, nemozes umrjet dok si u SS-u (uzmi 1.5 sec runu), takoder ako
imas dpsa dosta koristi ga i ofanzivno, znaci stanes piknes SS i NT spam, korak nazad, SS NT spam

18 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas nakon 6 h igre prošao ACT  I Inferno  sa barbarom.

Kroz cijeli akt dropalo mi jedno 35 žutih s..anja. Nije bilo teorije da ga prođem sam (zvao pomoć) i došao mi jedan Monk sa ne pretjeranim statsima DPS 12500 i HP  oko 30 k.

Da bi to uopće prošao morao malo nabiti res.  sa buf dotjerao do cca 550-600 i išlo nekako.

Kako bi došao do tog res. smanjio sam DPS i Vit sa par plavih itema +60 res.(nema dropa AH preskupa) plava 4 platio ukupno cca 60000 G.

ACT I (Infe) Barb.  11200 dps i 28 k HP + buf 500-600 res ide nekako.

ACT 4 (Hell)  Barb. 16000 DPS i 39 k HP + buf  250 ress prođeš ko kroz putar a na Inferno ne možeš ni jednu elitu ubiti.

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

za Deamon Huntere....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toshak kaže...

Danas nakon 6 h igre prošao ACT  I Inferno  sa barbarom.

Kroz cijeli akt dropalo mi jedno 35 žutih s..anja. Nije bilo teorije da ga prođem sam (zvao pomoć) i došao mi jedan Monk sa ne pretjeranim statsima DPS 12500 i HP  oko 30 k.

Da bi to uopće prošao morao malo nabiti res.  sa buf dotjerao do cca 550-600 i išlo nekako.

Kako bi došao do tog res. smanjio sam DPS i Vit sa par plavih itema +60 res.(nema dropa AH preskupa) plava 4 platio ukupno cca 60000 G.

ACT I (Infe) Barb.  11200 dps i 28 k HP + buf 500-600 res ide nekako.

ACT 4 (Hell)  Barb. 16000 DPS i 39 k HP + buf  250 ress prođeš ko kroz putar a na Inferno ne možeš ni jednu elitu ubiti.

Act 1 inferno - premalo HP-a nije problem u resu znaci moras imati najmanje 35k HP i sa buffom oko 500 ressa i lako se prode u public-u posto imas premali DMG za solo tj. trebale bi ti dvije godine dok ubijes jedan elite pack.

Peace!
14 godina
Test user kaže...

za Deamon Huntere....

Od kud mu ta sva oprema. Ja nemam niti lipe covjece... :D 

15 godina
Tonči kaže...

Ispod 30k HP-a, Act III i IV su pusti snovi. Savjet za Wizarda gore: zaboravi stackanje ressista; ako ideš to stackati, treba ti bez buffa nekih 800 i onda i buff za +40%, a usput i 60-70k HP-a, što je jako, jako skupo. DPS: trebaš što više, a istovremeno ne smiješ pasti ispod 30k HP-a za Act III i 45-50 za Act IV te ressista uglavnom što dobiješ od Intellecta. Wizard nije klasa za prsa o prsa borbu, nego za kajtanje.

govoriš samo za wiza ili? imam 35k hp pa me u act dva praktički one shotaju iako sam nabio i armor i sve koliko sam mogao.
jednostavno moraš birati, trpati na resist ili life ili dps, nema druge. Objasni mi, ne razumijem, kako da trpam u vitality i da trpam resistove, do 900 da mogu stajati u laserima? 

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne mogu više, ide mi krv iz očiju.

Demon Hunter, ne Deamon.

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi moji, ja već tri dana bezuspješno pokušavam nabaviti guest pass za diablo 3. Oću ga isprobati da vidim dali to može moja kanta pokrenut bez štekanja. Jer mi je stvarno glupo bacit 450kn ako to neće biti igrivo. Na Private mi pošalite kod.

Ako treba šaljem 20kn za guest pass ako baš inzistira.

Plox ljudi bi bih vam od srca zahvalan.

BTW Ako će biti igrivo, kupujem diablo i ovdje ću podjeliti guest passove koje dobijem, da uzvratim uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

govoriš samo za wiza ili? imam 35k hp pa me u act dva praktički one shotaju iako sam nabio i armor i sve koliko sam mogao.
jednostavno moraš birati, trpati na resist ili life ili dps, nema druge. Objasni mi, ne razumijem, kako da trpam u vitality i da trpam resistove, do 900 da mogu stajati u laserima? 

Odi na AH ogranici cjenu itema na 500,000 max ili manje. Trazi iteme s All resist stavi min 50, Vitality, Armor. Head gem slot umjesto armor, shield block chance umjesto armor probaj ubost item koji ima str uz navedene statove. Weapon za pola milje nemozes nigdje nac sa life on hit ali za toliko se moze ubost 800-900dmg extra arcane/bla/bla dmg, STR i obavezan gem slot u koji ces ubacit life on hit. Sve u svemu za par miliona se mozes gearat da prodjes Act 2. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

za Deamon Huntere....

Bzvz je vid, nek pokaze na elitama kak tenka jer ovo nema smisla
ja ezmodeana ubijem duplo brze sa duplo gorom opremom, iako mi
se svida koncept da mogu popit koji udarac od mobova dok farmam
a da ne padnem ko vreca govana 

17 godina

Jel nekome tko je prodao na RMAHu nešto se validirala transakcija? Odnosno, jel mu sjelo na PayPal?

18 godina
Diablo 3

ne jer Hrvatska nije podrzana ...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

PayPal u Hrvatskoj uredno prima novac i putem Visa kartice ga dobiješ na bankovni račun.

17 godina
Tonči kaže...
4mal kaže...

PayPal u Hrvatskoj uredno prima novac i putem Visa kartice ga dobiješ na bankovni račun.

Već mi je srce stalo...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice